Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Én örülnék ha jönne, de nem fog. Shanny jobban szereti a noname futókat. Meg aztán emlékezzünk Willie Parkerre, vagy Larry Johnsonra.. A veteránok nem váltak be. Mint jelenleg Hightower. Szerintem vele is úgy leszünk, mint Portissal, tartjuk tartjuk hátha, aztán mégsem.
több mint 12 éve
konspirálok kicsit:elvileg a Jags és Mojo összerúgta valamennyire a port, (egyelőre csak harag van), de lehetséges hogy menthetetlen lesz a helyzet, és valamiért elcserélik (olcsón...); persze az új csapata nagy pénzt kell hogy hozzá dobjon, és nincs is ennyi pénz most a cap alatt; de két év múlva felszabadul a büntetés alól a csapat, lehetséges szerződéseket időzítgetni, trükközni ezzel, szóval nem hiszem, hogy ez akadály lehetne hosszabb távú kontraktus esetén, de már 28.
és hozzá képest elég foghíjas a sor
szóval ez egy gyenge kísérlet, hogy kis életet facsarjak a topikba
--
mit gondoltok erről?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
És nincs szerencsénk. Újra előveszik Doughtyt.apeszosNincs nagyon más, szerencsétlen Gomes mindig megsérül...
de azt nézegettem, hogy Lorenzo után ő a második legjobb ST player, gondolom ez okán kaphat roster helyet, cserének megteszi (olyan csere aki nem kerülhet kezdő közelébe...)
több mint 12 éve
Portis bejelentette a visszavonulását.És nincs szerencsénk. Újra előveszik Doughtyt.
több mint 12 éve
Remélem érthetően fogalmaztam és nincs harag, hogy leírtam a véleményem. 😉Bazzanidehogy van harag!, örülök, hogy leírtad amire gondoltál (de lehet csak értetlen voltam, sry)
A secondaryval az volt a gubanc, hogy próbálgattak dolgokat, összevissza tologattak embereket, de a nagy playek összvissz 1 emberről jöttek igazából (és ez volt említve is, Griffinről exminnesotai cb, lehet tudod ki...), meg Hallt küldözgették safetybe, de volt ténylegesen gond is; Cutler nagyon hamar tudott szabadulni a labdától, ez az egység nem épp lesz a legerősebb a szezonban sem...
de melyik csapatnak van kimondottan erős secondaryje? Egy-egy jó corner van mindenhol és általában utána pangás...; szerintem Wilson itt most nem volt rossz, meg úgy általában, van jövője
+Orakpo az elején megsérült, onnan nem volt nagy problem levédekezni Kerrigant, mert alig voltak blitz packok, és alapból nagyon sok blitzet tol Haslett, kimondottan agresszív védelmünk van, szóval annyira nem akart a staff belenyúlni
kíváncsi leszek köv. héten Luck ellen mennyire nyúlnak bele, 3. meccset szokták komolyan venni
Meriweather és Orakpo sem fog már a preseasonban pályára lépni, de első hétre üzembiztosak lesznek, Orakpo esetében azt hiszem ez nem is gond, de Vödör helye nem olyan biztos, bárcsak ne lenne az.
több mint 12 éve
Igazából a komplett secondary-re gondoltam leginkább. Nagyjából nem volt olyan passz ami ne lett volna jó amíg Cutler volt fenn.Mondjuk azok voltak leginkább gyengék akik elméletileg kezdők is lehetnek.Bazzaniitt nem egészen értem kire gondoltál, remélem kifejted; de voltak ott rossz teljesítmények, és volt erről szó a topikban, a kezdőcsapat is tartalékosan állt fel, és később még jobban tartalékká vált, (csak a safety poszt kezdői körül vannak kérdőjelek), most a projekt játékosoktól várod el, hogy szétszedjék az ellenfelet rögtön?
de tényleg nem értem mire gondolsz, főleg egy pre meccsből nem értem, hogy jutottál ide, remélem kifejtedsapka
A másik meg, hogy amíg én néztem 0 sack-el lehozta a meccset az a Bears OL amit én enyhén szólva sem tartok nagyra.
Persze lehet, hogy én láttam rosszul, mert főleg a Bears játékosok miatt néztem meg a meccset.
