NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
wr21 Washington Commanders 7
Üdv!
A multkori streameken amiket adtatok(amit nagyon köszönök 😀)azon most is lehet nézni majd az esti meccset? 😊
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ez még nekem is tetszene. Főleg ha RGIII is megmutatná, hogy miért nyert Heismant.Shawn84
mert néger😛, ezt gyanúsan hozni fogjasapka
 www.slamonline.com/online/media/slam-tv/2012/09/rgiii-and-trent-richardson-play-h-o-r-s-e-video/ 😀😀

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Ez még nekem is tetszene. Főleg ha RGIII is megmutatná, hogy miért nyert Heismant.Shawn84
mert néger😛, ezt gyanúsan hozni fogja

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Előzetes esélylatolgatás következik:
Holnap győzni fogunk 😊agent T
Ez még nekem is tetszene. Főleg ha RGIII is megmutatná, hogy miért nyert Heismant.
több mint 12 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Előzetes esélylatolgatás következik:
Holnap győzni fogunk 😊

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ráadásul, csak hogy fokozzam, kíváncsi leszek a bírókra. Eddig nem nagyon jeleskedtek a holdingok befújásával, ez nem jó előjel a Kerrigan-Orakpo párosnak...apeszos
Már megint más tollával ékeskedek, mert ez is kinti vélemény, de jogos felvetés, hogy vajon mennyire lesznekaz meg a zebrák ráállítva a Saints D-re a bounty ügy miatt? Mert az meg a mi malmunkra hajthatja a vizet...nexion218
kéne nyomni Breesre egy jó kis bountyt, kellett volna gyűjtést szervezni, adó 1% stb. 😛, bár akkor nem Breest küldeném kés alá (a bajszos félvér vesszen)sapka
Azkiaz? Egyébként csak félig szar a helyzet, csak Smith játszik az első héten az eltiltottak közül Vilma nem. Payton meg nem nyert bűnbocsánatot. És az a nagyobb érvágás nekik.apeszos
Campbell
sapka
😀 😀 De gonosz vagy.
több mint 12 éve
Ráadásul, csak hogy fokozzam, kíváncsi leszek a bírókra. Eddig nem nagyon jeleskedtek a holdingok befújásával, ez nem jó előjel a Kerrigan-Orakpo párosnak...apeszos
Már megint más tollával ékeskedek, mert ez is kinti vélemény, de jogos felvetés, hogy vajon mennyire lesznekaz meg a zebrák ráállítva a Saints D-re a bounty ügy miatt? Mert az meg a mi malmunkra hajthatja a vizet...nexion218
kéne nyomni Breesre egy jó kis bountyt, kellett volna gyűjtést szervezni, adó 1% stb. 😛, bár akkor nem Breest küldeném kés alá (a bajszos félvér vesszen)sapka
Azkiaz? Egyébként csak félig szar a helyzet, csak Smith játszik az első héten az eltiltottak közül Vilma nem. Payton meg nem nyert bűnbocsánatot. És az a nagyobb érvágás nekik.apeszos
Campbell

több mint 12 éve
Azkiaz? Egyébként csak félig szar a helyzet, csak Smith játszik az első héten az eltiltottak közül Vilma nem. Payton meg nem nyert bűnbocsánatot. És az a nagyobb érvágás nekik.
több mint 12 éve
kéne nyomni Breesre egy jó kis bountyt, kellett volna gyűjtést szervezni, adó 1% stb. 😛, bár akkor nem Breest küldeném kés alá (a bajszos félvér vesszen)

több mint 12 éve
Pont ezért nem lesznek.
több mint 12 éve
nexion218 3 999 — Washington Gyapotkombájnz fan
Már megint más tollával ékeskedek, mert ez is kinti vélemény, de jogos felvetés, hogy vajon mennyire lesznekaz meg a zebrák ráállítva a Saints D-re a bounty ügy miatt? Mert az meg a mi malmunkra hajthatja a vizet...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Sajnos holnap is kinéz egy zakó. Csak akkor lehetne esélyünk, ha Breest elvinnék az ufók. Mondtam ugye a pre alatt, hogy Hall nickelben vicc? Hát Griffin méginkább. És nem nagyon van alternatíva.apeszos
Már nem emlékszem, hogy hola olvatstam, de kint is feltették a költői kérdést, hogy vajon lecserélik-e majd végleg Griffin, ha már csak rajta +300 yardot passzolt Brees... Pedig a Vödör sérülése előtt meg Jackson eltiltása előtt bizakodó voltam, hogy a nyári bounty cirkusz miatt meg lesznek kicsit zuhanva és elcsíphetjük őket, de így már tényleg necces...😕
nexion218
háhá
de jó fej vagy, a lap tetején pont ezt idéztem, még hogy nem tudod hol😛
sapka
😀 Eskü, hogy azt a cikket még nem olvastam végig! Talán a Bleacher Reporton kattingattam... De most már az általad linkelt cikk kötelező....😊

