Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Igen?Miért? csinálta Houstonon kívül is a QB coachságot? És ott se sokáig.
Legyen igazad.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Kyle Shanahan az egyik (ha nem a) legjobb QB edző a ligában, szerintem mindenképpen jó hír.
több mint 12 éve
Elnézve a mini camp videokat, azt látom, hogy majdnem mindenhol Kyle foglalkozik RGIII-al. Ez eleve az ő dolga lenne, vagy átment QB edzőbe? Vagy csak a starterrel foglalkozik, és a többi marad LaFleur-nek?apeszosAjjaj, az nem jó hír....
több mint 12 éve
Elnézve a mini camp videokat, azt látom, hogy majdnem mindenhol Kyle foglalkozik RGIII-al. Ez eleve az ő dolga lenne, vagy átment QB edzőbe? Vagy csak a starterrel foglalkozik, és a többi marad LaFleur-nek?
több mint 12 éve
Shanahan: Griffin III Is The StarterRobert Griffin III has participated in only five practices as a member of the Washington Redskins, but head coach Mike Shanahan has seen enough to name him the starter moving forward.
"He's the starter, period," Shanahan told the gathered media at the conclusion of this weekend's rookie mini-camp.
Shanahan reminded reporters that the developmental process has only just begun for Griffin III, but he would run the first team offense when the veterans returned for OTA's.
"With any young quarterback, it is going to take some time," he said. "Obviously, any time you pick a player with the second pick of the draft, you have a game plan in mind."
Shanahan credited Griffin III's preparation with the playbook, as well as his athletic talents for the move to first string.
"Everybody talks about his ability to run, but that's because he has Olympic-speed," Shanahan explained. "He is a thrower first, and his other skills fit perfectly to what we do."
Shanahan said that when the team re-convenes next week, Griffin III will take 80 percent of the snaps with the first-team, while Rex Grossman and Kirk Cousins are in an open competition for the second-string job.
"Robert was able to pick it up the playbook very quickly and show it on the field," Shanahan explained. "We are going to adjust our system to what he feels comfortable with, and we will watch him grow."
Mini-Camp Video Day 2
[list=*]
Mini-Camp Video Day 3
[list=*]
több mint 12 éve
Redskins Sign Draft Pick Adam GettisThe Washington Redskins announced today that they have signed 2012 fifth-round draft pick, offensive guard Adam Gettis (141st overall).
Gettis (6-4, 281) played collegiately at Iowa, where he appeared in 27 games with 16 starts.
In 2011, he started all 13 games at right guard, helping the Hawkeyes to a 7-5 regular season record and a second consecutive bowl game berth.
Gettis, a second-team All-Big Ten selection by the conference’s coaches, was part of an offensive line that helped running back Marcus Coker average 115.3 rushing yards per game, second-best in the Big Ten.
Gettis, 23, was born on Dec. 9, 1988. He attended Lincoln-Way East High School in Frankfort, Ill., where he played three seasons on the offensive line, amassing 149 pancake blocks, including a career-high 69 as a senior en route to earning first-team All-State and All-Conference honors.
Gettis is the third 2012 draft pick to come to terms on a contract with the Redskins, joining seventh-round selections Richard Crawford and Jordan Bernstine.
Redskins Sign Seven, Including Two Draft Picks
The Washington Redskins announced today that they have signed 2012 sixth-round draft picks running back Alfred Morris (173rd overall) and tackle Tom Compton (193rd overall).
The team also signed five college free agents, including:
[list=*]
He finished his collegiate career at FAU as the school’s all-time leader in rushing yards (3,529), rushing attempts (733), rushing touchdowns (27), rushing yards per game (75.1) and all-purpose yards (3,843).
Compton (6-5, 315) played collegiately at South Dakota where he started all 43 games in which he played. He was a two-time first-team All-Great West Conference selection (2010 & 2011).
