NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Banksről írták:
he ranked 20th in the league in kickoff return average and 21st in punt return average

+Skins coverage team ranked 2nd in NFL in average KO return yards and 10th in average punt return yards. That's excellent.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Az Eagles is kibaszta Atogwe-t... 😀
több mint 12 éve
Smith nekem is bassza a csőrömet. Nem is értem, ahogy végigtolta tavaly, jobb volt mint Brown. Ez a Fekete Pákó nem is értem hogyan kerülhet oda helyette...
több mint 12 éve
Rich Campbell
The Redskins have kept Doughty around for years to star on special teams and be a defensive backup. Not his fault he has to start games on D
😀😀sapka
Mégis értek hozzá? 😀 😀 😀 😛apeszos
szegény Doughty 😛
sapka
Mér őt sajnálod? Nekünk kell nézni bassza meg.apeszos
erősen szurkolok, hogy Madieu Williams is ki legyen rakva, bár ezen a Banks+Smith (Jordan Black baszki...) nem tudok átlépni, most már bármi lehet
de 3 tiszta ST játékost megtartani depthnek elég erős, Alexander még hagyján, ő nem olyan rossz ILB-nek, de Doughty+Banks...

több mint 12 éve
Rich Campbell
The Redskins have kept Doughty around for years to star on special teams and be a defensive backup. Not his fault he has to start games on D
😀😀sapka
szegény Doughty 😛
sapka
Mér őt sajnálod? Nekünk kell nézni bassza meg.
több mint 12 éve
Rich Campbell
😀😀sapka
szegény Doughty 😛

több mint 12 éve
Rich Campbell
😀😀sapka
Mégis értek hozzá? 😀 😀 😀 😛
több mint 12 éve
Rich Campbell
😀😀

több mint 12 éve
Rich Campbell ‏@Rich_Campbell
The vitriol towards Reed Doughty is out of control. He's a special teams standout who gets forced into defensive action b/c others get hurt. 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Chri Wilson: It's official! Like a referee whistle!! Whoooo! Place at the table!!! (In my Lattimore voice) 😀apeszos
tavaly nem játszott sehol sem, most bejött a campbe és bamm roster, lehet a redskins kerete gyenge?😊sapka
OLB szinten? Azt nem hinném.. Hacsak Orakpo vagy Kerrigan nem számít gyengének 😛apeszos
azt olvastam, hogy Kerrigan tavaly az összes snapet végigtolta, és az úgy elég erős!, depth nélkül, az hogy nem kellett e neki (😀😊), vagy nem volt megfelelő az kérdés
Fletcher is nyilatkozta Randle Elnek Tampa meccs közben, hogy tavaly jó volt a keret, de a depth elég gyér volt

több mint 12 éve
Chri Wilson: It's official! Like a referee whistle!! Whoooo! Place at the table!!! (In my Lattimore voice) 😀apeszos
tavaly nem játszott sehol sem, most bejött a campbe és bamm roster, lehet a redskins kerete gyenge?😊sapka
OLB szinten? Azt nem hinném.. Hacsak Orakpo vagy Kerrigan nem számít gyengének 😛

Mondjuk Slaton nem jönne rosszul. Armstrong helyett mindenképp.
több mint 12 éve
tavaly nem játszott sehol sem, most bejött a campbe és bamm roster, lehet a redskins kerete gyenge?😊

több mint 12 éve
Chri Wilson: It's official! Like a referee whistle!! Whoooo! Place at the table!!! (In my Lattimore voice) 😀
több mint 12 éve
RB: 4: Helu, Royster, Morris*, Slaton
sapka
Már biztos a trade?apeszos
nem még nem!, de én azt várom létrejön

kis öröm; a Houston leigazolta John Becket😀, és ezért kitették Case Keenumotsapka
Szegény Texans.. Mutatták a Vikings meccsen, de nem akartam hinni a szememnek...
több mint 12 éve
Chris Wilsonnak biztossá vált a helye
állítólag Hightowert IR-re akarják tenni ezért rúgták ki, mert 3.a után lehet ezzel babrálni, mert ha most tennék beleszámítana az 53ba

több mint 12 éve
sapka
Már biztos a trade?apeszos
nem még nem!, de én azt várom létrejön

kis öröm; a Houston leigazolta John Becket😀, és ezért kitették Case Keenumot

több mint 12 éve
sapka
Már biztos a trade?
több mint 12 éve
Redskins released RB Tim Hightower.

