Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Előbújtam a sarokból, ahová elbújtam sírdogálni a negyedik kör után. Ezt azzal együtt sem tudom megemészteni, hogy kivágták (végre) Becket. Ha mindenképpen akartak még egy QB-t, a hatodikban nyugodtan megtehették volna, talán még Cousins is bent lett volna. Ha nem, akkor katasztrófa? Cunami? Amúgy, igen a 4/7-et kivéve a need posztokra húztak, így összességében nem lett rossz. Az urak meg majd megmutatják mit is tudnak.
BigAl kicsiben.Brandon Meriweather arrested for drunk driving
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
véget ért a móka; kis összefoglaló:

1/2 Robert Griffin III, QB Baylor akkor ő a következő franchise QB, kicsit sokallom érte a 3 első kört
3/6->3/8 Josh LeRibeus, G SMU kihagyott egy évet a rossz tanulmányok miatt, de tavaly elég jó volt, ez lehet nagy nyereség is ha így képes fejlődni, jó runblocker, harcban lesz a kezdő LG pozícióért Hurttel, szerintem jó húzás, talán lehetett volna később is húzni
4/7 Kirk Cousins, QB Michigan State ezt nehéz feldolgozni minek húzni egy projektet, ha 1/2-re húzunke gy franchise irányítót, nem mondom nem lényeges a jó backup, de itt ezért az árért nem tudom mi célja lehet a vezetésnek vele, nem mondom hogy rossz húzás mert biztosan BPA volt itt, de nem értem miért, egyelőre
4/14->4/23 Keenan Robinson, ILB Texas úgy látszik ez a 4. kör BPA-kal teli volt, Robinson egy pár év múlva simán átveszi majd Fletcher helyét, nagyon jó picknek tartom, és szükség volt egy egy ILB-re
5/6 Adam Gettis, G Iowa nehéz ezt megítélni, mert kicsinek tűnik még így is, nem tudni milyen erős, de mérteéhez képest igenis gyors, sebességből játszik, biztosan elérhető lett volna később, valami speciális terve lehet vele az FO-nak, nem tudom még mi, backupnak egész jó lehet, hosszú távú projektnek tűnik
6/3 Alfred Morris, RB Florida State nem tudok róla szinte semmit, állítólag színfolt volt az egyetemén, valószínű van benne valami amiért értékesnek tartották, power backnek tűnik, adok neki látatlanban bizalmnat, szerintem ez itt korrekt húzás
+6/23 Tom Compton, OT, South Dakota nem rossz húzás ő itt, a poszttal nem tudok egyetérteni, az biztos hogy high-profile játékos, egyelőre nem kezdő szint, egy-két év múlva lehet belőle valami
7/6 Richard Crawford, CB, SMU
+7/10 Jordan Bernstine, S, Iowa
utolsó kettőről nem tudok sok mindent, bízzunk benne egyikük megéri a rostert, talán egy nickelre posztra van esélyük; nem tartom egyikőjüket sem sokra, névtelenek egyelőre

pozitívum: sokat törődtek végre a támadó fallal! Robinson pick kifejezetten tetszik
negatívum: a secondaryt nem tudták még rendbe rakni, pedig meg volt a lehetőség! Cousins pick megbocsáthatatlan!

Összességében kb. C lett a draft, lehetett volna sokkal jobb is 😕

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Ricoboy Washington Commanders 32
Az RB gyereket FullBack pozícióba hozták?

Hail to the Redskins!!!

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
És akkor még egy CB tessék 😊

Talán mondhatjuk, hogy nem sikerült rosszul, mióta Becket kivágták, a második QB-t is kedvezőbben látom. 😊

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
És máris még egy.

Hail to the Redskins!!!

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Itt már nem lesz CB gyerekekRicoboy
Bocsi mégis lett....

http://www.youtube.com/watch?v=QUUx4VunRds

Hail to the Redskins!!!

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Itt már nem lesz CB gyerekek

Hail to the Redskins!!!

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Tom Compton RT lehet egyszer, South Dakota; 6-5 314

Positives: Looks the part with a naturally large frame with a relatively trim middle. Best asset is his strength and disposition as a run blocker. Gives a strong initial punch. Plays with good leverage, bends at the knees and sees what he's hitting, showing the ability to roll his hips into the defender and drive him off the line of scrimmage. Physical and nasty. Has long arms (33 7/8 inches) and strong hands in pass protection. At least adequate lateral agility to mirror. Good practice week at East-West Shrine Game. Two-time captain. Negatives: Will struggle protecting the edge against NFL-caliber speed. Dominated FCS with size and strength and has average overall lateral agility. Oversteps on his kick-side, allowing too wide of ...

több mint 12 éve
fogalmam sincs ki Alfred Morris. Sun Beltes, biztos tudnak valamit, de lehet volt benn jobb futó
remélem valaki tud róla konkrétabbat

agent T: én nagyon várom a CB picketsapka
szerintem is kéne, meg még picit nyomni a falon, oszt kb. meg is vagyunk

6/23 lehet corner lesz, hátha

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
fogalmam sincs ki Alfred Morris. Sun Beltes, biztos tudnak valamit, de lehet volt benn jobb futó
remélem valaki tud róla konkrétabbat

agent T: én nagyon várom a CB picket

több mint 12 éve
Na, egy RB.
Marad Hightower?
Húzunk cornert/safetyt vagy valakit még az O line-ba?