több mint 12 éve
Ráadásul, csak hogy fokozzam, kíváncsi leszek a bírókra. Eddig nem nagyon jeleskedtek a holdingok befújásával, ez nem jó előjel a Kerrigan-Orakpo párosnak...
több mint 12 éve
Sajnos holnap is kinéz egy zakó. Csak akkor lehetne esélyünk, ha Breest elvinnék az ufók. Mondtam ugye a pre alatt, hogy Hall nickelben vicc? Hát Griffin méginkább. És nem nagyon van alternatíva.apeszos
Már nem emlékszem, hogy hola olvatstam, de kint is feltették a költői kérdést, hogy vajon lecserélik-e majd végleg Griffin, ha már csak rajta +300 yardot passzolt Brees... Pedig a Vödör sérülése előtt meg Jackson eltiltása előtt bizakodó voltam, hogy a nyári bounty cirkusz miatt meg lesznek kicsit zuhanva és elcsíphetjük őket, de így már tényleg necces...😕
nexion218
Most írta az előbb sapka. 😛 Az a baj, hogy mint mondtam, nincs igazán alternatíva. Crawford rookie, Griffin szar.. Hacsak Gomes nem vállalja be mint CB..
több mint 12 éve
nexion218
háhá
de jó fej vagy, a lap tetején pont ezt idéztem, még hogy nem tudod hol😛

több mint 12 éve

több mint 12 éve
Sajnos holnap is kinéz egy zakó. Csak akkor lehetne esélyünk, ha Breest elvinnék az ufók. Mondtam ugye a pre alatt, hogy Hall nickelben vicc? Hát Griffin méginkább. És nem nagyon van alternatíva.

El vagyok kényeztetve. Nem tudom melyik meccset nézzem, a Texas-Florida, vagy a TV-ben a Purdue-Notre Dame?
több mint 12 éve
Sapka, ezt eddig is tudtuk. Csak abban lehet reménykedni, hogy Hall nem csak a pofáját viszi ki a pályára, és C.Griffin csak altatott a preseason alatt. Az egyetlen biztos pont egyenlőre Wilson. Crawford sem lenne megoldás Brees ellen. Láttam Claiborne-t a kékek ellen, nem volt rossz, de nem is ájultam el tőle. És ő -elvileg- jobb mint Crawford.apeszos
annak örültem meg, hogy más is (kint is) pontosan ugyanúgy látja, hogy siralmas ez a secondary, de szezon előtt jobb ezt mondani, mint 1 meccs után😀, (bízok a meglepetésben)

Petikievak:azt az ominózus hsz-t én is észrevettem, (de gyakoroltam az önmérsékletet, de ezen felül szánalmasnak tartom azt a usert aki ezt írta...)
másrészt (de!!), azért tőled sem volt gáláns/fair, hogy egy meccs után (pláne győztes!, leszidtad őket, nem mintha nem mondtál volna igazat (részben igazat), de ezen a fórumon ez nem szokás), inkább írtad volna ide/eagles topik, hogy mit láttál a csoportriválisról/miben jók/miben nem/hol vannak mismatchek stb, nagyon is nyílt fülekre találtál volna...

több mint 12 éve
Nyugi van nexion, nem kell felkapni a vizet. Amíg sorozatban utolsók vagyunk a csoportban, addig van igazságtartalma. Engem is bosszant, de még hogy! Csak sajnos nincs mivel visszavágni.

Sapka, ezt eddig is tudtuk. Csak abban lehet reménykedni, hogy Hall nem csak a pofáját viszi ki a pályára, és C.Griffin csak altatott a preseason alatt. Az egyetlen biztos pont egyenlőre Wilson. Crawford sem lenne megoldás Brees ellen. Láttam Claiborne-t a kékek ellen, nem volt rossz, de nem is ájultam el tőle. És ő -elvileg- jobb mint Crawford.apeszos
Az egézséges légkör hozzászólásomon van ez a vita? Most megesküszöm , semmi sértőt nem akartam mondani . Bocsánatot kérek ha tényleg ez kemény volt. Bele se gondoltam igazán.Petikievak01
Ne értsd félre, nem veled van a gáz, értettem én, hogy neked semmi bajod a Skins-szel! A gáz az az, hogy van aki szerint attól, hogy gyengébb az év végi mérlegünk, nincs a csapatban vezéregyéniség, bezzeg ha véletlen kaparhatnak egy WC spotért, akkor már máris van vezéregyéniség. Nem azzal vitázok, hogy a béka segge alatt voltunk/vagyunk, csak azzal, hogy ez egyből azt is jelenti, hogy nincs vezéregyéniségünk. Csak ide írom, hogy a pofázásom miatt a mi csapatunk tpoikja lendüljön fel, ne másé...😛

több mint 12 éve
Nincs vita.
több mint 12 éve
Nyugi van nexion, nem kell felkapni a vizet. Amíg sorozatban utolsók vagyunk a csoportban, addig van igazságtartalma. Engem is bosszant, de még hogy! Csak sajnos nincs mivel visszavágni.

