Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
no és akkor a felhőtlen öröm kedvéért Shanny jelezte, hogy bár játszani fognak se Williams se Chester nem egészségesegek. Azon ritka alkalmak egyike, amikor nagyon nem értek vele egyet: ha nem százas, minek játszatni? Hátha megsérül? Mert azt preseason nélkül is tudjuk Trent a LT és még mindig Chester a legkevésbé szar RG opció, szóval nem hiszem, hogy annyira látni kellene, hogy mit tudnak...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Ja ok 😀 Akkor inkább kitörlöm az Eagels Fan cuccot meg rakok be új képet 😀én szerettem a szimpla sapka - apeszos beszélgetéseket is olvasgatniPetikievak01azon gondolkoztam, ha erre nyomnék egy plusz egyet akkor az nagyképű lenne e 😀,
de amikor én elkezdtem ide irogatni, akkor elég aktív közösség volt a topikban, kár hogy csak mi ketten maradtunk aktívak, de nem fogok megharagudni, ha más is aktivizálja/reaktivizálja magát, sőőőt!
--
Hightowerrel az a baj, hogy alig edz, és elég veszélyes lábsérülése is van (karrierje szempontjából), és tavaly kb. október óta nem láthattuk élesben, nagyon is fontos lesz neki, 1 fb lesz és 3 rb szerintem, Morris elég jó, szóval nagyon is veszélyben van
sorry hogy ide, de azt írtad aláírásodban, hogy Eagels, de hagyd így nyugodtan!!! sőt ki is törölheted 😛😛sapka
több mint 12 éve
én szerettem a szimpla sapka - apeszos beszélgetéseket is olvasgatniPetikievak01azon gondolkoztam, ha erre nyomnék egy plusz egyet akkor az nagyképű lenne e 😀,
de amikor én elkezdtem ide irogatni, akkor elég aktív közösség volt a topikban, kár hogy csak mi ketten maradtunk aktívak, de nem fogok megharagudni, ha más is aktivizálja/reaktivizálja magát, sőőőt!
--
Hightowerrel az a baj, hogy alig edz, és elég veszélyes lábsérülése is van (karrierje szempontjából), és tavaly kb. október óta nem láthattuk élesben, nagyon is fontos lesz neki, 1 fb lesz és 3 rb szerintem, Morris elég jó, szóval nagyon is veszélyben van
sorry hogy ide, de azt írtad aláírásodban, hogy Eagels, de hagyd így nyugodtan!!! sőt ki is törölheted 😛😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Nem hiszem hogy ez lesz az a sors döntő meccs hightower szempontjából .. Ha pedig mégis ez lenne az akkor az biztos hogy hightower oda fogja tenni magát , tavaly is jól játszott a maga módján , és kell néha egy oylan futó is aki belefut a defense játékosokba ész nélkül 😀Elvileg szeptemberre visszajön, mint ahogy Helu is. Royster fogadkozik, hogy nem komoly, az MRI sem mutatott semmit. Állítólag csak pihennie kell. Helu már neccesebb... Hightowernek állítólag az utolsó esélye lesz a Colts ellen.apeszosEz már vicc... Royster is kiesett, térdsérülés miatt.apeszosMeddig?Shawn84
több mint 12 éve
én szerettem a szimpla sapka - apeszos beszélgetéseket is olvasgatni , de így mégis csak érdekesebb lesz minden 😀
több mint 12 éve
Igen én is a 21 Sean Taylorra utal....😕wr21üdv neked is itt
egész jól bővült a fórumon a skins szurkolók száma az utóbbi időben, remélem lesznek majd érdekes témák/beszélgetések a topikon belül
több mint 12 éve
wr21
7
Igen én is a 21 Sean Taylorra utal....😕Sziasztok!Hali! Te is redskins?
Esetleg valaki tudna linket küldeni hogy a holnapi meccset tudjam nézni?! Előre is Köszönöm😊wr21
Itt nézz körül. De csak holnap lesz a meccs.. este.
www.thefirstrow.eu/sport/american-football.html
www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&competitionid=37&discipline=americanfootball
www.vipbox.tv/sports/american-football.htmlapeszos
több mint 12 éve
farkaspeti
763
Sziasztok!Az atdhe.eu-n szokott menni minden NFL-meccs, tegnap a GreenBayt is ott néztem.
Esetleg valaki tudna linket küldeni hogy a holnapi meccset tudjam nézni?! Előre is Köszönöm😊wr21
több mint 12 éve
Sziasztok!Hali! Te is redskins?
Itt nézz körül. De csak holnap lesz a meccs.. este.
www.thefirstrow.eu/sport/american-football.html
www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&competitionid=37&discipline=americanfootball
www.vipbox.tv/sports/american-football.html
több mint 12 éve
Elvileg szeptemberre visszajön, mint ahogy Helu is. Royster fogadkozik, hogy nem komoly, az MRI sem mutatott semmit. Állítólag csak pihennie kell. Helu már neccesebb... Hightowernek állítólag az utolsó esélye lesz a Colts ellen.Ez már vicc... Royster is kiesett, térdsérülés miatt.apeszosMeddig?Shawn84
több mint 12 éve
wr21
7
Sziasztok! Esetleg valaki tudna linket küldeni hogy a holnapi meccset tudjam nézni?! Előre is Köszönöm😊
több mint 12 éve
Hightower állítólag játszani fog szombaton, de hiszem ha látom. Azért jó, hogy így váltogatják egymást.... aztán szeptemberre nem marad senki.
