Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Hello redskins fanok (kicsit én is az vagyok , 2. kedvenc csapatom , bár érdekes módon az eagles az első) Szerintetek Tim Hightower-nek mi lessz a sorsa?Petikievak01
az aláhúzott rész igencsak sajnálatos

az a gond egyrészt idén nemigen van energiám a TC-t nézni, talán majd más ír róla ott hogy teljesít
másrészt nem igazán lehet erre konkrét választ adni, mert több tényezőtől is függ;

1, a sérülése mennyire jött rendbe, többszörös szalagszakadása van/volt, amiről olvasgattam, hogy még nem teljesen ép, az a kérdés mennyi idő még megközelítőleg teljesen rendbe jön, ha nem tud szezonkezdetre regenerálódni akkor rövid időn belül a csapatban sem fogjuk látni
2, ha felépül, akkor attól függ mennyire számítanak a játékára/stílusára (szinte csak A-B gapen tud eredményesen futni, nem vált irányt futás közben, de ha nem tudja szerelni a linebacker, akkor nagyon jó gaineket produkál, és remek passprotja van)
3, egyáltalán számolnak-e all-down backel, ha nem akkor sokat fogjuk látni, ha lesz all down akkor csak 3. downokban, persze ha Helu lesz az elsőszámú

szóval összességében a sérülése és az offense összetétele/playbook fog pálcát törni felette, az mindenképp jó hír, hogy kapott szerződést, de még nem épült fel teljesen, de ez jelenleg is még lóg a levegőben
csak tippelni tudnék mi lesz vele, a jelenlegi információk alapján, de lehet valaki tud többet is

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Hello redskins fanok (kicsit én is az vagyok , 2. kedvenc csapatom , bár érdekes módon az eagles az első) Szerintetek Tim Hightower-nek mi lessz a sorsa?

több mint 12 éve
The Redskins announced today that they have signed free agent cornerback David Jones. In a corresponding move, the Redskins also waived/injured rookie cornerback Chase Minnifield.apeszos
sajnálom szegény Minnifieldet, állítólag akkora gond van a könyökével, hogy a következő évet teljesen ki kell hagynia
kár

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

több mint 12 éve
The Redskins announced today that they have signed free agent cornerback David Jones. In a corresponding move, the Redskins also waived/injured rookie cornerback Chase Minnifield.
több mint 12 éve
Akkor ezt benéztem, ennyit ér ha az embernek csak konyhanyelv az angol... 😕 Rosszul olvastam a hírt. Bocs.apeszos
nincs ezzel semmi gond (velem is előfordult már jópárszor 😊)
de csináljunk értelmet a posztnak, most jól belemagyarázok valamit:

azért az tény, hogy az utóbbi évek (2000-es drafttól, korábbiaknál nem tudtam egyértelműen eldönteni ténylegesen kezdtek e), 6. legfiatalabb olyan draftolt játékosa, aki tényleges kezdője lesz a csapatnak
ez elég sokmindent előrevetít (főleg, hogy mennyire is nagy 'munka'igényű a QB poszt is, és ennyi idősen idáig jutott, bár azt hiszem ez teheteséges/nem tehetséges nem igazán kérdés)
érdekes kérdés, hogy ki az öt előtte lévő úr;
Champ Bailey 21 év 3 hónap
Sean Taylor 21 év 4 hónap
Trent Williams 22 év 2 hónap
Lavar Arrington 22 év 3 hónap
Fred Smoot 22 év 5 hónap
(RGIII 22 év 7 hónap)
talán picit meglepő, hogy a 4 régimotoros közül csak Bailey van már a ligában
de nem is ez lenne a fontos, hanem hogy csak 2 kisebb kérdőjel van (nekem csakis az a kérdés játszik, hogy elit/nem elit, és ez csakis TWnél és Arringtonnál jelentkezik, sérülések+eltiltások okán), de összességében azt jó előjelnek veszem, hogy mindenki topjátékos volt annó/lesz
bár ha hozzáveszem azt a tényt, hogy egyedül az utóbbi évekből Campbell sült csak meg első körösként (+talán Landry, szintén sérülés), akkor nem olyan meglepő ez a tény
talán az rossz előjel, hogy JC volt az egyetlen QB, és nem is ért első kört...
szóval ez mindenképpen képességeket tekintve igencsak elit társaság, és elég sok mindent előre is vetít.
jaj de uborkaszezon vansapka
Közben azért utána néztem én is... QB-ról volt szó, én pedig nem figyeltem.. 😕
"Despite coming to a franchise with a storied tradition at quarterback, few of the Redskins legends started their careers in Washington. Even fewer were given the starting nod so early in their careers. When Griffin III takes the field on Sunday Sept. 9 in New Orleans, he will be just 22 years and 7 months old, the youngest of any Redskins starter in decades."
több mint 12 éve
Akkor ezt benéztem, ennyit ér ha az embernek csak konyhanyelv az angol... 😕 Rosszul olvastam a hírt. Bocs.apeszos
nincs ezzel semmi gond (velem is előfordult már jópárszor 😊)
de csináljunk értelmet a posztnak, most jól belemagyarázok valamit:

