Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Igen, ezért is jár jó úton Shanny, csak nem tudom lesz-e ideje élvezni is mire beérnek a fiatalok.
több mint 12 éve
Niles Paul tight enden még mindig meg tudok döbbenniPaul: 6'1 224
Davis: 6'4 258
Cooley: 6'3 255
Paulsen: 6'5 268
3 inch az úgy 7,5 centi
30 pounds az úgy 13,5 kiló
végülis majdnem...
szerk. még valami: The Redskins will have 13 players who were rookies last year (12 draft picks plus the undrafted Willie Smith) joining the nine 2012 draft picks on the off-season roster. Let’s say that 10 of last year’s rookies and seven of this year’s selections make the 53-man roster. If that happens, nearly one-third of the roster would be first- and second-year players. That would be a remarkable transformation, as the Redskins were the oldest team in the league just two years ago.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Tudom, hogy régi dolog, de hivatalosan ma jelentették be. Goffot én sem értem, de Cousins óta nem merek megszólalni... Nem tudom miért jön ide, szinte nincs már térdszalagja, New Yorkban is sérült listán volt tavaly. Gyakorlócsapat, legyen kit szétütni Robinsonnak...Ma bejelentették hivatalosan, hogy aláírtak Rackers-el, remélem ez Gano cutot jelent.... Valamint a Giants LB Jonathan Goff is szerződést kapott.apeszosRackerses ügy régi dolog (még draft előtti), viszont Goffon nagyon meglepődtem
valszeg semmi térde nincs, ezért nem kellett senkinek, és valami nagyon minimumért jött ide, nem kedvelem nem egy jó játékossapka
több mint 12 éve
Ma bejelentették hivatalosan, hogy aláírtak Rackers-el, remélem ez Gano cutot jelent.... Valamint a Giants LB Jonathan Goff is szerződést kapott.apeszosRackerses ügy régi dolog (még draft előtti), viszont Goffon nagyon meglepődtem
valszeg semmi térde nincs, ezért nem kellett senkinek, és valami nagyon minimumért jött ide, nem kedvelem nem egy jó játékos
több mint 12 éve
Ma bejelentették hivatalosan, hogy aláírtak Rackers-el, remélem ez Gano cutot jelent.... Valamint a Giants LB Jonathan Goff is szerződést kapott.
több mint 12 éve
Negyedikre.... Backup QB? Hát jó.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem nem kell túlmisztifikálni ezt a Cousins picket, kicsit luxus, de annyi hogy 4 évig backupkodni fog Griffin mögött, szerintem semmilyen elcserélési terv nincs emögött a pick mögött, egyszerűen úgy gondolták kész a csapat, de backup QB kéne, ennyi.
több mint 12 éve
Így van. Hülye terv. Mint amilyen hülye pick volt.
több mint 12 éve
Ez hülye egy terv. Mert egy idei negyedik kört direktben el lehetett volna cserélni jövőbeni másodikra, ha két évet számolunk.
Ezért kockáztatni, hogy ez a terv, ami nem is valószínű, és nem is tudni meddig tart, az hülyeség szvsz.
Mert ha Flynn a példa, akkor a rookie szerződés lejártáig, ami 2016. De akkor maximum harmadik kör lehet belőle, legjobb esetben. Ha Kolb, akkor sem egy év, bár ő legalább második körré vált, de mikorra?
