Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 689 — sapka
nexion;
csináltam egy gyors táblát a defense rosterről évekre visszamenőleg (csak a Zorn éra kezdetéig), pirossal jelöltem a már 30 éveseket...+sárga sáv a lényeg

(kidobja nagyba ha rákattintasz)

szerk.: nem vonok le semmi következtetést...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
nem értem h mi történt a védelemmel. kurva jó h deangelot berakjuk középre, mert griffin ott nem tud játszani, de így minden meccsen minimum 120 yardot kapdosnak el az elsőszámú elkapók... nem volt tavaly ilyen probléma. mert az h szar az Ofal nem ér meglepetésként de ez nagyon bassza a csőrömet
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
De idegesítő egy meccs volt ez.
Remélem Robert megúszta sérülés nélkül, valamint Shanny levonta a következtetéseket.

Apeszos miután azt mondta leültette kis Shannyt a nagy sokkal jobb hívások voltak, fel is éledt a leghíresebb Robert Griffin.

Azt viszont tartom, hogy így elég rossz végű szezon lesz ha nem sikerül legalább középszarra stabilizálni a falat.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Azért az érdekelne milyen megfontolásból lőtte el az időkéréseket a harmadik negyedben...
több mint 13 éve
Meg ilyen O fallal, meg ilyen bírókkal, game plannel...
több mint 13 éve
ilyen védelemmel nem lehet😕

több mint 13 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Amúgy nem vagyok nyelvtannáci, de ez műveltetés. 😊

MűtTette meg 😊

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 104 — Apu ökölbeszorított keze
lehet a ti meccsetek nézem 7től

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 50 039 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért azt se feledjétek el, hogy Landryvel olyan szerződést kötött a Jets, hogy kikötötte, hogy X meccsen egészségesnek kell lennie, ha zsozsót akar. Egyrészt.
Másrészt meg, ami komolyabb indok, hogy Ő most ha tol egy jó szezont, akkor jövőre a piacon, vagy a Jetstől brutális szerződést fog kapni, tehát idén ezért küzd. Úgyhogy nem fogja elalibizni a szezont.
De ez mondjuka Jets topikba való, itt off.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.Beki
ez jó😀
azt írtad "itt" (=redskins topicban😛), de a Jetsben😛
meglátjuk mire megy vele, gondolom a szteroidok nem segítenek rajtasapka
Nyilván a szteroidok nem segítik, de nem tenne jót a kiválása, mert vékonyka a S depth chart. 😊
több mint 13 éve
Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.Beki
ez jó😀
azt írtad "itt" (=redskins topicban😛), de a Jetsben😛
meglátjuk mire megy vele, gondolom a szteroidok nem segítenek rajta

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_
messze van a szezon vége...
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a végesapka
Nem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊Beki
A Jetsben műtette meg maximum.Stez
Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 50 039 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a végesapka
Nem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊Beki
A Jetsben műtette meg maximum.

több mint 13 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
előrejelzés: ma győzni fogunk!

szerk: elugrok sörért és jövök, 10 perc

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊
több mint 13 éve
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a vége

több mint 13 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Más. Jó lenne ha a védelem felébredne a mai meccsre és az elkapók is koncentráltabbak lennének. Delonso_
Háát igen, ha ez a két csapatrész magára talál, akkor nincs félni valónk..

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.

Más. Jó lenne ha a védelem felébredne a mai meccsre és az elkapók is koncentráltabbak lennének.
több mint 13 éve
Vödörrel is úgy járunk mint Landryvel. Basszus, amíg Doughty a keretben van, nem lesz normális safetynk. Megátkozza Gomest is.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
nem lesz ez se egy könnyű meccs.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
S Brandon Meriweather and WR Pierre Garcon inactive for the Redskins.
több mint 13 éve
És mennyi az engedett yard?
Bjoca
https://static.www.nfl.com/image/upload/v1554321393/league/nvfr7ogywskqrfaiu38m.png
NFL 2026 Player Stats | passing Stats | NFL.com
See the latest 2026 NFL scores. The official scoreboard of the NFL including live scoring and real-time highlights.

itt; mondjuk a cincinnati D rosszabb😊, meg O is
bárcsak ezen múlna...

több mint 13 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
A D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. nexion218
 www.nfl.com/standings?category=league&season=2012-REG&split=Overall&sort=OVERALL_PTS_AGAINST&order=desc&colSel=7 Parancsolj 😉Wyatt
az az igazság, hogy a D csak 49 pontot kapott (63-14), de ez a statisztika az összes bekapott pontot mutatja, persze ez ok, meg mérvadó, de Wyatt azért a kérdésre nem válaszoltál😛sapka
És mennyi az engedett yard?
több mint 13 éve
A D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. nexion218
 www.nfl.com/standings?category=league&season=2012-REG&split=Overall&sort=OVERALL_PTS_AGAINST&order=desc&colSel=7 Parancsolj 😉Wyatt
az az igazság, hogy a D csak 49 pontot kapott (63-14), de ez a statisztika az összes bekapott pontot mutatja, persze ez ok, meg mérvadó, de Wyatt azért a kérdésre nem válaszoltál😛

több mint 13 éve
Shanahan kinyilatkoztatta,
hogy Garcon doubtful, Josh Wilson probable, Meriweather questionable
aztán mindenki szorozza ki, hogy ez mit jelent😊