Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Így fognak kinézni a fiúk:
https://twitter.com/#!/usnikefootball/status/200946611923324928/photo/1/large
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
srácok ez a sisak gyönyörű!:
http://1.bp.blogspot.com/-PJ9_Lcb80dI/T60czv4j13I/AAAAAAAAIHc/pJReGA67Dx0/s1600/2012_Redskins_LeatherHelmet.jpg

sokkal jobb, mint a mi throwback mezünkön a sima barna
több mint 12 éve
nexion218 3 998 — Washington Gyapotkombájnz fan
Egy pillanatra megijedtem, hogy Orakpo és Kerrigan a 49ers-hez igazolt... 😀

Egy kis morzsa cap penalty ügyben:

http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/05/10/burbank-takes-motion-to-dismiss-cowboys-redskins-grievance-under-advisement/

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Érdekesen fogunk kinézni... 😀
több mint 12 éve
most Lorenzot próbálgatják TE-ként, agymenés ez már
ésss Hi, I'm John a Texansban folytatja :rolleyes:sapka
A Sanyit? Ezt nem mondod komolyan... Azt hittem Houstonban normálisabb emberek vannak. Azt nem mondtad minek vitték oda.. Ő tartja a down jelzőt?apeszos
De csak azt a felét, amelyiken nincsen szám, nehogy összezavarodjon...😀nexion218
A Sanyit Lorenzora a többit Beckre értettem... Kicsit egybemosódott... 😀

És: idény nyitó NFL.2011.WK.01.Giants.at.Redskins teljes meccs a 9/11-es megemlékezéssel...
több mint 12 éve
A Sanyit? Ezt nem mondod komolyan... Azt hittem Houstonban normálisabb emberek vannak. Azt nem mondtad minek vitték oda.. Ő tartja a down jelzőt?apeszos
De csak azt a felét, amelyiken nincsen szám, nehogy összezavarodjon...😀

több mint 12 éve
A Sanyit? Ezt nem mondod komolyan... Azt hittem Houstonban normálisabb emberek vannak. Azt nem mondtad minek vitték oda.. Ő tartja a down jelzőt?
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
ésss Hi, I'm John a Texansban folytatja :rolleyes:

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
2011 Preseason WK 4 Buccaneers-Redskins
több mint 12 éve
kicsit elsikkadt a kérdés, de eddig LeRibeust csak centerben próbálgatták!
ez elég fura, mert minek a 3. körben center cserét draftolni..., ami nagyon valószínű, mert Monty évekig nem fog onnan elmozdulni, amilyen formában van. (nem csak a fizikális játékára gondolok) Csak 29, 4-5 éve simán van vissza, LeRibeus, pedig nem egy 4-5 éves projekt, de ha meg kezdő G-nek szánják, minek gyakorol centernek... Legalábbis nekem meglepő lenne ha csak csere G/C lenne, csere C-nek ott lett volna Ben Jones, ő tényleg egy nagyon korrekt egyelőre projektjátékos.sapka
Mondjuk ez eddig - ha jól tudom - csak rookie foglalkozás volt. Kíváncsi leszek, hogy a teljes roster-rel végzett munka során hova kerül.

Williams egyébként tényleg aggasztó... Remélem csak műmájerkedik, mert elég drágába fájna nekünk, ha a zöld miatt megint pirosat kapna... Kevésbé lenne aggasztó, ha legalább Brown egészséges lenne, mert ő elvileg LT poszton volt Pro Bowler, de akkor is... Eléggé Murphy gyanús lenne, ha most lenne QB-nk és az eddig meglévő minőségi LT-nk lenne a kuka...

