Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem is tudtam hogy a redskins fanok is gyűlölik a cowboyst 😀 Kezdem azt hinni hogy az egész liga utálja őket.Petikievak01Ez csak Amerikában van így...
több mint 12 éve
lenne itt két dolog:Redskins SS Brandon Meriweather pleaded no contest on July 19 to charges of DWI and refusing a breath test.
A no contest plea is an admission of guilt and treated like one. Meriweather had his license revoked for 60 days, paid upwards of $400 in fines, and had a 180-day jail sentence suspended. No stranger to off-field woes, Meriweather is at risk of league discipline. He's expected to be a starter this year.
szokásos vödör akció, kíváncsi vagyok a fejleményekre
és a Packers kitette Pepraht (SS), azt ugyan nem tudom miért, de nem lennék meglepődve, ha őt is idegyűjtenék
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
WASHINGTON REDSKINS 2012 SCHEDULENem is tudtam hogy a redskins fanok is gyűlölik a cowboyst 😀 Kezdem azt hinni hogy az egész liga utálja őket.
apeszos
több mint 12 éve
WASHINGTON REDSKINS VS NEW ORLEANS SAINTS SEPT 9, 2012 WEEK 1több mint 12 éve
Én nem is tudtam, h Richard Quinn itt van. Robillumatavaly játszott is 1 meccsen nálunk, méghozzá a Giants elleni második derbin, de úgy tudom korábban sérülések miatt dobálták össze-vissza, nem tudom mennyire lehet rendben
több mint 12 éve
Én nem is tudtam, h Richard Quinn itt van. Azt kell róla tudni, h 2009-ben draftolta a Denver nagy meglepetésre a második körben (3-4. körös prospect volt, a North Carolinában főleg blokkoló TE, de a combine-on meglehetősen atletikus volt, jól mozgott), ráadásul mindezt fetrade-del (a Steelers-szel, ezért is emlékszem rá). Nem csak a 2. kör volt meglepi, hanem az h Daniel Graham és Scheffler mögé húzták Josh McDaniels-ék.
Nem is kapott sok szerepet, aztán tavaly cutolták.
Ha Cooley nem lesz rendben, akkor blokkoló TE hiányában rosterre is kerülhet.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Tavaly is két FB-el futottunk, ezért gondoltam, nem ördögtől való...apeszosSellers TE-nek volt könyvelve 😛😛
több mint 12 éve
Tavaly is két FB-el futottunk, ezért gondoltam, nem ördögtől való... De holnaptól sok minden kiderül. És két hét múlva már láthatjuk is őket a Buffalo ellen.. 😀névsorral bőven lehet vitatkozni, pl későbbi valószínű sérülések, támadófal nagyon is kérdőjeles, nem a kezdőket próbáltam belőni, és még szép hogy Smith fog kezdeni!!! (nagyon remélem)3 Qb: RGIII, Grossman, CousinsA névsorral nehéz vitatkozni, bár azért megpróbálom.. Azt mondtátok Morris inkább FB, akkor inkább oda nem? Pláne ha nincs igazi blokkoló TE. Így én kivenném Paulsent, és betenném Roystert. Így:
3 Rb: Helu, Hightower, Morris
1 Fb: Young
4 TE: Davis, Cooley, Paul, Paulsen
5 WR: Garcon, Moss, Morgan, Hankerson, Austin
9 OL: TW-Lichsteiger-Montgomery-Chester-Brown//Hurt-LeRibeus-Smith-Polumbus
sapka
RB: Helu, Hightower, Royster
FB: Young, Morris
TE: Davis, Cooley, Paulapeszos
szerintem 2 dolog fix: az hogy 3 QB lesz, és hogy legalább 4 TE Paullal együtt
nem tudok kevesebbet elképzelni, Paul nem igazi TE egyelőre, szóval ez így 2, namost 2 TE-s felállások aktívan vannak bármilyen playbookban, és Cooley nem tudni mennyire ép, de még ha az is, nincs backupja, csak úgy működhetne a dolog, ha Youngék be tudnának segíteni ide (is), de még kisebbek mint Paul, szóval méretbeli különbségek okán nem tudom ezt elképzelni
inkább 8 OL embert tartok lehetségesnek
ez Morris FB dolog, annó csak az én ötletem volt, egykét ködösített hallomás interjú kapcsán, de így utólag kicsit nehézkesnek érzem, általában nem szokott több Fb lenni 1-nél, mert végsősoron pl. Paulsen is tud leadblockot, elkapni meg jobban is.
