Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
nekem eszembe jutott valami, hogy Crawfordnak meglehet a roster helye, szedett egy interceptiont és puntreturnerként is jól mozgottapeszos; ezzel a hosszal semmi gond nem volt...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Hát a TYT engem sem szeret... 😀Szerintem pedig:
Bár ebből a pár snapből nem lehet megállapítani, de úgy gondolom Griffin megfelelő választás hosszú távra. Semmi különöset nem csinált, mindössze annyit amennyit egy kezdő irányítónak kell. Nem próbált bravúroskodni, nyugodtan, és ' magasan' állt a zsebben, kereste és meg is találta a másodlagos célpontot, ha kellett. Az hogy legtöbbször shotgunból indul lehet a playhívás miatt is. Külön dícsérendő -bár az ütő megállt bennem- a fumble-nél a védekezési szándék, hogy ment a labda után, mint egy safety. Williams majdnem el is gázolta. Az tisztán látszik, hogy Garcon lesz a biztos célpontja, a legtöbbször őt kereste, bár pont a TD esetében nem ő volt az elsődleges, és Griffin jó döntést hozott. Az O fal érdekesen lett megkeverve, az első snapet sem a kezdőfal indította. A jobb oldal folyamatosan változott, Polumbus-Hurt kezdéssel, és Compton-Garner/Martinez formációval folytatva. Szerintem -bár most nem tudni mi okból, de Willie Smith nem játszott- Brown távollétében Smith helye biztosnak látszik. A bal oldalon észrevehető Williams beharangozott jó formája, bár nem Gettis mellette az álom guard. Már a meccs elejétől folyamatosan cserélgették az oldalakat és az embereket, a végén már minden falember játszott mindenhol, kivéve a centert. LeRibeus kellemes csalódás számomra, a későbbiekben, mikor Compton megragadt a bal tackle-ben, ő volt a guardja, és nagyon jól mozgott. Az utóbbi évek átka, a futás blokkolás most sem működött, így a futókat nem nagyon lehet értékelni, ezek alapján viszont Hightower starter pozíciója beton biztos. A fumble esetén szvsz Royster hibázott, nem Griffin. Alfred Morris az előzetes rossz hírek után nem is volt rossz, bár a Bills harmadik vonala ellen kellett futnia. A TE csapat elég szar estét zárt, Cooley nem gyógyult/nincs formában, és a fullback játék nagyon nem fekszik neki. Davis összesen két snapet volt fent, de az látszott, blokkolni továbbra sem tud. Paul már nem WR és még nem TE, de ahhoz képest hogy jó képességű WR volt, elég szappanos volt neki a labda. Paulsenre, Quinnre, és Relifordra szót sem kell pazarolni. Fent voltak a pályán néha. Ennyi. A WR csapatnál tisztán látszik, hogy Garcont Griffinnek hozták ide, és érzik is egymást, Garcon remek munkát végzett. Ami tavaly nyomokban volt csak fellelhető, ő pontosan és gyorsan futotta meg a routokat, elérhető volt a QB számára szinte mindíg. Hankerson a tavalyi balszerencsés éve után igazolhatja a tehetségét, és jó úton jár. Moss nem játszott, de a TC beli hírek alapján ez lesz a kezdő hármas. A többiek ugyanúgy játszottak mint tavaly, vagyis 50-50%-ban. Vagy sikerült elkapni a labdát, vagy nem. Illetve kiemelném Brandon Banks-t, mert elkeserítő volt. A mostani szabályok alapján már nincs olyan égető szükség a visszahordóra, és most kiderült, másra nem is alkalmas. Sokat volt fent a pályán, sokat ment felé a labda, de nem emlékszem sikeres elkapásra. És akkor pár szó erejéig visszatérnék a QB kérdésre. Grossman hozta a megszokott formáját, amiből természetesen semmi jó nem sült ki. Cousins nagyon lámpalázasnak látszott, de nem teljesített rosszul, a passzai kicsit pontatlanok voltak, de ez eredhet az izgalmából is, valamint abból, hogy kicsit sietnie kellett, mert a fal ami előtte játszott kicsit szellős volt már. Azt hiszem Rexy csak harmadik számú QB lesz...
