NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
😀 😀 Tavaly összesen nem volt annyit címlapon a Redskins az NFL-nél mit idén eddig...Vazzeeee.. Fingom nincs melyik meccset nézzem hétkor. A Saints, a Colts, és az Eagles meccs is érdekelne. Hmm... Baltimore lesz az.
több mint 12 éve
csak megörült, hogy volt egy meccs amit végig bírt, meglátjuk hány lesz még😊Landry szerint az orvosaink a futottak még kategóriába tartoznak, az edzőink pedig (élükön Shanahannel) nem érdemelnek tiszteletet (nfl.com).nexion218mr. anabolic jól megmondta 😊
a.kacsa
az a Madieu W. check eléggé jogos😀
+Garcon nem fog játszani
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Biztos nem talált magának fix cserépedényt. Kicsit frusztrált a lelkem.Landry szerint az orvosaink a futottak még kategóriába tartoznak, az edzőink pedig (élükön Shanahannel) nem érdemelnek tiszteletet (nfl.com).nexion218mr. anabolic jól megmondta 😊
a.kacsa
több mint 12 éve
Landry szerint az orvosaink a futottak még kategóriába tartoznak, az edzőink pedig (élükön Shanahannel) nem érdemelnek tiszteletet (nfl.com).nexion218mr. anabolic jól megmondta 😊
több mint 12 éve
Landry szerint az orvosaink a futottak még kategóriába tartoznak, az edzőink pedig (élükön Shanahannel) nem érdemelnek tiszteletet (nfl.com).
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Madieu Williams-t, Dejon Gomes-t megbüntették illegal hits miatt. Williams $21,000 helmet-to-helmet hit Jimmy Graham, Gomes $7,875 late hit running back Darren Sproles. Gomes összegén röhögtem kicsit, hogyan jött ki a végére az a 75..Garcon lába továbbra is fáj, nem valószínű hogy játszani fog. Ha igen, akkor is csak pár snap-et.
több mint 12 éve
Cooley visszatérése egyre messzebb kerül. Nem hinném, hogy visszajön.Elgondolkodtam kicsit a bírókon... Griffint szinte minden passza után megütötték, ez már nem akkora gond? Vagy csak én láttam rosszul...
több mint 12 éve
Garcon amúgy most fog játszani akkor vagy nem?Petikievak01game-time decision lesz
és muszáj😉
több mint 12 éve
Hát hightower távozásával Fred Davis a kedvenc játékosom a csapatban. Király a csávó. KEdvelem nagyon a játékát. Az OL javulásában tényleg játszhatott némi szerepet 😀 Megnéztem a meccset. Hát ami kurvára nem kellett volna az a Punt Block Td. Az úgy nem volt muszály szerintem. Rg3 jól játszott. Nekem különösen tetszett az a passza ahol menekülésből dobott át a túloldalra. Ha jól emlékszem pont Fred Davis volt az. Garcon amúgy most fog játszani akkor vagy nem?
több mint 12 éve
kis érdekesség:snapek az előző meccsről:
offense, összesen 76 play
76 (100%)Chris Chester, Will Montgomery , Fred Davis, Kory Lichtensteiger, Robert Griffin III, Tyler Polumbus
A támadófal és a QB nem meglepő, de hogy Davis fent volt az összes playben is az elég érdekes. Főleg, hogy sokszor nem is volt elkapási feladata, gyorsan kiderült miért volt ennyire jó a fal.
75 (99%)Trent Williams+ 1 (1%)Jordan Black
66 (87%)Aldrick Robinson
Garcon 8 snapje miatt, de az elég érdekes, hogy így ő lett a legitim 2. WR
57 (75%)Josh Morgan
54 (71%)Alfred Morris
54+19+3=76; futó is volt fenn mindig!!tehát csak az volt a kérdés, milyen a TE-WR elosztás a maradék 3 helyre, nekem ez elég meglepő😊
38 (50%)Santana Moss
20 (26%)Niles Paul
19 (25%)Darrel Young, Roy Helu
9 (12%)Logan Paulsen, Leonard Hankerson
8 (11%)Pierre Garcon
3 (4%)Evan Royster
2 (3%)Brandon Banks
védelem összesen 75 snap:
75 (100%)Perry Riley, DeAngelo Hall, Madieu Williams, Josh Wilson, London Fletcher, Ryan Kerrigan
Kezdő corner és ILB pár végig fent volt+Kerrigan, meglepetés
73 (97%)Dejon Gomes
A végén megsérült utolsó két playre, de ő is végig, tulajdonképpen a secondary semmit sem cserélődött...
