Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Azt nem értem, miért 3 első kör. A Browns volt még versenyben, akik kimondták, hogy nem adják a két idei elsőt. Szóval egyedüli komoly licitáló maradt a Redskins. Snyder pedig ismét ráígért a piaci árra 30%-ot, biztos, ami biztos alapon. Oké, ez spekuláció a részemről. Most gyorsan kell még a védelembe egy újabb sémaváltás, álljanak át mondjuk 3-3-5-re, aztán jövőre rúgják ki az edzői stábot úgy, ahogy van (ez utóbbi meg is fog történni, most fogadom komolyabb összegben, valaki tartsa észben, kérje rajtam számon).
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ez elsősorban Snyder döntése volt (bár gondolom egyeztetett Shannyvel és Allennel). És majd legfeljebb nagyon aktívak lesznek FAben, mint ahogy mindig is azok szoktak lenni.Ha RG III tényleg franchise irányító lesz (ami itt már elég rég nem volt) akkor a Redskins is...iktriadDe ha nem lesz az, akkor a Redskins lehúzhatja a rolót 3-5 évre. Túl sokat tesz fel egy lapra Shanny. Majd az idő eldönti, hogy igaza lesz/volt-e.gdavid
több mint 12 éve
Ha RG III tényleg franchise irányító lesz (ami itt már elég rég nem volt) akkor a Redskins is...iktriadDe ha nem lesz az, akkor a Redskins lehúzhatja a rolót 3-5 évre. Túl sokat tesz fel egy lapra Shanny. Majd az idő eldönti, hogy igaza lesz/volt-e.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Ha RG III tényleg franchise irányító lesz (ami itt már elég rég nem volt) akkor a Redskins is...Kezdhettek nekilátni a Redskinses RG III sigeknek. És egy darabig nem kell azzal a kérdéssel foglalkoznotok, hogy kit draftoltok majd az 1. körben....Most olvastam a hírt, és ez jutott eszembe: muhaha! Shanahannél elmentek otthonról? 3 első és egy második kör, a St. Louis nagyot kaszál.gdavid
Washington Redskins traded three first-round draft picks and a second-round pick to St. Louis for second overall pick. Redskins-Rams trade cannot be processed until Tuesday but Dan Snyder and Stan Kroenke signed off on agreement: three 1s and a 2 for No. 2.(Schefter)
The Skins trade 6th overall in 2012, plus 2012 2nd rounder, and 1st rounders in 2013 and 2014 to move up 4 spots for RG3 (La Canfora)iktriad
több mint 12 éve
Kezdhettek nekilátni a Redskinses RG III sigeknek. És egy darabig nem kell azzal a kérdéssel foglalkoznotok, hogy kit draftoltok majd az 1. körben....Most olvastam a hírt, és ez jutott eszembe: muhaha! Shanahannél elmentek otthonról? 3 első és egy második kör, a St. Louis nagyot kaszál.