A kezdő def. line a megszokott remek teljesítményt hozza. Az LB sor szintúgy, nincs kivetnivaló benne, a cseresor is kurva kemény lesz. A secondary viszont... Wilsonnak és Hallnak nem forog veszélyben a helye sajnos. Nickelben is marad Barnes, mert Cedric Griffin nyomozása a labda és ember után általában eredménytelen maradt. Illetve ha találkozott is WR-el szinte mindíg szabálytalan volt, nem az ő érdeme hogy csak keveset fújtak be. A safetyk meg hááát... Maradjunk annyiban, hogy majd kiderül. Raheem Morrisnak sokat kell még faragni rajtuk. A cserék közül a várakozásaimnak megfelelően Jarvis Jenkins nagyon állat volt, szinte mindíg duplázták, ez viszont teret adott Neild-nek, szóval ez a páros ott lesz a szeren ha kell. Most látom, kicsit hosszúra sikeredett, elnézést érte...
Azért ha még eszembe jut valami szólok... 😀 😀 😛
több mint 12 éve
Nekem is olyan ,mint ha nem lenne, pl nem működik a keresőfunkció.már nekem sincs😕Én már annak is tudnék örülni, ha lenne megint egy TYT account-om... 😀
Feltölthetné vki a Ten Yardra, nem találom még.agent T
nexion218
agent T: a támadófaltól eltekintve szerintem nagyon bíztató volt; tetszettsapka
Milyen volt Cousins??? Ha jól láttam, kilenc per huszonvalamennyi??
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
már nekem sincs😕Én már annak is tudnék örülni, ha lenne megint egy TYT account-om... 😀
nexion218
agent T: a támadófaltól eltekintve szerintem nagyon bíztató volt; tetszett
több mint 12 éve
Én már annak is tudnék örülni, ha lenne megint egy TYT account-om... 😀
Most nézem a highlights-ot... A TD-nél zseniális volt, ahogy Trent 2 embert egyszerre takarított el Garcon elől!
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Szerettem volna többet megtudni az új QB-nkkal kapcs, de nem sikerült. 4/6, 70yds, 1 TD, 145.8 QB rating - ennyi.Lehetett volna tovább pályán. Cousins jobb volt, mint reméltem.
Nektek tetszett úgy összesítve az egész?
Feltölthetné vki a Ten Yardra, nem találom még.
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
Én alszom rá egyet.. 😀
több mint 12 éve
szeretnék bíztatni mindenkit, hogy irogasson a PS meccsről hátha észrevett pár dolog amit más nem, másokat figyelt stb.na meg azt hiszem nálam vannak már gondok...
és 4. negyed végét kihagytam😛
ami az első csapat vs első csapatból kitűnt, hogy a támadófal nem tudott utat nyírni a bivaly Bills falon át, de egyrészt nem Gettis fog kezdeni, másrészt lehet Polumbus sem, de passprotban jó volt a fal, vagy nem akartak passrusholni rendesen...
Garcon szerintem nagyon szépen játszott, sok jó pontos routetal és kapta is Griffintől a rutinlabdákat, Hankerson 1 elkapás erejéig volt fenn, Mossra nem emlékszem; Morgan a második csapatoknál sokat villogott,Banks nagyon rossz volt,gyors volt de folyamat elnyomták
ami még feltűnt hogy Paul sokszor indult WR-ből
Cooley elég rossz volt, nem is neki való az FB...
Griffin is jó volt, nem tetszett, hogy ilyen sokszor indult shotgunból, és az a fumble is elég szerencsétlenség volt, dobásai szépek voltak, nem derült ki hogy kezeli a nyomást, center alól nem volt olyan magabiztos
GRossman nagyon rossz napot fogott ki..., Cousins nem volt rossz, de nagyon is project
futóknál, hogy ki lesz a kezdő nagyon-nagy rejtély, komoly helyek nem igazán voltak senkinek, szóval mindenki egyforma volt, innen nehéz ezt eldönteni
fal; kezdőről jót nem nagyon tudok írni, de LeRibeus és Compton LG-LT-ben egész jó volt, és sokat játszottak
de ki az a Black RT? hol van Smith? hol van Lee?