de Young is elég sérülékeny, lehet a védelemnek csak 24 helyet hagynak, és ide tesznek el még valakit
de csak tippelgetek
és a f*szom a mostani 11-12 fős kezdőbe, hogy 6-7 potenciális sérülékeny+eltiltásra váró van...sapka
több mint 12 éve
névsorral bőven lehet vitatkozni, pl későbbi valószínű sérülések, támadófal nagyon is kérdőjeles, nem a kezdőket próbáltam belőni, és még szép hogy Smith fog kezdeni!!! (nagyon remélem)3 Qb: RGIII, Grossman, CousinsA névsorral nehéz vitatkozni, bár azért megpróbálom.. Azt mondtátok Morris inkább FB, akkor inkább oda nem? Pláne ha nincs igazi blokkoló TE. Így én kivenném Paulsent, és betenném Roystert. Így:
sapka
TE: Davis, Cooley, Paulapeszos
szerintem 2 dolog fix: az hogy 3 QB lesz, és hogy legalább 4 TE Paullal együtt
nem tudok kevesebbet elképzelni, Paul nem igazi TE egyelőre, szóval ez így 2, namost 2 TE-s felállások aktívan vannak bármilyen playbookban, és Cooley nem tudni mennyire ép, de még ha az is, nincs backupja, csak úgy működhetne a dolog, ha Youngék be tudnának segíteni ide (is), de még kisebbek mint Paul, szóval méretbeli különbségek okán nem tudom ezt elképzelni
inkább 8 OL embert tartok lehetségesnek
ez Morris FB dolog, annó csak az én ötletem volt, egykét ködösített hallomás interjú kapcsán, de így utólag kicsit nehézkesnek érzem, általában nem szokott több Fb lenni 1-nél, mert végsősoron pl. Paulsen is tud leadblockot, elkapni meg jobban is.
de Young is elég sérülékeny, lehet a védelemnek csak 24 helyet hagynak, és ide tesznek el még valakit
de csak tippelgetek
és a f*szom a mostani 11-12 fős kezdőbe, hogy 6-7 potenciális sérülékeny+eltiltásra váró van...
több mint 12 éve
azért a 4 Te 9 Ol eléggé elvetemült ötletnek hangzik.Petikievak01Miért, mi a baj 4 cserével?
több mint 12 éve
azért a 4 Te 9 Ol eléggé elvetemült ötletnek hangzik.
több mint 12 éve
És gondolom Paullal megoldották a Davis problémát is. Bár ugye Davis sem a blokkolásairól híres.. 😀Megkockáztatom: Pault Griffinnek tették le TE-nekapeszosezzel teljesen egyetértek, biztosan ez volt mögötte, más különösebb okot nem tudok, azt nyilatkozta Paul egyszer, hogy még köze sincs a TE szerepkörhöz blokkolás terén, szóval max bónuszelkapó slotnak tudom ezt elfogadni
érdekes lesz az offense 25 fője!
számolgattam és ez jött ki:
3 Qb: RGIII, Grossman, Cousins
ez még alakulhat neveket tekintve, az arányokat próbáltam becsülni,
furcsa lenne ha eltaláltam volna őket, de még furcsább ha más lenne 😀
egyszer megpróbálom majd kitalálni a secondaryt issapka
A névsorral nehéz vitatkozni, bár azért megpróbálom.. Azt mondtátok Morris inkább FB, akkor inkább oda nem? Pláne ha nincs igazi blokkoló TE. Így én kivenném Paulsent, és betenném Roystert. Így:
TE: Davis, Cooley, Paul.