több mint 12 éve
amúgy ezeket a sérüléseket sztem Goodell intézi, mert rájött, hogy hiába vették el a nagy rakás lóvét a cap alól, még így is fejlődünk és még a végén elmozdulunk az East valagáról....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Ez már vicc... Royster is kiesett, térdsérülés miatt.
több mint 12 éve
Szerintem a 8-8 környéke reális, ha RGthird nem lesz bust. (Na ezt jól megmondtam, mi? 😊Titkon? 😀 Kanada nem számít. Az NHL pláne. Amúgy is lockout veszély van arra felé... 😛
Én amúgy titkon szurkolok a Senatorsnak. 😛agent T
több mint 12 éve
Szerintem a 8-8 környéke reális, ha RGthird nem lesz bust. (Na ezt jól megmondtam, mi? 😊Én amúgy titkon szurkolok a Senatorsnak. 😛
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Amúgy sapkának a titkon szurkolós csapatriválisos dolog az eléggé betalált nekem 😀Petikievak01mert rád céloztam 😉
több mint 12 éve
Amúgy nekem is a redskins volt az első csapat ami megtetszet , de valahogy az eagelst mégjobban megszerettem 😀 Amúgy sapkának a titkon szurkolós csapatriválisos dolog az eléggé betalált nekem 😀
több mint 12 éve
farkaspeti
763
Attól mondjuk nem nagyon kell tartani, hogy lesz magyar adón Redskins meccs, talán egy, Griffin miatt... apeszosTavaly szezon elején 3-ból 2 Redskins-meccset közvetített a Sport1, aztán annyi is volt mondjuk... Maradtak a jó öreg streamek 😊
(remélem nem szurkolsz egyik csoportriválisnak sem titkon... 😛)sapkaEttől nem kell tartanod 😊) A Redskins a kedvencem amióta nézek NFL-t 😊 Korábban a Steelersnek is drukkoltam, mint No.2 team, meg Brett Favre aktuális csapatainak is szorítottam néha, de BigBen tavaly idényeleji mizériája óta minimalizálódott a szimpátiám a Pittsburgh-el szemben, Brett apó pedig visszavonult, úgyhogy a Redskins egyeduralkodó 😊
több mint 12 éve
üdv neked is itt (remélem nem szurkolsz egyik csoportriválisnak sem titkon... 😛)szerintem egy egál közeli mérleg elég jó lehetne bármire!
sajnos ezt még nem látom hogy fog kijönni, annyira nem mondanám erősnek a schedulet se mostani formájában, jó csapatok jönnek D.C.-be, szezon elején pedig mindenki ellen ki-ki meccset fogunk játszani, de évek óta nincs energia november végére...
Robert Griffin három? Vagy third? Vagy simán Robert Griffin? 😊farkaspetiA megoldás: Robert Griffin a Harmadik, vagy Harmadik Robert Griffin
több mint 12 éve
Még jó, hogy a másik Griffin a védelemben van... És reményeim szerint ott sem sokáig. Attól mondjuk nem nagyon kell tartani, hogy lesz magyar adón Redskins meccs, talán egy, Griffin miatt...
több mint 12 éve
farkaspeti
763
Jóó, a playoff nem a realitás kategória. 😊 Viszont ha RG3 hozzászokik a tempóhz, és kap egy használható OL-t, pár éven belül már az lehet. RG-re egyébként nagyon kíváncsi leszek az alapszakaszban, egyrészt, mert éles meccsen nem tudom, mire lesz elég, másrészt, mert nem tudom, hogy a magyar kommentátorok hogy birkóznak meg a nevével 😊 Robert Griffin három? Vagy third? Vagy simán Robert Griffin? 😊Sziasztok!Üdv a fedélzeten! Jó a megfogalmazás, elég tág mozgásteret engedtél.. 😀 Ha mindenki egészséges, akkor tényleg bármi lehet, de ilyen csodát ne várj... RG3-nak is szokni kell még a táncot, még nem egészen NFL kompatibilis. Az idei schedule sem gyenge... Szerintem a pozitív mérleg magas elvárás, azt megsüvegelném, a playoff álom, a relativitás talán egy közepes eredmény. 7-9, 8-8. Talán.apeszos
Ki milyen alapszakasz mérleggel lenne elégedett? És mi a realitás?
Én a pozitív mérlegben reménykedem, de véleményem szerint ezzel a kerettel a lebőgéstől a playoff-ig bármi lehetséges.farkaspeti
több mint 12 éve
Sziasztok!Üdv a fedélzeten! Jó a megfogalmazás, elég tág mozgásteret engedtél.. 😀 Ha mindenki egészséges, akkor tényleg bármi lehet, de ilyen csodát ne várj... RG3-nak is szokni kell még a táncot, még nem egészen NFL kompatibilis. Az idei schedule sem gyenge... Szerintem a pozitív mérleg magas elvárás, azt megsüvegelném, a playoff álom, a relativitás talán egy közepes eredmény. 7-9, 8-8. Talán.
Ki milyen alapszakasz mérleggel lenne elégedett? És mi a realitás?
Én a pozitív mérlegben reménykedem, de véleményem szerint ezzel a kerettel a lebőgéstől a playoff-ig bármi lehetséges.farkaspeti
több mint 12 éve
farkaspeti
763
Sziasztok! Ki milyen alapszakasz mérleggel lenne elégedett? És mi a realitás?
Én a pozitív mérlegben reménykedem, de véleményem szerint ezzel a kerettel a lebőgéstől a playoff-ig bármi lehetséges.