69 (92%)Brian Orakpo
6 snap hiányzik, és ott is van Wilsonnál, szóval a kezdő 4LB+4DB teljes meccset játszott, és Griffin 45 snapjére a falat 'rotálták' csak, pont mint tavaly
54 (72%)Stephen Bowen
45 (60%)Cedric Griffin
41 (55%)Adam Carriker
36 (48%)Barry Cofield
A falemberek rotációját korrektnek érzem, de ez a csupán 48% Cofieldnél hatalmas meglepetés nekem..., tavaly teljes meccseket játszott sokszor, nem tudom ki váltotta, de ez azt jelenti hogy ő amikor 4-3at védekeztünk nickelbe és Kerriganék DEk lettek, nem volt fenn egyáltalán, csak 3-4es noset játszott
25 (33%)Jarvis Jenkins
19 (25%)Kedric Golston
6 (8%)Reed Doughty, Chris Wilson
Dougthy az utolsó 6 snapet kapta meg, +sérülés +2DB miatt
1 (1%)Richard Crawford
lehet legközelebb nem nézek utána, mert egy-két számnál csak néztem, hogy ez hogy lehet, érdekes
több mint 12 éve
nálunk ilyesmi nem mostanában volt, de úgy emlékszem, Theismann óta (aki pusztán game manager volt!), nem igazán volt a franchise arca támadóoldalon QB. Szóval nekem fogalmam sincs milyen lehet ez😀, biztos jó.sapkaHamarosan rá fogtok jönni, ha minden jól megy. Olyan, mint a drog. 😊
A dead capben pedig igazad van, itt összesen 36 milliót szabtak ki, de csak a felét vállalták be idén. (bár a Coltsnál, most így utólag csak 38at olvastam, de ezen nem múlik már😛)sapkaBizony, bár volt rá esély, hogy mi is megosztjuk majd, de aztán drasztikus rebuild lett a vége, és az egy év alatti leírást választottuk. Ehhez vedd még hozzá, hogy Freeney a szerződése utolsó évét tölti, aminek az idei cap terhelése 19 millió. És mivel ő 4:3 DE, nálunk meg 3:4-re váltás van, amiben nemigen érzi jól magát, jövőre valószínűleg ő is menni fog. Azaz minimum 57 milla elköltendőnk lesz (plusz a cap space emelkedés, ami várhatóan 6-8 milla legalább lesz az új TV contract miatt). És mivel jövőre már a kollektív szerződés szabályai szerint el is kell költeni a cap 97%-át, valószínűleg jövőre felvásároljuk a teljes FA piacot. 😀 😀 De ez itt már nagyon off. inkább befejezem. (Az egésznek csak annak fényében volt jelentősége, hogy miért is engedtük el Garcont. Az a lényeg, hogy jól jártatok vele, amit RGIII miatt nem is nagyon bánok. 😊)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Colts/Manning fanként mondom, hogy nincs annál nagyobb ajándék egy szurkolónak, mintha a csapatának van egy olyan QB-ja, aki miatt önmagában érdemes meccseket nézni. 😊peterk2005nálunk ilyesmi nem mostanában volt, de úgy emlékszem, Theismann óta (aki pusztán game manager volt!), nem igazán volt a franchise arca támadóoldalon QB. Szóval nekem fogalmam sincs milyen lehet ez😀, biztos jó.
