NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
wr21
7
Üdv!A multkori streameken amiket adtatok(amit nagyon köszönök 😀)azon most is lehet nézni majd az esti meccset? 😊
több mint 12 éve
www.slamonline.com/online/media/slam-tv/2012/09/rgiii-and-trent-richardson-play-h-o-r-s-e-video/ 😀😀Ez még nekem is tetszene. Főleg ha RGIII is megmutatná, hogy miért nyert Heismant.Shawn84mert néger😛, ezt gyanúsan hozni fogjasapka
több mint 12 éve
Ez még nekem is tetszene. Főleg ha RGIII is megmutatná, hogy miért nyert Heismant.Shawn84mert néger😛, ezt gyanúsan hozni fogja
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Előzetes esélylatolgatás következik:Ez még nekem is tetszene. Főleg ha RGIII is megmutatná, hogy miért nyert Heismant.
Holnap győzni fogunk 😊agent T
több mint 12 éve
Előzetes esélylatolgatás következik:Holnap győzni fogunk 😊
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
😀 😀 De gonosz vagy.CampbellAzkiaz? Egyébként csak félig szar a helyzet, csak Smith játszik az első héten az eltiltottak közül Vilma nem. Payton meg nem nyert bűnbocsánatot. És az a nagyobb érvágás nekik.apeszoskéne nyomni Breesre egy jó kis bountyt, kellett volna gyűjtést szervezni, adó 1% stb. 😛, bár akkor nem Breest küldeném kés alá (a bajszos félvér vesszen)sapkaRáadásul, csak hogy fokozzam, kíváncsi leszek a bírókra. Eddig nem nagyon jeleskedtek a holdingok befújásával, ez nem jó előjel a Kerrigan-Orakpo párosnak...apeszosMár megint más tollával ékeskedek, mert ez is kinti vélemény, de jogos felvetés, hogy vajon mennyire lesznekaz meg a zebrák ráállítva a Saints D-re a bounty ügy miatt? Mert az meg a mi malmunkra hajthatja a vizet...nexion218
sapka
több mint 12 éve
CampbellAzkiaz? Egyébként csak félig szar a helyzet, csak Smith játszik az első héten az eltiltottak közül Vilma nem. Payton meg nem nyert bűnbocsánatot. És az a nagyobb érvágás nekik.apeszoskéne nyomni Breesre egy jó kis bountyt, kellett volna gyűjtést szervezni, adó 1% stb. 😛, bár akkor nem Breest küldeném kés alá (a bajszos félvér vesszen)sapkaRáadásul, csak hogy fokozzam, kíváncsi leszek a bírókra. Eddig nem nagyon jeleskedtek a holdingok befújásával, ez nem jó előjel a Kerrigan-Orakpo párosnak...apeszosMár megint más tollával ékeskedek, mert ez is kinti vélemény, de jogos felvetés, hogy vajon mennyire lesznekaz meg a zebrák ráállítva a Saints D-re a bounty ügy miatt? Mert az meg a mi malmunkra hajthatja a vizet...nexion218
több mint 12 éve
Azkiaz? Egyébként csak félig szar a helyzet, csak Smith játszik az első héten az eltiltottak közül Vilma nem. Payton meg nem nyert bűnbocsánatot. És az a nagyobb érvágás nekik.kéne nyomni Breesre egy jó kis bountyt, kellett volna gyűjtést szervezni, adó 1% stb. 😛, bár akkor nem Breest küldeném kés alá (a bajszos félvér vesszen)sapkaRáadásul, csak hogy fokozzam, kíváncsi leszek a bírókra. Eddig nem nagyon jeleskedtek a holdingok befújásával, ez nem jó előjel a Kerrigan-Orakpo párosnak...apeszosMár megint más tollával ékeskedek, mert ez is kinti vélemény, de jogos felvetés, hogy vajon mennyire lesznekaz meg a zebrák ráállítva a Saints D-re a bounty ügy miatt? Mert az meg a mi malmunkra hajthatja a vizet...nexion218
több mint 12 éve
kéne nyomni Breesre egy jó kis bountyt, kellett volna gyűjtést szervezni, adó 1% stb. 😛, bár akkor nem Breest küldeném kés alá (a bajszos félvér vesszen)Ráadásul, csak hogy fokozzam, kíváncsi leszek a bírókra. Eddig nem nagyon jeleskedtek a holdingok befújásával, ez nem jó előjel a Kerrigan-Orakpo párosnak...apeszosMár megint más tollával ékeskedek, mert ez is kinti vélemény, de jogos felvetés, hogy vajon mennyire lesznekaz meg a zebrák ráállítva a Saints D-re a bounty ügy miatt? Mert az meg a mi malmunkra hajthatja a vizet...nexion218
több mint 12 éve
