Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kristof!, melyik csapat tart 5 futót a rosteren?sapkahát szerintem Hightower, Royster, Helu Jr., és Morris is marad, de majd meglátjuk.
több mint 12 éve
kis továbbgörgetés:Griffin kezdők ellen 3 meccs alapján:Luck többet tett hozzá a preseasonhöz, mint RGIII, de kellett is, a redskinsnél nem úgy terveznek még vele, hogy 1 személyes offense; és szerintem ez a jó!, bár az a 6,2es YPA kissé sovány, de ha végiggondolom nem is adott még int közeli labdát sem
20-31 (~64,5%), 193y (6,2y átlag), 2TD-0INT , 5 futás-22y (4,4y átlag), 1 fumble
Lucky Luke:
40-64 (~62,5%), 514y (8,03y átlag), 3TD-2INT, 4 futás-18y (4,5y átlag), 1 futott TDsapka
kristof!, melyik csapat tart 5 futót a rosteren?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
pedig sztem simán mindegyiket rosteren hagyjátok, nem tudom hova izgultok.
több mint 12 éve
Morris 7.6os átlag 14 kísérletből, az nagyon jó!sapkaBennem kiujjúlt egy Royster cut feeling. Vagy mennyi esély van arra hogy 4 Rb-vel vágjunk neki a szezonnak ? Szinte semmi 😥 , csak ne Hightowert istenem!
több mint 12 éve
Morris 7.6os átlag 14 kísérletből, az nagyon jó!
több mint 12 éve
Eddig nagyon tetszik a Redskins-offense teljesítménye! Rég vártam, hogy ezt kimondhassam/leírhassam, de nekem most kifejezetten tetszik, amit látok. Nektek?jaja , egész jó , griffin is szépen játszik , hightower első futása különösen elnyerte a tetszésem 😀 Hall-t meg FS-ben látni nem valami élvezetes. Amúgy van eredménykövető fórum a többiek is oda írnak.
farkaspeti
több mint 12 éve
farkaspeti
763
Eddig nagyon tetszik a Redskins-offense teljesítménye! Rég vártam, hogy ezt kimondhassam/leírhassam, de nekem most kifejezetten tetszik, amit látok. Nektek?
több mint 12 éve
Azt is vállalom... 😀ez elég jó ajánlat, de remélem hazavisz valaki utána 😀Tudod mit? Ha kikapunk tőletek oda-vissza, de Super Bowlt játszunk jövök egy sörrel!apeszosFordított esetben buli Pécsett. Minden megjelent fejkvótája 5 sör, 3 whiskey.Shawn84
sapka
Más: Miért nem lehet kipróbálni C.Griffin helyett Crawfordot? Ha Griffin Hall helyett lesz, az a baloldal, pont Luck jobb kezére áll, szét fogja dobálni. Láttuk Cutlernél is.
több mint 12 éve
ez elég jó ajánlat, de remélem hazavisz valaki utána 😀Tudod mit? Ha kikapunk tőletek oda-vissza, de Super Bowlt játszunk jövök egy sörrel!apeszosFordított esetben buli Pécsett. Minden megjelent fejkvótája 5 sör, 3 whiskey.Shawn84
több mint 12 éve
FS-ből munkanélküli.Shawn84Az előfordulhat. De valószínűbb a HC-ból munkanélküli...
Fordítva az úgy van hogy mi nyerünk 2szer de ti játszotok SB-t. Ennyire nem vagyunk olcsóak azértShawn84Én is ezt mondtam... 😀 ezért nem kell titokban sem szurkolnod nekünk... Max a PlayOffban. Csak én nem ragaszkodnék a két zakóhoz, de legyen ahogy akarod.. 😀
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Fordítva az úgy van hogy mi nyerünk 2szer de ti játszotok SB-t. Ennyire nem vagyunk olcsóak azért 😛Hú, még a végén a Redskinsnek kell szurkoljak 😛Nem nem... A feltétel úgy áll: tőletek kétszer kikapunk, aztán SB. 😀 De nem ragaszkodom a vereségekhez sem.. 😛
...de csak titokban...Shawn84
apeszos
több mint 12 éve
Hú, még a végén a Redskinsnek kell szurkoljak 😛Nem nem... A feltétel úgy áll: tőletek kétszer kikapunk, aztán SB. 😀 De nem ragaszkodom a vereségekhez sem.. 😛
...de csak titokban...Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
FS-ből munkanélküli.Hall baromi homály tud lenni a baromi nagy arcával... Nem tudom mi a faszt csinálnak a főnökök, de ezek az OKJ-s gyorstalpaló átképzések az agyamra mennek már... WR-ből TE, TE-ből FB, CB-ből FS.. Mi jön még?apeszosna azért engem annyira nem tesz boldoggá... Bírom Hall játékát, mert nagyon látványos tud lenni, ha bejön neki a kockáztatás, de pont emiatt nem tenném utolsó vonalba. Meg talán alkatra se az a tipikus FS...nexion218Egész jó időpontban van, lehet rá is nézek. Az ellenfelet ismerni kell!Shawn84gondolod a Coltscal találkoztok majd a superbowlon? (szerintem nem!)