A dead capben pedig igazad van, itt összesen 36 milliót szabtak ki, de csak a felét vállalták be idén. (bár a Coltsnál, most így utólag csak 38at olvastam, de ezen nem múlik már😛)
több mint 12 éve
szerintem nekünk nagyobb dead capünk lett/volt a büntetés miatt is. bár azt nem tudom miért jött inkább ide Garcon, de szerintem tudtatok volna olyan opciót ajánlani, hogy maradjon, mi jobban akartuk, kellett egy igazi no1. WR, azt nem értem nektek miért nem kellett, de majd kiderül😊sapkaAz idei dead capünk 40 millió. Ennél nagyobb dead capetek lett volna?
Emellett Reggie Wayne szerződése is lejárt, az övét is meg kellett újítani. Valamelyiknek mennie kellett. Garcon nagyon tehetséges, de Wayne mellett szólt a több érv. "Ős Colt", nagyon sokat tett a csapatért, és jelenleg még jobb játékos is, mint Garcon. Ráadásul egyéniségben, tapasztalatban is alkalmasabb egy rookie QB "betanítására", mint Pierre lett volna. (Ne feledjük, nálunk lényegében csak ő maradt a régiek közül a rosteren, úgyhogy nem egy kész csapatba került Luck.) És mindehhez még - a kora miatt - jóval olcsóbb volt, aminek azért volt jelentősége, mert millió másik posztra is kellett valaki épkézláb embert hoznunk, hogy egyáltalán elkezdhessük az idényt. Szóval az adott helyzetben Reggie volt a jó választás. Nem, mintha nem örültünk volna, ha Pierre marad nálunk annyiért, amennyit ajánlottunk neki. (Mi 37 millát ajánlottunk neki, ha jól emlékszem.)
Mindez persze előrevetíti, hogy hoznunk kell majd egy hosszútávú #1 megoldást 2-3 éven belül. De egyrészt a Colts az utóbbi időben nagyon tud WR-t húzni és kinevelni (Garcon is hatodik körös pick, de Collie, Gonzales is elit lett volna, ha nem sérülnek le), másrészt a következő években annyi pénzünk lesz, hogy akár egy Megatront is meg tudunk fizetni FA-ról, ha éppen úgy alakul. (Nem fogunk, de pl. egy Jennings jövőre bőven benne lehet a pakliban.)
RGIII-al teljesen egyetértek. Imádom a stílusát, és nagyot csalódnék, ha ne csinálna nagy karriert. Sokkal nagyobbat, mint Vick, Newton, stb. Élvezet lesz végigkövetni a következő éveit. 😊 (Colts/Manning fanként mondom, hogy nincs annál nagyobb ajándék egy szurkolónak, mintha a csapatának van egy olyan QB-ja, aki miatt önmagában érdemes meccseket nézni. 😊)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
szerintem nekünk nagyobb dead capünk lett/volt a büntetés miatt isGarcont nem tudtuk egyszerűen megtartani. Ajánlottunk neki szerződést, de annyi, amennyit ti ajánlottatok neki, nálunk egyszerűen nem volt a cap space-ben a rengeteg dead cap miatt. Szóval jó időben csaptatok le rá, jó áron. Ha nem most járt volna le a szerződése, tuti, hogy még évekig Colt maradt volna. 😊de Irsay és a Colts nagyon fogja még sajnálni, hogy elengedték Garcont az biztos... sapkaNem akarom elkiabálni, de lehet még azt is fogják sajnálni, hogy nem Griffin-t húzták az 1/1-gyel... Nyilván ez csak az első meccs volt, meg kellett hozzá a gameplan, meg a csapattársak, meg a Saints is, de eddig annyival jobban néz ki (akár csak a számok alapján is) RGIII, mint a többi rookie QB, mintha nem is ugyanabból a kategóriából származnának...nexion218
peterk2005
