Bowldog Hálaadást!

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
én úgy értelmezem,
pozitívum, hogy nagyon erős és pontos a mélységi labdája, és nagyon gyors (futva)
a hibái, ha balra mozog ki a zsebből/balra bootleg/csak szimplán balra fut, akkor elég pontatlan (elméletileg ha balra fut a jobbkezes QB kevesebb ideje van beleállni a dobásba, esetleg hátsó lábról, vagy rossz testhelyzetből kell dobnia, ez profiknál is szokott gondot okozni), az az igazi kérdés mennyire pontatlan, és hogy néz ki az egész, mert a mértéket nem lehet ebből belőni, szóval ez lehet kis hiba is és komolyabb gond is, de legalább be tudjuk lőni valamennyire a hibáit

taken too many would-be sacks, ezt nekem is gondot okoz értelmezni mire gondol, vagy arra hogy sokat vár a zsebben vagy túl sokat vállal lábon, esetleg minden együtt 😀, de jobban kell vigyáznia a sackekre

underneath with some of his ball placement, ezt passzolom mire gondol, talán a snappel van valami apróbb probléma

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
According to ESPN 980 Washington's Chris Russell, Robert Griffin III has had an "up and down" beginning to training camp.
The second overall pick has reportedly made a number of "rocket throws" to Pierre Garcon and impressed with "tremendous bursts of speed" while not throwing a single interception in practice. Griffin has also displayed inaccuracy on the run when rolling to his left, however, and taken too many would-be sacks. Russell says RG3 has also struggled "underneath with some of his ball placement." We'll get a better idea of Griffin's progress in preseason games.

a hibák érdekesebbek 😊

és: Trent Williams entered training camp "in the best shape they've ever seen."sapka
Segíts, hogy jól értelmezzem... Az a gond, hogy amikor futást imitálnak rosszul fordul ki balra, vagy rosszul időzítve, esetleg lassan? És így sok lesz rajta a sack? Williamstől meg lassan el is lehet várni így harmadik évében, hogy villantson valamit.
több mint 12 éve
According to ESPN 980 Washington's Chris Russell, Robert Griffin III has had an "up and down" beginning to training camp.
The second overall pick has reportedly made a number of "rocket throws" to Pierre Garcon and impressed with "tremendous bursts of speed" while not throwing a single interception in practice. Griffin has also displayed inaccuracy on the run when rolling to his left, however, and taken too many would-be sacks. Russell says RG3 has also struggled "underneath with some of his ball placement." We'll get a better idea of Griffin's progress in preseason games.

a hibák érdekesebbek 😊

és: Trent Williams entered training camp "in the best shape they've ever seen."

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Azt tudom, hogy lesznek gondok. 😀Shawn84
hasonló jókat kívánok 😛sapka
Ez csak természetes 😀
több mint 12 éve
Azt tudom, hogy lesznek gondok. 😀Shawn84
hasonló jókat kívánok 😛

több mint 12 éve
Ezt a palymaker témát asszem eléggé kibeszéltétek már. Mondjatok valamit az OL-ről.Shawn84
értettem!

2 véleményes poszt van a falban, az LG (hogy Kory mennyire egészséges)+ az RT amely teljesen nyílt, és mivel most van a TC nehéz bármi konkrétat mondani, amíg folyik.
elmondhatom ki meccsel:
LG - Lichtsteiger/Hurt/LeRibeus/Gettis/Polumbus
RT - Willie Smith/Lee/Compton/Polumbus/Hurt(de ezt csak olvastam valahol, és lol)
nem tudom mennyivel vagy beljebb, de kérdezz nyugodtan
sapka
Azt tudom, hogy lesznek gondok. 😀 Köszi az infókat.
több mint 12 éve
Ezt a palymaker témát asszem eléggé kibeszéltétek már. Mondjatok valamit az OL-ről.Shawn84
értettem!

2 véleményes poszt van a falban, az LG (hogy Kory mennyire egészséges)+ az RT amely teljesen nyílt, és mivel most van a TC nehéz bármi konkrétat mondani, amíg folyik.
elmondhatom ki meccsel:
LG - Lichtsteiger/Hurt/LeRibeus/Gettis/Polumbus
RT - Willie Smith/Lee/Compton/Polumbus/Hurt(de ezt csak olvastam valahol, és lol)
nem tudom mennyivel vagy beljebb, de kérdezz nyugodtan

több mint 12 éve
Ezt a palymaker témát asszem eléggé kibeszéltétek már. Mondjatok valamit az OL-ről.
több mint 12 éve
A Playmakerséget nem lehet definiálni , a playmaker egy olyan játékos akiről tudja a tömeg hogy minden egyes snapnél amin fent van az veszélyes az ellenfélre nézve , mert még az utolsó pillanatban is óriási játékot tud csinálni . Ilyen például Cruz , Ed Reed ,Desean Jackson .. Csak példákat lehet mondani.Petikievak01
ok, tehát azt mondod, hogy csak szubjektívan lehet megítélni ki a playmaker. aham, de akkor hogy is lehet erről beszélni, vagy ezzel érvelni?? szerinted playmaker a felsorolt 3 név, szerintem meg van aki nem. és mivel szubjektív épp annyira igazam van mint neked 😊.

