NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
266
35
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Shanahan confirms the signing of CB Crezdon Butler. Says they liked his speed & he had an injury he has recovered from.apeszosgondolom azért dobták ki Arizonából..., ők sem állnak túl jól CB-kel
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Shanahan confirms the signing of CB Crezdon Butler. Says they liked his speed & he had an injury he has recovered from.
több mint 12 éve
Erről beszélek. És még szarabb is.Hogy engedhették el Smith-t?apeszosBlack már 32 éves...sapka
Közben: #Redskins RB Evan Royster expected to change jersey number to 22.
Még jó hogy az előbb írtam Butlernél.. 😀
több mint 12 éve
Hogy engedhették el Smith-t?apeszosBlack már 32 éves...
több mint 12 éve
Még nincs benne a gyakorló banda sem. Hogy engedhették el Smith-t?Közben egy teljes rosterapeszosnem látom benne Butlert, mondjuk csak 31.én frissült utoljárasapka
több mint 12 éve
Közben egy teljes rosterapeszosnem látom benne Butlert, mondjuk csak 31.én frissült utoljára
több mint 12 éve
The Fins carrying 5 RBs no longer. Released Steve Slaton. Could end up in WSH. Doubt Fins carry 4 Qbs for long, either 😀 😀 😀
több mint 12 éve
maradt hát! 5. RB lett ott 😊😊Armstrong meg Dolphin lettsapkaA kurva életbe, és Slaton is maradt mi?
apeszos
szerk. most tette ki a Dolphins Slatont, ezt szeretem... fél perc múlva meg is cáfolnak
több mint 12 éve
WR Emmanuel Arceneaux turned down #Vikings' practice squad offer to go to #Redskins practice squad instead.
több mint 12 éve
A kurva életbe, és Slaton is maradt mi?ezt írta a beatwriter:A Wiki már Washingtoninak írja, No.22Crezdon Butler ide jött?apeszosmég workoutol, hogy keret vagy PS
úgy tudom sérülékeny, mint rossz, hogy az 5. körös kiválasztódás után ide jutottsapka
Roster status: Injured Reserve 😀apeszos
Mike Jones @MikeJonesWaPo
Former Steeler, Cardinal Crezdon Butler @butlerboy28 is a Clemson product. Working on finding out if to the 53 or practice squad.
ezt meg teljesen félreolvastam, a keretbe jött, az a rögtön IR vicces😊
Armstrong meg Dolphin lettsapka
Crezdon Butler @butlerboy28
@Jarvis99jenkins I am a Washington redskin bruh.
Chuck Carroll retweetelte
Megnyitás
Válasz Retweet Kedvenc
😀 😀
több mint 12 éve
ezt írta a beatwriter:A Wiki már Washingtoninak írja, No.22Crezdon Butler ide jött?apeszosmég workoutol, hogy keret vagy PS
úgy tudom sérülékeny, mint rossz, hogy az 5. körös kiválasztódás után ide jutottsapka
Roster status: Injured Reserve 😀apeszos
Mike Jones @MikeJonesWaPo
Former Steeler, Cardinal Crezdon Butler @butlerboy28 is a Clemson product. Working on finding out if to the 53 or practice squad.
ezt meg teljesen félreolvastam, a keretbe jött, az a rögtön IR vicces😊
Armstrong meg Dolphin lett
több mint 12 éve
A Wiki már Washingtoninak írja, No.22Crezdon Butler ide jött?apeszosmég workoutol, hogy keret vagy PS
Roster status: Injured Reserve 😀
több mint 12 éve
Crezdon Butler ide jött?apeszosmég workoutol, hogy keret vagy PS
úgy tudom sérülékeny, mint rossz, hogy az 5. körös kiválasztódás után ide jutott
több mint 12 éve
Crezdon Butler ide jött?
több mint 12 éve
Willie Smith az Oaklandben, ************sapkaGratulálok, ez ügyes húzás volt a menedzsmenttől. Black mi?