bár azt nem tudom miért jött inkább ide Garcon, de szerintem tudtatok volna olyan opciót ajánlani, hogy maradjon, mi jobban akartuk, kellett egy igazi no1. WR, azt nem értem nektek miért nem kellett, de majd kiderül😊
RGIII-at pedig be kellett vállalni, nagyobb a kockázata, de eddig bejött..., ezt sem vállalta fel a Colts, szerintem nem kell 2 év, idény végére el fog dőlni
több mint 12 éve
Garcont nem tudtunk egyszerűen megtartani. Ajánlottunk neki szerződést, de annyi, amennyit ti ajánlottatok neki, nálunk egyszerűen nem volt a cap space-ben a rengeteg dead cap miatt. Szóval jó időben csaptatok le rá, jó áron. Ha nem most járt volna le a szerződése, tuti, hogy még évekig Colt maradt volna. 😊de Irsay és a Colts nagyon fogja még sajnálni, hogy elengedték Garcont az biztos... sapkaNem akarom elkiabálni, de lehet még azt is fogják sajnálni, hogy nem Griffin-t húzták az 1/1-gyel... Nyilván ez csak az első meccs volt, meg kellett hozzá a gameplan, meg a csapattársak, meg a Saints is, de eddig annyival jobban néz ki (akár csak a számok alapján is) RGIII, mint a többi rookie QB, mintha nem is ugyanabból a kategóriából származnának...nexion218
RGIII más eset. Ott egyértelműen Luck volt a célpontunk. Hozzáteszem, hogy nekem személy szerint mindig is nagyon tetszett RGIII, és egyáltalán nem sajnáltam volna, ha őt választjuk. 😊 Nézni is fogom idén a meccseiteket, mert nagyon bírom a srácot.
Ezzel együtt, a Luck vs RGIII összehasonlítás még nagyon korai. Majd 2 év múlva talán.
Amúgy hajrá csak így tovább, igen csak csípném, ha idén megtréfálnátok a csoport nevesebb csapatait. 😊
több mint 12 éve
Vödör felépült?
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Most egy meccsre épp ezért ki lehet kiáltani szerintem Briles-t "hősnek", lévén ekkora "újítás" rég nem volt az NFL-ben, ami az újfajta no-huddle offense-ekkel alapjaiban változtathatja meg a ligát. Nyilván ha a Skins tényleg jó csapat lesz, az már abszolút Shanahanék érdeme, de ennyi rivaldafényt megérdemel az egyik ötletgazda isjjncaavárjunk, Briles találta ki az 'eredeti' spread O-kat? (akkor valamennyire jogos is)
csak az a baj, hogy tavaly Newton is hozta ezeket az elemeket (mintha az Auburn is spreadet játszott volna); az igaz, nem egy big market teamben, és nem is kapott annyi figyelmet, mint RGIII, de ott úgy emlékszem nem dobálták őt ilyen szinten 'fel', mármint elismerték, hogy várakozásokhoz képest remek játékos, de ahhoz képest, hogy idén volt egy (állítólag) Manning klón 1/1es (Luck), mindenki Griffint hozza szinte végig témába.
Szóval ilyen tekintetben bizonyos dolgokat nagyzásnak érzek, +idei preseason bújkálás +tavalyi kudarcok, megértem, hogy ez szinte csodaszámba menő teljesítmény, de én azt is el tudom képzelni, hogy ez a játékkép/struktúra csak egy mostani alkalomnak szólt.
több mint 12 éve
Most egy meccsre épp ezért ki lehet kiáltani szerintem Briles-t "hősnek", lévén ekkora "újítás" rég nem volt az NFL-ben, ami az újfajta no-huddle offense-ekkel alapjaiban változtathatja meg a ligát. Nyilván ha a Skins tényleg jó csapat lesz, az már abszolút Shanahanék érdeme, de ennyi rivaldafényt megérdemel az egyik ötletgazda isAz egyetemi edzőnek ehez semmi köze sincs szerintem. RG3 jó döntéseket hozott. a playbook fasza volt. shanahanék megoldották.Még a falnak lehet megköszönni. Nem várt eredmnyt nyújtottak.
