Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Én is ugyanezt akartam írni! Ha FG-n múlna, mi akkor is kikapnánk (hacsak nem 59 yardosról van szó 😛 )...Amúgy azzal együtt, hogy QB draftot szeretnék ( és akár mellé még FA piacon is szétnézni) illetve Rexy-t - ha marad - csak baseball-sapiban szeretném látni meccsek alatt, a rossz döntéshozatal és a rendszer ismerete nem zárják ki egymást! Alapvetően képes volt jól mozgatni a csapatot (pl. Pats elleni last drive, amit ugye Moss duplatorpedója fúrt meg), csak hát ne akarna mindig 60 yardot dobni double coverage-be a 20 yardos üres ember helyett... 😂
Haslett azért volt már HC, NFL Év Edzője, Kyle meg talán a tapasztalatához képest picit nagy fába vágta a fejszéjét... Persze ha 2-3 éven belül PO-ba jutunk (többet direkt nem mertem írni...), akkor kockáztatott és nyert, mert a legtöbben csak arra emlékeznek majd, hogy Kyle és Mike újraélesztette a 'Skins-t. Ha meg mégsem, akkor lehet érdemes lenne a Kyle képével ellátott dartstábla bizniszbe belefogni... 😂
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
".....Field goal-al nem lehet NFC-t, SB-t nyerni" 😀 Főleg Ganoval nem.. 😂 😂 Csalódott leszek, érzem. Megint. Nekem Orton nem alternatíva. Akkor sem, ha nem hagyomány nálunk a "húzzunk egy jó QB-t" alternatíva. Mi a faszra várnánk? Tavaly is csak az offensen múlott, hogy megint utolsók lettünk a csoportban. A defense sorra adta a lehetőségeket a pontszerzésre, csak Rexyéken múlott..... Az olyan meccsekre mit mondjunk, mikor a félpályát alig léptük át, mégis szoros lett a vége, mert a def hozta magát. Kell egy QB. Egy olyan aki megoldja hosszú évekre az irányító problémát a csapatnál, és nem hosszú évekbe telne mire beérne, és közben váltogatnánk a szivacsos agyú veteránokat előtte. Ezekből már elegem van. Rexy azért maradt állítólag, mert annyira ismeri a Shanny sémát? Na pont ez nem látszott rajta tavaly. Még egyszer kérdem, mire várunk? Egy ennél is jobb draft helyre? Egy olyan szezonra mint a Colts-é? Hogy áldozatok nélkül húzhassunk 1/1-et? Jó nekünk az örökös utolsó NFC East? Na azt a draftot Shanny valószínűleg nem érné meg, hiába alelnök. Aztán új edző, új séma, újra rebuilding. Na neee.... Nem beszélve arról, hogy Haslett összerakott egy (majdnem) ligaelit védelmet a második évére. Ez Kyle-nak miért nem sikerül?
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Ez egy kicsit megdöbbentett. :o ...Nagyon reménykedtem a rookie QB igazolásban. Szerintem valóban villantanunk kellene már valamit. Ehhez meg kell nyernünk a csoportunkat, mert a Wildcard az NFC-ben nem könnyű (bár legutóbb ezzel kerültünk be). Véleményem szerint még egy második körös QB is jobb REXI-nél. Egyszerűen sok volt belőle számomra. Mivel szerintem az O-line-t is frissíteni kell, indokolt lehet a Rokkie-QB draftolása. Én csak ezzel lennék elégedett, az hogy takarózik más PO csapatok deffence erősségével és hogy nem kell off az csak magyarázkodás. Field goal-al nem lehet NFC-t, SB-t nyerni.
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
függetlenül attól amit írtam, egyetértek veletek; én sem hiszek abban, hogy 1 offseason alatt fel lehet építeni egy rookie QB-t egy PO menetelésre; mert előbb utóbb lesznek olyan csapatok akik simán ki tudják a korlátait használni. (pl. Yates) de valamiért én még mindig az FA QB helyzet mellett vagyok, legalábbis nálunk ennek van bő előzménye, nem ez a draftoljunk egy qrva jót; legalábbis nem emlékszek ilyenre az elmúlt évekből...
Szóval legesélyesebbnek most egy Orton/Weeden startert tudnék elképzelni, Weedennel mindegy ez a pár év, és úgy is hátsó körös, de tudása alapján elvileg első körös is lehetne...
Ortonban pedig egyelőre bízok, ezt nem tudom megmagyarázni 😀
és természetesen továbbra is letrade
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Vagy csak egy nagyon korrekt vélemény mögé bújtatott, Shanny-féle parasztvakítás az egész... Ha nem Griffint húzza, akkor vmi nagyon durván jót kell villantania, mert sokan már tavaly is hülyének nézték és/vagy a fejét akarták, amiért nem QB-t húzott. Amúgy Rex meg sztem tuti marad backupnak, főleg ha rookie QB-nk lesz, mert minden hibája ellenére azt nem lehet tőle elvitatni, hogy nagyon látszik, hogy rohadtul vágja a Shanny offense-t, szóval a rendszer tanításában hasznos lehet.
