Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Fura ez az új fórum.. de majd megszokjuk. 😀 No, sikerült feltöltenem a teljes 2011-2012 idény összes meccsét a YouTube csatornámra. Akit érdekel, válogathat a meccsek közül..
http://www.youtube.com/playlist?list=PL2B07C901BC77D89D&feature=plcp
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
visszavonult Randle El, és egyik kedvenc játékosom volt annó
próbáltam keresni pár highlight videót, és megakadt a szemem ezeken:
Fletcher és Randle beszélget egymással egy interjú keretében LF karrierjéről; még nem találkoztam vele korábban
part 1: http://www.youtube.com/watch?v=Zdg2uwnJiMM&feature=relmfu
part 2: http://www.youtube.com/watch?v=3ifNHvziskU&feature=relmfu
part 3: http://www.youtube.com/watch?v=v6_Reo2TdxU&feature=relmfu
part 4: http://www.youtube.com/watch?v=LFAWtEvRGlM&feature=relmfu
part 5: http://www.youtube.com/watch?v=tUJjvCnl1aA&feature=relmfu
part 6: http://www.youtube.com/watch?v=7ypmJ2MeJIg

mindegyikben különböző témákat-állomásokat érintenek

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt

Talán nem sokan tudják (eddig én se tudtam), hogy a teljes neve alapján Rexy is használhatna RG3-as monogramot 😊

több mint 12 éve
Kezd CSAPAT alakulni...
http://blogs.nfl.com/2012/06/28/the-lure-of-rgiii-redskins-teammates-flock-to-waco-really-for-a-summer-workout/?module=HP11_headline_stackapeszos
szerintem; inkább csak tele van a gatya mennyi WR fog rosteren maradni...
főleg, ha pl. Pault is elrakták TE-nek (továbbra is képtelenségnek tartom)
lehet 6 WR lesz, de van egy erős tippem 5-re

Moss, Garcon, Morgan, Hankerson, Austin,

kimaradók: Armstrong, Aldrick Robinson, Brandon Banks, Darius Hanks, Lance Lewis
teperni kell, mert nem sok esélyük lesz; ha itt nem tudnak megcsípni egy roster helyet máshol sem valószínű, hogy sikerülni fog

több mint 12 éve
Kezd CSAPAT alakulni...
http://blogs.nfl.com/2012/06/28/the-lure-of-rgiii-redskins-teammates-flock-to-waco-really-for-a-summer-workout/?module=HP11_headline_stack
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
akkor nem fogtuk meg vele az isten lábát ...

azért köszönöm remélem jobb lesz mint dmac

több mint 12 éve
Atogwe sas lett mit tudni miért nem kellett sehova se eddig?Janek
öreg
sérült, nem sérülékeny, sérült, van két (kettő is van!) olyan hely, ahol problémák vannak és nem tudott felépülni, szerintem, sőt más csapatok szerint is, ez elég nagy faktor

jó játékos lenne (sőt top FS lenne), ha teljesen egészséges lenne, de nem az

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Atogwe sas lett mit tudni miért nem kellett sehova se eddig?

több mint 12 éve
pár jó hír offense oldalról:
-Cooley könyöke úgy tűnik teljesen rendben van, végre vagy 3 év nyüglődés után
-állítólag RGIII nagyon jól dobál center alól is
és... Santana Mosst mindenki dícséri, régi önmagát idézi, akár az OTA-kon (ezzel kapcsolatban vagyok kicsit pesszimistább)

több mint 12 éve
Morris has gotten first-team action, and he's reportedly struggled in pass protection and dropped a would-be touchdown pass from Rex Grossman in a Thursday red-zone drill. Morris is squarely on the bubble.
kellemetlen, nagyon kellemetlen, főleg, hogy ekkor mindenkiről csak jókat írnak.

több mint 12 éve
a nagy érdeklődésre való tekintettel a Redskins fanshopban június 11-től Superman zokni is kapható lesz 😀
http://store.redskins.com/cart.php?m=product_detail&p=8273&catID=617jjncaa
Ez jár... 😛
több mint 12 éve
sérülésekkel kapcsolatos hírek:
-Tim Hightower (ACL surgery) has not been cleared to practice yet.
-Leonard Hankerson (hip surgery) is not expected to go full speed until July.

ez a Hightower helyzet igazán aggasztó, nem fog beférni az 53-ba, mondjuk jött helyére Morris, csalódott vagyok kicsit.