védelem: volt két drive, amin bltizel sackel nyomással abszolút domináltak, de amikor Fitz beváltott no huddlera (és még nem is volt uptempo sem!!!), akkor a secondaryt és az Lb-ket szétszedték, elég könnyen.
aki tetszett, az Jenkins a második vonal ellen, ahhoz képest hogy RDE volt folyamat kettőzték, Bakert elzavarnám a fenébe
Neild a harmadik vonalat dominálta, mintha fogyott volna, és nose-end tweener lenne inkább
Kehl az LB-k közül sokat szerelt, de elejtett egy intet..., Barnes is...
secondariról nehéz írni Thigpen fogalmatlanul össze-vissza hajigált, és Young meg inkább futott.
Összességében a Billsnél szerintem erősebben vakarózhatnak mi lesz a szezonban. Várom a következő PS meccset.
több mint 12 éve
úgy látom a hivatalos redskins oldalon is adják streamenhurrá
üdv az újaknak😛
több mint 12 éve
SzevasztokNa végre! Éppen délután hiányoltalak.. Szia szia.
HTTRagent T
több mint 12 éve
SzevasztokHTTR
Braves on the warpath!!!
több mint 12 éve
Nem mondhatom, hogy kedvelném a csoport riválisokat, nekem csak egy csapat létezik. Viszont ellenszenv sincs bennem, ellenfelek, ennyi az egész. Igaz kicsit jobban izgat ha kikapunk, vagy esetleg nyerünk ellenük, de (az amerikaiakkal ellentétben) nem hinném hogy gyűlöletre adna okot akármelyik verzió.
több mint 12 éve
Elbaszott vagyok nagyon tudom 😀 De vigasztaljon mindenkit hogy utáloma cowboyst meg a giantset is. Amugy valahogy pont ennek a 2 csapatnak tetszika legjobban a játéka .Ezt én se tudom felfogni. Én a Redskinst kedvelem mint franchiset, meg hát az utóbbi években idekerült újoncok közül is sokat. Szerencsére a csoportban velük nem vagyunk olyan viszonyban mint a Cowgirlzel meg a Dzsájenccel. 😀Shawn84Én is fogom nézni a meccset , bár mindenesetre a redskinst jobban szeretem , a meccsen a 2 legérdekesebb dolog az számomra RG3 lesz és a másik oldalról a Buffalo DL-je - persze ne váljon RG3 kárára.Petikievak01Ez még mindíg nem fér a fejembe... Eagles ÉS Redskins fan. Jujjj... Bár itt a fórumon jól elvagyunk, de azért mégis... Olyan idegenül hangzik.. 😛apeszos
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ezt én se tudom felfogni. Én a Redskinst kedvelem mint franchiset, meg hát az utóbbi években idekerült újoncok közül is sokat. Szerencsére a csoportban velük nem vagyunk olyan viszonyban mint a Cowgirlzel meg a Dzsájenccel. 😀Én is fogom nézni a meccset , bár mindenesetre a redskinst jobban szeretem , a meccsen a 2 legérdekesebb dolog az számomra RG3 lesz és a másik oldalról a Buffalo DL-je - persze ne váljon RG3 kárára.Petikievak01Ez még mindíg nem fér a fejembe... Eagles ÉS Redskins fan. Jujjj... Bár itt a fórumon jól elvagyunk, de azért mégis... Olyan idegenül hangzik.. 😛apeszos
több mint 12 éve
Több lesz az két snapnél.. Jenkins sem gyógyult meg szerintem még, ezért leszek rá kíváncsi. Tavaly nagyon vártam a bemutatkozást, most ez nem lesz az igazi...Én is fogom nézni a meccset , bár mindenesetre a redskinst jobban szeretem , a meccsen a 2 legérdekesebb dolog az számomra RG3 lesz és a másik oldalról a Buffalo DL-je - persze ne váljon RG3 kárára.Petikievak01az a 2 snap, amikor találkozni fognak, nem lesz olyan húzós
apeszos, azt olvastam Jenkinsről, hogy a sérülése után elég rossz formában van, sehol sincs a tavalyi legjobb falember formától..., erre kíváncsi leszeksapka
több mint 12 éve