több mint 12 éve
Ennek voltak már jelei, pl. Allen nyilatkozata (asszem a CSN-nél), hogy követni kell a tavalyi nagyon jól sikerült draft taktikáját. Gondolom be fogunk próbálkozni a Ramsnél, de csak tessék-lássék, oszt jöhet a letrade. Ha a drafton nem húzunk QB-t, szerintem Grossman maradni fog, és logikus is lenne. Hiszen ha PM nem egészséges Ortonnal ugyanúgy nem leszünk kijjebb a szarból, és Rexy hugyér-szarér maradna, mert ugyan kinek kellene? És ha megerősítik a falat még jól is elsülhet, de nagyon nem bízom benne. Szerintem pedig fordítva kellene, be kell húzni a jó QB-t, és rá építeni az offense-t. Azt ne feledd, hogy nekünk van egy Jenkinsünk Bowen, és egy Neildünk Cofield mögé, valamint Brown mögött is ott van Smith. És szinte csak a QB lógott ki a sorból, ez az O# egész jól tudott muzsikálni. És nincs már 3-4 éve az öregnek, három még csak-csak, de az is csak akkor, ha Snyder elég türelmes. Valljuk be, nem erről híres. Így is csodálkozom, hogy milyen csendben van. Idén már valamit villantani kell Shannynek, és ezt csak egy új irányítóval tudja megtenni. Ha beválik azért, ha nem, még mindíg tudja azt mondani hogy hát új a fiú, szoknia kell.
több mint 12 éve
Na, asszem lemondhatunk a QB-ról.a következtetéstől függetlenül, amely valószínű igaz... ez egy nagyon korrekt vélemény volt, ilyesmit ritkán szoktak mondani főedzők.
apeszos
másrészről azért nem értek ezzel maradéktalanul egyet; mert lemondani biztos hogy nem kell, mert Beck nem fog kezdeni nálunk, ahogy szinte biztosan Grossman sem, tehát valaki fog jönni, aki kettejüknél lehet jobb, de az biztos hogy más lesz, ami lehet hogy elég is lesz??
azon kalkulálok újabban, hogy pl. Bowen Cofield Brown 5 évekre írtak alá ami azt jelenti, hogy kb. 3-4 múlva kell helyettük valaki új, de addigra lecseng a mostani generáció, tehát ennyi időn belül kell behúzni azt a valaki QB pluszt, vagy megint építkezés lesz...
több mint 12 éve
Na, asszem lemondhatunk a QB-ról.Griffin a Barnáknál fog kikötni? 😕 #shit
“You always want a franchise quarterback, but you’ve always got to look at the supporting cast, too” Shanahan said. “Why was Cincinnati [who drafted and started rookie quarterback Andy Dalton last season] successful? They had a running game, good tight end, receiver, good defense. ... When [Tom] Brady came in [as a rookie], he wins the Super Bowl and had three offensive touchdowns. But they had a great defense. Or when Roethlisberger came in, and he wins the Super Bowl with a 22.6 rating. They had the No. 1 defense and they won the Super Bowl. ... Alex Smith has been getting killed for years, and now all of a sudden, he’s the answer. Why? [San Francisco has] had a lot of quality draft picks and has put a lot of talent around him. ... So you always have to look at the supporting cast.”
http://www.washingtonpost.com/sports/redskins/nfl-scouting-combine-redskins-focus-on-quarterback-other-needs/2012/02/21/gIQAELU9RR_story.htmlapeszos
több mint 12 éve
Na, asszem lemondhatunk a QB-ról. “You always want a franchise quarterback, but you’ve always got to look at the supporting cast, too” Shanahan said. “Why was Cincinnati [who drafted and started rookie quarterback Andy Dalton last season] successful? They had a running game, good tight end, receiver, good defense. ... When [Tom] Brady came in [as a rookie], he wins the Super Bowl and had three offensive touchdowns. But they had a great defense. Or when Roethlisberger came in, and he wins the Super Bowl with a 22.6 rating. They had the No. 1 defense and they won the Super Bowl. ... Alex Smith has been getting killed for years, and now all of a sudden, he’s the answer. Why? [San Francisco has] had a lot of quality draft picks and has put a lot of talent around him. ... So you always have to look at the supporting cast.”
http://www.washingtonpost.com/sports/redskins/nfl-scouting-combine-redskins-focus-on-quarterback-other-needs/2012/02/21/gIQAELU9RR_story.html
több mint 12 éve
Brown és Locklear viszont igencsak alulról pislog felfelé...apeszosBrownt megpróbálom menteni egy kicsit; amikor játszott, azon kívül, hogy rosszul 😊; akkor a fal közepe katasztrófa volt, ezért az RBnek (Hightower, akiben egy LT veszett el passprot terén) középre kellett besegítenie mindig, persze ez nem mentség Brown miért nem tudta tartani 1v1ben az emberét, mert régen top pass rushert simán fogta. (-mert egész évben sérült volt?) Szóval nem kapott segítséget ezért sok nyomás jött rajta keresztül; deviszont (ez biztos nem értelmes kötőszó 😊 ) Locklearnak folyamat segítettek, mert a 4 emberes nyomást úgy fogták le, ha passzolni kellett; hogy LT-DE 1v1, ezért volt szerintem Smith itt fantasztikus...