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
a nagy érdeklődésre való tekintettel a Redskins fanshopban június 11-től Superman zokni is kapható lesz 😀
http://store.redskins.com/cart.php?m=product_detail&p=8273&catID=617

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
1 érdekes hír:
Robert Griffin III says the Redskins informed him at the draft that he wouldn't be the only quarterback they selected in April.
"Coach actually told me he was gonna take another quarterback when I flew in after Day One of the draft," said RG3. "They just wanted to have two quarterbacks build together, complete that youth movement on the team." Griffin stressed that "it's not a competition" between him and fourth-rounder Kirk Cousins. "We all know they brought me in to be the starter, and I plan to be the starter."

még 1 érdekes hír:
Redskins CB Kevin Barnes is working out at safety during OTAs in an attempt to improve his roster value in D.C.
lassan elindulok én is hátha kipróbálnak..., magasságban simán protype méretem van 😛

és olvastam egy jót is:
According to the Washington Post, Redskins DE Jarvis Jenkins' (ACL surgery) "power and explosiveness" have returned this offseason
különösen szorítok Jenkinsnek, hogy ne legyen semmi baja idén/jövőre

több mint 12 éve
.........Egyébként azt még nem írta senki, hogy mekkora baromságot írtam, mert nem zónázni nem tud, .........sapka
Azért mert azt se tud.
több mint 12 éve
nem mondtam, hogy Hall képes lehet egy Woodson-féle szerepkörre, csak érdekes, hogy erre számít... (2 éve meg csak a top CB-k ellen akart játszani, folyamatos oldalcserével, eléggé leégett)
azt gondolom Hall nem egy rossz játékos, attól eltekintve, hogy van egy játékelem, amelyhez teljesen inkompetens, sőt ha ettől eltekintünk egészen jó, persze nehéz lenne ezt negligálni. Egyébként azt még nem írta senki, hogy mekkora baromságot írtam, mert nem zónázni nem tud, hanem m2m-t, ezért rakták ki annó a Raiderstől is. Vállalok egy facepalmot érte.

Ki és visszaegészítve, Hall egy játékelemben tud ott lenni Cb1-ként; jammelés, nagyon agresszív nagy a szája, ügyesen veri szét az időzítést, tavaly azért is került kicsit lépéshátrányba Wilsonnal szemben, mert 4-5 lépésről kellett fognia a Wr-eket, ami nem éppen az erőssége (nem úgy Wilsonnak), Hallt hagyni kell a maga módján játszani, fizikálisabban és akkor ki tudja hozni ami benne van, másban mind középszerű/rosszabb.

MarioAna: visszatérve, Hall nem kimondottan int érzékeny, csak ha sikerül playenként el-el nyomnia a gyengébb/figyelmetlenebb WR-eket, akkor képes labdákat szerezni (nem csak intet), igazi dirty player~Woodson, nagyon-nagy ellenpólusa A.Samuel, érdemes lenne néha a pálya belseje felé mozgatni, mert a slotok ellen pontosan ki tudja ezt használni. De TE-k ellen nem igazán jó, ahogy annyira azért nem kiemelkedő futás ellen sem, és safetynek nem igazán használható, és nem is kiemelkedő passrusher. Mint írtam sok mindenben középszerű, de ha hagyják a LOSról fogni a bármilyen WR-t képes elnyomni. (azt hiszem itt is önellentmondásba kerültem magammal)

ulpi: jogos amit írsz, úgy emlékeztem ennél többet szerzett, de nagyon rosszul tagoltam. Úgy értettem jó tackler, (kellően erőszakos), és ebben mármint a runstopban egész jó, egy CB-hez mérten.

