Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
nexion; csináltam egy gyors táblát a defense rosterről évekre visszamenőleg (csak a Zorn éra kezdetéig), pirossal jelöltem a már 30 éveseket...+sárga sáv a lényeg
(kidobja nagyba ha rákattintasz)
szerk.: nem vonok le semmi következtetést...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
nem értem h mi történt a védelemmel. kurva jó h deangelot berakjuk középre, mert griffin ott nem tud játszani, de így minden meccsen minimum 120 yardot kapdosnak el az elsőszámú elkapók... nem volt tavaly ilyen probléma. mert az h szar az Ofal nem ér meglepetésként de ez nagyon bassza a csőrömet
több mint 13 éve
De idegesítő egy meccs volt ez.Remélem Robert megúszta sérülés nélkül, valamint Shanny levonta a következtetéseket.
Apeszos miután azt mondta leültette kis Shannyt a nagy sokkal jobb hívások voltak, fel is éledt a leghíresebb Robert Griffin.
Azt viszont tartom, hogy így elég rossz végű szezon lesz ha nem sikerül legalább középszarra stabilizálni a falat.
több mint 13 éve
Azért az érdekelne milyen megfontolásból lőtte el az időkéréseket a harmadik negyedben...
több mint 13 éve
Meg ilyen O fallal, meg ilyen bírókkal, game plannel...
több mint 13 éve
ilyen védelemmel nem lehet😕
több mint 13 éve
Amúgy nem vagyok nyelvtannáci, de ez műveltetés. 😊MűtTette meg 😊
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Azért azt se feledjétek el, hogy Landryvel olyan szerződést kötött a Jets, hogy kikötötte, hogy X meccsen egészségesnek kell lennie, ha zsozsót akar. Egyrészt.Másrészt meg, ami komolyabb indok, hogy Ő most ha tol egy jó szezont, akkor jövőre a piacon, vagy a Jetstől brutális szerződést fog kapni, tehát idén ezért küzd. Úgyhogy nem fogja elalibizni a szezont.
De ez mondjuka Jets topikba való, itt off.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyilván a szteroidok nem segítik, de nem tenne jót a kiválása, mert vékonyka a S depth chart. 😊Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.Bekiez jó😀
azt írtad "itt" (=redskins topicban😛), de a Jetsben😛
meglátjuk mire megy vele, gondolom a szteroidok nem segítenek rajtasapka
több mint 13 éve
Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.Bekiez jó😀
azt írtad "itt" (=redskins topicban😛), de a Jetsben😛
meglátjuk mire megy vele, gondolom a szteroidok nem segítenek rajta
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy akartam írni, hogy nálunk, mert azt vágtam, hogy a Skinsnél nem műtette meg.A Jetsben műtette meg maximum.StezNem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊BekiAzért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_messze van a szezon vége...
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a végesapka
több mint 13 éve
A Jetsben műtette meg maximum.Nem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊BekiAzért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_messze van a szezon vége...
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a végesapka
több mint 13 éve
előrejelzés: ma győzni fogunk!szerk: elugrok sörért és jövök, 10 perc
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom pontosan itt műtette-e meg a lábát, de edzéseken úgy vigyáztak rá, mint a porcelánra. 😊Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_messze van a szezon vége...
több mint 13 éve
Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Delonso_messze van a szezon vége...
másrészt azt olvastam Landry mégis megműtötte a lábát NY-ban, amire itt nem volt hajlandó..., de messze még a vége
több mint 13 éve
Más. Jó lenne ha a védelem felébredne a mai meccsre és az elkapók is koncentráltabbak lennének. Delonso_Háát igen, ha ez a két csapatrész magára talál, akkor nincs félni valónk..

több mint 13 éve
Azért itt felvetődik már az orvosi stáb felelőssége is. Landry most pl vígan játszik a Jetsben. Kicsit sok itt a sérülés és a krónikus sérülékenység.Más. Jó lenne ha a védelem felébredne a mai meccsre és az elkapók is koncentráltabbak lennének.
több mint 13 éve
Vödörrel is úgy járunk mint Landryvel. Basszus, amíg Doughty a keretben van, nem lesz normális safetynk. Megátkozza Gomest is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
S Brandon Meriweather and WR Pierre Garcon inactive for the Redskins.
több mint 13 éve
És mennyi az engedett yard?
Bjoca
itt; mondjuk a cincinnati D rosszabb😊, meg O is
bárcsak ezen múlna...
több mint 13 éve
És mennyi az engedett yard?az az igazság, hogy a D csak 49 pontot kapott (63-14), de ez a statisztika az összes bekapott pontot mutatja, persze ez ok, meg mérvadó, de Wyatt azért a kérdésre nem válaszoltál😛sapkaA D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. nexion218www.nfl.com/standings?category=league&season=2012-REG&split=Overall&sort=OVERALL_PTS_AGAINST&order=desc&colSel=7 Parancsolj 😉Wyatt
több mint 13 éve
az az igazság, hogy a D csak 49 pontot kapott (63-14), de ez a statisztika az összes bekapott pontot mutatja, persze ez ok, meg mérvadó, de Wyatt azért a kérdésre nem válaszoltál😛A D-t nem tudom hanyadik, de 60+ bekapott ponttal gyanítom a lista másik vége felé van. nexion218www.nfl.com/standings?category=league&season=2012-REG&split=Overall&sort=OVERALL_PTS_AGAINST&order=desc&colSel=7 Parancsolj 😉Wyatt
több mint 13 éve
Shanahan kinyilatkoztatta, hogy Garcon doubtful, Josh Wilson probable, Meriweather questionable
aztán mindenki szorozza ki, hogy ez mit jelent😊