Pont ezért nem lesznek.Ráadásul, csak hogy fokozzam, kíváncsi leszek a bírókra. Eddig nem nagyon jeleskedtek a holdingok befújásával, ez nem jó előjel a Kerrigan-Orakpo párosnak...apeszosMár megint más tollával ékeskedek, mert ez is kinti vélemény, de jogos felvetés, hogy vajon mennyire lesznekaz meg a zebrák ráállítva a Saints D-re a bounty ügy miatt? Mert az meg a mi malmunkra hajthatja a vizet...nexion218
több mint 12 éve
Ráadásul, csak hogy fokozzam, kíváncsi leszek a bírókra. Eddig nem nagyon jeleskedtek a holdingok befújásával, ez nem jó előjel a Kerrigan-Orakpo párosnak...apeszosMár megint más tollával ékeskedek, mert ez is kinti vélemény, de jogos felvetés, hogy vajon mennyire lesznekaz meg a zebrák ráállítva a Saints D-re a bounty ügy miatt? Mert az meg a mi malmunkra hajthatja a vizet...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
😀 Eskü, hogy azt a cikket még nem olvastam végig! Talán a Bleacher Reporton kattingattam... De most már az általad linkelt cikk kötelező....😊háháSajnos holnap is kinéz egy zakó. Csak akkor lehetne esélyünk, ha Breest elvinnék az ufók. Mondtam ugye a pre alatt, hogy Hall nickelben vicc? Hát Griffin méginkább. És nem nagyon van alternatíva.apeszosMár nem emlékszem, hogy hola olvatstam, de kint is feltették a költői kérdést, hogy vajon lecserélik-e majd végleg Griffin, ha már csak rajta +300 yardot passzolt Brees... Pedig a Vödör sérülése előtt meg Jackson eltiltása előtt bizakodó voltam, hogy a nyári bounty cirkusz miatt meg lesznek kicsit zuhanva és elcsíphetjük őket, de így már tényleg necces...😕
nexion218
de jó fej vagy, a lap tetején pont ezt idéztem, még hogy nem tudod hol😛
sapka
több mint 12 éve
Ráadásul, csak hogy fokozzam, kíváncsi leszek a bírókra. Eddig nem nagyon jeleskedtek a holdingok befújásával, ez nem jó előjel a Kerrigan-Orakpo párosnak...
több mint 12 éve
Most írta az előbb sapka. 😛 Az a baj, hogy mint mondtam, nincs igazán alternatíva. Crawford rookie, Griffin szar.. Hacsak Gomes nem vállalja be mint CB..Sajnos holnap is kinéz egy zakó. Csak akkor lehetne esélyünk, ha Breest elvinnék az ufók. Mondtam ugye a pre alatt, hogy Hall nickelben vicc? Hát Griffin méginkább. És nem nagyon van alternatíva.apeszosMár nem emlékszem, hogy hola olvatstam, de kint is feltették a költői kérdést, hogy vajon lecserélik-e majd végleg Griffin, ha már csak rajta +300 yardot passzolt Brees... Pedig a Vödör sérülése előtt meg Jackson eltiltása előtt bizakodó voltam, hogy a nyári bounty cirkusz miatt meg lesznek kicsit zuhanva és elcsíphetjük őket, de így már tényleg necces...😕
nexion218
több mint 12 éve
háháSajnos holnap is kinéz egy zakó. Csak akkor lehetne esélyünk, ha Breest elvinnék az ufók. Mondtam ugye a pre alatt, hogy Hall nickelben vicc? Hát Griffin méginkább. És nem nagyon van alternatíva.apeszosMár nem emlékszem, hogy hola olvatstam, de kint is feltették a költői kérdést, hogy vajon lecserélik-e majd végleg Griffin, ha már csak rajta +300 yardot passzolt Brees... Pedig a Vödör sérülése előtt meg Jackson eltiltása előtt bizakodó voltam, hogy a nyári bounty cirkusz miatt meg lesznek kicsit zuhanva és elcsíphetjük őket, de így már tényleg necces...😕
nexion218
de jó fej vagy, a lap tetején pont ezt idéztem, még hogy nem tudod hol😛
több mint 12 éve
Sajnos holnap is kinéz egy zakó. Csak akkor lehetne esélyünk, ha Breest elvinnék az ufók. Mondtam ugye a pre alatt, hogy Hall nickelben vicc? Hát Griffin méginkább. És nem nagyon van alternatíva.apeszosMár nem emlékszem, hogy hola olvatstam, de kint is feltették a költői kérdést, hogy vajon lecserélik-e majd végleg Griffin, ha már csak rajta +300 yardot passzolt Brees... Pedig a Vödör sérülése előtt meg Jackson eltiltása előtt bizakodó voltam, hogy a nyári bounty cirkusz miatt meg lesznek kicsit zuhanva és elcsíphetjük őket, de így már tényleg necces...😕
több mint 12 éve
Sajnos holnap is kinéz egy zakó. Csak akkor lehetne esélyünk, ha Breest elvinnék az ufók. Mondtam ugye a pre alatt, hogy Hall nickelben vicc? Hát Griffin méginkább. És nem nagyon van alternatíva.El vagyok kényeztetve. Nem tudom melyik meccset nézzem, a Texas-Florida, vagy a TV-ben a Purdue-Notre Dame?