The team also waived college free agent defensive lineman Vaughn Meatoga and wide receiver Kelvin Bolden.
több mint 12 éve
úgy nézem rotoworld rászabadult a skinsre:-Redskins coach Mike Shanahan insisted Sunday that Chris Cooley has encountered no setbacks with his troublesome left knee.
It's perhaps a good sign for a player who needed the knee drained 15 times before going on I.R. last October...
-just RG3, Josh LeRibeus, Kirk Cousins, and Keenan Robinson to get under contract
-Coach Mike Shanahan confirmed that Rex Grossman will have to hold off Kirk Cousins to be the Redskins' backup quarterback coming out of training camp.
- rookie Robert Griffin III will open full-squad OTAs with the first-team offense
-Josh LeRibeus practiced exclusively at center during the team's first rookie minicamp.
LeRibeus was a power-blocking guard at Southern Methodist, but the Redskins are turning him into a zone-blocking center. If athletic enough to execute the transition, LeRibeus could supplant Will Montgomery in a season or two. Ez nekem nagyon új...
- Santana Moss is in "excellent shape" and 15 pounds lighter than he finished last season.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Elárulom nekem az a hatalmas upside Robinsonban, hogy 6-3 magas, és hogy 4-3-ban OLB-t játszott.Annyira okosan ki volt találva az LB fronton az átállás annó; itt volt Fletcher aki igazi tacklegyár, kicsit alacsonyabb, nem olyan jó coverben, de minden másban kitűnő, ott volt cseréje Riley, ugyanazt játsza, még nem tudja ugyanazt, de szépen fejlődik. Ezen felül megvolt Fletch. tökéletes ellenpárja, McIntosh, jól zónázik, nem olyan hasznos futás ellen, de coverben rá lehet bízni az embereket, Fletch. helyett. Egy hatalmas baj történt Rocky nem tudta a játékát hozni, bár egyelőre nem értem még mindig miért, de nem volt jó... Tavaly kényszerből előjött a Riley-Fletcher ILB pár, mindegyikük 6'0 alatti játékos. Sajnos nekem nagyon kiütköztek London korlátai, mert mélységben küldték rájuk a mismatcheket a TE-kel... Már akik tudták, voltak Hall és Wilson felé a cserélgetések, de itt sok nagy játék jött be...
Szóval kényszerűségből is szükség volt, egy magasabb ILB-re aki tud 'Rocky' lenni, majd Riley mellett; sajnos addig ezzel kell főzni, safetyknek kell fellépni a középtávra... cornerek többnyire 1-1ben maradnak mélységben... Szerencsére a passrush és a blitzek elég sokat javítanak a helyzeten.
több mint 12 éve
LeRibeusról nem találtam anyagot, de érdemes pár videót megnézni Keenan RobinsonrólHa LeRibeus-t meg akarod nézni, akkor itt van a Houston-SMU két teljes félideje:
mormonok ellen: http://www.youtube.com/watch?v=1pLNEDyq9e8&feature=related
Cal ellen: http://www.youtube.com/watch?v=6Jqo4lz7ZDY&feature=related
rövidre fogva; 4-3 OLB-t játszik, nem egy jó kiindulási alap, mit fog majd tudni 'belül', ami kitűnik, jól mozog blitzre és jól zónázik, futás ellen mélységben nekem nem meggyőző, kicsit 'puha', de egész ügyesen mozogja be a pálya rá eső részét, jó football IQ
de 1-2 év múlva kell csak feltűnnie kezdőként, mind javítható probléma..., és az ütköző nálunk Riley lesz, évek múlva is; szerintem nagyszerű játékost fogtak a 4. körben.
nem tudom szívesen nézitek/olvassátok, de holnap/pár nap múlva előkaparok egy-két dolgot Cousinsról is, illetve akiről még lehet.sapka
http://www.youtube.com/watch?v=qT9xttXXXEg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=jUpD2UA0sQ4&feature=relmfu
Sokat nincs fenn az SMU O, mert eléggé be vannak alázva, de azért ez egy komplett meccs.