A falba szívem szerint Brown helyett Smith-t tenném, bár ha Brown nem gyógyult meg úgyis oda kerül.
több mint 12 éve
Megkockáztatom: Pault Griffinnek tették le TE-nekapeszosezzel teljesen egyetértek, biztosan ez volt mögötte, más különösebb okot nem tudok, azt nyilatkozta Paul egyszer, hogy még köze sincs a TE szerepkörhöz blokkolás terén, szóval max bónuszelkapó slotnak tudom ezt elfogadni
érdekes lesz az offense 25 fője!
számolgattam és ez jött ki:
3 Qb: RGIII, Grossman, Cousins
ez még alakulhat neveket tekintve, az arányokat próbáltam becsülni,
furcsa lenne ha eltaláltam volna őket, de még furcsább ha más lenne 😀
egyszer megpróbálom majd kitalálni a secondaryt is
több mint 12 éve
Megkockáztatom: Pault Griffinnek tették le TE-nek, aki azért ütközni is tud ezekkel a (még) kisebb méretekkel. Paulsen meg semmire sem volt jó, tavaly legalábbis, nem hinném hogy ez sokat változott volna. Davis kockázati tényezője elég magas (Williams-el együtt), talán éppen ezért ment oda Paul. Cooley már kifelé megy a karrierjéből, bár rám cáfolna, és egészségesen jó formában játszana. Blokkolónak van egy Richard Quinn nevű fószer, semmit sem tudok róla, csak azt hogy Paulsennel van versenyben.. Aztán hozták Beau Reliford-t Myers helyett, akit kivágtak.Amúgy visszatérve a TE kérdésre, szerintem inkább itt lesz "agymenés" idén.. Feltéve hogy Cooley egészséges lesz. A hivatalos oldal szerint is, Paul egy későbbi starter TE lehet, bár szerintem Paulsent már idén is le fogja váltani. Ha Davis meg tudja ismételni a tavalyi formáját, Cooley egészséges marad, kiegészülve Paullal, ütős kis TE alakulat lesz...apeszosbár más még nem nyilatkozott rajtunk kívül a TE kérdésről, de nekem egyáltalán nem tetszik, káoszt látok itt is, mint az S poszton.
Davis, aki most elsőszámú, főként elkapó, és ha véletlen összejön az egy éves eltiltása, akkor volt-nincs...
Cooley, összevissza egészséges, szerintem most sem az, nem lehet rá alapozni semennyire sem, úgy kezelem mintha itt sem lenne
Paul, csak elkapni tud ezekkel a méretekkel
Paulsen szinte csak blokkolni tud
szóval kiszámítható / nagyon kockázatos, nem egy stabil egység ez, de nagyon tiszta, abban értelemben lehet tudni mi várható tőlük, ettől eltérni nem nagyon fognak, ha Davis ép marad+nem tiltják el akkor nagyon jó lesz az egész sor, teljes értékű backup semennyire nincs (de máshol sem...)sapka
Reliford: Former Florida State Seminole Beau Reliford signed with the Redskins after the draft, and brings serious size (6-5, 256 pounds) to an undersized unit. He's considered to be raw, but intriguing.
Ja, a secondary számomra rettentő káosz most, hozzá szagolni sem tudok. Remélem Morris összeüt valamit, mert nagy baj lesz....
több mint 12 éve
Amúgy visszatérve a TE kérdésre, szerintem inkább itt lesz "agymenés" idén.. Feltéve hogy Cooley egészséges lesz. A hivatalos oldal szerint is, Paul egy későbbi starter TE lehet, bár szerintem Paulsent már idén is le fogja váltani. Ha Davis meg tudja ismételni a tavalyi formáját, Cooley egészséges marad, kiegészülve Paullal, ütős kis TE alakulat lesz...apeszosbár más még nem nyilatkozott rajtunk kívül a TE kérdésről, de nekem egyáltalán nem tetszik, káoszt látok itt is, mint az S poszton.
Davis, aki most elsőszámú, főként elkapó, és ha véletlen összejön az egy éves eltiltása, akkor volt-nincs...