csak mert ti nem lesztek nekünk ellenfél 😉
--
más:
állítólag Shanahanek többször be akarják vetni Hallt FS-ként (ez nem is lenne rossz), de ilyenkor Griffin fog kezdeni CB-ben..., ezt hogy főzték ki...sapka
több mint 12 éve
Hall baromi homály tud lenni a baromi nagy arcával... Nem tudom mi a faszt csinálnak a főnökök, de ezek az OKJ-s gyorstalpaló átképzések az agyamra mennek már... WR-ből TE, TE-ből FB, CB-ből FS.. Mi jön még?na azért engem annyira nem tesz boldoggá... Bírom Hall játékát, mert nagyon látványos tud lenni, ha bejön neki a kockáztatás, de pont emiatt nem tenném utolsó vonalba. Meg talán alkatra se az a tipikus FS...nexion218Egész jó időpontban van, lehet rá is nézek. Az ellenfelet ismerni kell!Shawn84gondolod a Coltscal találkoztok majd a superbowlon? (szerintem nem!)
--
más:
állítólag Shanahanek többször be akarják vetni Hallt FS-ként (ez nem is lenne rossz), de ilyenkor Griffin fog kezdeni CB-ben..., ezt hogy főzték ki...sapka
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Hú, még a végén a Redskinsnek kell szurkoljak 😛Fordított esetben buli Pécsett. Minden megjelent fejkvótája 5 sör, 3 whiskey.apeszosTudod mit? Ha kikapunk tőletek oda-vissza, de Super Bowlt játszunk jövök egy sörrel!Shawn84Egész jó időpontban van, lehet rá is nézek. Az ellenfelet ismerni kell!Shawn84gondolod a Coltscal találkoztok majd a superbowlon? (szerintem nem!)
--
más:
...de csak titokban...
több mint 12 éve
Fordított esetben buli Pécsett. Minden megjelent fejkvótája 5 sör, 3 whiskey.Tudod mit? Ha kikapunk tőletek oda-vissza, de Super Bowlt játszunk jövök egy sörrel!Shawn84Egész jó időpontban van, lehet rá is nézek. Az ellenfelet ismerni kell!Shawn84gondolod a Coltscal találkoztok majd a superbowlon? (szerintem nem!)
--
más:
több mint 12 éve
na azért engem annyira nem tesz boldoggá... Bírom Hall játékát, mert nagyon látványos tud lenni, ha bejön neki a kockáztatás, de pont emiatt nem tenném utolsó vonalba. Meg talán alkatra se az a tipikus FS...Egész jó időpontban van, lehet rá is nézek. Az ellenfelet ismerni kell!Shawn84gondolod a Coltscal találkoztok majd a superbowlon? (szerintem nem!)
--
más:
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Tudod mit? Ha kikapunk tőletek oda-vissza, de Super Bowlt játszunk jövök egy sörrel!Egész jó időpontban van, lehet rá is nézek. Az ellenfelet ismerni kell!Shawn84gondolod a Coltscal találkoztok majd a superbowlon? (szerintem nem!)
--
más:
több mint 12 éve
Egész jó időpontban van, lehet rá is nézek. Az ellenfelet ismerni kell!Shawn84gondolod a Coltscal találkoztok majd a superbowlon? (szerintem nem!)
--
más:
állítólag Shanahanek többször be akarják vetni Hallt FS-ként (ez nem is lenne rossz), de ilyenkor Griffin fog kezdeni CB-ben..., ezt hogy főzték ki...
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Egész jó időpontban van, lehet rá is nézek. Az ellenfelet ismerni kell!ÁÁÁ nem , most jó ideig nem rendelek 😀 Még ráér. DE amúgy ha a redkinsből kérnék akkor Hightowereset , de ez lehet nem lesz megoldható ha cutolják. Ma pedig szerintem talán a legérdekesebb meccs lesz az egész héten , mégha nem is redskins vagy colts fan az ember , de ezt midenképpen meg kell nézni.Szegény srác, két tűz között van.. 😀Vick mez után RGIII a következő??? 😀Ja ok 😀 Akkor inkább kitörlöm az Eagels Fan cuccot meg rakok be új képet 😀Petikievak01én szerettem a szimpla sapka - apeszos beszélgetéseket is olvasgatniPetikievak01azon gondolkoztam, ha erre nyomnék egy plusz egyet akkor az nagyképű lenne e 😀,
de amikor én elkezdtem ide irogatni, akkor elég aktív közösség volt a topikban, kár hogy csak mi ketten maradtunk aktívak, de nem fogok megharagudni, ha más is aktivizálja/reaktivizálja magát, sőőőt!