Robinson meg jó lesz. Irtó fizikális, a támadófalembereket is keményen megfogja, remekül ütközik, keményen, vállal, sok FF-t fog kikényszeríteni. Sztem Riley mellett ő is nagyon fogja aprítani a népet. Blitznél is jó, nem indul ugyan be gyorsan, de ha felveszi az utazósebességet, akkor megállíthatatlan. És van egy jó kis "átemelős csel"-szerű mozdulata, amivel átmegy a RB blokkokon.
És ami még nagyon fontos, h igazi vezér alkat.
Végszónak itt van egy interjú vele (a Steelers volt OL edzőjének fia kérdezi): TSV Podcast #13: Zierlein talks Senior Bowl with Texas OLB Keenan Robinson. Ebből kiderül, h a senior éve, tehát a Manny Diaz féle D előtt a Jets és a Steelers frontjához hasonló felállásokkal operáltak Muschamppal. Tehát nem lesz teljesen ismeretlen neki a 3-4 D.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Én szívesen olvasok Cousinsról.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
LeRibeusról nem találtam anyagot, de érdemes pár videót megnézni Keenan Robinsonrólmormonok ellen: http://www.youtube.com/watch?v=1pLNEDyq9e8&feature=related
Cal ellen: http://www.youtube.com/watch?v=6Jqo4lz7ZDY&feature=related
rövidre fogva; 4-3 OLB-t játszik, nem egy jó kiindulási alap, mit fog majd tudni 'belül', ami kitűnik, jól mozog blitzre és jól zónázik, futás ellen mélységben nekem nem meggyőző, kicsit 'puha', de egész ügyesen mozogja be a pálya rá eső részét, jó football IQ
de 1-2 év múlva kell csak feltűnnie kezdőként, mind javítható probléma..., és az ütköző nálunk Riley lesz, évek múlva is; szerintem nagyszerű játékost fogtak a 4. körben.
nem tudom szívesen nézitek/olvassátok, de holnap/pár nap múlva előkaparok egy-két dolgot Cousinsról is, illetve akiről még lehet.
több mint 12 éve
Redskins Rookie Mini-Camp VideoRobert Griffin III
Redskins Rookie Mini-Camp2
Redskins Rookie Mini-Camp3
több mint 12 éve
Redskins Sign Draft Picks Crawford, BernstineThe Redskins announced today that they have signed 2012 seventh round draft picks cornerback Richard Crawford (213th overall) and safety Jordan Bernstine (217th overall).
The team also waived college free agent running back Michael Shaw, Michigan.
Crawford (5-11, 195) played collegiately at SMU for two seasons after transferring from Saddleback (Calif.) College. He started in 26 of 27 games played during his time at SMU, posting 106 tackles (73 solo), six interceptions, 21 passes defensed and two forced fumbles.
Crawford, 21, started all 13 games as a senior in 2011, finishing with 47 tackles (31 solo), two interceptions, 13 passes defensed and one forced fumble. He also added 16 punt returns for 189 yards (11.8 avg.).
Bernstine (5-11, 205) played collegiately at Iowa where he appeared in 44 games with 11 starts. He finished his career with 108 tackles (60 solo), one sack, one interception, three passes defensed, one forced and recovered fumble.