Ha előbb elkel Cousins, mint 2016, akkor sem jövőre, inkább 2014 vagy 2015, de arra kaptatok volna második kört direktben. Az nem kerül pénzbe, nem kerül roster helybe, nem kerül semmibe és tutira megvan. Értem én a cikket, de túlbonyolítja, túlmagyarázza.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Mivel nem vagyok draft meg csere-nagyokos, nem mertem mondani, de titkon vmi ilyesmiben reménykedtem... Ha már nem lesz első körünk még két évig, legalább vmelyik évben lehetne 2 második kör. Persze ha minden ideálisan alakul. De ahogy az ESPN is írja, legrosszabb esetben lesz egy jó backupunk hosszútávra. Rex 31, se fiatalabb, se jobb nem lesz.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Ezzel vitatkoznék.. Ha need volt, akkor nem volt korán. Márpedig need volt. A Cousins pick nem volt need, 1/2 után. Na az indokolatlan volt. Ha húzok egy franchise QB-t 1/2-re kurva drágán, és tudom hogy milyen az O line, akkor inkább a falat erősítem mihamarabb... Mondjuk úgy, ahogy beszéltük is, feltrade a második körbe, mondjuk Martinért. Valahogy azt érzem, jobban jártunk volna vele mint Cousinsal... 😀 Továbbra is tartom, Cousins a hetedikben is meglett volna, ha már annyira kell, sőt talán UDFA is jöhetett volna. Hiába kezdő szint Griffin, még őt is fel kell építeni, és fal nélkül nehéz lesz... Vagy Shanny már előre számít rá, hogy RGIII-t ilyen O fallal úgyis legyalulják? Akkor meg tök mindegy, mert ha nem produkál legalább egy közepes szezont, jövőre már nem ő draftol.Nem tudom. Ebben azért nagyobb rizikó van mint a Griffinért fizetett ár.... Még mindig azt érzem, elpazaroltuk azt a picket.apeszosszerintem ez ennél sokkal egyszerűbb; behúzták a guardot a needre, kicsit korábban mint indokolt volt, és felkiáltott Mike; kész a csapat!, és húztak két BPA-t: Cousinst és Robinsont; (ezt követő körökben, pedig csak olyanokat húztak akikben látnak hosszútávon fantáziát, pl. leggyorsabb belső olineman, vagy a high profile Compton)
Robinson helyett jövőre is simán ráértünk volna Fletcher helyére húzni
ahogy elég lett volna jövőre backup QB-t húzni, mert addig biztosan marad Grossman és biztos vagyok benne, hogy ő lesz a második számú idén
+nagyon-nagyon halkan mondom, volt már ilyen a skins történetében; a hátsó köröst Gus Frerottenak hívták... (az első köröst már fogalmam sincs)
szóval plusz biztosíték. ha meg mindkettő jó lesz, komoly csereértéke lesz.sapka
Robinsonnal nincs baj, bár először ez sem tetszett, mondjuk engem megtévesztett a kiírás (mivel nem ismerem) hogy OLB. De Fletcher helyét sanszos hogy Riley veszi át, és neki is kellett két év tanuló idő...(2010/4. round) Bár kinézem az öregből, hogy 40 évesen is ott fogja osztani az észt a pályán... 😀
update: Report: Skins plan to trade Cousins in future
ESPN's Chris Mortensen reported Saturday that the Redskins drafted Kirk Cousins in the fourth round with the intention of "developing" him and trading Cousins for draft picks down the road.
The Cousins pick has drawn media flak due to a phony QB controversy, though Cousins won't even be Robert Griffin III's backup. He'll be a third-stringer, and Rex Grossman will play if Griffin struggles. The Redskins will hope that Cousins' arm gets stronger and he adds some weight while riding the bench. At worst, the Redskins have themselves a potentially quality long-term backup. At best, Cousins will bring back a second-round pick in a few years.
több mint 12 éve
Ez igaz. Elfogadom.Bár én a magam részéről Flynnt elég sokat szidtam, hogy ennyi alapján amit mutatott franchise QBnak nem merném leigazolni. De az igaz, hogy nem is nekem (ecceri szurkernek) kell belelátnom semmit.
Apróság az ügyben, hogy Flynnből nem lett cserealap. Elengedték és szabadon igazolhatóvá vált. Így kaphatnak érte kompenzációs picket, az tény.
több mint 12 éve
ulpi:miért Kolbról, hogy derült ki hogy jó?, vagy Flynnről? (sehogy!)
szerencséjükre voltak olyan pillanataik, amelyekben közvélemény vagy/és edzők azt gondolták azok. és ez épp elég.
Cousinsról akkor derülhetne ki ez, ha Griffin megsérül, akkor felmegy és megmutatja, hogy elvesztegettük e a picket. Drága volt backupnak, de ha cserére tenyésztik akkor azért nem egy rossz gondolat.
szerk.: ugyanazt írtam le én is mint nexion
több mint 12 éve
De hogy derül ki, hogy mindkettő jó lesz?Bőven elég, ha akad vki más, aki szerint jó. Ezt pl ha ügyesek az edzők, preseason-ben el is lehetne hitetni. Az meg, hogy tényleg jó-e, legyen annak a baja,akire eseleg rásózzuk. Egyébként Heath Shuler volt az elsőkörös, 3. Overall.