több mint 12 éve
kicsit elsikkadt a kérdés, de eddig LeRibeust csak centerben próbálgatták!
ez elég fura, mert minek a 3. körben center cserét draftolni..., ami nagyon valószínű, mert Monty évekig nem fog onnan elmozdulni, amilyen formában van. (nem csak a fizikális játékára gondolok) Csak 29, 4-5 éve simán van vissza, LeRibeus, pedig nem egy 4-5 éves projekt, de ha meg kezdő G-nek szánják, minek gyakorol centernek... Legalábbis nekem meglepő lenne ha csak csere G/C lenne, csere C-nek ott lett volna Ben Jones, ő tényleg egy nagyon korrekt egyelőre projektjátékos.

több mint 12 éve
Hát lehet hogy kellene egy LT is...
Williams in program but is not changing his ways
több mint 12 éve
Moss csúszik lefelé a listán. Pierre Garçon, Josh Morgan , Leonard Hankerson és Santana Moss a sorrend.
"We'll let that play out," Shanahan told The Washington Post, "but when you go after a guy like (Garçon) and you go after a guy like (Morgan), you've got a guy like Leonard Hankerson, you know there are three guys right at the top of the list that are playmakers, and that's what we're looking for."
több mint 12 éve
Shanahan nyilatkozata alapján Cousinst tartották a drafton a 3. legjobb Qb-nak, és második körös tehetségnek, ezért húzták be a 4. körben.

több mint 12 éve
2011 Preseason WK 3 Redskins-Ravens
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Ha valaki nézne még Baylor meccset RGIII-al tavalyról:
Baylor-TCU http://www.youtube.com/watch?v=VLN3D5b25OU&feature=related A szezon meccse.
Baylor-Washington http://www.youtube.com/watch?v=fDJOGZj7dEI&feature=relmfu Alamo Bowl
Oklahoma-Baylor http://www.youtube.com/watch?v=15r3q0jnQzc&feature=related
több mint 12 éve
következő fejezet az elkezdett prospect bevezetőkben: Kirk Cousins
bevezetésnek ez a három összevágás teljesen elég is lesz:
vs. Ohio State http://www.youtube.com/watch?v=_qiprnWO5go
vs. Michigan http://www.youtube.com/watch?v=TmVj3MKd8sE
vs. Georgia http://www.youtube.com/watch?v=owBOdv4BITA (nagyon rosszul játszott, de nyertek)

próbálok kicsit összeszedettebb lenni, és nem túl hosszú; kvázi pro-style offenset játszott a Michigan State, nagyon sokat passzoltatták, vele akarták megnyeretni a meccseket, erősebb ellenfelek ellen ez nem igazán ment.

Legnagyobb előnye: mozgás a zsebben. Nekem ez kifejezetten tetszik, sok pro style stílusú játék miatt nagyon szépen lépdel a kevésbé jó passprot fala mögött, robbanékony is, jól kitör belőle, csak ha kell! szerencsére nem menekül, ügyesen pontosan lépdel. (De ha ez nem lenne jó nem tudná futtani a MState offenset). További előny, hogy nem kell a játékstílusát alakítani, egyetemen is kimondottan szinte csak zsebből játszott, nyilván profik között is.

Legnagyobb hátrány: dobómozdulat. Nem lenne ez rossz, de olyan mintha beletenne egy plusz csavart a dobásába, és a tökéletes spirált 'ellaposítja', mert a labdája nem becsapódik, hanem inkább lebeg a levegőben, ezért sokkal erősebben kell elengednie a labdát, mert nagyon lassúvá teszi a rossz mozdulat. Nyilván az erősebb dobások (karerősség elég jó!) hosszabb időt követelnek, (msp-k is nagyon sokat számítanak), bár ez nem rossz, ez a pozitívum, még így is gyorsnak számít a mozdulat... Cserébe nehéz elkapni és közepesen pontos csak, és nagyon interception veszélyes ha lassabban kell dobnia (középtáv nagyon-nagy kérdőjel), illetve ha beleütnek, nagyon könnyűvé tehetik az intet.
Majdnem holtversenyben első itt a védelem olvasási készsége, nem tudom szépíteni; csak első-második optiont láttam tőle dobni, soha nem hívta át a játékát, és pl. Georgia ellen rögtön első játékban, nem létezik, hogy nem látta, hogy a screen nagyon nem lesz jó, vagy miután behívta nem választott mást...
Nem zárom ki, hogy külön megmondták neki, hogy véletlen se változtasson a játékokon, mert annyira merev a játéka, de hogy nem volt meg benne a kísérletezés iránti vágy az biztos 😀.
Persze ez collegeban elment, de profibb környezetben ez hatalmas hátrány lesz.