A cikk mondjuk az atapapa-féle véleményre csattanós válasz, aki a mérkőzés elején ki volt készülve, hogy RGIII nem passzol át még a LOS-on sem... Ahogy te is tetted, érdemes többször kielemezni azt a drive-ot, mennyire zseniális is volt és milyen lehetőségek is rejlenek ebben a támadósorban: szóval GO REDSKINS! 😊jjncaa
több mint 12 éve
Most egy meccsre épp ezért ki lehet kiáltani szerintem Briles-t "hősnek", lévén ekkora "újítás" rég nem volt az NFL-ben, ami az újfajta no-huddle offense-ekkel alapjaiban változtathatja meg a ligát. Nyilván ha a Skins tényleg jó csapat lesz, az már abszolút Shanahanék érdeme, de ennyi rivaldafényt megérdemel az egyik ötletgazda isA cikk mondjuk az atapapa-féle véleményre csattanós válasz, aki a mérkőzés elején ki volt készülve, hogy RGIII nem passzol át még a LOS-on sem... Ahogy te is tetted, érdemes többször kielemezni azt a drive-ot, mennyire zseniális is volt és milyen lehetőségek is rejlenek ebben a támadósorban: szóval GO REDSKINS! 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Miért?jjncaaTermészetesen fontos mit játszott, mit tud/tanult igazából egy QB, mikor odakerül egy nfl csapathoz. És hozzávetőlegesen két út létezik, vagy írnak neki egy egész playbookot, vagy megtanul egy rendszert. Ez kb. egy offseason programja, utána jönnek majd a gameplanek, ha elindul a szezon. Több út van itt is; nagyon általánosan építenek az ellenfél gyengéire+saját erősségek. Eddig még semmit sem mondtam😊.
De megnézve a meccset, volt egy drive, az első; ami rendkívüli volt a többihez képest. Ez a kedvenc momentumom a meccsből elég sokszor megnéztem. És a cikk is ezt emeli ki; sőt csak ezzel foglalkozik😀.
Tavaly azért tudtak nyerni ellenünk sokan (és ezt nem tudom elégszer hangsúlyozni), mert feltöltötték legalább 8 emberrel a boxot, és Grossman nem tudta így megnyerni a meccset.
Szerintem teljesen logikus volt hogy a Saints is ezzel próbálkozott eleinte, sőt... +rookie QB+Dome (Harper nagyon sokszor zárkózott fel oda). Szóval ehhez idomították az első pár driveot, amely elég sikeresen zárult (+Garcon megmozdulása). Ezt megelőzendő a nem túl gyors, több igazából mikekal felálló saints lb sort egyszerű screen+bubble+qb optionnel bizonytalanították el. Természetesen shotgunból a blitzek/nyomás miatt. Igen adta magát mert játszott is ilyesmit collegeban RGIII. Sőt erre a spread rendszerre építettek. DE úgy gondolom, ez nem volt egy egyszerű copy-paste, sőt ezen kívül a második negyedtől főként center alól játszott. Tovább megyek, inkább csak imitálták ezt, hogy gondolják csak azt egy 'egyszerű' spreadet fognak egész meccsen futtatni. Azt gondolom emiatt is tudott RG egész meccsen eredményes lenni, ügyesen váltogatták a stílusokat+ ültek a playhívások+saints secondary sem volt az igazi.
Az a kérdésem ehhez a koncepcióhoz mi köze Brilesnek? Az ő playbookjával verték meg a Saintset? Melyik meccsen? Egy 'fél'drive és real hero of Washington’s offensive success?
Kötve hiszem.
több mint 12 éve
Miért?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ezért fogok Skins meccseket nézni idénez egy jó, igényes írás, de ez egy méretes ökörség:
www.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/36841/back-to-school-how-mike-shanahan-is-using-rg3s-college-offense-with-the-redskinsjjncaa
The real hero of Washington’s offensive success wasn’t Kyle or Mike Shanahan. In fact, he isn’t even on the staff. It was Art Briles, Griffin’s college coach at Baylor, and, based on what the Redskins showed in Week 1, the team’s de facto co–game planner along with Washington’s head coach.
szerintem nem is szükséges magyarázni miért
több mint 12 éve
Ezért fogok Skins meccseket nézni idénwww.grantland.com/blog/the-triangle/post/_/id/36841/back-to-school-how-mike-shanahan-is-using-rg3s-college-offense-with-the-redskins
---