--
Hightowerrel az a baj, hogy alig edz, és elég veszélyes lábsérülése is van (karrierje szempontjából), és tavaly kb. október óta nem láthattuk élesben, nagyon is fontos lesz neki, 1 fb lesz és 3 rb szerintem, Morris elég jó, szóval nagyon is veszélyben van
sorry hogy ide, de azt írtad aláírásodban, hogy Eagels, de hagyd így nyugodtan!!! sőt ki is törölheted 😛😛sapka
Mert elintézem, de csak Baylorost kaphatsz 😛Shawn84
Más: nem hiszem hogy sok vizet zavarna, de; Redskins, Cowboys did not collude on salaries, players union saysapeszos
Egyébként akkor banks most már mint visszahordó kap csak szerepet a csapatban? Elkapóként nem valami jó opció.
Petikievak01
több mint 12 éve
Egyébként akkor banks most már mint visszahordó kap csak szerepet a csapatban? Elkapóként nem valami jó opció.Szerintem úgy sem. Luxus csak ezért tartani egy WR-t, aki másra nem jó, és ebben is csak esetlegesen. Tavaly pl. nem nagyon villantott, és a szabályváltozások sem kedveztek neki. Van helyette választék: Crawford, Robinson, Austin...
Petikievak01
több mint 12 éve
ÁÁÁ nem , most jó ideig nem rendelek 😀 Még ráér. DE amúgy ha a redkinsből kérnék akkor Hightowereset , de ez lehet nem lesz megoldható ha cutolják. Ma pedig szerintem talán a legérdekesebb meccs lesz az egész héten , mégha nem is redskins vagy colts fan az ember , de ezt midenképpen meg kell nézni.Szegény srác, két tűz között van.. 😀Vick mez után RGIII a következő??? 😀Ja ok 😀 Akkor inkább kitörlöm az Eagels Fan cuccot meg rakok be új képet 😀Petikievak01én szerettem a szimpla sapka - apeszos beszélgetéseket is olvasgatniPetikievak01azon gondolkoztam, ha erre nyomnék egy plusz egyet akkor az nagyképű lenne e 😀,
de amikor én elkezdtem ide irogatni, akkor elég aktív közösség volt a topikban, kár hogy csak mi ketten maradtunk aktívak, de nem fogok megharagudni, ha más is aktivizálja/reaktivizálja magát, sőőőt!
--
Hightowerrel az a baj, hogy alig edz, és elég veszélyes lábsérülése is van (karrierje szempontjából), és tavaly kb. október óta nem láthattuk élesben, nagyon is fontos lesz neki, 1 fb lesz és 3 rb szerintem, Morris elég jó, szóval nagyon is veszélyben van
sorry hogy ide, de azt írtad aláírásodban, hogy Eagels, de hagyd így nyugodtan!!! sőt ki is törölheted 😛😛sapka
Más: nem hiszem hogy sok vizet zavarna, de; Redskins, Cowboys did not collude on salaries, players union saysapeszos
Egyébként akkor banks most már mint visszahordó kap csak szerepet a csapatban? Elkapóként nem valami jó opció.
több mint 12 éve
Szegény srác, két tűz között van.. 😀Vick mez után RGIII a következő??? 😀Ja ok 😀 Akkor inkább kitörlöm az Eagels Fan cuccot meg rakok be új képet 😀Petikievak01én szerettem a szimpla sapka - apeszos beszélgetéseket is olvasgatniPetikievak01azon gondolkoztam, ha erre nyomnék egy plusz egyet akkor az nagyképű lenne e 😀,
--
Más: nem hiszem hogy sok vizet zavarna, de; Redskins, Cowboys did not collude on salaries, players union says
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Vick mez után RGIII a következő??? 😀Ja ok 😀 Akkor inkább kitörlöm az Eagels Fan cuccot meg rakok be új képet 😀Petikievak01én szerettem a szimpla sapka - apeszos beszélgetéseket is olvasgatniPetikievak01azon gondolkoztam, ha erre nyomnék egy plusz egyet akkor az nagyképű lenne e 😀,
--
Mert elintézem, de csak Baylorost kaphatsz 😛
több mint 12 éve
Azt nem hinném, hogy ennyire hülyék lennének. Williams helyére gyakorlatilag nincs alternatíva. Lichtensteiger (a faszba ezzel a hülye névvel) is játékra jelentkezett, így lehetséges, hogy a kezdő O Line áll fel.