Én is fogom nézni a meccset , bár mindenesetre a redskinst jobban szeretem , a meccsen a 2 legérdekesebb dolog az számomra RG3 lesz és a másik oldalról a Buffalo DL-je - persze ne váljon RG3 kárára.Petikievak01Ez még mindíg nem fér a fejembe... Eagles ÉS Redskins fan. Jujjj... Bár itt a fórumon jól elvagyunk, de azért mégis... Olyan idegenül hangzik.. 😛
több mint 12 éve
Én is fogom nézni a meccset , bár mindenesetre a redskinst jobban szeretem , a meccsen a 2 legérdekesebb dolog az számomra RG3 lesz és a másik oldalról a Buffalo DL-je - persze ne váljon RG3 kárára.Petikievak01az a 2 snap, amikor találkozni fognak, nem lesz olyan húzós
apeszos, azt olvastam Jenkinsről, hogy a sérülése után elég rossz formában van, sehol sincs a tavalyi legjobb falember formától..., erre kíváncsi leszek
több mint 12 éve
Én is fogom nézni a meccset , bár mindenesetre a redskinst jobban szeretem , a meccsen a 2 legérdekesebb dolog az számomra RG3 lesz és a másik oldalról a Buffalo DL-je - persze ne váljon RG3 kárára.nem olvastam roto-nChester? ez nekem új, ki fog a helyén kezdeni Gettis??😮Bokaficamot szedett össze a héten. Szerintem LeRibeus...apeszos
mennyit kapnak a kezdők?sapka
de nem hiszem hogy ő,
egyébként csak Griffint, a támadófalat, Roystert a secondaryt és Jenkinst fogom figyelni
szóval kb. semmit 😀sapkaThe Redskins are without three starters on their offensive line. Left guard Kory Lichtensteiger is expected to miss the entire four-game preseason after undergoing arthroscopic knee surgery. Right guard Chris Chester suffered a sprained ankle this week and is likely to miss Thursday night’s preseason opener at Buffalo.A falat hiába nézed.. 😀 Jenkinst én is sasolom, de amúgyis a rookie-k a lényegesek. És persze elsősorban Griffin..apeszos
több mint 12 éve
nem olvastam roto-nChester? ez nekem új, ki fog a helyén kezdeni Gettis??😮Bokaficamot szedett össze a héten. Szerintem LeRibeus...apeszos
de nem hiszem hogy ő,
egyébként csak Griffint, a támadófalat, Roystert a secondaryt és Jenkinst fogom figyelni
szóval kb. semmit 😀sapka
The Redskins are without three starters on their offensive line. Left guard Kory Lichtensteiger is expected to miss the entire four-game preseason after undergoing arthroscopic knee surgery. Right guard Chris Chester suffered a sprained ankle this week and is likely to miss Thursday night’s preseason opener at Buffalo.A falat hiába nézed.. 😀 Jenkinst én is sasolom, de amúgyis a rookie-k a lényegesek. És persze elsősorban Griffin..
több mint 12 éve
nem olvastam roto-nChester? ez nekem új, ki fog a helyén kezdeni Gettis??😮Bokaficamot szedett össze a héten. Szerintem LeRibeus...apeszos
de nem hiszem hogy ő,
szóval kb. semmit 😀
több mint 12 éve
Chester? ez nekem új, ki fog a helyén kezdeni Gettis??😮Bokaficamot szedett össze a héten. Szerintem LeRibeus...
több mint 12 éve
Chester? ez nekem új, ki fog a helyén kezdeni Gettis??😮mennyit kapnak a kezdők?
több mint 12 éve
Royster lesz a kezdő RB este. Azt még nem döntötték el, hogy Hightower játszik-e egyáltalán. Nem gyógyult még ő sem. Három kezdő esett ki a falból: Brown, Chester, Lichtensteiger. Brown nem is edzett a héten, és fingjuk sincs mikorra gyógyul meg. IR lesz ebből...
több mint 12 éve
Sziasztok! Én még új vagyok itt. Ma éjjel lesz a meccs?BjocaSzórakozol Joci? 😀 😀
Lassan a kedvenc 'ügynököm' is előkerülhetne...