NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
20
8
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
El tudom képzelni (mint ahogy McNabb esetében) hogy nevelő célzattal lecseréli. Egy két snap erejéig. Az öregtől kitelik, eleve tekintélyelvű a vezetése.Ahogy láttam RGIII hozzáállását, szerintem nem kérdezi meg előtte 😊Addig állok én a sarokba támasztva, amíg Shanny hagyja futkosni...apeszosHát nem tűnik túl rózsásnak. Na majd RGIII hozza a futott yardokat is 😀EazzySrácok, most nálatok mi a helyzet az RB poszttal, milyen lesz a snap megosztás?EazzyJelenleg? Ecc pecc kimehecc. Kiszámolóval eldöntik. Öt futóból három nem 100%-os, egy rookie, és egy tényleg csere szintű (Tristan Davis). Ebben a helyzetben lehet hogy tényleg kockáztatnia kell az öregnek, és az 53-ban lesz öt RB. A snap leosztást meg eldönti az,hogy ki sántít kevésbé.apeszos
az értékelés amúgy jó, amit írtál, szóval D front7 oké, a secondary ki tudja mire lesz képes (pl Hall és Vödör melyik arcát mutatja, létkérdés) Cundiff sanszos h beválik, QB-ben elvagyunk, elkapók vannak, TE Davis vagy senki, a támadófal lehetne erősebb, a futójáték meg attól függ h hányan mennek rokkantnyugdíjasnak, a playcalling javult. Kbagent T
több mint 12 éve
megéri megnézni a meccset?Rúgott és mhm, megéri 😊
Cundiff rúgott Fg-t? gondolom kickoffba kirúgta a nézőtérresapka
egyet vagy negyvennyolcról mellévert nagyon, de amúgy magabiztos volt.
Jelen állás szerint Ten yardon még nincs fönt.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Ahogy láttam RGIII hozzáállását, szerintem nem kérdezi meg előtte 😊Addig állok én a sarokba támasztva, amíg Shanny hagyja futkosni...apeszosHát nem tűnik túl rózsásnak. Na majd RGIII hozza a futott yardokat is 😀EazzySrácok, most nálatok mi a helyzet az RB poszttal, milyen lesz a snap megosztás?EazzyJelenleg? Ecc pecc kimehecc. Kiszámolóval eldöntik. Öt futóból három nem 100%-os, egy rookie, és egy tényleg csere szintű (Tristan Davis). Ebben a helyzetben lehet hogy tényleg kockáztatnia kell az öregnek, és az 53-ban lesz öt RB. A snap leosztást meg eldönti az,hogy ki sántít kevésbé.apeszos
az értékelés amúgy jó, amit írtál, szóval D front7 oké, a secondary ki tudja mire lesz képes (pl Hall és Vödör melyik arcát mutatja, létkérdés) Cundiff sanszos h beválik, QB-ben elvagyunk, elkapók vannak, TE Davis vagy senki, a támadófal lehetne erősebb, a futójáték meg attól függ h hányan mennek rokkantnyugdíjasnak, a playcalling javult. Kb
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
Nekem, mint külső szemlélő jól esne, ha látnánk tőle olyan Vick-féle szabadulőművészetet 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
megéri megnézni a meccset?Cundiff rúgott Fg-t? gondolom kickoffba kirúgta a nézőtérre
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Addig állok én a sarokba támasztva, amíg Shanny hagyja futkosni...Hát nem tűnik túl rózsásnak. Na majd RGIII hozza a futott yardokat is 😀EazzySrácok, most nálatok mi a helyzet az RB poszttal, milyen lesz a snap megosztás?EazzyJelenleg? Ecc pecc kimehecc. Kiszámolóval eldöntik. Öt futóból három nem 100%-os, egy rookie, és egy tényleg csere szintű (Tristan Davis). Ebben a helyzetben lehet hogy tényleg kockáztatnia kell az öregnek, és az 53-ban lesz öt RB. A snap leosztást meg eldönti az,hogy ki sántít kevésbé.apeszos
