Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért az érdekelne milyen megfontolásból lőtte el az időkéréseket a harmadik negyedben...
több mint 13 éve
Meg ilyen O fallal, meg ilyen bírókkal, game plannel...
több mint 13 éve
ilyen védelemmel nem lehet😕
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Amúgy nem vagyok nyelvtannáci, de ez műveltetés. 😊MűtTette meg 😊
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Azért azt se feledjétek el, hogy Landryvel olyan szerződést kötött a Jets, hogy kikötötte, hogy X meccsen egészségesnek kell lennie, ha zsozsót akar. Egyrészt.Másrészt meg, ami komolyabb indok, hogy Ő most ha tol egy jó szezont, akkor jövőre a piacon, vagy a Jetstől brutális szerződést fog kapni, tehát idén ezért küzd. Úgyhogy nem fogja elalibizni a szezont.
De ez mondjuka Jets topikba való, itt off.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyilván a szteroidok nem segítik, de nem tenne jót a kiválása, mert vékonyka a S depth chart. 😊Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.Bekiez jó😀
azt írtad "itt" (=redskins topicban😛), de a Jetsben😛
meglátjuk mire megy vele, gondolom a szteroidok nem segítenek rajtasapka
több mint 13 éve
Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.Bekiez jó😀
azt írtad "itt" (=redskins topicban😛), de a Jetsben😛
meglátjuk mire megy vele, gondolom a szteroidok nem segítenek rajta
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.A Jetsben műtette meg maximum.StezNem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊BekiAzért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_messze van a szezon vége...
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a végesapka
több mint 13 éve
A Jetsben műtette meg maximum.Nem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊BekiAzért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_messze van a szezon vége...
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a végesapka
több mint 13 éve
előrejelzés: ma győzni fogunk!szerk: elugrok sörért és jövök, 10 perc
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_messze van a szezon vége...
több mint 13 éve
Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_messze van a szezon vége...
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a vége
több mint 13 éve
Más. Jó lenne ha a védelem felébredne a mai meccsre és az elkapók is koncentráltabbak lennének. Delonso_Háát igen, ha ez a két csapatrész magára talál, akkor nincs félni valónk..

több mint 13 éve
Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Más. Jó lenne ha a védelem felébredne a mai meccsre és az elkapók is koncentráltabbak lennének.
több mint 13 éve
Vödörrel is úgy járunk mint Landryvel. Basszus, amíg Doughty a keretben van, nem lesz normális safetynk. Megátkozza Gomest is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
S Brandon Meriweather and WR Pierre Garcon inactive for the Redskins.
több mint 13 éve
És mennyi az engedett yard?
Bjoca
itt; mondjuk a cincinnati D rosszabb😊, meg O is
bárcsak ezen múlna...
több mint 13 éve
És mennyi az engedett yard?az az igazság, hogy a D csak 49 pontot kapott (63-14), de ez a statisztika az összes bekapott pontot mutatja, persze ez ok, meg mérvadó, de Wyatt azért a kérdésre nem válaszoltál😛sapkaA D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. nexion218www.nfl.com/standings?category=league&season=2012-REG&split=Overall&sort=OVERALL_PTS_AGAINST&order=desc&colSel=7 Parancsolj 😉Wyatt
több mint 13 éve
az az igazság, hogy a D csak 49 pontot kapott (63-14), de ez a statisztika az összes bekapott pontot mutatja, persze ez ok, meg mérvadó, de Wyatt azért a kérdésre nem válaszoltál😛A D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. nexion218www.nfl.com/standings?category=league&season=2012-REG&split=Overall&sort=OVERALL_PTS_AGAINST&order=desc&colSel=7 Parancsolj 😉Wyatt
több mint 13 éve
Shanahan kinyilatkoztatta, hogy Garcon doubtful, Josh Wilson probable, Meriweather questionable
aztán mindenki szorozza ki, hogy ez mit jelent😊
több mint 13 éve
Igen, Wilson hivatalosan egy fejsérülés miatt kérdőjeles (volt egy oldalvonal melletti szerelése, akkor történt). Garcon persze jó lenne, ha játszana, de én a D-t jelenleg jobban féltem... Most olvastam, hogy eddig a legtöbb pontot szerző offense a miénk, még úgy is, hogy Garcon csak az egyik meccsen játszott. A D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. Amúgy ha jól emlékszem a Vödör már "edzeget", nem lenne rossz, ha lassan játszana is! Viszzatérve picit a Kerrigan helycserére, simán el tudom képzelni, hogy mindkét oldalon játszatják majd, mert előszezonban is volt, hogy helyet cseréltek Orakpo-val, bár mint kiderült akkor is azért, hogy kíméljék Orakpo sérült oldalát....nexion218Parancsolj 😉

több mint 13 éve
Igen, Wilson hivatalosan egy fejsérülés miatt kérdőjeles (volt egy oldalvonal melletti szerelése, akkor történt). Garcon persze jó lenne, ha játszana, de én a D-t jelenleg jobban féltem... Most olvastam, hogy eddig a legtöbb pontot szerző offense a miénk, még úgy is, hogy Garcon csak az egyik meccsen játszott. A D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. Amúgy ha jól emlékszem a Vödör már "edzeget", nem lenne rossz, ha lassan játszana is! Viszzatérve picit a Kerrigan helycserére, simán el tudom képzelni, hogy mindkét oldalon játszatják majd, mert előszezonban is volt, hogy helyet cseréltek Orakpo-val, bár mint kiderült akkor is azért, hogy kíméljék Orakpo sérült oldalát....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Mivel Jenkins Carriker cseréje, valószínű hogy előrelép. Nekem nagy kedvencem, csakúgy mint Gomes, második éves playa, abból az eresztésből nem nagyon kellett csalódnom senkiben még. Benne sem fogok. Jenkins bal oldali DE, eltolni nem nagyon tudják, általában duplázzák, így sacket nem mostanában fog elérni, de nyomni nagyon tud, rátolja a guardot a QB-ra, ami nem kis teljesítmény, tekintve hogy a tackle is kapaszkodik bele erősen.