LG, Hurt, akinek egész jól ment a PFF ellenére, jövőre jobb lesz.
C+RG a másik középső falember ellen, szerintem emiatt Chester volt a legrosszabb falember, mert Monty folyamat oda segített
és RT+RB-DE tehát Locklear, akinek Helu segített néha-néha, de inkább short yardra futott
összegezve, az nem kérdés, hogy Locklear egyszerűen rossz volt, de Brown szerintem nem ennyire egyértelműen volt csapnivaló, ha úgy hozza a sorsa megnézném egészségesen akármit is csinált idén...
több mint 12 éve
Brown és Locklear viszont igencsak alulról pislog felfelé...
több mint 12 éve
Hollywood
172
Trent a 15. a listán: http://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/20/2011-pass-blocking-efficiency-offensive-tackles/
több mint 12 éve
Kicsit közelebb vannak a tűzhöz... Bár ettől még írhatnak hülyeséget. Gondolom megint nagy a csend Shanny körül.
több mint 12 éve
próbálok valami értelmes dolgot is beírni, de a W.Postosoknak elment az eszük...The Washington Post has floated free agent SS LaRon Landry as a possible candidate for the franchise tag.
több mint 12 éve
Na de ilyen tényleg lenne, hogy egy NFL edző reggeli közben kiteríti a csapata lapjait egy idegennek??? Gyanús...nexion218túlságosan gyanús, lehet benne igazság, de azt nem hiszem, hogy ennyire részletesen kitárgyalták volna a dolgokat...
több mint 12 éve
Ez azért nagy vonalakban igaz, semmi konkrétumot nem árult el, max azt amit eddig is tudott mindenki, illetve találgatás szintjén eddig is keringett. A 'skins jelenlegi helyzetében ez lenne a logikus, amit elmondott. De mint tudjuk Shanny mestertől kicsit távol áll a logika... 😀 😀
több mint 12 éve
Na de ilyen tényleg lenne, hogy egy NFL edző reggeli közben kiteríti a csapata lapjait egy idegennek??? Gyanús... Hacsak nem vmi Shanny-féle elterelő-hadműveletről van szó. 😉
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Érdekes olvasmány, kissé Kacsa Magazinba illő ugyan, de mégis... 😀Ahogy olvasom, nem biztos hogy nagyon kacsa. Talán valóság alapja is lehet. A Rexi Backup szép lenne. 😀 Azt jelenti, hogy szerződést kap 😕
http://www.hogshaven.com/2012/2/7/2783161/i-ran-into-jim-haslett-and-we-talked-qb-draftnexion218
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
Érdekes olvasmány, kissé Kacsa Magazinba illő ugyan, de mégis... 😀http://www.hogshaven.com/2012/2/7/2783161/i-ran-into-jim-haslett-and-we-talked-qb-draft
több mint 12 éve
jogos, ezt sajnos elnéztem, visszatöröltem, mert kusza is volt, és így kicsit értelmét is vesztette2009: (GM:Cerrato helyett Bruce Allen)Bruce Allen 2009 Decemberében érkezett, a fenti listához semmi köze...Bjoca
-DeAngelo Hall hosszabbítás, 55M-6év
-Haynesworth-100M-7év; 2011 kirakva
-Derrick Dockery, 26M-5év; 2011 kirakva
sapka
több mint 12 éve
2009: (GM:Cerrano helyett Bruce Allen)Bruce Allen 2009 Decemberében érkezett, a fenti listához semmi köze...
-DeAngelo Hall hosszabbítás, 55M-6év
-Haynesworth-100M-7év; 2011 kirakva
-Derrick Dockery, 26M-5év; 2011 kirakva
sapka
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 12 éve
Phillip Daniels kapott a napokban egy állást; méghozzá director of player development lett. Ennek kifejezetten örülök, nagyon kedveltem amikor a csapatban játszott.
több mint 12 éve
Ezért kellene javulnia a falnak... 😛 És ezért kell a "mobilis" QB. Márpedig tudjuk, hogy RG futás közben is jól passzol. Kérdés, hogy ez az NFL-ben is így lesz-e... De bízom benne, hogy így lesz. Mert ugye Tannehill már eleve sérült, és mert valaki magas és erős, nem feltétlenül jó irányító. Pedig nekünk egy jó irányító kell végre. És az amúgy is a ligában derül ki, hogy ki mennyire sérülékeny.
több mint 12 éve
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Combine-on milyen magasságot és súlyt mérnek neki... Valahol olvastam, hogy többeknek is kérdéses, hogy a játékstílusához vannak-e megfelelő NFL méretei, mert van ahol 200 font, van ahol 220 és azért az nagyon nem mindegy. És abból nincs nagy hasznunk, ha van egy franchise gyanús QBnk, aki többnyire sérült, mert dual threat ugyan, csak az NFL védők évi 3-4 meccsen hagyják sérülés nélkül és lényegében a backup van a pályán. Nyilván ez egy kissé sarkított forgatókönyv, de sztem értitek, hogy mire gondolok...