több mint 12 éve
Sapka, ezt eddig is tudtuk. Csak abban lehet reménykedni, hogy Hall nem csak a pofáját viszi ki a pályára, és C.Griffin csak altatott a preseason alatt. Az egyetlen biztos pont egyenlőre Wilson. Crawford sem lenne megoldás Brees ellen. Láttam Claiborne-t a kékek ellen, nem volt rossz, de nem is ájultam el tőle. És ő -elvileg- jobb mint Crawford.apeszosannak örültem meg, hogy más is (kint is) pontosan ugyanúgy látja, hogy siralmas ez a secondary, de szezon előtt jobb ezt mondani, mint 1 meccs után😀, (bízok a meglepetésben)
Petikievak:azt az ominózus hsz-t én is észrevettem, (de gyakoroltam az önmérsékletet, de ezen felül szánalmasnak tartom azt a usert aki ezt írta...)
másrészt (de!!), azért tőled sem volt gáláns/fair, hogy egy meccs után (pláne győztes!, leszidtad őket, nem mintha nem mondtál volna igazat (részben igazat), de ezen a fórumon ez nem szokás), inkább írtad volna ide/eagles topik, hogy mit láttál a csoportriválisról/miben jók/miben nem/hol vannak mismatchek stb, nagyon is nyílt fülekre találtál volna...
több mint 12 éve
Ne értsd félre, nem veled van a gáz, értettem én, hogy neked semmi bajod a Skins-szel! A gáz az az, hogy van aki szerint attól, hogy gyengébb az év végi mérlegünk, nincs a csapatban vezéregyéniség, bezzeg ha véletlen kaparhatnak egy WC spotért, akkor már máris van vezéregyéniség. Nem azzal vitázok, hogy a béka segge alatt voltunk/vagyunk, csak azzal, hogy ez egyből azt is jelenti, hogy nincs vezéregyéniségünk. Csak ide írom, hogy a pofázásom miatt a mi csapatunk tpoikja lendüljön fel, ne másé...😛Nyugi van nexion, nem kell felkapni a vizet. Amíg sorozatban utolsók vagyunk a csoportban, addig van igazságtartalma. Engem is bosszant, de még hogy! Csak sajnos nincs mivel visszavágni.Az egézséges légkör hozzászólásomon van ez a vita? Most megesküszöm , semmi sértőt nem akartam mondani . Bocsánatot kérek ha tényleg ez kemény volt. Bele se gondoltam igazán.Petikievak01
Sapka, ezt eddig is tudtuk. Csak abban lehet reménykedni, hogy Hall nem csak a pofáját viszi ki a pályára, és C.Griffin csak altatott a preseason alatt. Az egyetlen biztos pont egyenlőre Wilson. Crawford sem lenne megoldás Brees ellen. Láttam Claiborne-t a kékek ellen, nem volt rossz, de nem is ájultam el tőle. És ő -elvileg- jobb mint Crawford.apeszos
több mint 12 éve
Nincs vita.
több mint 12 éve
Nyugi van nexion, nem kell felkapni a vizet. Amíg sorozatban utolsók vagyunk a csoportban, addig van igazságtartalma. Engem is bosszant, de még hogy! Csak sajnos nincs mivel visszavágni.Az egézséges légkör hozzászólásomon van ez a vita? Most megesküszöm , semmi sértőt nem akartam mondani . Bocsánatot kérek ha tényleg ez kemény volt. Bele se gondoltam igazán.