Összegezve: pontosan abban jó/jobb, amit az nflben a QB-knak elsőként megtanítanak. (sok snap center alól, 'precíziós' mozgás a zsebben), és abban rossz ami alig-alig fejleszthető, a kialakult berögzült dobómozdulat és látni (presnap minden). Nem egy vonzó prospect, nem ösztönből játszik, hanem amit tanítanak neki. Arra elég ez ha egy közepes QB-ra van szükség, nagyon sok futás mellé. Casselhez hasonlítanám leginkább. Szerintem mindent összevetve sok volt érte egy 4. kört adni.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
mert így is van. nyílván akkor még elvakult Vick fun voltam, lehet ha schaub tűzközelbe kerül annó már lenne SB gyűrűje... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nem, de ott jól 😊, egyébként Denver rémlett de ott úgy tűnik nem.adam8
Schaub már Atlantában is jó volt. Más kérdés, hogy az 1/1 és 100 milliós Vicket nem lehetett kiszorítani. De mindegy, Matt Schaub kész játékos volt. Kis túlzással én is lehettem volna az edzője, akkor is jó marad.ulpianus
Ezt én is így látom.
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Kyle tényleg nem lenne rossz Qb edző, csak kéne egy jó O cord. 😉sapka
Ez mekkora 😊
több mint 12 éve
Kyle tényleg nem lenne rossz Qb edző, csak kéne egy jó O cord. 😉

több mint 12 éve
Akkor ez most mégsem olyan jó nekünk... Mondjuk én előítéletes vagyok, mert (nagyon) nem szeretem Kyle-t, csak gondoltam megkérdezek pár hozzáértőt is. Remélem nem sikerül elrontani neki, és a fater tesz rá egy kis kontrollt.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Nem, de ott jól 😊, egyébként Denver rémlett de ott úgy tűnik nem.adam8
Schaub már Atlantában is jó volt. Más kérdés, hogy az 1/1 és 100 milliós Vicket nem lehetett kiszorítani. De mindegy, Matt Schaub kész játékos volt. Kis túlzással én is lehettem volna az edzője, akkor is jó marad.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Igen?
Miért? csinálta Houstonon kívül is a QB coachságot? És ott se sokáig.

Legyen igazad.Delonso_
"A season later, Shanahan received another promotion to become the Texans quarterback coach. In 2007, he had also been offered to become offensive coordinator at the University of Minnesota, where former Broncos assistant Tim Brewster just became head coach. Shanahan declined, citing his decision to be an NFL coach.[3] Shanahan was immediately dealt as the frontrunner for the vacant offensive coordinator position after Mike Sherman had left the Texans to take over as head coach at Texas A&M University."

Ezt lehet tudni a Texans QB coach utáni dolgairól, szóval nekem úgy tűnik nem azért nem folytatta, mert béna volt. De amúgy meg nem tudom, a szezon során kiderül, hogy milyen is igazából, amikor egy idővel várhatóan elit irányítóval támadhat. Meg gondolom mivel ő az OC, a QB drillek során szolgálhat olyan infoval, ami a playbook vagy a rendszer szempontjából hasznos lehet.

Amúgy elnéztem azt a videót, Griffin még az én laikus szemem számára is látványosan könnyedén teljesítette a gyakorlatot, Cousins meg elég "darabos" volt, ment is gyorsan még egy kört.... 😀

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Nem, de ott jól 😊, egyébként Denver rémlett de ott úgy tűnik nem.