Bernstine (bern-STEEN), 22, started in 11 of 12 games played as a senior in 2011, compiling 83 tackles, one sack, two passes defensed, one forced and recovered fumble. He also added 30 kickoff returns for 713 yards (24.4 avg.).
több mint 12 éve
Redskins Sign 12 Undrafted Free AgentsAntwon Bailey , RB (5-7, 201) Syracuse
Kelvin Bolden , WR (6-0, 160) Dél-Mississippi
Lennon Creer , RB (6-1, 215) Louisiana Tech
Grant Garner , C (6-3, 292) Oklahoma State
Darius Hanks , WR (6-0, 185) Alabama
Donnell Holt , LB (6-1, 242) Kalifornia
Monte Lewis , LB (6-3, 251) R állam Jacksonville
Lance Lewis , WR (6-3, 209) R East Carolina
Brian McNally , LB (6-3, 273), New Hampshire
Vaughn Meatoga , NT (6-2, 295) Hawaii
Chase Minnifield , CB (6-0, 185) Virginia
Michael Shaw , RB (6-1, 195), Michigan
több mint 12 éve
Minnifield leigazolva! UDFA-k közül.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Shawn valamit megint jól csinálsz, kapod itt a lájkokat sorban, pedig 1, az eaglesnek drukkolsz mégiscsak, 2, csak egyetértettél velem 😛 😛Ja lehet. De igazságot mondtam. RGIII-at meg már akkor bírtam mikor ti még Campbellen sírtatok 😊 Meg hát ki ne örülne ha az ellenfél szurkolója dícséri az új frencsájz irányítóját. A kedvenc egyetemi csapatomból, a kedvenc játékosom (Wright mellett) a csoport riválishoz került. De attól még nem fogom megutálni. 😊
szerk. off: empty; Konz kezdeni fog nálatok?sapka
Go 10 Go! Csak az Eagles ellen ne!!
Egyébként ti meg Denyt hiányoltátok nálunk 😛
1-1
több mint 12 éve
Shawn valamit megint jól csinálsz, kapod itt a lájkokat sorban, pedig 1, az eaglesnek drukkolsz mégiscsak, 2, csak egyetértettél velem 😛 😛sapka: jó kérdés, nem tudom. A C-RG kettősre van McClure, Hawley, Manuwai és Konz h kinek szavaznak bizalmat nehéz megmondani. Én a Konz-Manuwai kettősnek örülnék, Konz ugye ex-Badger, Manuwai meg nálam van GM játékban 😊
szerk. off: empty; Konz kezdeni fog nálatok?sapka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Shawn valamit megint jól csinálsz, kapod itt a lájkokat sorban, pedig 1, az eaglesnek drukkolsz mégiscsak, 2, csak egyetértettél velem 😛 😛szerk. off: empty; Konz kezdeni fog nálatok?
több mint 12 éve
Ha PO lesz, akkor egye fene... 😀 Rookie-től szép teljesítmény lenne, pláne hogy nincs olyan jó viszonyban Jézussal... Szép névsor, őket még látni is fogod kivéve Cousins-t, remélem...Ezek a futók akkor ha futni is tudnak, ami ugye megint csak fal kérdése lesz... Pláne ha nem lesz Hightower. Shannynak kellenek a "durr bele" futók, külön szerencse, hogy Tim blokkolni is jól tudott. Bezzeg mikor én hasonlítottam Vickhez kaptam a pofámra... 😀 Egyébként a népszerűségi listán igencsak lent szereplő csapatot megdobja kicsit a jelenléte.. 😀 Azért csak szurkolj (ha nem is a 'skinsnek) neki mindenképp. Ha évente kétszer nem, az belefér... 😛apeszosA Vickhez hasonlítás miatt biztos nem tőlem kaptál, mert én már szezon közben is ezt írtam róla az Eagles topikban, meg hogy Vickre egy az egyben elcserélném 😀 De mindenképpen szurkolni fogok, hogy mögöttünk másodikként PO-ba jussatok. RGIII miatt is, meg Hankerson, Kerrigan, Helu, Cousins, Orakpo, Rocca miatt is.