Sapka, ezt eddig is tudtuk. Csak abban lehet reménykedni, hogy Hall nem csak a pofáját viszi ki a pályára, és C.Griffin csak altatott a preseason alatt. Az egyetlen biztos pont egyenlőre Wilson. Crawford sem lenne megoldás Brees ellen. Láttam Claiborne-t a kékek ellen, nem volt rossz, de nem is ájultam el tőle. És ő -elvileg- jobb mint Crawford.apeszos
több mint 12 éve
Nyugi van nexion, nem kell felkapni a vizet. Amíg sorozatban utolsók vagyunk a csoportban, addig van igazságtartalma. Engem is bosszant, de még hogy! Csak sajnos nincs mivel visszavágni. Sapka, ezt eddig is tudtuk. Csak abban lehet reménykedni, hogy Hall nem csak a pofáját viszi ki a pályára, és C.Griffin csak altatott a preseason alatt. Az egyetlen biztos pont egyenlőre Wilson. Crawford sem lenne megoldás Brees ellen. Láttam Claiborne-t a kékek ellen, nem volt rossz, de nem is ájultam el tőle. És ő -elvileg- jobb mint Crawford.
több mint 12 éve
😀😀 Ezt nem tudom miért irtad , én imádom London Fletchert 😀 Kajak Fantasy Teamemben is korán ledraftoltam hogy nehogy bevigyék előlem. Kedvenc Lb-m ligában. Vicknek pedig tényleg vannak hibái.... Egyébként csak a szezon 40%-t tölti sérülten 😀 És a dream team dolog faszság.Végülis nem is néz ki olyan rosszul a redskins depth hozzászólásomhoz visszatérve ami 2 hete volt kb : A O Line - Secondary egységeken kivül a többi igencsak rendben van . Sajnos a következő pár évben nehéz lesz a csapatnak építkeznie egy rakás első körös cetli hiányában , de már van egy egézséges légkör.Amúgy a Cowboys topikban azt állítják , hogy se az eaglesben se a redskinsben nincs vezéregyéniség. London Fletcher akkor mi?Petikievak01Na akkor szokásomhoz híven fellendítem a topikot:
Gondolom kellene nekünk is egy törött bordájú kutyaidomár, aki a szezon 70 %-át az oldalvonalnál tölti sérülten vagy egy kiemelkedően "kláccs" irányító, aki olyan sportszerű, hogy még a győztes meccs után is az ellenfelet szidja és mószerolja be Goodell óvóbácsinál, nem pedig egy problémáktól mentes elit játékos, aki a huszonévesek ligájában lassan 40 évesen is éveken keresztül a legtöbb teckle-t gyűjti. Értem én, hogy nem a Redskins a "Dream Team", de azért van, ami felbosszant....
nexion218
És az első 4 sorom arról szólt hogy most az idei redskins nekem nagyon tetszik. Az egézséges légkör hozzászólásomat elsősorban a tavalyi RGI-l hánykódó offensere értettem.
több mint 12 éve
Végülis nem is néz ki olyan rosszul a redskins depth hozzászólásomhoz visszatérve ami 2 hete volt kb : A O Line - Secondary egységeken kivül a többi igencsak rendben van . Sajnos a következő pár évben nehéz lesz a csapatnak építkeznie egy rakás első körös cetli hiányában , de már van egy egézséges légkör.Amúgy a Cowboys topikban azt állítják , hogy se az eaglesben se a redskinsben nincs vezéregyéniség. London Fletcher akkor mi?Petikievak01Na akkor szokásomhoz híven fellendítem a topikot:
Gondolom kellene nekünk is egy törött bordájú kutyaidomár, aki a szezon 70 %-át az oldalvonalnál tölti sérülten vagy egy kiemelkedően "kláccs" irányító, aki olyan sportszerű, hogy még a győztes meccs után is az ellenfelet szidja és mószerolja be Goodell óvóbácsinál, nem pedig egy problémáktól mentes elit játékos, aki a huszonévesek ligájában lassan 40 évesen is éveken keresztül a legtöbb teckle-t gyűjti. Értem én, hogy nem a Redskins a "Dream Team", de azért van, ami felbosszant....
több mint 12 éve
Végülis nem is néz ki olyan rosszul a redskins depth hozzászólásomhoz visszatérve ami 2 hete volt kb : A O Line - Secondary egységeken kivül a többi igencsak rendben van . Sajnos a következő pár évben nehéz lesz a csapatnak építkeznie egy rakás első körös cetli hiányában , de már van egy egézséges légkör.Amúgy a Cowboys topikban azt állítják , hogy se az eaglesben se a redskinsben nincs vezéregyéniség. London Fletcher akkor mi?