NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
526
57
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Számomra nem kérdés, hogy meglesz a meccs, úgy számoltam 20-23 pont már elég, mert ha valamennyire betliznek is a támadók a védelem képes lehozni a meccset.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Szerintem jó meccset néztem kolléga. Az az érzésem ezzel a game plane-el más védelmet is gallyra tett volna Shanahan, nem csak a Szentekét. Bár okosabbak csak a meccs után leszünk, szerintem Megatronnak is lehet rossz napja, mint ahogy Finnegannek is jó. De ő sem lehet ott mindenütt, és (hál' istennek) most jóval több kompetens célpontja van RG-nek, mint volt tavaly Rexynek. A passrush ellen tavaly sem volt rossz az O line, idén úgy látom (minden rossz érzésünk ellenére) javult is. Ez is benne lehet a pakliban azért. Mindezek ellenére kaphatunk a pofánkra, nem kétlem, viszont Bradford kemény nap elé fog nézni, nyomás alatt elég pontatlan, ezért vagyok optimistább mint a Saints meccs előtt. Steven Jacksontól jobban tartok.Azt meg megint csak nem hiszem, hogy a Rams védelem sokkal jobb lenne, mint a szenteké. Akkorát nem fejlődött tavaly óta, és Rexy is megverte őket tavaly. Kemény meccs lesz, nem biztos hogy be tudjuk húzni. Kíváncsi leszek Rocky-ra...apeszosKolléga Ön melyik meccset nézte legutóbb?😛 Ez a Saints védelem ezzel a koncepcióval és emberanyaggal, passz ellen liga alsó harmada. (futás ellen elméletileg sokkal jobb, főleg a front sevent lenne nehéz megverni futással, Bunkley, Jordan, Lofton, Haw. mindmind sokkal inkább runstopper)
Másrészről Ramsék 30pont alatt tartották Staffordékat; és Finnegan elég jó volt pl. Megatron ellen. És van nem rossz passrushuk is.
sapka
több mint 12 éve
Azt meg megint csak nem hiszem, hogy a Rams védelem sokkal jobb lenne, mint a szenteké. Akkorát nem fejlődött tavaly óta, és Rexy is megverte őket tavaly. Kemény meccs lesz, nem biztos hogy be tudjuk húzni. Kíváncsi leszek Rocky-ra...apeszosKolléga Ön melyik meccset nézte legutóbb?😛 Ez a Saints védelem ezzel a koncepcióval és emberanyaggal, passz ellen liga alsó harmada. (futás ellen elméletileg sokkal jobb, főleg a front sevent lenne nehéz megverni futással, Bunkley, Jordan, Lofton, Haw. mindmind sokkal inkább runstopper)
Másrészről Ramsék 30pont alatt tartották Staffordékat; és Finnegan elég jó volt pl. Megatron ellen. És van nem rossz passrushuk is.
több mint 12 éve
Nose tackle Delvin Johnson was signed to the Redskins' practice squad
több mint 12 éve
Rocky McIntosh? Nem tudtam, hogy Kos lett... Amúgy nekünk hivatalosan mi is volt a bajunk vele? Már nem emlékszem, csak arra, hogy ígéretes LB-ként kezdte a dolgot...nexion218Nem illett a sémába, és év végére el is hagyta magát kicsit.
több mint 12 éve
Rocky McIntosh? Nem tudtam, hogy Kos lett... Amúgy nekünk hivatalosan mi is volt a bajunk vele? Már nem emlékszem, csak arra, hogy ígéretes LB-ként kezdte a dolgot...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Szőrszálhasogatás.. 😀 Gondolom a többieknél is levonták. Nem hinném, hogy az egyiknél igen csak azért hogy jobb eredménye legyen. Azt meg megint csak nem hiszem, hogy a Rams védelem sokkal jobb lenne, mint a szenteké. Akkorát nem fejlődött tavaly óta, és Rexy is megverte őket tavaly. Kemény meccs lesz, nem biztos hogy be tudjuk húzni. Kíváncsi leszek Rocky-ra...Tenorx tette be az NFL csevegőbe:csak az a baj, hogy ez nem igaz!!
Race for Rookie of the Year
1. Robert Griffin III, QB, WAS (+4.0)
It’s the hardest position to play and RG3 made it look easy for a rookie. With an offensive line that protected him, Griffin made all the right decisions in having an Accuracy Percentage of 88% (best of the week in the entire NFL).apeszos
72% körüli volt a tényleges pontossága, csak szeretik levonni a sack-fumble stb. 'ügyetlenségeket' és csak a ténylegesen eldobott labdákat nézték, nem mondom, hogy ez a 88% kevés, de nem is annyira rendkívüli.