Ha RG3 nagyon jó, akkor egyszer csak lecserélik? Beküldik Cousinst, hogy nyerjen ő is pár meccset? Ezt nem tudom elképzelni.
Ha RG3 rossz lesz, akkor beküldhetik, de nem egy pick után. Hanem ha elfogadhatatlanul rossz lesz két teljes meccsen, vagy többön. Ha akkor Kuzin király, miért hoznák vissza RG3-at? Hogy veszítsenek újra?
(És én még halkabban mondom, de Frerotte hetedik körös volt. Azzal szvsz apeszosnak se lenn baja).ulpianus
több mint 12 éve
De hogy derül ki, hogy mindkettő jó lesz?Ha RG3 nagyon jó, akkor egyszer csak lecserélik? Beküldik Cousinst, hogy nyerjen ő is pár meccset? Ezt nem tudom elképzelni.
Ha RG3 rossz lesz, akkor beküldhetik, de nem egy pick után. Hanem ha elfogadhatatlanul rossz lesz két teljes meccsen, vagy többön. Ha akkor Kuzin király, miért hoznák vissza RG3-at? Hogy veszítsenek újra?
(És én még halkabban mondom, de Frerotte hetedik körös volt. Azzal szvsz apeszosnak se lenn baja).
több mint 12 éve
Nem tudom. Ebben azért nagyobb rizikó van mint a Griffinért fizetett ár.... Még mindig azt érzem, elpazaroltuk azt a picket.apeszosszerintem ez ennél sokkal egyszerűbb; behúzták a guardot a needre, kicsit korábban mint indokolt volt, és felkiáltott Mike; kész a csapat!, és húztak két BPA-t: Cousinst és Robinsont; (ezt követő körökben, pedig csak olyanokat húztak akikben látnak hosszútávon fantáziát, pl. leggyorsabb belső olineman, vagy a high profile Compton)
Robinson helyett jövőre is simán ráértünk volna Fletcher helyére húzni
ahogy elég lett volna jövőre backup QB-t húzni, mert addig biztosan marad Grossman és biztos vagyok benne, hogy ő lesz a második számú idén
+nagyon-nagyon halkan mondom, volt már ilyen a skins történetében; a hátsó köröst Gus Frerottenak hívták... (az első köröst már fogalmam sincs)
szóval plusz biztosíték. ha meg mindkettő jó lesz, komoly csereértéke lesz.
több mint 12 éve
Nem tudom. Ebben azért nagyobb rizikó van mint a Griffinért fizetett ár.... Még mindig azt érzem, elpazaroltuk azt a picket.
több mint 12 éve
és ha csinálnak ebből a Kirk gyerekből egy jóféle csere-csalit? Mondjuk preseasonban betolják egy fél meccsre és sikerül neki olyan playeket hívni, hogy nagymenőnek nézzen ki és rásózzuk vkire jobb drafcetliért, mint amibe nekünk fájt vagy egy hasznos veteránért? Bár felőlem maradhat is, én egyelőre attól is boldog vagyok,hogy van egy franchise QBnk és igyekeztünk megerősíteni előtte a falat.
több mint 12 éve
Az az igazság, hogy én még le vagyok ragadva Cousinsnál. Ezt képtelen vagyok megemészteni. Pár új név...
[list=*]
több mint 12 éve
beleböngésztem a roster'képbe' és kifejezetten erősnek tűnik; 2 kérdést nem látok még elég tisztán, secondary-O fal; előbbi szerintem jó lehet, ha van 1 veterán játékos aki még nem teljesen kukautóbbi nehezebb kérdés-erősödött, de idén a csoportban is nagyon erős védőfalak lesznek, ezt még mindig komoly kérdőjelnek érzem
nahát itt kötött ki Minnifield, mondjuk helyi, szerintem van esélye a végső rosterre!
több mint 12 éve
Redskins Undrafted Free Agent Signings[list=*]
több mint 12 éve
Vaughn Meatoga (DT) Hawaii, D.J. Holt (LB) California, Chase Minnifield (CB) Virginia. Ja, Minnifieldre vigyázni kell, ő egy Onassis..... 😀Lehetne még szemezgetni..
[list=*]
több mint 12 éve
Gabriel
525
UDFA-n hozzátok került Chase Minnifield, és egy pár érdekes húzás, mint Holt vagy Meatoga. Kíváncsi vagyok meddig juthatnak el nálatok.