Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
nexion218 3 998 — Washington Gyapotkombájnz fan
Hát akkor nem nagy feladat, kb. én is emlékeztem, de azt a Blue-Brown dolgot csak a harmadik újranézésnél szúrtam ki... 😀 Meg hát mondja is, hogy számított rá, hogy előbb eltereli a figyelmét és úgy térnek rá vissza.

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Hmm... Én úgy tudtam idén szezonkezdetkor rendben volt...nexion218
nem egészen; úgy volt, hogy rehabilitáción volt a korábbi hasonló lábsérüléséből, csak mondta/mondták, hogy jól van; aztán mégsem volt olyan jól.

az még nem lett felvetve, hogy a skins DB-S edzői stábnak is van/lehet ebben szerepe; most nem egy olyan dologról van szó, hogy valaki részegen elüt három embert, mert nem tudták fogni az offseasonban a kezét; hanem vannak személyi edzések kötött programok, rendes edzések, szóval nem tudta 2 nap alatt ekkorára gyúrni magát. És mint látjuk nem akadályozták meg, pedig azért az atletikussága bőven sérült, ez pedig már csapatérdek is.

nexion: szerintem ez csak szimpla memóriafeladat volt, hogy ő hú de emlékszik 😛
azért megnéztem volna ilyen hagyományos short term memory testen; amikor minél hosszabb jegyű számot kell visszaírni.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Hmm... Én úgy tudtam idén szezonkezdetkor rendben volt... Mindenesetre én is kibékülnék egy tudása szerint játszó Atogwe-Landry duóval, csak hát ugye....

http://www.nfl.com/videos/nfl-combine/09000d5d82742179/RGIII-shows-his-smarts?module=HP11_content_stream

Ez igen! Kezdem megkedvelni, csak most már jöjjön! 😀

Egyébként utánanézegettem a felrajzolt playnek és az a durva, hogy Mariucci - sztem direkt - nem azt a formációt írja fel, amir rajzol (Brown Right-ot ír és Blue Right-ot rajzol) és a srác kiszúrja és a helyes nevet írja és azt is rajzolja (Blue Right)...

Jó, nyilván elég régóta ezt csinálja, meg ez a dolga, de akkor is jó látni, hogy tényleg vág az esze.

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Azt a duót vissza is sírhatod, mert hogy Landry sem lesz már egészséges ennyi szarral magában, az is biztos. Lassul is. Bobzilla módra meg fog halni majd folyamatosan. Sajnálom, mert egyébként bírom és jó játékosnak tartom/tartanám, de kinyírja saját magát.Stez
Igen, itt jön elő hogy az elméjére elfelejtett gyúrni. Kb egy gorilla. Kívül-belül.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Azt a duót vissza is sírhatod, mert hogy Landry sem lesz már egészséges ennyi szarral magában, az is biztos. Lassul is. Bobzilla módra meg fog halni majd folyamatosan. Sajnálom, mert egyébként bírom és jó játékosnak tartom/tartanám, de kinyírja saját magát.

több mint 12 éve
Hogy elit volt azt túlzásnak érzem kicsit, Sean Taylor árnyékában nehéz bárkit is elitnek nevezni nálunk. De vitathatatlanul remek safety. Doughtyhoz hasonlítva pedig osztály különbségek vannak. Tavaly sem volt gyógyult, és amikor pályán volt az azért meglátszott... Ha ő is és Atogwe is gyógyultak, nem nagyon kívánnék jobb safety párost magunknak..
több mint 12 éve
Shanahan első évében nagyon is elit safety volt - elit STRONG safety - a mutatott játék alapján. Előőte nem volt az, meg azóta sem. Azóta nyilván nem, mert sérült, előtte meg FS-t próbált vele játszatni a cenzúrázott nevű HC, ami azért nem teljesen az ő asztala... Az meg hogy ostoba, nem bír hírértékkel, oda van írva arra az okos homlokára. 😂 Legjobb lett volna tavaly nyáron elcsérélni, amikor elvileg gyógyult volt és még nem volt meg az új sérülése.

több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
landryből sose lett volna elit safety pont azért amit mondtál. neki a szerek fontosabbak mindennél. ezért sáérül, és ostoba. az h hamar volt draftolva meg édes kevés a boldogsághoz
több mint 12 éve
Ha Jenkins visszajön, Carrikernek nem jósolok nagy jövőt... Az az igazság, hogy Landrynek se... Túl van pumpálva, megint szakadni fog egy szalag. Meg lassul is. Azt sem értem miért irtózik a szikétől, ha megműtötték volna, top safety lehetne. Apropó... Az NFL.com-on valamelyik Griffin cikknél olvastam, állítólag Hankerson csípőjét megműtötték múlt héten kedden.
több mint 12 éve
ez tetszett: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8273ead1/article/landrys-teammate-has-fun-with-musclebound-tweets?module=HP11_content_stream
két potenciális FA osztja egymást..., kíváncsi leszek melyiküknek lesz hamarabb szerződése

több mint 12 éve
Délelőtt? Azt hogyan? 😀Deny
azt ne mondd, hogy nincs olyan időzóna amelyben CET 4-5 óra körül nem délelótt volt 😉sapka
Akadni akad, de én naivan gondoltam, nexion is CET-ben él 😊Deny
Jól gondoltad, CET-ben élek, a kristálygömbömmel együtt! 😀