több mint 12 éve
Hát nem tűnik túl rózsásnak. Na majd RGIII hozza a futott yardokat is 😀Srácok, most nálatok mi a helyzet az RB poszttal, milyen lesz a snap megosztás?EazzyJelenleg? Ecc pecc kimehecc. Kiszámolóval eldöntik. Öt futóból három nem 100%-os, egy rookie, és egy tényleg csere szintű (Tristan Davis). Ebben a helyzetben lehet hogy tényleg kockáztatnia kell az öregnek, és az 53-ban lesz öt RB. A snap leosztást meg eldönti az,hogy ki sántít kevésbé.apeszos
több mint 12 éve
Srácok, most nálatok mi a helyzet az RB poszttal, milyen lesz a snap megosztás?EazzyJelenleg? Ecc pecc kimehecc. Kiszámolóval eldöntik. Öt futóból három nem 100%-os, egy rookie, és egy tényleg csere szintű (Tristan Davis). Ebben a helyzetben lehet hogy tényleg kockáztatnia kell az öregnek, és az 53-ban lesz öt RB. A snap leosztást meg eldönti az,hogy ki sántít kevésbé.
több mint 12 éve
Srácok, most nálatok mi a helyzet az RB poszttal, milyen lesz a snap megosztás?
több mint 12 éve
A 'skins, a preseason bajnoka. 😀 Csak jó lenne már előrelépni innen... Bár ez az utolsó meccs szerintem vicc volt inkább, arra mégis jó volt, hogy eldönthessük, kár volt háborogni a draft idején Cousins miatt. Kiváló project QB. Kár, hogy idősebb mint Griffin, és ha RG3 is beválik, melyik ujjamat harapjam meg. Minden esetre Rexy-nek nem kell hosszú távon berendezkednie. Nem tudom a Tampa hogyan állt fel, de nálunk a cserék cseréi alkottak az O falban, és nem rosszul. Annyi előnyünk volt, hogy Royster és Helu volt a két futó, de úgy nézem még mindig sérültek. Royster nagyon nehézkesen mozgott, és mindketten bicegtek kissé. Most kell varázsolnia az öregnek valamit RB téren, mert nagy szarban leszünk, Morris nem fogja végig bírni az idényt egyedül. Rookie az igaz, de hát Heluék is azok voltak tavaly. Paul még mindig nem TE, és továbbra is bizonytalan. Ennyit Cooley sérülten is tud. Davis nem igazán volt előtérben a négy meccs alatt, ennek nem tudom mi az oka, remélem jó formában van. Robinson és Banks akár ma is mehetne, Brandont a long catch sem menti meg. A defense második(?)-harmadik vonala is állat. Crawford és Gomes kiemelkedik ebből a vonalból, így Cedrik Griffint továbbra sem értem. Azért Morrisnak lesz még dolga bőven, de ha így folytatja jövőre a secondary is felnő a line szintjére. Szerintem a Redskins legnagyobb vesztesége az lenne, ha Haslett elmenne.
több mint 12 éve
Lassan megyek aludni, a többit majd letöltöm.Én is megyek, már a harmadik vonal van fent a defben.. Jó éjt.
Jó éjt, szurkolótársak. 😊agent T
több mint 12 éve
Lassan megyek aludni, a többit majd letöltöm.Jó éjt, szurkolótársak. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
Az eredménykövetőt megszállta New York. Itt nyugodtabb.Ha ezt Cundiff berúgja...
több mint 12 éve
Cousins nekem is tetszik a pre eleje óta. Ássa Rexy sírját rendesen. apeszosLehet, mégse baj, h draftoltuk. 😊
A playcalling is fejlődött tavaly óta.. szerintem egy 8-8 befigyelhet. (Kínosan figyelek, hogy ne eredményt kövessek, hanem általánosabban foglamazzak. 😊 ))
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
Cousins nekem is tetszik a pre eleje óta. Ássa Rexy sírját rendesen.