Cooley, összevissza egészséges, szerintem most sem az, nem lehet rá alapozni semennyire sem, úgy kezelem mintha itt sem lenne
Paul, csak elkapni tud ezekkel a méretekkel
Paulsen szinte csak blokkolni tud
szóval kiszámítható / nagyon kockázatos, nem egy stabil egység ez, de nagyon tiszta, abban értelemben lehet tudni mi várható tőlük, ettől eltérni nem nagyon fognak, ha Davis ép marad+nem tiltják el akkor nagyon jó lesz az egész sor, teljes értékű backup semennyire nincs (de máshol sem...)
több mint 12 éve
Amúgy visszatérve a TE kérdésre, szerintem inkább itt lesz "agymenés" idén.. Feltéve hogy Cooley egészséges lesz. A hivatalos oldal szerint is, Paul egy későbbi starter TE lehet, bár szerintem Paulsent már idén is le fogja váltani. Ha Davis meg tudja ismételni a tavalyi formáját, Cooley egészséges marad, kiegészülve Paullal, ütős kis TE alakulat lesz...
több mint 12 éve
szvsz 150x150 px. De lehet, rosszul tudom, viszont a fórum automatikusan méretez...Morrist nem ismerem, csak hallottam róla ezt-azt a campből, pl. csak a labda volt neki idegen...apeszosez tetszett 😀, jól megfogtad a lényeget, tényleg így volt!
Hightowerre pedig pont ezért van szükség, mert kreativitás nélkül belefut bármibe 'félelem nélkül'
u.i. mekkora lehet a max avatar méret?sapka
több mint 12 éve
Morrist nem ismerem, csak hallottam róla ezt-azt a campből, pl. csak a labda volt neki idegen...apeszosez tetszett 😀, jól megfogtad a lényeget, tényleg így volt!
Hightowerre pedig pont ezért van szükség, mert kreativitás nélkül belefut bármibe 'félelem nélkül'
u.i. mekkora lehet a max avatar méret?
több mint 12 éve
A "WR-s agymenésnek" szerintem vége, és Paul marad TE, különben minek tették volna oda? Amúgy is brutál tudott lenni a spec.ben. Morrist nem ismerem, csak hallottam róla ezt-azt a campből, pl. csak a labda volt neki idegen... Ettől még lehet jobb mint Royster, de Evan nem játszott túl sokat, de akkor viszont jó volt. Hightower kelleni fog, csak kicsi kreativitás nem ártana, mert tavaly nem nagyon jött be a "durr bele". Látványos volt, az biztos, de nem igazán eredményes.
több mint 12 éve
Nagyon messze volt az a lehurrogástól 😊. Én csak egy highlights-ot linkeltem. És sztem is Royster helye a kérdéses. Tartom, h Royster-Morris harc lesz a rosterért utóbbi győzelmével, .persze, de csak teszteltem olvasod e még a topicot 😛
Hightowerről mindenhol azt olvasni, h ő lesz a kezdő ha 100%-os lesz, én nem hiszem, h ködösítenének, ilyenkor ennek nincs értelme, kivéve, ha a Pats-ről van szó 😊.
Szegény Minnifield, várható volt a waive. Nem véletlenül lett UDFA 2. körös prospectből. A microrfacture térdműtét (nem a könyöke volt) sztem még a pályafutásába is kerülhet.Robilluma
tavalyi sok WR-s agymenésből kifolyólag nem tudom milyen arányok lesznek
el tudok egy olyat is képzelni, hogy Paul marad a TE-kel, és csak 5 WR és akkor elférne Royster is (talán), de tavaly szinte végig PS-ben volt, szóval idén is oda várom, legalábbis ha felférne rosterre akkor gond lenne a futó poszton
Morrissal az a baj, hogy eléggé lehúzták még a korai campekben, nem tudom mire lesz képes
de szerintem a legérdekesebb a két utolsó cb pick hova-hogyan fog elférni, mert nem hinném, hogy van esélyük a mostani DB káosz ellenére sem, majd Raheem Morris alakít; mondjuk tavaly is szörnyű volt a safety poszt
ezt a könyök-térd dolgot mindig összekeverem 😕, jogos!
több mint 12 éve
Nagyon messze volt az a lehurrogástól 😊. Én csak egy highlights-ot linkeltem. És sztem is Royster helye a kérdéses. Tartom, h Royster-Morris harc lesz a rosterért utóbbi győzelmével, . Hightowerről mindenhol azt olvasni, h ő lesz a kezdő ha 100%-os lesz, én nem hiszem, h ködösítenének, ilyenkor ennek nincs értelme, kivéve, ha a Pats-ről van szó 😊.
