Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 13 éve
carragher 48
jó kezdés
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Azé' durva dolgokat néznek be a bírók...
több mint 13 éve
Mert nem tudom mit tegyek mind a kettő megy nálam 😊
carragher
Nálam is. 😀 Cseréld le az aláírásképedet. Túl nagy.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
nagyon érdemes átkapcsolni a giants meccsre, már második int, sokadik sérülés, szemrevalóan játszik a tampa new yorkbansapka
3. int újabb TD, érdekes meccs

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
carragher 48
Mert nem tudom mit tegyek mind a kettő megy nálam 😊
több mint 13 éve
Én az Eaglest nézem.. Az se piskóta..
több mint 13 éve
nagyon érdemes átkapcsolni a giants meccsre, már második int, sokadik sérülés, szemrevalóan játszik a tampa new yorkban

több mint 13 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Azt hiszem a Ravens meccsbe én is belenézek 😉 A Ravens D amúgy szimpi (kivéve ellenünk), de ha növelni tudnák a Philly kínjait....!

Amúgy őszintén kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a kiajánlott lista, amiről a Seattle-Cowgirls meccset sikerült kiválasztani....:Snexion218
Csak nem a mi meccsünket nézted volna szívesebben? Ki gondolta volna.. 😛 Amúgy nem sok választási lehetőségük volt. Rajtunk kívül még a Jets-Steelers és a Titans-Chargers meccs volt listán.apeszos
Na igen, ezért nem értem a választást... Biztos szar lett volna a nézettség, ha az egész héten hypeolt RGIII van a képernyőn... Bár lehet mond vmit Sapka, hogy jobb nekünk az eredeti kommentár....

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Amúgy őszintén kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a kiajánlott lista, amiről a Seattle-Cowgirls meccset sikerült kiválasztani....:Snexion218
örülök, hogy így alakult, egyre botrányosabb a magyar közvetítés

szerintem a tampa-giants is izgalmas lehet, legalábbis köv héten játszunk velük

több mint 13 éve
Azt hiszem a Ravens meccsbe én is belenézek 😉 A Ravens D amúgy szimpi (kivéve ellenünk), de ha növelni tudnák a Philly kínjait....!

Csak nem a mi meccsünket nézted volna szívesebben? Ki gondolta volna.. 😛 Amúgy nem sok választási lehetőségük volt. Rajtunk kívül még a Jets-Steelers és a Titans-Chargers meccs volt listán.
több mint 13 éve

Amúgy őszintén kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a kiajánlott lista, amiről a Seattle-Cowgirls meccset sikerült kiválasztani....:S

több mint 13 éve
Az mindig jó, ha a csoport riválist ütik.. 😀 😀
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
😀 😀 Tavaly összesen nem volt annyit címlapon a Redskins az NFL-nél mit idén eddig...

Vazzeeee.. Fingom nincs melyik meccset nézzem hétkor. A Saints, a Colts, és az Eagles meccs is érdekelne. Hmm... Baltimore lesz az.apeszos
Úgy halottam hogy a Baltimore-Eagles meccs oktató jellegű műsor lesz.

több mint 13 éve
😀 😀 Tavaly összesen nem volt annyit címlapon a Redskins az NFL-nél mit idén eddig...

Vazzeeee.. Fingom nincs melyik meccset nézzem hétkor. A Saints, a Colts, és az Eagles meccs is érdekelne. Hmm... Baltimore lesz az.
több mint 13 éve
Landry szerint az orvosaink a futottak még kategóriába tartoznak, az edzőink pedig (élükön Shanahannel) nem érdemelnek tiszteletet (nfl.com).nexion218
mr. anabolic jól megmondta 😊
a.kacsa
csak megörült, hogy volt egy meccs amit végig bírt, meglátjuk hány lesz még😊

az a Madieu W. check eléggé jogos😀

+Garcon nem fog játszani

több mint 13 éve
Landry szerint az orvosaink a futottak még kategóriába tartoznak, az edzőink pedig (élükön Shanahannel) nem érdemelnek tiszteletet (nfl.com).nexion218
a.kacsa
Biztos nem talált magának fix cserépedényt. Kicsit frusztrált a lelkem.
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
több mint 13 éve
Landry szerint az orvosaink a futottak még kategóriába tartoznak, az edzőink pedig (élükön Shanahannel) nem érdemelnek tiszteletet (nfl.com).

több mint 13 éve
Madieu Williams-t, Dejon Gomes-t megbüntették illegal hits miatt. Williams $21,000 helmet-to-helmet hit Jimmy Graham, Gomes $7,875 late hit running back Darren Sproles. Gomes összegén röhögtem kicsit, hogyan jött ki a végére az a 75..

Garcon lába továbbra is fáj, nem valószínű hogy játszani fog. Ha igen, akkor is csak pár snap-et.
több mint 13 éve
Cooley visszatérése egyre messzebb kerül. Nem hinném, hogy visszajön.