Washington Redskins traded three first-round draft picks and a second-round pick to St. Louis for second overall pick. Redskins-Rams trade cannot be processed until Tuesday but Dan Snyder and Stan Kroenke signed off on agreement: three 1s and a 2 for No. 2.(Schefter)
The Skins trade 6th overall in 2012, plus 2012 2nd rounder, and 1st rounders in 2013 and 2014 to move up 4 spots for RG3 (La Canfora)iktriad
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Kezdhettek nekilátni a Redskinses RG III sigeknek. És egy darabig nem kell azzal a kérdéssel foglalkoznotok, hogy kit draftoltok majd az 1. körben....Washington Redskins traded three first-round draft picks and a second-round pick to St. Louis for second overall pick. Redskins-Rams trade cannot be processed until Tuesday but Dan Snyder and Stan Kroenke signed off on agreement: three 1s and a 2 for No. 2.(Schefter)
The Skins trade 6th overall in 2012, plus 2012 2nd rounder, and 1st rounders in 2013 and 2014 to move up 4 spots for RG3 (La Canfora)
több mint 12 éve
A legutóbbi hírek szerint a Skins vezetősége bejelentette, hogy rámennek PM-re.Kíváncsian várom, RGIII vagy Manning jön-e... Vagy semelyik 😊
több mint 12 éve
Hát kész csapat sose lesz, úgy meg végképp nem, hogy majd felépítek valamit, ami sosem lehet elég jó, aztán a tetejére mint egy babát a tortára, odateszek egy QB-t. Ez a koncepció már McNabbnél megbukott, aki sehogy sem találta az összhangot az elkapókkal, majd Rexy aki meg egyszerűen nem jó QB. A szertáros Beckről ne is beszéljünk. Ha ez lesz az irányvonal idén is, hiába van gyanúsan csendben Snyder, Shanahan repülni fog a fiával együtt, és csak imádkozhatunk, hogy Haslett maradjon. Shanahannek húznia kell egy QB-t -lehetőleg hosszú távra- aki köré offense-t tud építeni, különben egész egyszerűen kifut az időből. Szerintem (és ez tényleg csak egy szurkolói vélemény), nem rossz ez az offense, csak nincs alapja... Nincs vezére, nincs aki összefogná őket. A fiatalítás elkezdődött, nem rosszul: Hankerson, Robinson, Paul, Austin nem rossz anyag, és láttuk mire képes Helu és Royster. A falban Hurt, Smith, Cook erősödnek még egy évet csereként és már nem is olyan borús a kép... Még Grossmannal is képesek voltak jó játékra, azt hiszem nem mondok sokat hogy legalább a 8-8-as szezon meg lehetett volna, ha Rexy kicsit pontosabb. Ganoról vagy jót, vagy semmit. Szóval szerintem ezért kellene egy irányító végre hosszú távra, aztán elég lenne finomítani.... Arról nem is beszélve, hogy ha csak nem lesz katasztrófa az új QB, a Shanahan family segge is védve lenne...Na igen, erre csak annyit, hogy egyedül a Chiefs tett le azonnal szerződést Manning elé.. 😀 Oké, de akkor ne hozzunk ide senkit. Rexyvel ugyanúgy ellennénk, és biztosabban csinálna nekünk egy olyan szezont mint Painter a Coltsnak. És akkor semmit nem kell "áldozni" franchise irányítóért. Legfeljebb egy új FO-t.apeszosEgyetértek, de Shanahanék választották ezt az utat, hogy csapatot építünk, és majd lesz egy QB akivel nyerünk. Egyelőre nincs kész a csapat, erre mondtam, hogy 1 offseason biztosan kell még. Úgy látom ez volt a rebuilding koncepciójuk, de az is lehet belebuknak. De én mindenképp megvárom a végét mielőtt elkezdek QB-t követelni rajtuk 😛.sapka
több mint 12 éve
Na igen, erre csak annyit, hogy egyedül a Chiefs tett le azonnal szerződést Manning elé.. 😀 Oké, de akkor ne hozzunk ide senkit. Rexyvel ugyanúgy ellennénk, és biztosabban csinálna nekünk egy olyan szezont mint Painter a Coltsnak. És akkor semmit nem kell "áldozni" franchise irányítóért. Legfeljebb egy új FO-t.apeszosEgyetértek, de Shanahanék választották ezt az utat, hogy csapatot építünk, és majd lesz egy QB akivel nyerünk. Egyelőre nincs kész a csapat, erre mondtam, hogy 1 offseason biztosan kell még. Úgy látom ez volt a rebuilding koncepciójuk, de az is lehet belebuknak. De én mindenképp megvárom a végét mielőtt elkezdek QB-t követelni rajtuk 😛.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
A couple of different sources inside the organization have told me that Manning’s camp made it pretty clear to Redskins officials he doesn’t want to come here,”http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82777dfb/article/report-redskins-already-out-on-peyton-manning-chase?module=HP11_headline_stack
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Na igen, erre csak annyit, hogy egyedül a Chiefs tett le azonnal szerződést Manning elé.. 😀 Oké, de akkor ne hozzunk ide senkit. Rexyvel ugyanúgy ellennénk, és biztosabban csinálna nekünk egy olyan szezont mint Painter a Coltsnak. És akkor semmit nem kell "áldozni" franchise irányítóért. Legfeljebb egy új FO-t.