na ez már túl sok név is volt 😀
Egyezünk ki abban, hogy januárban így fog majd kinézni a csoport:
Eagles 16-0 PO
Redskins 14-2 WC
Giants 11-5
Cowboys 8-8
😀 😀Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ezek a futók akkor ha futni is tudnak, ami ugye megint csak fal kérdése lesz... Pláne ha nem lesz Hightower. Shannynak kellenek a "durr bele" futók, külön szerencse, hogy Tim blokkolni is jól tudott. Bezzeg mikor én hasonlítottam Vickhez kaptam a pofámra... 😀 Egyébként a népszerűségi listán igencsak lent szereplő csapatot megdobja kicsit a jelenléte.. 😀 Azért csak szurkolj (ha nem is a 'skinsnek) neki mindenképp. Ha évente kétszer nem, az belefér... 😛apeszosA Vickhez hasonlítás miatt biztos nem tőlem kaptál, mert én már szezon közben is ezt írtam róla az Eagles topikban, meg hogy Vickre egy az egyben elcserélném 😀 De mindenképpen szurkolni fogok, hogy mögöttünk másodikként PO-ba jussatok. RGIII miatt is, meg Hankerson, Kerrigan, Helu, Cousins, Orakpo, Rocca miatt is.
na ez már túl sok név is volt 😀
Egyezünk ki abban, hogy januárban így fog majd kinézni a csoport:
Eagles 16-0 PO
Redskins 14-2 WC
Giants 11-5
Cowboys 8-8
😀 😀
több mint 12 éve
Ezek a futók akkor ha futni is tudnak, ami ugye megint csak fal kérdése lesz... Pláne ha nem lesz Hightower. Shannynak kellenek a "durr bele" futók, külön szerencse, hogy Tim blokkolni is jól tudott. Bezzeg mikor én hasonlítottam Vickhez kaptam a pofámra... 😀 Egyébként a népszerűségi listán igencsak lent szereplő csapatot megdobja kicsit a jelenléte.. 😀 Azért csak szurkolj (ha nem is a 'skinsnek) neki mindenképp. Ha évente kétszer nem, az belefér... 😛
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Annyiban ellentmondanék ulpianus szavainak, ahogy megfigyeltem a Baylor játékát korábbról (ez nem volt valami nagy empirikus kutatás, lehet tévedek), ők sem gondolták, hogy RGIII kifejlődik erre a szintre.sapkaNem igazán, főleg az egy éves kihagyása után. A Baylor egyébként mindent a támadóoldalra tett fel. A fal azért nem olyan szar, bár tény hogy lehetett volna jobb is. A lényeg az, hogy ezekkel a formációkkal tudták leginkább kihozni a legjobbat RGIII-ból, Wrightból, Williamsből meg Reesből és Sampsonból. Amikor Florence játszott, aki nem fut annyira, már nem ment olyan jól a dolog. Szerintem nálatok az lesz, hogy RGIII is idomul majd a Redskins játékához, de bőven fogják a playbookot is hozzá igazítani. A megfelelő elkapóitok megvannak hozzá, a fal is használható talán, és a futók meg megint csak illenek a képbe. Főleg Helu. Egyébként ha megnézitek Robert évről évre fejlődött passzok terén. Az elején még alig volt egy egyenes labdája, de 4 év alatt igen szépen kikupálódott. Én a mostani Michael Vickhez tudnám hasonlítani. Sajnálom, hogy egy csoportban vagytok velünk, mert különben tiszta szívből tudnék szurkolni nektek.
több mint 12 éve
De tökéletesen igaza van ulpinak amikor ezeket említi! Pontosan ez a legnagyobb kockázat Griffinben, mert a pályán való látást nem igazán lehet tanulni (kicsit fejleszteni esetleg...), ott van pl. Alex Smith, aki a játék minden aspektusát amit kell tudnia egy QB-nak tud is, de...sapkaAlex Smith sem rossz példa, de én ink Bradfordot mondanám, a Sooners is spread alapú O-t futtat, de vannak benne pro style elemek, ennek ellenére Bradfordnak pro szinten gondjai vannak play közben a célpont váltással.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...