több mint 12 éve
tudom, hogy ott van, azt hittem, figyeltétek.Pittsburgh-ben van úgy tudom. Hogy hogy muzsikál, a tököm tudja. Vagy csak költői kérdés volt?apeszosJaja. Cundiff jó lesz, ebben biztos vagyok.Ideje már. Paullal is mellényúltunk szerintem. Cooley sérülten is tud ennyit.Azért futó nélkül nehéz lesz. A csere def legalább jó.apeszosBanks meg lendületesen halad a kuka felé.
Meccsek óta.agent T
Cundiff nem kis pályázik. Ganonak is itt volt az ideje. Már rég.apeszos
Gano meg... franc tudja. Suisham vitte valamire?agent T
Sztem Cousins nem lett mellényúlás. Ami eddig incomplete volt a meccsen ,az nem az ő hibája volt (javarészt).
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
Pittsburgh-ben van úgy tudom. Hogy hogy muzsikál, a tököm tudja. Vagy csak költői kérdés volt?Jaja. Cundiff jó lesz, ebben biztos vagyok.Ideje már. Paullal is mellényúltunk szerintem. Cooley sérülten is tud ennyit.Azért futó nélkül nehéz lesz. A csere def legalább jó.apeszosBanks meg lendületesen halad a kuka felé.
Meccsek óta.agent T
Gano meg... franc tudja. Suisham vitte valamire?agent T
több mint 12 éve
Jaja. Cundiff jó lesz, ebben biztos vagyok.Ideje már. Paullal is mellényúltunk szerintem. Cooley sérülten is tud ennyit.Azért futó nélkül nehéz lesz. A csere def legalább jó.apeszosBanks meg lendületesen halad a kuka felé.
Meccsek óta.agent T
Gano meg... franc tudja. Suisham vitte valamire?
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
Ideje már. Paullal is mellényúltunk szerintem. Cooley sérülten is tud ennyit.Azért futó nélkül nehéz lesz. A csere def legalább jó.apeszosBanks meg lendületesen halad a kuka felé.
Meccsek óta.agent T
Cundiff nem kis pályázik. Ganonak is itt volt az ideje. Már rég.
több mint 12 éve
Azért futó nélkül nehéz lesz. A csere def legalább jó.apeszosBanks meg lendületesen halad a kuka felé.
Meccsek óta.
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
Azért futó nélkül nehéz lesz. A csere def legalább jó.
több mint 12 éve
OFF: A fóka meg a bálna is viziemlős. Meg Phelps.agent TTe beteg állat 😀😀 Ezen behaltam 😊
több mint 12 éve
OFF: A fóka meg a bálna is viziemlős. Meg Phelps.
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
LEhet hogy a sok dolphins mecstől van amit néztem. Plussz az Ace ventura állati nyomozó megnézése után úgy gondolom hogy megérdemelnek az egyetlen tetves nyomorult viziemlős bajtársaink egy kis figyelmet.Sajnos nem tudok a pszichológusod lenni. De javaslom az orvosi kezelést, ha mindenhol delfineket látsz.apeszoswww.thefirstrow.eu/watch/137884/1/watch-tampa-bay-buccaneers-vs-washington-redskins.htmlszerelmi bánat ez a sok ... vagy még mindig a delfinekhez és a redskinshez fűzött hatalmas együttérzésednek adsz így jelet?Petikievak01
nekem ez jó..apeszos
több mint 12 éve
Sajnos nem tudok a pszichológusod lenni. De javaslom az orvosi kezelést, ha mindenhol delfineket látsz.www.thefirstrow.eu/watch/137884/1/watch-tampa-bay-buccaneers-vs-washington-redskins.htmlszerelmi bánat ez a sok ... vagy még mindig a delfinekhez és a redskinshez fűzött hatalmas együttérzésednek adsz így jelet?Petikievak01
nekem ez jó..apeszos