Másrészről meg mi értelme ezeknek az unorthodox mértékeknek? (ha ezt fel sem tűntetik mellette?!)
de a70% feletti pontosság, tényleg nagyon jó
kíváncsi leszek St Louis ellen, hogy fog játszani, ott kicsit komolyabb a védelem, bár a támadósoruk nem olyan erős, mint a szenteknek.
Sundberg pedig visszahozhatós IR-re került
sapka
több mint 12 éve
Tenorx tette be az NFL csevegőbe:csak az a baj, hogy ez nem igaz!!
Race for Rookie of the Year
It’s the hardest position to play and RG3 made it look easy for a rookie. With an offensive line that protected him, Griffin made all the right decisions in having an Accuracy Percentage of 88% (best of the week in the entire NFL).apeszos
72% körüli volt a tényleges pontossága, csak szeretik levonni a sack-fumble stb. 'ügyetlenségeket' és csak a ténylegesen eldobott labdákat nézték, nem mondom, hogy ez a 88% kevés, de nem is annyira rendkívüli.
Másrészről meg mi értelme ezeknek az unorthodox mértékeknek? (ha ezt fel sem tűntetik mellette?!)
de a70% feletti pontosság, tényleg nagyon jó
kíváncsi leszek St Louis ellen, hogy fog játszani, ott kicsit komolyabb a védelem, bár a támadósoruk nem olyan erős, mint a szenteknek.
Sundberg pedig visszahozhatós IR-re került
több mint 12 éve
Hát meg azért Griffin-re van miért hype-olni... Szegény Tebow-ra a legigazabb jelző, amit hallottam/olvastam az a "throwing fullback" volt, csak próbálnak QB-t játszatni vele... 😀 Griffin pedig ténylegesen QB és az eddig látottak alapján abból is a jobbféle! Ennek ellenére csatlakozom, hogy jobb neki/nekünk a hype nélkül.Írjanak csak arról, hogy jó játékkal nyeri a meccseket, nem ilyen bulvárszarságról!
több mint 12 éve
Tenorx tette be az NFL csevegőbe:Race for Rookie of the Year
It’s the hardest position to play and RG3 made it look easy for a rookie. With an offensive line that protected him, Griffin made all the right decisions in having an Accuracy Percentage of 88% (best of the week in the entire NFL).Azért offseason ide, morális tartás oda, a Saints ellen a Superdome-ban ez nem kis dolog.
több mint 12 éve
Nem nagyon szeretem ezt a hypot, Tebownak sem jött be. Bár Griffinnél lehet hogy lesz mire. Viszont mint minden ilyen, ki fogja termelni az ellendrukkereket is. A Griffining meg azért nem tetszik, mert ez azt jelenti, hogy előtte ütést kapott...több mint 12 éve
Javarris Williams RB practice squad. Kansas City Chiefs (2009)
Seattle Seahawks (2010)
Houston Texans (2011–2012)
Dallas Cowboys (2012)
Sundberg IR
Redskins released running back Antwon Bailey, fullback Robert Hughes and defensive lineman Jason Shirley from the team’s practice squad.
több mint 12 éve
Hejhó, írjatok már a Griffiningról, mert hogy a Tebowingnak már lecsó 😊A Griffining, mikor az ember a földön ül, és a két mutatóujjával az évre mutat.. 😊))
misterirrelevant.com/index.php/2012/09/10/griffining-rgiii-robert-griffin-iii-pose/
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Elég jó volt RGIII!Most néztem a TD-ket...Grat.(és Ő hozzá is)
😊
több mint 12 éve
A Redskins leigazolta Eric Kettani fullback-et (ex-Patriots) (Boston Herald)Gogocsak a practice squadba került
de Redskins will sign LS Justin Snow.