azért az tény, hogy az utóbbi évek (2000-es drafttól, korábbiaknál nem tudtam egyértelműen eldönteni ténylegesen kezdtek e), 6. legfiatalabb olyan draftolt játékosa, aki tényleges kezdője lesz a csapatnak
ez elég sokmindent előrevetít (főleg, hogy mennyire is nagy 'munka'igényű a QB poszt is, és ennyi idősen idáig jutott, bár azt hiszem ez teheteséges/nem tehetséges nem igazán kérdés)
érdekes kérdés, hogy ki az öt előtte lévő úr;
Champ Bailey 21 év 3 hónap
Sean Taylor 21 év 4 hónap
Trent Williams 22 év 2 hónap
Lavar Arrington 22 év 3 hónap
Fred Smoot 22 év 5 hónap
(RGIII 22 év 7 hónap)
talán picit meglepő, hogy a 4 régimotoros közül csak Bailey van már a ligában
de nem is ez lenne a fontos, hanem hogy csak 2 kisebb kérdőjel van (nekem csakis az a kérdés játszik, hogy elit/nem elit, és ez csakis TWnél és Arringtonnál jelentkezik, sérülések+eltiltások okán), de összességében azt jó előjelnek veszem, hogy mindenki topjátékos volt annó/lesz
bár ha hozzáveszem azt a tényt, hogy egyedül az utóbbi évekből Campbell sült csak meg első körösként (+talán Landry, szintén sérülés), akkor nem olyan meglepő ez a tény
talán az rossz előjel, hogy JC volt az egyetlen QB, és nem is ért első kört...
szóval ez mindenképpen képességeket tekintve igencsak elit társaság, és elég sok mindent előre is vetít.
jaj de uborkaszezon van

több mint 12 éve
Griffin lesz az első a Redskins történelmében, aki ilyen fiatalon kezdőként indíthatja a karrierjét. Szeptember 9.-én a Saints elleni idény nyitón 22 éves és 7 hónapos lesz. apeszos
elsőre hirtelenjében szerintem nem
Champ Bailey 78ban született és 99-ben draftolták (kiegészítve, 78 júniusában)
ha jól számolok, csak 21 éves és kb 3 hónapos volt

szerk.2.; sőt Lavar Arrington is gyanús 78 júniusa és 2000 szeptemberében mutatkozott be (22 év 3 hónap)

szerk.3.; átnyálaztam a 2000-es éveket:
Fred Smoot, 79 aprilisa->2001 szeptembere 22 év 5 hónap
Sean Taylor, 83 május->2004 szeptembere 21 év 4 hónap
Trent Williams, 88 júliusa-> 2010 szeptembere 22 év 2 hónap

de a 2000-es években tényleg nincs fiatalabb QB, többre nem volt energiám, és kicsit el is ment a kedvem, mert nem első lesz hanem legalább 6.sapka
Akkor ezt benéztem, ennyit ér ha az embernek csak konyhanyelv az angol... 😕 Rosszul olvastam a hírt. Bocs.
több mint 12 éve
Griffin lesz az első a Redskins történelmében, aki ilyen fiatalon kezdőként indíthatja a karrierjét. Szeptember 9.-én a Saints elleni idény nyitón 22 éves és 7 hónapos lesz. apeszos
elsőre hirtelenjében szerintem nem
Champ Bailey 78ban született és 99-ben draftolták (kiegészítve, 78 júniusában)
ha jól számolok, csak 21 éves és kb 3 hónapos volt

szerk.2.; sőt Lavar Arrington is gyanús 78 júniusa és 2000 szeptemberében mutatkozott be (22 év 3 hónap)

szerk.3.; átnyálaztam a 2000-es éveket:
Fred Smoot, 79 aprilisa->2001 szeptembere 22 év 5 hónap
Sean Taylor, 83 május->2004 szeptembere 21 év 4 hónap
Trent Williams, 88 júliusa-> 2010 szeptembere 22 év 2 hónap

de a 2000-es években tényleg nincs fiatalabb QB, többre nem volt energiám, és kicsit el is ment a kedvem, mert nem első lesz hanem legalább 6.