több mint 12 éve
undisputedly szerintem ott tevedsz, hogy a chiefsszel is lehetne szamolni. A masik, hogy a manningparade csak addig tart, amig nem megy el egy kotelezo orvosi vizsgalatra egy csapatnal. Maris tul sok tenyezo van, es nem zarhatunk ki mindent lehetnek meglepetesek is.apeszos nekem csak annyi a gondolatom, hogy meg nincs kesz a csapat elegge, ahhoz, hogy erre egy rookiera tudjon epiteni. Kell meg egy offseason, es akkor talan.
több mint 12 éve
Tegyük hozzá, hogy a Ramsnek meg az az érdeke, hogy jövő hét keddig elkeljen az 1/2-es pick, mert később már nem fog annyit érni, amennyit most még megkaphat. A Cleveland nem fog a FA piacról QB-t hozni mert annyira azért nem volt rossz McCoy, mi meg azért mert Shannynek nincs más alternatívája mint RG III. Feltéve, hogy ki akarja tölteni a szerződését. A Grossman-Beck párossal olyan csapdába esett, amiből nagyon nehéz lesz kimászni. Elhiszem, hogy Griffin kockázatos, de azt nem hiszem, hogy Flynn vagy Orton megoldás lenne hosszú távra. Sapka logikáját sem értem. Miért érné meg jobban jövőre odadobni mindent, miért húzzuk az időt? Azon kívül, ha jövőre is ilyen jó draft pozíciónk lesz, vagy még jobb, az azt jelentené, hogy már nem Shanahan fog draftolni...Redskins already out on Peyton Manning chase Én sajnálom a legjobban, de Manning nem való a Shanahanek közé.
több mint 12 éve
Javítsatok ki ha tévedek, de Manning és Flynn -főleg utóbbi- érdeke is az,hogy a draft napjára már a következő csapatuknál legyenek. Tegyük fel Manning megy a Dolphinshoz, Flynn-t felszedi a Redskins,Browns,Hawks egyike.Luck megy a Coltshoz, így az 1/1 után az 5 csapat közül kettő lesz versenyben Griffinért. Az én tippem az,hogy ez a két csapat a Browns-Hawks páros lesz, de mivel a vezetőség lenyilatkozta,hogy nem fognak több picket is becserélni egyetlen újoncért, ezért ez eléggé lenyomhatja a feltrade értékét,amennyiben szükség van rá egyáltalán,hiszen Tannehill is elérhető lenne a Hawksnak. Amennyiben a Browns szerzi meg Flynnt, a helyzet hasonló. Ha a Hawks akkor maradtok ti a licit háborúra,de ha jól olvastam a Clevelandnél sem akarnak őrült "összeget" adni RGIII-ért, így elvileg pont elég játékos van a piacon,hogy minden need kielégüljön. Persze ebbe beleszólhat egy kvázi harmadik fél is, és ha behúz egyet is az említett játékosok közül, már indulhat a "ki mit ad".
több mint 12 éve
Én arra értettem, hogy az 1/2-ért nem kellene mindent odaadni, de az érveid után átgondoltam 😊 Remélem behúzzuk Griffint, csak nehogy valami meglepetés érjen minket... Bár nem hiszem, hogy a Rexy-Beck párosnál van lejjebb 😐 😀
több mint 12 éve
rossz úton jársz;Köszi! Csak azért kérdeztem, mert nagyon zavart volna a giants elleni győzelem, ha azon bukjuk el Griffint.Mate90Ha mi is 4-12-vel végeztünk volna úgy, mint a Browns, akkor ki draftolt volna hamarabb?Mate90elméletileg a schedule erőssége dönt; de azt gondolom őksapka
ha mi draftolunk 1/4-re és a brownsnak kell griffin akkor feljöhet simán elénk akár 1/2-re 1/3ra, elméletileg ha mindenképp rámegy a QB-ra az FO 1/4-ről is felfelé kell mozogni jó árért.