Szegény Minnifield, várható volt a waive. Nem véletlenül lett UDFA 2. körös prospectből. A microrfacture térdműtét (nem a könyöke volt) sztem még a pályafutásába is kerülhet.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
...szerintem jobban működött a futójáték Heluval és Roysterrel...apeszosez egy érdekes gondolat!
jobban belegondolva, elméletileg (statok alapján) igaz is (bár én nem bízok Roysterben)
Hightowerben az volt a hatalmas upside, hogy ha ő is ott volt, akkor nem volt szükség FB futásokra hogy bontsák a védelmet, mert ő hasonló stílust tud, mint egy jobb képességű FB (persze bizonyos korlátokkal)
szóval megtudta teremteni a két kisebb, inkább elusive játékosnak a lehetőséget, azzal hogy belezúzta a rasztát a fél védelembe
másrészt itt van az idei draftolt Alfred Morris, ő hasonló stílust tud, jut eszembe Robilluma lehurrogott, hogy ő nem FB lesz (bár ezt nyilatkozták előtte is, utána is 😛), szóval ha tényleg nem oda hozták akkor van helyettese is
azt azért kétlem, ha felépül rögtön kezdő lenne, de sajnálnám, ha mennie kéne, bírom ezt a játékstílust 😀, és úgy tudom highprofil karakter
több mint 12 éve
Hát az aláhúzott rész valóban sajnálatos... 😛 Én ezzel nem hozakodnék elő az Eagles topicban.. 😀 Hightower a Washington Post szerint kezdő lesz, ha... és itt jön elő Sapka 1. pontja. Mert nem egészséges. Nagy a titkolódzás az állapotáról, az az érzésem, úgy járunk vele mint Torain-el. Négy meccs, és megy a levesbe. És szerintem az a négy a pre season meccsek lesznek. Én nem vagyok guru, nem látom a szakmai vonalát, de szerintem jobban működött a futójáték Heluval és Roysterrel. Bár most Griffin érkezésével biztos más lesz a playbook, és nagy szükség lenne Tim blokkoló tudására, mert azt TE szinten tudott, ez viszont Heluéknak nem megy.Hello redskins fanok (kicsit én is az vagyok , 2. kedvenc csapatom , bár érdekes módon az eagles az első) Szerintetek Tim Hightower-nek mi lessz a sorsa?Petikievak01az aláhúzott rész igencsak sajnálatos
az a gond egyrészt idén nemigen van energiám a TC-t nézni, talán majd más ír róla ott hogy teljesít
másrészt nem igazán lehet erre konkrét választ adni, mert több tényezőtől is függ;
1, a sérülése mennyire jött rendbe, többszörös szalagszakadása van/volt, amiről olvasgattam, hogy még nem teljesen ép, az a kérdés mennyi idő még megközelítőleg teljesen rendbe jön, ha nem tud szezonkezdetre regenerálódni akkor rövid időn belül a csapatban sem fogjuk látni
2, ha felépül, akkor attól függ mennyire számítanak a játékára/stílusára (szinte csak A-B gapen tud eredményesen futni, nem vált irányt futás közben, de ha nem tudja szerelni a linebacker, akkor nagyon jó gaineket produkál, és remek passprotja van)
3, egyáltalán számolnak-e all-down backel, ha nem akkor sokat fogjuk látni, ha lesz all down akkor csak 3. downokban, persze ha Helu lesz az elsőszámú
szóval összességében a sérülése és az offense összetétele/playbook fog pálcát törni felette, az mindenképp jó hír, hogy kapott szerződést, de még nem épült fel teljesen, de ez jelenleg is még lóg a levegőben
csak tippelni tudnék mi lesz vele, a jelenlegi információk alapján, de lehet valaki tud többet issapka