NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Most olvastam hogy a longsnapper Nick Sundberg eltörte a bal karját az első félidőben. Utána még 9 snapet mutatott be. Ezek "állatok". Most már az sem lenne meglepő ha gipsszel is de játszana a Rams ellen.RedAzt nyilatkozta nemrég Shanahan, hogy nem fog tudni játszani vasárnap...
és Bernstine véglegesen kivált, szabad rosterhely, remélem egy Crezdon Butler fog jönni megint
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Most olvastam hogy a longsnapper Nick Sundberg eltörte a bal karját az első félidőben. Utána még 9 snapet mutatott be. Ezek "állatok". Most már az sem lenne meglepő ha gipsszel is de játszana a Rams ellen.
Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 12 éve
de Irsay és a Colts nagyon fogja még sajnálni, hogy elengedték Garcont az biztos... sapkaNem akarom elkiabálni, de lehet még azt is fogják sajnálni, hogy nem Griffin-t húzták az 1/1-gyel... Nyilván ez csak az első meccs volt, meg kellett hozzá a gameplan, meg a csapattársak, meg a Saints is, de eddig annyival jobban néz ki (akár csak a számok alapján is) RGIII, mint a többi rookie QB, mintha nem is ugyanabból a kategóriából származnának...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
ImTOO Video Cutter2
több mint 12 éve
Sapka, megcsináltam neked. 😀nagyon jó! nekem ez a hét jelenete (hogy csináltad?, mármint melyik programmal?)
apeszos
egyébként Morris kétszer is szerelte Griffint, egyszer rálépett a lábára, egyszer pedig (ebben a driveban) szabályos tacklet csinált rajta, majd összeszoknak.
de Irsay és a Colts nagyon fogja még sajnálni, hogy elengedték Garcont az biztos... 4 elkapásból 100y felett.
nexion: egyértelmű overcoach volt az egész meccs!, valószínű SP sokat tett volna ez ellen, de...
Morris annyira nem volt erős, mármint goallinenál vérszagot kapott, de a 3.5es átlag kicsit kevés.
több mint 12 éve
Azért ne felejtsük el "megénekelni" a gameplan-t és a játékhívást se! Mert az egy dolog, hogy szinte hibátlan volt a végrehajtás (és nem csak a QB, hanem mindenki más is!), de ugyebár többnyire azt hajtották végre, amit az oldalvonlon "betárcsáztak" Griffin-nek. Félelmetes labdabirtoklási fölényben voltunk, ami megint csak szokatlan és én a magam részéről a futójátékot se irnám annyira le, mivel Morris egymaga tolt 96 yardot és RGIII is 40 körül, ami 130 yard a földön! De majd még most nézem újra a meccset, szóval majd gyűjtöm az észrevételeket.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Hankersonnal miújság, hogy elkapása sem volt? 😮kristofAsszem át sem öltözött.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hankersonnal miújság, hogy elkapása sem volt? 😮
több mint 12 éve
Most így visszanézve, figyeltem Griffint. Feltűnt, hogy az első drive-ot kivéve mennyire nyugodt volt. A hosszabb passzai feltűnően pontosak voltak, váll felett kivezetve, csípőből ráfordulva, hátsó lábról. Nem is nagyon "zizegett" a labda a levegőben. Nagyon remélem, hogy a tehetségét tudja majd kamatoztatni nekünk. Az O fal.... nem is tudom mikor volt ennyire stabil. Régen. A futás mondjuk nem nagyon ment, de Griffint megvédték, ha nagyon szálkás akarok lenni, akkor RG legnagyobb ellenfele Morris volt. Egyszer még le is ütközte. Fura volt, hogy Robinson a tavalyi bénázása után teljesen feledtetni tudta Garcont, mikor beállt helyette. Szóval ennyit jelent, ha van QB és vannak elkapói. Banks mondjuk a hátam közepére sem hiányzik, de ez van. Ha nekünk ez az idény eleji forma, akkor örülök... 😀 A meccs második snapjénél már Jenkins volt fent Carriker helyett, és nem okozott csalódást. Mint ahogy Gomes sem.
több mint 12 éve
Grat srácok! RGIII egy igazi állat 😀 (Nem véletlenül van fantasyben nálam)Ilyenkor vagyok szomorú, de egyben kicsit lelkes is, hogy hátha, mert ha mondjuk az egymás elleni meccsen látnánk egy 2010-es Vicket, meg a ti csúcsformában lévő Griffint, akkor arra szerintem mindenki telefröcskölné a monitort 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ÉN leszek idén a legnagyobb divatdrukker höhö. Na csak jöjjön már le a meccs.
több mint 12 éve
Az a védelmi lazázás a vége felé engem is bosszantott, hogy lehet már 2x egymás után negyedik downra TD-t kapni?Mondjuk azt, hogy ez Brees nagysága miatt tolerálható. 😊
Én már előre élvezem egyébként az elemzéseket, ahogy szétkapjátok a csapatrészeket, gondolom már fejben meg is vannak írva a hozzászólások, statokkal, mindennel. 😊
Amúgy szerintem várjunk még azért a felhőtlen örömködéssel. Ez a Saints láthatólag nem volt egyben, fejben semmiképp. Ha túl leszünk a Kosokon, akik előtt nekem mindig egy hét fogcsikorgatás az osztályrészem, nyugodtabb leszek.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Ja, így már értem. Szerintem is simán játszhatna, nem rosszabb mint Riley. Fletcher kell oda, nincs más aki így átlátja az offense-t, mégha le is lassult kicsit az öreg, azért irányítani nagyon tud. Idén is meglesz azért a tackle mennyisége, biztos vagyok benne. És még így is az ILB-k között az élen jár a ligában.