ahogy 1/6-ról is; különbség legfeljebb az ellenértékben lehet, ebből a szempontból az 1/4 előnyösebb lett volna. Most jön az a rész amikor nem fogtok velem egyetérteni 😛 másrészről 1/4-en nehezebb jelen esetben boldogulni; mert lefelé mozogni sokkal nehezebb, és a mostani leértékesebb játékosok közül szerencsével Blackmont mondanám olyan BPA-nak, amely megérné a pick érvényesítését.
több mint 12 éve
Köszi! Csak azért kérdeztem, mert nagyon zavart volna a giants elleni győzelem, ha azon bukjuk el Griffint.Ha mi is 4-12-vel végeztünk volna úgy, mint a Browns, akkor ki draftolt volna hamarabb?Mate90elméletileg a schedule erőssége dönt; de azt gondolom őksapka
több mint 12 éve
Ha mi is 4-12-vel végeztünk volna úgy, mint a Browns, akkor ki draftolt volna hamarabb?Mate90elméletileg a schedule erőssége dönt; de azt gondolom ők
több mint 12 éve
Ha mi is 4-12-vel végeztünk volna úgy, mint a Browns, akkor ki draftolt volna hamarabb?
több mint 12 éve
manning egy csapathoz jut, utána marad flynn és pánikszerűen fognak licitálni azok, akik nem kaphatnak grifinből. el kell dönteni, h flynn v griffin. én inkább az utóbbit favorizálnám
több mint 12 éve
most éppen úgy gondolom, hogy behúznám Flynnt, na nem gigaszerződésért (de szerencsére ezt kolbi elintézte 😊 😊), de egy korrekt középárkategóriás pénzért; lehet bust, de azt gondolom belefér, és akkor köv drafton rá lehet mindent dobni Barkleyra(-ért).
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Fletcher szerint Manning irány Miami Griffin pedig Washington-ba. A vélemény érdekessége, hogy mindhármójukat ugyanaz az ügynökség képviseli... Bár szerintem Fletcher van annyira értelmes, hogy ha tud valamit, azt nem fogja a twitterre kiírni, szóval ez is inkább amolyan nesze semmi, fogd meg jól. Szívesebben hallanám már, hogy alá van írva az új szerződése Londonnak....nexion218Annak nem örülnék,ha tévednél Londonnal kapcsolatban. Griffin? 😀
Személy szerint áprilisig nem akarok új QB-t.
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
Fletcher szerint Manning irány Miami Griffin pedig Washington-ba. A vélemény érdekessége, hogy mindhármójukat ugyanaz az ügynökség képviseli... Bár szerintem Fletcher van annyira értelmes, hogy ha tud valamit, azt nem fogja a twitterre kiírni, szóval ez is inkább amolyan nesze semmi, fogd meg jól. Szívesebben hallanám már, hogy alá van írva az új szerződése Londonnak....
több mint 12 éve
Akkor tuti a Browns siker. Gano max elrettentő példának jó. Pont mint Doughty.Úgy tűnik Gano marad a kicker. Lehet fosni minden egyes FG kísérletnél. Legalább hoz egy kis izgalmat unalmas kis életünkbe.apeszosÁ, csak azért kapott ajánlatot, hogy majd ő lehessen az aduász mézesmadzag, amikor a Rams-nek megtesszük a végső ajánlatot az 1/2-ért.... 😂nexion218
több mint 12 éve
Úgy tűnik Gano marad a kicker. Lehet fosni minden egyes FG kísérletnél. Legalább hoz egy kis izgalmat unalmas kis életünkbe.apeszosÁ, csak azért kapott ajánlatot, hogy majd ő lehessen az aduász mézesmadzag, amikor a Rams-nek megtesszük a végső ajánlatot az 1/2-ért.... 😂