És igen, ha pl a Lions játszik premeccset akkor elvárom, hogy mindenki ugyanúgy tegye oda magát mintha éles meccs lenne. Hálistennek nálunk ezzel nem is volt gond idén sem.
Nézd meg a Megatront, símán ellazsálhatná meg kímélhetné magát, ehelyett összehoz 110 yardot másfél negyed alatt.
Remélem érthetően fogalmaztam és nincs harag, hogy leírtam a véleményem. 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Helu mindkét achillese begyulladt...
több mint 12 éve
Mondjuk azok voltak leginkább gyengék akik elméletileg kezdők is lehetnek.Bazzaniitt nem egészen értem kire gondoltál, remélem kifejted; de voltak ott rossz teljesítmények, és volt erről szó a topikban, a kezdőcsapat is tartalékosan állt fel, és később még jobban tartalékká vált, (csak a safety poszt kezdői körül vannak kérdőjelek), most a projekt játékosoktól várod el, hogy szétszedjék az ellenfelet rögtön?
de tényleg nem értem mire gondolsz, főleg egy pre meccsből nem értem, hogy jutottál ide, remélem kifejted
több mint 12 éve
Akkor direkt játszottak szarul?ilyen gyenge Redskins D-t nagyon régen nem láttam.igen, de azt figyelted, hogy ez preseason meccs volt? 😊sapka
Nyomás közepes, secondary botrány.Bazzani
Értem én, hogy pre meccs, pont ezért kellene olyan embereknek megszakadni akiknek nem biztos a csapatba kerülése. Mondjuk azok voltak leginkább gyengék akik elméletileg kezdők is lehetnek.
több mint 12 éve
ilyen gyenge Redskins D-t nagyon régen nem láttam.igen, de azt figyelted, hogy ez preseason meccs volt? 😊
Nyomás közepes, secondary botrány.Bazzani
több mint 12 éve
Van bizony egy futott TD-je, bár nem volt az, de megadták 😀aztecEz itt off, de az nfl.com-os összefoglaló alapján tiszta TDnek tűnik.
És, hogy ON is legyek én ilyen gyenge Redskins D-t nagyon régen nem láttam.
Nyomás közepes, secondary botrány.
Griffin ha a labda elkapásának pillanatában nem kezd el azonnal kirohanni fejvesztve a zsebből akkor jó lehet.
több mint 12 éve
aztec
1 360
Luck második labdaeladása T.Y. Hilton hibája volt, de az már nem kerül bele a statisztikába 😀 Az első INT baromi nagy hiba volt, nem kérdés.Ne felejtsük el, hogy azért a Steelers ellen csinált 3 pontszerző drive-ot, és rakott fel 17 pontot egy negyed alatt az eredményjelzőre. 😉 Van bizony egy futott TD-je, bár nem volt az, de megadták 😀Majd szombaton egymás ellen.. 😀 😀apeszosigen jobb+kezdők ellen játszott!, de hadd tegyem rögtön hozzá, hogy Cousins össz-statjával meccset lehet nyerni, Griffinével nemés;Hasonló a kettő, Rg3-é egy fokkal jobb szerintem.Petikievak01
Griffin kezdők ellen 2 meccs alapján:
9-14 (~64%), 119y (8,5y átlag), 1TD-0INT , 3 futás-17y (5,67y átlag), 1 fumble
Cousins cserék ellen 2 meccs alapján:
27-45 (~60%), 338y (7,5y átlag), 3TD-1INTsapka
ideírom Luckyt is, (majd továbbgörgetem idővel)
26-41 (~63%), 363y (8,85y átlag), 2TD-2INT, mintha lenne egy futott TDje is + egyéb kevés yardos futás futássapka
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Szerintem semmi ok sincs arra hogy ne lehessen bízni griffinben.. ez csak preseason .. A redskins 3-4 éven belül felnő az Nfc East szintjére és akkor bármi lehet már. Inkább más dolgokon kéne gondolkozni , van franchise Qb! Jah és én inkább az OL-ről gondolom hogy kiábránditóan rossz.