Snow will take the place of Nick Sundberg, who kept snapping despite a broken arm in Week 1.
ex-indianapolisi LS, 35 éves
több mint 12 éve
A Redskins leigazolta Eric Kettani fullback-et (ex-Patriots) (Boston Herald)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
carragher
46
pár kép a Wp oldaláról:www.washingtonpost.com/sports/washington-vs-new-orleans/2012/09/09/e9fd5be0-fa8f-11e1-ab03-6dd8b366b547_gallery.html#photo=17
több mint 12 éve
Csak kicsit. Úgy egy évre kiszállt. Nálunk kit neveztek meg az IR listán? Brown?apeszosReserve List:
93 Kentwan Balmer DE (Left Squad)
48 Jordan Bernstine SS (IR)
45 Dorson Boyce FB (IR)
77 Jammal Brown OT (PUP)
38 Tristan Davis RB (IR)
17 Darius Hanks WR (IR)
34 Tanard Jackson FS (eltiltva)
25 Chase Minnifield CB (IR)
95 Chris Neild NT (IR)
Brown PUPon van, azt hiszem a 6. hét körül le lehet venni róla, ha szükség van rá, de úgy látom egyelőre nincs
több mint 12 éve
Ő lehet hogy fog még. Én csak a tolókocsim küllőit számolgatnám, egy ilyen után.
több mint 12 éve
Egyáltalán fog még ezek után játszani? Lényegében csak a csont meg a porc maradt meg a térdéből...Az öreg nyilatkozott Garcon sérüléséről, bogozd ki😉:Csak kicsit. Úgy egy évre kiszállt. Nálunk kit neveztek meg az IR listán? Brown?apeszos
"It's kind of like when you have turf toe, but it's not the toe,"
és leigazoltuk FS Jordan Pughot, Panthers 2010es 6. körös, gondolom nem véletlen nem volt eddig csapata, spec. teamer max
és Bernstinenek elszakadt az ACLje MCLje és PCLje, gondolom ez súlyosnak számítsapka
több mint 12 éve
Az öreg nyilatkozott Garcon sérüléséről, bogozd ki😉:Csak kicsit. Úgy egy évre kiszállt. Nálunk kit neveztek meg az IR listán? Brown?
"It's kind of like when you have turf toe, but it's not the toe,"
és leigazoltuk FS Jordan Pughot, Panthers 2010es 6. körös, gondolom nem véletlen nem volt eddig csapata, spec. teamer max
és Bernstinenek elszakadt az ACLje MCLje és PCLje, gondolom ez súlyosnak számítsapka
több mint 12 éve
Az öreg nyilatkozott Garcon sérüléséről, bogozd ki😉:"It's kind of like when you have turf toe, but it's not the toe,"
és Bernstinenek elszakadt az ACLje MCLje és PCLje, gondolom ez súlyosnak számít
több mint 12 éve
Ezért mondtam, hogy óvatosan. 😛 És jellemző: Doughty is csak a saját játékostársát tudja szerelni. Azt is csak azért, mert hagyta magát.háát nem tudom ki írta ezt a meccs előtt😊😛:Azt nyilatkozta nemrég Shanahan, hogy nem fog tudni játszani vasárnap...Csak óvatosan... 😀 Látod, hogy C.Griffin is miket alakított.. 😛apeszos
és Bernstine véglegesen kivált, szabad rosterhely, remélem egy Crezdon Butler fog jönni megintsapka
Tudunk ajánlani. C.Griffin, Doughty.. Ingyen is mehetne.apeszos*nem tudom figyelted e Doughty kinek a kezéből tépte ki a végén a labdát (segítek, redskins corner és Cedric a keresztneve😛)
sapka
több mint 12 éve
háát nem tudom ki írta ezt a meccs előtt😊😛:Azt nyilatkozta nemrég Shanahan, hogy nem fog tudni játszani vasárnap...Csak óvatosan... 😀 Látod, hogy C.Griffin is miket alakított.. 😛apeszos
és Bernstine véglegesen kivált, szabad rosterhely, remélem egy Crezdon Butler fog jönni megintsapka
Tudunk ajánlani. C.Griffin, Doughty.. Ingyen is mehetne.apeszos*nem tudom figyelted e Doughty kinek a kezéből tépte ki a végén a labdát (segítek, redskins corner és Cedric a keresztneve😛)
több mint 12 éve
Csak óvatosan... 😀 Látod, hogy C.Griffin is miket alakított.. 😛Most olvastam hogy a longsnapper Nick Sundberg eltörte a bal karját az első félidőben. Utána még 9 snapet mutatott be. Ezek "állatok". Most már az sem lenne meglepő ha gipsszel is de játszana a Rams ellen.RedAzt nyilatkozta nemrég Shanahan, hogy nem fog tudni játszani vasárnap...