Smith marad a PS-benapeszos
Olvasta Shanny, hogy kevered Hightower mezszámát, megoldotta a problémádat.ulpianus
De most aztán végleg. Mert Jones-t is kitette. Most egyáltalán nincs 25-ös.. 😀
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus

Smith marad a PS-benapeszos
Olvasta Shanny, hogy kevered Hightower mezszámát, megoldotta a problémádat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
most már következetesen teleszemetelem a topikot...
azt elárulom, hogy őket követem:
 twitter.com/john_keim
 twitter.com/granthpaulsen
 twitter.com/Rich_Campbell
 twitter.com/MikeJonesWaPo
 twitter.com/Russellmania980
szóval ha minden marad így egy kis ideig ez eddig a roster:
QB: 3: RGIII, RGII, RGI (RGII=Cousins)
FB: 2: Young, Boyce
WR: 8: Garcon, Moss, Hankerson, Morgan, Briscoe, Banks*, Robinson*, Darius Hanks
TE: 4: Davis, Paul, Paulsen, Quinn
OT: 3: Trent W., Polumbus, Black
OG: 5: Lichtensteiger, Hurt, Chester, LeRibeus, Gettis*
OC: 1: Montgomery
ez 30
DL: 8: Cofield, Bowen, Carriker, Jenkins, Scott, Golston, Baker*, Favorite,
OLB: 5: Orakpo, Kerrigan, Jackson, Wilson, White
ILB: 4: Fletcher, Riley, Alexander, Robinson
CB: 4: Hall, Wilson, Griffin, Crawford
S : 6: Gomes*, Meriweather, Jackson, Doughty*, M. Williams, Bernstine*
ez pedig 27
össz. 57+3
tehát még 7 név távozik
(csillagos a biztos megerősített roster hely)

több mint 12 éve

Smith marad a PS-ben
több mint 12 éve
állítólag Hightowert kiteszik és Robinson és Bernstine biztosan rosteren van (Berstinet állítólag az Eagles el akarta vinni waiveren)sapka
Aldrick Robinson? Mert a HOF Keenan nem is kérdés 😊 Amúgy jól játszott a Colts ellen, amikor néztem. És tegnapelőtt is jó statjai voltak, mondjuk ezt nem láttam.
Robilluma
Keenan nem is kérdéses, mert Kehlt mellőle el is akarják tradelni (tényleg félreérthető volt), nekem csak az a bajom, hogy Aldrick a 3. vonalak ellen villogott, mondjuk csak ekkor kapott perceketsapka
Kicsit csúszós neki a labda még. Nem hinném, hogy Garcon, Moss, Morgan, Hankerson, de még Brisco mellett is labdába rúghatna még. A specbe még elment volna, de Banks úgy látszik lóherét talált a FedEx-en.
Jól látom? Compton? Smith? Thompson? Na neee... Smith mindenképpen nagy meglepetés nekem. Cook? Azt hiszik Monty acélból van? Ki fog centert játszani?
több mint 12 éve
állítólag Hightowert kiteszik és Robinson és Bernstine biztosan rosteren van (Berstinet állítólag az Eagles el akarta vinni waiveren)sapka
Aldrick Robinson? Mert a HOF Keenan nem is kérdés 😊 Amúgy jól játszott a Colts ellen, amikor néztem. És tegnapelőtt is jó statjai voltak, mondjuk ezt nem láttam.
Robilluma
Keenan nem is kérdéses, mert Kehlt mellőle el is akarják tradelni (tényleg félreérthető volt), nekem csak az a bajom, hogy Aldrick a 3. vonalak ellen villogott, mondjuk csak ekkor kapott perceket
de ha te Keenanra gondoltál végig😀, akkor a második vonalakban Alexander mellett tényleg jó volt (ahogy Kehl is), de Alexander hatalmas nagy workhorse, és inkább csak akar, mint tud; de jó volt Robinson is végig

több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Off
Őt kellett volna húznia a Steelers-nek, a tegnapi Sean Spence ACL-LCL szakadás a karma műve :/😕.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Armstrong- Steve Slaton trade készülőben, lassan elkúszok egy xanaxért