több mint 12 éve
nem tudom, hogy lehet beágyazni szépen:www.csnwashington.com/pages/video?PID=Yg60xhoaWZIvzO16207b71h8yRsqqdva&awid=4765240344588515139-849
több mint 12 éve
Majd szombaton egymás ellen.. 😀 😀igen jobb+kezdők ellen játszott!, de hadd tegyem rögtön hozzá, hogy Cousins össz-statjával meccset lehet nyerni, Griffinével nemés;Hasonló a kettő, Rg3-é egy fokkal jobb szerintem.Petikievak01
26-41 (~63%), 363y (8,85y átlag), 2TD-2INT, mintha lenne egy futott TDje is + egyéb kevés yardos futás futássapka
több mint 12 éve
Griffint nagyon védik az alapszakasz előtt, nem nagyon játszik a preseasonban.Talán 3 drive-ja volt összesen?aztecA Bills ellen 3, a Macik ellen egy félidő.
több mint 12 éve
igen jobb+kezdők ellen játszott!, de hadd tegyem rögtön hozzá, hogy Cousins össz-statjával meccset lehet nyerni, Griffinével nemés;Hasonló a kettő, Rg3-é egy fokkal jobb szerintem.Petikievak01
26-41 (~63%), 363y (8,85y átlag), 2TD-2INT, mintha lenne egy futott TDje is + egyéb kevés yardos futás futás
több mint 12 éve
Na, most egy darabig megint nem fárasztalak titeket, jó? 😊)agent TKönyörgöm, miért nem???
több mint 12 éve
Lehet félreértettetek, nem azt mondtam, hogy RGIII betli volt, és hogy megy a kukába, hanem hogy ezen a meccsen nagyon nem tetszett amit csinált. És igen, korai volt szerintem sokaknak sok helyen elájulni tőle, először bizonyítson a nagyok között. Való igaz, szemptemberben látjuk majd az igazi állását a dolgoknak, de olyan 50% max, amennyire tetszik.(tudomelőszezon, tudommáspalyeklesznek, eztcetcetcetcetcetcetc)
Na, most egy darabig megint nem fárasztalak titeket, jó? 😊)
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
aztec
1 360
Griffint nagyon védik az alapszakasz előtt, nem nagyon játszik a preseasonban.Talán 3 drive-ja volt összesen?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Teljesen más játékhívások voltak, mint a Bills ellen. Garcon egyszer sem találkozott a labdával, javarészt blokkolt. Az az egy play amit WR-re hívtak, meg is találta Moss-t. Én úgy láttam -bár nagyon nem értek hozzá- hogy javarészt a TE-re hívtak playt, rövid routra.
több mint 12 éve
Én egyelőre nem merek semmit se mondani... Nem a káröröm miatt, de azért Luck-ot is kijózanították Pittsburgh-ben, tehát nem feltétlenül a mi "készülékünkben" van a hiba. Bár tényleg nagyon bizonytalan volt illetve a fumble előtt lehet a protection-ön igazatínia kellett volna, mert ha jól emlékszem érkezett egy védő érintetlenül és ebből lett a galiba, de az is tény, hogy több mint egy félidő alatt nem volt összesen 15 passzkísérlete, ami azért nem egy reprezentatív mintamennyiség. Én visszatartom a lélegzetem szeptemberig....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Örülnék, ha Cousinst meg lehetne nézni vmi kezdő D ellen, Garconékkal a pályán.Számomra (most néztem meg a meccset) kiábrándító volt RGIII. Jó esélyét látom, hogy beáll a "sztárosan vigyorgok a vonal mellett, a pályán meg nem érzem a nyomást, nem látom, hogy mit kell tennem, kinek kell passzolnom, ezért gyakran futok, mert jobb nem jut eszembe" típusú feka irányítók sorába.
biztos fog fejlődni, meg ugye meg kell szokni h ez nem a college blablablabla, de az a rohadt nagy hype, na az kicsit elkapkodottnak tűnik.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
olvasgattam, és azt írták Orakpo sérülése nem tűnik súlyosnak, Meriweatherről még nincs konkrétumHasonló a kettő, Rg3-é egy fokkal jobb szerintem.
és;
több mint 12 éve
olvasgattam, és azt írták Orakpo sérülése nem tűnik súlyosnak, Meriweatherről még nincs konkrétumés;
27-45 (~60%), 338y (7,5y átlag), 3TD-1INT