de érdemesebb advanced statokat böngészni, és nem ezt a pff-féle megmagyarázok valamit-valahogy, hanem ténylegesen nyers statisztikákat felhasználó maximum egy műveletet végzőt.
 wp.advancednflstats.com/playerstats.php?year=2011&pos=WR&season=reg
 www.advancednflstats.com/2010/08/glossary.html
kellemes böngészést

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
kristof, (kötekedés on)
definiáld a playmakerséget egészen pontosan 😛 sapka
nem tudom megfogalmazni, úgyhogy én kiszállok, úgyis vassadinak van igaza 😀kristof
Én igen: Victor Cruz 😊Asbee
tehát playmakerség=Victor Cruz?
aham, tehát aki nem Cruz az nem playmaker 😛, érdekes gondolat

közben helyreállt a világ rendje:
The Washington Times reports the Redskins do not plan "at this time" to add a veteran running back such as Ryan Grant or Cedric Benson.

és Sellers visszavonult, kicsit sajnálom, a csúcsformájában top FB voltsapka
A Playmakerséget nem lehet definiálni , a playmaker egy olyan játékos akiről tudja a tömeg hogy minden eggyes snapnél amin fent van az veszélyes az ellenfélre nézve , mert még az utolsó pillanatban is óriási játékot tud csinálni . Ilyen például Cruz , Ed Reed ,Desean Jackson .. Csak példákat lehet mondani.

több mint 12 éve
kristof, (kötekedés on)
nem tudom megfogalmazni, úgyhogy én kiszállok, úgyis vassadinak van igaza 😀kristof
Én igen: Victor Cruz 😊Asbee
tehát playmakerség=Victor Cruz?
aham, tehát aki nem Cruz az nem playmaker 😛, érdekes gondolat

közben helyreállt a világ rendje:
The Washington Times reports the Redskins do not plan "at this time" to add a veteran running back such as Ryan Grant or Cedric Benson.

és Sellers visszavonult, kicsit sajnálom, a csúcsformájában top FB volt

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
kristof, (kötekedés on)
Én igen: Victor Cruz 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve

több mint 12 éve
Wright meg Williams is hasonló képességű játékosok mint akik nálatok vannak.Shawn84
lol, azért két elsőkörös játékosról beszélsz remélem tudod. itt mélyebb depth de ennyi, Garcon (meg kb senki más a csapatból*) nem akkora playmaker, mint a fent említett kettő, hogy kisegítsék. *nyilván Hankerson igen, de benne még nem bíznak annyira 😛kristof
Hogyne tudnám, majd minden meccsüket láttam a Baylorban. Williamst meg fogom is. De Garcon, Moss és Hankerson is tud ugyanannyit. Jelenleg. persze Wright még bőven lehet jobb bármelyiknél, de hozzátenném, hogy még 1 percet sem játszott az NFL-ben. A többiek meg már igen. Ez sokat számít.
Shawn84
Szerintem már eleve az vicces, hogy azt hasonlítgatjátok össze, milyen elkapói voltak RGIII-nak college-ban, és milyenek lesznek az NFL-ben. Teljesen más kávéház. De ha már itt tartunk, azt is érdemes megnézni, milyenek voltak az ellenfelek az egyetemen, és milyenek lesznek a profik között.vassadi
Pláne, hogy a fal sincs rendben..apeszos
A védelmeket tényleg nem lehet összehasonlítani , kiváncsi lennék hogy a kis Wright mit hozna össze egy az egyben olyan cornerek ellen mint mondjuk Nnamdi Asomugha.Petikievak01
Az O falra gondoltam....
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Wright meg Williams is hasonló képességű játékosok mint akik nálatok vannak.Shawn84
lol, azért két elsőkörös játékosról beszélsz remélem tudod. itt mélyebb depth de ennyi, Garcon (meg kb senki más a csapatból*) nem akkora playmaker, mint a fent említett kettő, hogy kisegítsék. *nyilván Hankerson igen, de benne még nem bíznak annyira 😛kristof
Hogyne tudnám, majd minden meccsüket láttam a Baylorban. Williamst meg fogom is. De Garcon, Moss és Hankerson is tud ugyanannyit. Jelenleg. persze Wright még bőven lehet jobb bármelyiknél, de hozzátenném, hogy még 1 percet sem játszott az NFL-ben. A többiek meg már igen. Ez sokat számít.
Shawn84
Szerintem már eleve az vicces, hogy azt hasonlítgatjátok össze, milyen elkapói voltak RGIII-nak college-ban, és milyenek lesznek az NFL-ben. Teljesen más kávéház. De ha már itt tartunk, azt is érdemes megnézni, milyenek voltak az ellenfelek az egyetemen, és milyenek lesznek a profik között.vassadi
Pláne, hogy a fal sincs rendben..apeszos
A védelmeket tényleg nem lehet összehasonlítani , kiváncsi lennék hogy a kis Wright mit hozna össze egy az egyben olyan cornerek ellen mint mondjuk Nnamdi Asomugha.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kristof, (kötekedés on)
nem tudom megfogalmazni, úgyhogy én kiszállok, úgyis vassadinak van igaza 😀
több mint 12 éve
Shawn84
Pláne, hogy a fal sincs rendben..
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Shawn84
Szerintem már eleve az vicces, hogy azt hasonlítgatjátok össze, milyen elkapói voltak RGIII-nak college-ban, és milyenek lesznek az NFL-ben. Teljesen más kávéház. De ha már itt tartunk, azt is érdemes megnézni, milyenek voltak az ellenfelek az egyetemen, és milyenek lesznek a profik között.
több mint 12 éve
kristof, (kötekedés on)
definiáld a playmakerséget egészen pontosan 😛