több mint 12 éve
Szerintem nincs baj Jenkinssel. Állat módjára tolja, és Robinsonnak nincs meg a "tömege" a fal szélére. Jarvis DE, Robinson inkább LB, azért közel 30kg a különbség. 3-4-ben a fal szélén nem lenne jó Robinsonnak, hidd el... 😀apeszosfélreértesz, Riley helyett hoznám fel, Perry is alacsonyabb, bár Fletcher azért nagyon jó munkát végzett, de talán-talán jobb lenne így az emberfogás
több mint 12 éve
Szerintem nincs baj Jenkinssel. Állat módjára tolja, és Robinsonnak nincs meg a "tömege" a fal szélére. Jarvis DE, Robinson inkább LB, azért közel 30kg a különbség. 3-4-ben a fal szélén nem lenne jó Robinsonnak, hidd el... 😀
több mint 12 éve
Sapka: Csak az első kettőt. A harmadikon kikaptunk a tehenészektől 18-16-ra. Aztán a Rams win, és utána a Philly. És hat vereség zsinórban.apeszosigen, és tényleg 3-1 volt az, rosszul emlékeztem
több mint 12 éve
ata hívta fel rá a figyelmet, hogy tavaly az első meccsen simán vertétek a Giantset, úgyhogy ezt a vereséget innentől kezdve jó előjelnek veszem 😀Gyurma PappaJól teszed. 😊 Hidd el, mi lepődtünk meg a legjobban. Ez a Redskins jelenleg mérföldekkel jobb, mint a tavalyi, úgy hogy a futójátékunk gyakorlatilag alig működött. Sok hibával játszottunk, de ha defense nem lazázza el a végét, nem lett volna ilyen szoros.. 😛
Sapka: Csak az első kettőt. A harmadikon kikaptunk a tehenészektől 18-16-ra. Aztán a Rams win, és utána a Philly. És hat vereség zsinórban.
több mint 12 éve
keresem, de még nem találtam meg Griffin első driveját, a shotgun spreaddel (Banks is elég jó elkapást csinált), ha valaki rálel ne tartsa magába😛és Griffinnek volt a legjobb az első héten a passerratingje, az elég jó
Gyurma: tavaly az első három meccset hoztuk..., utána Grossmannek elment az agya az eagles ellen, és jött Beck stb.stb.
több mint 12 éve
ata hívta fel rá a figyelmet, hogy tavaly az első meccsen simán vertétek a Giantset, úgyhogy ezt a vereséget innentől kezdve jó előjelnek veszem 😀
több mint 12 éve
törölve;és akkor visszanéztem többször a blokkolt puntot, úgy álltak fel azon a részen, hogy Sundberg-Chris Wilson-Jackson, velük szemben Jackson és Wilson között a 3 emberük, jobbra kellett volna blokkolni, de Wilsont elnyomta az ellenfele, elég csúnyán! ezért tudott érintés nélkül átmenni, sajnálom a dolgot, mert Wilson nagyon jó volt preseasonben.
jaigen, két dolog: Jenkins egy driveot nagyon elrontott valami hatalmas butaságon stop helyett kaptunk majdnem 7 pontot, de csak 3mat. Hová lett a tavalyi forma?
Lehet egyszer-egyszer megpróbálnám felrakni Robinsont (Keenan) a pályára, elvileg 6'3 magas, és ex-OLBként, lehet jobban tudná a magasabb TE-ket fogni ha emberezni kell; persze Riley is nagyon jól dolgozott, de rossz látni, ha simán Fletcherre hozzák a mismatcheket.
több mint 12 éve
olvastam eddig is, csak nem volt inspiráció a falember cserélék kommenteléséhez 😊ha még kikaptunk volna akkor is boldog lettem volna, de így, baromi boldog vagyok. rg félelemetesen jól mozgott, védelem is felülkerekedett azon h milyen szar a secondary, és legnagyobb meglepésemre a fal jól muzsikált. jó volt megnézni a meccset 😊a.kacsaElőkerültél? 😀 Most már csak Wilson hiányzik a boldogságodhoz. Remélem bejön neki is...apeszos
több mint 12 éve
farkaspeti
763
Amit a legjobb volt látni, hogy a nagyon féltett RG3 szinte hiba nélkül játszott. Magasan verte az összes többi rookie QB-t, a 2 TD-0 INT magáért beszél. Reménykedem a hasonló folytatásban, ami a schedulet elnézve nem lehetetlen... Go SKINS!
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=tlSFtmr7vj4&feature=player_embeddedcarragherJó újra látni.. 😀
Az aláírásodban a képet cseréld le kisebbre. A fórumszabályzat szerint max 150px lehet a magassága. A Redskins galériában ennek a képnek a kicsinyített változatát is megtalálod. Meg sok mást is. 😊