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
Na, egy RB.
Marad Hightower?
Húzunk cornert/safetyt vagy valakit még az O line-ba?

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Gyorsan megváltatok John Becktől. http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828b6a54/article/washington-redskins-will-release-qb-john-beck?module=HP11_breaking_news
több mint 12 éve
Adam Gettis; 6-2 293, előzetesen nem volt a top300 játékosban
van ahol 6'4 és 280nak írják
nem tudok róla elemzést előbányászni, érdekes pick, de zbs guardokat nem lehet előre korrekten értékelni, meglátjuk.

de mégis! ő volt a leggyorsabb a 40 yard dashen, és elég jó combine adatai vannak
sajnos bench presset nem csinált...
->szuperatléta, nagyon mozgékony, nagy kérdés az ereje

+Gettis goes 6-foot-2, 293 and was a 29-game starter at Iowa, with 28 of the starts coming at right guard. He's probably too small to play a position other than center in the pros, but Gettis is one of the most naturally athletic linemen in the draft and an ideal system fit for the zone-blocking Redskins. He was voted a second-team All-Big Ten selection during his senior season.

több mint 12 éve
Na, egy guard,
Mégis lesz O fal?

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Redskins take 2 QBs in Rds 1-4 for 5th time in NFL History since 1967
több mint 12 éve
Ha még Fangupo is jönne nose-nak, akkor van egy új hardcore Redskins fan 😀 .Robilluma
sajnos ez nem hiszem, hogy meglesz (bár Cousins után...)
NT depth kimerül Neildben, akit alig rotálunk, pedig nem rossz, inkább DE run stopper tipus
végülis ma már nem lehet elég nagy hülyeséget csinálni, szóval miért ne :cool:

több mint 12 éve
Kicsit el vagyok keseredve a Cousins szarság miatt, nem nagyon térek magamhoz. És abba sem gondoltam bele hogy Fletchernek talán tényleg az utolsó éve lesz...
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
akartam is írni, hogy Robilluma kedvenc ILB-je 😀, de nem gondoltam követed a topikotsapka
Mind a 4 NFC East csapatot bírom és követem, de ez a D tetszik talán a legjobban. Most még inkább.
Ha még Fangupo is jönne nose-nak, akkor van egy új hardcore Redskins fan 😀 .

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
akartam is írni, hogy Robilluma kedvenc ILB-je 😀, de nem gondoltam követed a topikot

több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Kár, h felcserélték a két csapat nevét, jobb lett volna Ta'amu->Washington és Robinson->Steelers 😛 .
Na jó nem kívánok nektek rosszat, fasza lesz a D, a LB sorral az élen. Robinson óriási kedvencem, nagyon jó lesz. Riley után még egy főnyeremény ILB, nem semmi.
Jó a draftotok.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Robinson ILb lesz, 4-3 olb volt, és elég jó prospect,
bár a Browns választottját, aki pont utána jött jobbnak tartom egyelőre (JMJ), de Robinson kiválasztása tetszik

több mint 12 éve
ha nem adtatok volna 1 fél franchise-t RG3ért akkor azt mondhatná az ember, hogy biztonsági pick, ha nem jönne be RG3.Amadeus91
És ha RGIII nem jön be, akkor majd Cousins igen?apeszos
én nem tudom, bevallom őszintén, hogy szerintem bejön RG3, csupán feltételezés volt, hogy mi lehetett ennek a pick-nek az oka.Amadeus91
Semmi az égvilágon. Max agylágyulás. OLB? Minek? Ez a draft kuka...
több mint 12 éve
kis összefoglalás hátha valaki még követ egy trackert...
4/24
5/6
6/3
6/23
7/6
7/10

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
akkor felmegy Grossman; láttál meccseket a tavalyi szezonról?sapka
ha nem adtatok volna 1 fél franchise-t RG3ért akkor azt mondhatná az ember, hogy biztonsági pick, ha nem jönne be RG3.Amadeus91
És ha RGIII nem jön be, akkor majd Cousins igen?apeszos
én nem tudom, bevallom őszintén, hogy szerintem bejön RG3, csupán feltételezés volt, hogy mi lehetett ennek a pick-nek az oka.

criminal lawyer or criminal lawyer?