több mint 12 éve
Griffin lesz az első a Redskins történelmében, aki ilyen fiatalon kezdőként indíthatja a karrierjét. Szeptember 9.-én a Saints elleni idény nyitón 22 éves és 7 hónapos lesz.
több mint 12 éve
elvileg mindenki aláírt, nem tudom melyik csapat volt a leggyorsabb, de nekem gyanús...
LeRibeusról még nem találtam ennyire részleteset, majd beleszerkesztem.
Igyekeztem a lényeget kiemelni.
Griffin szerződésében a cap-hit a legszebb.
(és nem zutymálta össsze a fórum a rendezést)

Pick-Team-Name-Position-Signing Bonus-Year 1 Cap-Year 2 Cap-Year 3 Cap-Year 4 Cap-Total Value-Annual Value

2-Redskins-Robert Griffin III-QB-$13,799,344-$3,839,836-$4,799,795-$5,759,754-$6,719,713-$21,119,098-$5,279,775

102-Redskins-Kirk Cousins-QB-$472,688-$508,172-$598,172-$688,172-$778,172-$2,572,688-$643,172

119-Redskins-Keenan Robinson-LB-$420,108-$495,027-$585,027-$675,027-$765,027-$2,520,108-$630,027

141-Redskins-Adam Gettis-G-$202,000-$440,500-$530,500-$620,500-$710,500-$2,302,000-$575,500

173-Redskins-Alfred Morris-RB-$124,000-$421,000-$511,000-$601,000-$691,000-$2,224,000-$556,000

193-Redskins-Tom Compton-OT-$101,000-$415,250-$505,250-$595,250-$685,250-$2,201,000-$550,250

213-Redskins-Richard Crawford-CB-$64,000-$406,000-$496,000-$586,000-$676,000-$2,164,000-$541,000

217-Redskins-Jordan Bernstine-CB-$63,000-$405,750-$495,750-$585,750-$675,750-$2,163,000-$540,750

több mint 12 éve
The Washington Redskins signed third-round draft pick Josh LeRibeus Wednesday, the team announced. The guard signed a four-year contract under the terms of the sport’s rookie pay system.
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Sándor Gaál ‏@pfbusiness
RGIII. 4 év alatt 21,119 millió $-t kereshet, amely teljes egészében garantált.Farky
azért ez az új CBA miatt nem egy hatalmas meglepetés 😊
talán csak annyi, Luck mennyivel kap többet, illetve mennyivel tud többet (tudom 1 hellyel 😊)sapka
reméljük ez is hamarosan kiderül

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Sándor Gaál ‏@pfbusiness
RGIII. 4 év alatt 21,119 millió $-t kereshet, amely teljes egészében garantált.Farky
talán csak annyi Luck mennyivel kap többet, illetve mennyivel tud többet (tudom 1 Helyvel 😊)sapka
Ülőgarnitúrát is kapnak a szerződés mellé? iktriad
rá gondoltam 😉
 en.wikipedia.org/wiki/Steve_Hely

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sándor Gaál ‏@pfbusiness
talán csak annyi Luck mennyivel kap többet, illetve mennyivel tud többet (tudom 1 hellyel 😊)sapka
Ülőgarnitúrát is kapnak a szerződés mellé?
több mint 12 éve
Sándor Gaál ‏@pfbusiness
talán csak annyi, Luck mennyivel kap többet, illetve mennyivel tud többet (tudom 1 hellyel 😊)

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Sándor Gaál ‏@pfbusiness
RGIII. 4 év alatt 21,119 millió $-t kereshet, amely teljes egészében garantált.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
RG III aláírt/alá fog írni ma reggel Schefter szerint. 4 évre szól a szerződése, plusz van opció 5. évre is.
több mint 12 éve
Látom apeszos, bejön neked ez a videomegosztás. Nekem is.ulpianus
Igen, sokkal egyszerűbb és "láthatóbb" lett. Nagyon örülök neki.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Látom apeszos, bejön neked ez a videomegosztás. Nekem is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Redskins Nation 2011 Season Review
több mint 12 éve
Nekem is fura volt, de egyre többen vannak.. 😀 És nem csak 'skins fanok... egyenlőre a normálisabbja...
több mint 12 éve
No, sikerült feltöltenem a teljes 2011-2012 idény összes meccsét a YouTube csatornámra. Akit érdekel, válogathat a meccsek közül..
http://www.youtube.com/playlist?list=PL2B07C901BC77D89D&feature=plcpapeszos
azt nézegettem hogy rákaptak 'más' kinti fanok is a csatornára, nem gondoltam volna

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Fura ez az új fórum.. de majd megszokjuk. 😀 No, sikerült feltöltenem a teljes 2011-2012 idény összes meccsét a YouTube csatornámra. Akit érdekel, válogathat a meccsek közül..
http://www.youtube.com/playlist?list=PL2B07C901BC77D89D&feature=plcpapeszos
Jó munka és kezdeményezés. Köszi
több mint 12 éve
Gondoltam, kipróbálom ezt a funkciót.. 😊