Azt hiszem mai napra be kéne fejeznem az ámokfutást. (10x szerkesztettem ezt a hsz-t)

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Hall futás ellen mennyire jó-rossz? Tudtommal őt inkább a cover képessége (méginkább az IT érzékenységére) miatt szokták kiemelni, Woodson meg mindenes.MarioAna
Hall elég jó futás ellen, számtalan fumblit szerzett az erőszakosságával, sőt ebben ott lehet az élen
egy dolgot nem tud: zónáznisapka
az a Woodson szerepkör akkor neki kilőve, elvégre ott elég sokat zónáztatják-hagyják hogy ő reagáljon a játékra.MarioAna
Másrészt Woodson elég jó pass rusher is.

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
-DeAngelo Hall anticipates playing a Charles Woodson-type role in the Redskins' revised 2012 defense, moving all around the formation.sapka
Hall futás ellen mennyire jó-rossz? Tudtommal őt inkább a cover képessége (méginkább az IT érzékenységére) miatt szokták kiemelni, Woodson meg mindenes.MarioAna
Hall elég jó futás ellen, számtalan fumblit szerzett az erőszakosságával, sőt ebben ott lehet az élen
egy dolgot nem tud: zónáznisapka
az a Woodson szerepkör akkor neki kilőve, elvégre ott elég sokat zónáztatják-hagyják hogy ő reagáljon a játékra.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Nem számtalan fumlbit szerzet, hanem hatot egész karrierjében.

Például 2010ben Coleman szerzett ötöt, és további négyen 4et, köztük Woodson is (és Woodson 2009ben is 4et). Minden évben van 3 fumblit szerző CB, nem egy. Tavaly volt kivétel, hogy 4et nem szerzett senki. Még ötöt is szoktak, de az már tényleg ritkább.
A lényeg, hogy a Hall által elért 1-1 fumbli/szezon nincs ott az élen. Ez benne van másoknál is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
-DeAngelo Hall anticipates playing a Charles Woodson-type role in the Redskins' revised 2012 defense, moving all around the formation.sapka
egy dolgot nem tud: m2m

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
-DeAngelo Hall anticipates playing a Charles Woodson-type role in the Redskins' revised 2012 defense, moving all around the formation.
-Robert Griffin III has reportedly wowed at Redskins OTAs with his arm strength, and teammates and onlookers describe it simply as "The Arm."sapka
Hall futás ellen mennyire jó-rossz? Tudtommal őt inkább a cover képessége (méginkább az IT érzékenységére) miatt szokták kiemelni, Woodson meg mindenes.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
-DeAngelo Hall anticipates playing a Charles Woodson-type role in the Redskins' revised 2012 defense, moving all around the formation.
-Robert Griffin III has reportedly wowed at Redskins OTAs with his arm strength, and teammates and onlookers describe it simply as "The Arm."

több mint 12 éve
olyan érdekes hírek szivárognak ki a campből, hogy Santana Moss igencsak megtalálta újra a szerencse kesztyű és cipőjét, nagyon valószínű versenyben van az első számú WR posztért, gyorsan hozzátenném, mindenképp el fogja veszíteni Garcon javára, de második Wr-nek a régi formájában gyilkos lenne.

több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan

Ryan Clark wears #21 during practices in memory of his friend and former teammate Sean Taylor.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Az NFL szabály módosított Robert Griffin III miatt. A korábbi szabályok szerint RG3 nem viselhetett volna római számokat a mezén, de a módosítással azzal a névvel kezdheti el a profi karrierjét ahogyan mindenki megismerte. A római számokon kívül engedélyezték a Jr. (ifjabb) rövidítés szerepeltetését is. Nem született még döntés a Sr. (idősebb) feliratról, de valószínűleg azt is engedélyezik majd.