De egyébként jogos, csak picit sűrűbb volt a napom és fél kilenc körül a délután 4-5 óra már délelőttnek tűnt, azt meg luxus volt végiggondolni, hogy hajnal 4-5 óra körül talán még RGIII se futkározik... 😊

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Láttam délelőtt, de 4.38 az unofficial volt, a 4.41 az official.nexion218
azt ne mondd, hogy nincs olyan időzóna amelyben CET 4-5 óra körül nem délelótt volt 😉sapka
Akadni akad, de én naivan gondoltam, nexion is CET-ben él 😊
több mint 12 éve
azt ne mondd, hogy nincs olyan időzóna amelyben CET 4-5 óra körül nem délelótt volt 😉

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Délelőtt? Azt hogyan? 😀
több mint 12 éve
Láttam délelőtt, de 4.38 az unofficial volt, a 4.41 az official.

griffin, iii, robert Baylor QB 4.41

http://www.nfl.com/combine/tracker?id=2532797&workout=FORTY_YARD_DASH&position=RB

😛

több mint 12 éve
Simán jönni fog Griffin, nem lehet otthagyni.szaba
azért szüksége lenne egy erősebb csapatra is körölütte; egyelőre nem látom egy rookie hogy élné túl a jelenlegi fal mögött (vannak benne kritikusan rossz emberek is)

kíváncsi leszek Montgomery számaira issapka
Hát, sztem a 4.41-es 40 yard idejével van rá esélye... 😛 Most már azt mondom, hogy ha tényleg jó, engem nem érdekel, jöjjön. Newton se vitte a Pantherst PO-ba, csak hát amit játszott néha azzal csapattal a háta mögött, az nem sámli... Ha most itt a lehetőség, akkor húzzuk be a kövi 5-10 év QBját, azt ritkábban találni, mint minden mást...

Apeszos: a PM-t témát sztem végeredményben ugyanúgy látjuk, csak picit más megvilágításból. 😉nexion218
4.38.. 😊
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
RGIII 4.38-at futott másodikra

több mint 12 éve
azért szüksége lenne egy erősebb csapatra is körölütte; egyelőre nem látom egy rookie hogy élné túl a jelenlegi fal mögött (vannak benne kritikusan rossz emberek is)

kíváncsi leszek Montgomery számaira issapka
Hát, sztem a 4.41-es 40 yard idejével van rá esélye... 😛 Most már azt mondom, hogy ha tényleg jó, engem nem érdekel, jöjjön. Newton se vitte a Pantherst PO-ba, csak hát amit játszott néha azzal csapattal a háta mögött, az nem sámli... Ha most itt a lehetőség, akkor húzzuk be a kövi 5-10 év QBját, azt ritkábban találni, mint minden mást...

Apeszos: a PM-t témát sztem végeredményben ugyanúgy látjuk, csak picit más megvilágításból. 😉

több mint 12 éve
felettébb értelmes hangja van
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-combine/09000d5d82738432/Griffin-going-for-greatness?continuous=true
több mint 12 éve

kíváncsi leszek Montgomery számaira is

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Simán jönni fog Griffin, nem lehet otthagyni.
több mint 12 éve
philadelphiai forrás? 😊
több mint 12 éve
Nahát nahát. Érzi az öreg a vesztét? 😀 😀 (bocs, ez sapkáéhoz szólt...)

Valahogy úgy.
több mint 12 éve
Hollywood San Francisco 49ers 172
Ha jövőre is első körös QB kellene az már régen rossz. Ha lesz PM, akkor letrade, jöjjön egy guard/tackle, és második körben Tannehill/Osweiler. Ha bent maradnak addig egyáltalán. Így sanszos, hogy ha első körben nem lesz QB, akkor egyáltalán nem is húzunk QB-t idén. Így ha Peyton sem tudná összeszedni az offense-t Shanahan nagy szarban találná magát, és valószínűleg körön kívül. Ezt már kiveséztük párszor....apeszos
Szerintem tavalyhoz hasonlóan is ki fog menni 4 QB az első körben, de legalább 3 (Luck/RG3/Tannehill).