több mint 12 éve
lol, azért két elsőkörös játékosról beszélsz remélem tudod. itt mélyebb depth de ennyi, Garcon (meg kb senki más a csapatból*) nem akkora playmaker, mint a fent említett kettő, hogy kisegítsék. *nyilván Hankerson igen, de benne még nem bíznak annyira 😛

sapka: a Giantsből Manningham ment el és Nicks sérült, de elvileg szeptemberre már 110%-os lesz, de így is van Cruz, Hixon, Jernigan, Randle. a Cowboys érdekes, mert Dez gyökér, Robinson elment no.1-nak Jacksonville-be, de így is maradt Austin + jópár Morgan/Gaffney szintű játékos, rájuk azért kíváncsi leszek.kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
lol, azért két elsőkörös játékosról beszélsz remélem tudod. itt mélyebb depth de ennyi, Garcon (meg kb senki más a csapatból*) nem akkora playmaker, mint a fent említett kettő, hogy kisegítsék. *nyilván Hankerson igen, de benne még nem bíznak annyira 😛

sapka: a Giantsből Manningham ment el és Nicks sérült, de elvileg szeptemberre már 110%-os lesz, de így is van Cruz, Hixon, Jernigan, Randle. a Cowboys érdekes, mert Dez gyökér, Robinson elment no.1-nak Jacksonville-be, de így is maradt Austin + jópár Morgan/Gaffney szintű játékos, rájuk azért kíváncsi leszek.
több mint 12 éve
hát ez elég elkeserítő 😛
gondolom majd a Moss-Garcon duó kezd aztán előbbi helyét úgyis átveszi Hankerson szezon közben, de sok itt a hasonló tudású (közepes) WR igazi no.1 nélkül, így nehéz dolga lesz RG3-nak. (ezt egyáltalán nem fikázásnak szánom, de a csoportban egyértelműen a leggyengébb WR corp a tiétek)kristof
nem tudom miért de szerintem aki Painternek összehoz 987 yardot, azt no1. WRnek tartom
Hankerson először bírjon el egy szezont, de tényleg így van Moss-Garcon, és utána kb. 5 ugyanolyan képességű kb. közepes Wr
de mintha a cowboysnál lennének gondok pályán kívül+sérülés (sőt mintha a giantsből is kiszállt volna valaki), itt pedig a kulcsemberek teljesen egészségesek és csúcsformában vannak, najó, kb. abban vannak, szóval nem mondanám a jelenlegi állapotok szerint egyértelműnek.sapka
RGIII-nak szerintem tökéletes WR-ekből áll a mostani egység. Baylorban sem volt jobb senki. Wright meg Williams is hasonló képességű játékosok mint akik nálatok vannak.
több mint 12 éve
hát ez elég elkeserítő 😛
gondolom majd a Moss-Garcon duó kezd aztán előbbi helyét úgyis átveszi Hankerson szezon közben, de sok itt a hasonló tudású (közepes) WR igazi no.1 nélkül, így nehéz dolga lesz RG3-nak. (ezt egyáltalán nem fikázásnak szánom, de a csoportban egyértelműen a leggyengébb WR corp a tiétek)kristof
nem tudom miért de szerintem aki Painternek összehoz 987 yardot, azt no1. WRnek tartom
Hankerson először bírjon el egy szezont, de tényleg így van Moss-Garcon, és utána kb. 5 ugyanolyan képességű kb. közepes Wr
de mintha a cowboysnál lennének gondok pályán kívül+sérülés (sőt mintha a giantsből is kiszállt volna valaki), itt pedig a kulcsemberek teljesen egészségesek és csúcsformában vannak, najó, kb. abban vannak, szóval nem mondanám a jelenlegi állapotok szerint egyértelműnek.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hát ez elég elkeserítő 😛
gondolom majd a Moss-Garcon duó kezd aztán előbbi helyét úgyis átveszi Hankerson szezon közben, de sok itt a hasonló tudású (közepes) WR igazi no.1 nélkül, így nehéz dolga lesz RG3-nak. (ezt egyáltalán nem fikázásnak szánom, de a csoportban egyértelműen a leggyengébb WR corp a tiétek)
több mint 12 éve
csináltam egy kis összefoglalótáblát a WR-ekről, akik jelenleg a rosteren vannak:

(pirossal a jobb teljesítményt emeltem ki, azért a 19.8as átlag!!!)
szerk, a valóságban nem ilyen kicsi 😀, átméretezi, katt a nagyobbért