Az egézséges légkör hozzászólásomon van ez a vita? Most megesküszöm , semmi sértőt nem akartam mondani . Bocsánatot kérek ha tényleg ez kemény volt. Bele se gondoltam igazán.

több mint 12 éve

Sapka, ezt eddig is tudtuk. Csak abban lehet reménykedni, hogy Hall nem csak a pofáját viszi ki a pályára, és C.Griffin csak altatott a preseason alatt. Az egyetlen biztos pont egyenlőre Wilson. Crawford sem lenne megoldás Brees ellen. Láttam Claiborne-t a kékek ellen, nem volt rossz, de nem is ájultam el tőle. És ő -elvileg- jobb mint Crawford.
több mint 12 éve
Végülis nem is néz ki olyan rosszul a redskins depth hozzászólásomhoz visszatérve ami 2 hete volt kb : A O Line - Secondary egységeken kivül a többi igencsak rendben van . Sajnos a következő pár évben nehéz lesz a csapatnak építkeznie egy rakás első körös cetli hiányában , de már van egy egézséges légkör.Amúgy a Cowboys topikban azt állítják , hogy se az eaglesben se a redskinsben nincs vezéregyéniség. London Fletcher akkor mi?Petikievak01
Na akkor szokásomhoz híven fellendítem a topikot:

Gondolom kellene nekünk is egy törött bordájú kutyaidomár, aki a szezon 70 %-át az oldalvonalnál tölti sérülten vagy egy kiemelkedően "kláccs" irányító, aki olyan sportszerű, hogy még a győztes meccs után is az ellenfelet szidja és mószerolja be Goodell óvóbácsinál, nem pedig egy problémáktól mentes elit játékos, aki a huszonévesek ligájában lassan 40 évesen is éveken keresztül a legtöbb teckle-t gyűjti. Értem én, hogy nem a Redskins a "Dream Team", de azért van, ami felbosszant....
nexion218
😀😀 Ezt nem tudom miért irtad , én imádom London Fletchert 😀 Kajak Fantasy Teamemben is korán ledraftoltam hogy nehogy bevigyék előlem. Kedvenc Lb-m ligában. Vicknek pedig tényleg vannak hibái.... Egyébként csak a szezon 40%-t tölti sérülten 😀 És a dream team dolog faszság.
És az első 4 sorom arról szólt hogy most az idei redskins nekem nagyon tetszik. Az egézséges légkör hozzászólásomat elsősorban a tavalyi RGI-l hánykódó offensere értettem.

több mint 12 éve
Végülis nem is néz ki olyan rosszul a redskins depth hozzászólásomhoz visszatérve ami 2 hete volt kb : A O Line - Secondary egységeken kivül a többi igencsak rendben van . Sajnos a következő pár évben nehéz lesz a csapatnak építkeznie egy rakás első körös cetli hiányában , de már van egy egézséges légkör.Amúgy a Cowboys topikban azt állítják , hogy se az eaglesben se a redskinsben nincs vezéregyéniség. London Fletcher akkor mi?Petikievak01
Na akkor szokásomhoz híven fellendítem a topikot:

Gondolom kellene nekünk is egy törött bordájú kutyaidomár, aki a szezon 70 %-át az oldalvonalnál tölti sérülten vagy egy kiemelkedően "kláccs" irányító, aki olyan sportszerű, hogy még a győztes meccs után is az ellenfelet szidja és mószerolja be Goodell óvóbácsinál, nem pedig egy problémáktól mentes elit játékos, aki a huszonévesek ligájában lassan 40 évesen is éveken keresztül a legtöbb teckle-t gyűjti. Értem én, hogy nem a Redskins a "Dream Team", de azért van, ami felbosszant....

több mint 12 éve
Végülis nem is néz ki olyan rosszul a redskins depth hozzászólásomhoz visszatérve ami 2 hete volt kb : A O Line - Secondary egységeken kivül a többi igencsak rendben van . Sajnos a következő pár évben nehéz lesz a csapatnak építkeznie egy rakás első körös cetli hiányában , de már van egy egézséges légkör.Amúgy a Cowboys topikban azt állítják , hogy se az eaglesben se a redskinsben nincs vezéregyéniség. London Fletcher akkor mi?