Elgondolkodtam kicsit a bírókon... Griffint szinte minden passza után megütötték, ez már nem akkora gond? Vagy csak én láttam rosszul...
több mint 13 éve
Garcon amúgy most fog játszani akkor vagy nem?Petikievak01
game-time decision lesz
és muszáj😉

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Hát hightower távozásával Fred Davis a kedvenc játékosom a csapatban. Király a csávó. KEdvelem nagyon a játékát. Az OL javulásában tényleg játszhatott némi szerepet 😀 Megnéztem a meccset. Hát ami kurvára nem kellett volna az a Punt Block Td. Az úgy nem volt muszály szerintem. Rg3 jól játszott. Nekem különösen tetszett az a passza ahol menekülésből dobott át a túloldalra. Ha jól emlékszem pont Fred Davis volt az. Garcon amúgy most fog játszani akkor vagy nem?

több mint 13 éve
Robert Griffin III, Washington Redskins running hybrid offense
Képekkel.
több mint 13 éve
kis érdekesség:
snapek az előző meccsről:
offense, összesen 76 play
76 (100%)Chris Chester, Will Montgomery , Fred Davis, Kory Lichtensteiger, Robert Griffin III, Tyler Polumbus
A támadófal és a QB nem meglepő, de hogy Davis fent volt az összes playben is az elég érdekes. Főleg, hogy sokszor nem is volt elkapási feladata, gyorsan kiderült miért volt ennyire jó a fal.
75 (99%)Trent Williams+ 1 (1%)Jordan Black

66 (87%)Aldrick Robinson
Garcon 8 snapje miatt, de az elég érdekes, hogy így ő lett a legitim 2. WR
57 (75%)Josh Morgan

54 (71%)Alfred Morris
54+19+3=76; futó is volt fenn mindig!!tehát csak az volt a kérdés, milyen a TE-WR elosztás a maradék 3 helyre, nekem ez elég meglepő😊
38 (50%)Santana Moss

20 (26%)Niles Paul

19 (25%)Darrel Young, Roy Helu

9 (12%)Logan Paulsen, Leonard Hankerson

8 (11%)Pierre Garcon

3 (4%)Evan Royster

2 (3%)Brandon Banks

védelem összesen 75 snap:

75 (100%)Perry Riley, DeAngelo Hall, Madieu Williams, Josh Wilson, London Fletcher, Ryan Kerrigan
Kezdő corner és ILB pár végig fent volt+Kerrigan, meglepetés
73 (97%)Dejon Gomes
A végén megsérült utolsó két playre, de ő is végig, tulajdonképpen a secondary semmit sem cserélődött...
69 (92%)Brian Orakpo
6 snap hiányzik, és ott is van Wilsonnál, szóval a kezdő 4LB+4DB teljes meccset játszott, és Griffin 45 snapjére a falat 'rotálták' csak, pont mint tavaly
54 (72%)Stephen Bowen

45 (60%)Cedric Griffin

41 (55%)Adam Carriker

36 (48%)Barry Cofield
A falemberek rotációját korrektnek érzem, de ez a csupán 48% Cofieldnél hatalmas meglepetés nekem..., tavaly teljes meccseket játszott sokszor, nem tudom ki váltotta, de ez azt jelenti hogy ő amikor 4-3at védekeztünk nickelbe és Kerriganék DEk lettek, nem volt fenn egyáltalán, csak 3-4es noset játszott
25 (33%)Jarvis Jenkins

19 (25%)Kedric Golston

6 (8%)Reed Doughty, Chris Wilson
Dougthy az utolsó 6 snapet kapta meg, +sérülés +2DB miatt
1 (1%)Richard Crawford

lehet legközelebb nem nézek utána, mert egy-két számnál csak néztem, hogy ez hogy lehet, érdekes

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
nálunk ilyesmi nem mostanában volt, de úgy emlékszem, Theismann óta (aki pusztán game manager volt!), nem igazán volt a franchise arca támadóoldalon QB. Szóval nekem fogalmam sincs milyen lehet ez😀, biztos jó.sapka
Hamarosan rá fogtok jönni, ha minden jól megy. Olyan, mint a drog. 😊

A dead capben pedig igazad van, itt összesen 36 milliót szabtak ki, de csak a felét vállalták be idén. (bár a Coltsnál, most így utólag csak 38at olvastam, de ezen nem múlik már😛)sapka
Bizony, bár volt rá esély, hogy mi is megosztjuk majd, de aztán drasztikus rebuild lett a vége, és az egy év alatti leírást választottuk. Ehhez vedd még hozzá, hogy Freeney a szerződése utolsó évét tölti, aminek az idei cap terhelése 19 millió. És mivel ő 4:3 DE, nálunk meg 3:4-re váltás van, amiben nemigen érzi jól magát, jövőre valószínűleg ő is menni fog. Azaz minimum 57 milla elköltendőnk lesz (plusz a cap space emelkedés, ami várhatóan 6-8 milla legalább lesz az új TV contract miatt). És mivel jövőre már a kollektív szerződés szabályai szerint el is kell költeni a cap 97%-át, valószínűleg jövőre felvásároljuk a teljes FA piacot. 😀 😀 De ez itt már nagyon off. inkább befejezem. (Az egésznek csak annak fényében volt jelentősége, hogy miért is engedtük el Garcont. Az a lényeg, hogy jól jártatok vele, amit RGIII miatt nem is nagyon bánok. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)