több mint 12 éve
Willie Smith az Oaklandben, ************
több mint 12 éve
Compton és Worthington a Ps-ben
több mint 12 éve
Ebben az esetben én is igen derűs leszek. 😀Semmiféle derű, csak érdeklődöm, hogy ő fog-e kezdeni 😊Tocyha egészséges lesz, akkor valószínű ő fog, olyan 100-150 yardot várok majd tőle az első meccsen😉sapka
több mint 12 éve
Semmiféle derű, csak érdeklődöm, hogy ő fog-e kezdeni 😊Tocyha egészséges lesz, akkor valószínű ő fog, olyan 100-150 yardot várok majd tőle az első meccsen😉
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Semmiféle derű, csak érdeklődöm, hogy ő fog-e kezdeni 😊
több mint 12 éve
Itt még mindig Helu a kezdő futó? 😀TocyNem értem a derűt. Mitől olyan vicces ez? Feltéve, hogy ő lesz a starter.
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Itt még mindig Helu a kezdő futó? 😀
több mint 12 éve
tavalyi 7 WRes agymenés, legalább ellensúlyozza a kevés corner spec teamert..., nem tartottam volna meg Bankst, ezaz 5 Guard megint elég durva, mondjuk LeRibeus tud centert is ha kell, de Lichtensteiger megtartása feketepont. A safety poszt pedig nagyon halvány lesz.Az O falat mindenképpen elkúrták. A jobb oldal gagyi, Black ki a faszom? Arra számítanak, hogy visszajön Brown? A baloldalon ki lesz T.Williams cseréje? Hiába kurva jó Williams, ha sérülékeny. Lichtensteigernek (a fene a sváb formájának) két meccset adok, és IR. WR? Nemcsak Banks, Robinson is sok oda. El kellett volna dönteni, hogy a spec. team-ben ki lesz a visszahordó, mert így van kettő is, és használni nem is tudjuk őket. A három QB is sok, tavaly elég volt kettő, idén miért nem? Azt olvastam Smith visszajön, de nem neki kellene a gyakorlóba menni.
sapka
A def line meg a linebacker sor elismerem nem volt könnyű, mert tényleg elég erős volt a felhozatal, ám az azért durva, hogy a secondary-t harmadik éve nem tudják megerősíteni. C.Griffin a golyó az orosz rulettben, és el fog sülni a stukker. A safetykről nem is beszélve. T.Jackson ugye nem hagyott más lehetőséget, de könyörgöm, Doughty???
több mint 12 éve
itt a depth chart:QB: 3: RGIII, Cousins, Grossman
RB: 3: Helu, Royster, Morris
FB: 1: Young
WR: 7: Garcon, Hankerson, Moss, Morgan, Briscoe, Robinson, Banks
TE: 3: Davis, Paul, Paulsen
OL: 9:
RT: Polumbus, Black
RG: Chester, Gettis
C : Montgomery
LG: Lichtensteiger, Hurt, LeRibeus
LT: Trent W.
26
DL: 6:
RDE: Carriker, Golston
NT: Cofield, Baker,
LDE: Bowen, Jenkins
LB: 8:
LOLB: Kerrigan, Wilson
LILB: Fletcher, Alexander,
RILB: Riley, Robinson
ROLB: Orakpo, Jackson
CB: 4: Hall, Wilson, Griffin, Crawford
S : 5:
FS: M. Williams, Gomes, Doughty,
SS: Meriweather, Bernstine
23
P: Rocca
K: Cundiff
LS: Sundberg
tavalyi 7 WRes agymenés, legalább ellensúlyozza a kevés corner spec teamert..., nem tartottam volna meg Bankst, ezaz 5 Guard megint elég durva, mondjuk LeRibeus tud centert is ha kell, de Lichtensteiger megtartása feketepont. A safety poszt pedig nagyon halvány lesz.
FA-ről, egy stabil FB és Edwards lenne izgalmas, más nem tud eleget szerintem.
szerk. elszámoltam magam; ez csak 52 fő, 1 hely még kiadó!