Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
"This week's tale of the tape focus is highly touted Baylor quarterback and Heisman Trophy winner, Robert Griffin III. Rumors today suggest that Redskins owner Dan Synder is "very intrigued" by Griffin III...."http://www.hogshaven.com/2012/2/15/2800158/tale-of-the-tape-robert-griffin-iii-vs-oklahoma
több mint 12 éve
Tannehill kihagyja a combine-t, de készül a pro day-re ami később lesz és ott megmutathatja majd tudását valamennyire.ezt is írtam, de nála eleve kérdéses ez az első kör+ azért ne legyen illúziónk, hogy egy pro day hasonlít valamennyire is a combinera... ott mindent bemutatnak, hogy 'eladják' magukat, míg a combineon valamennyire 'uniformizált egymáshoz hasonlítás van', persze ettől még lehet nagyon meggyőző, de a jó pro day papírforma..., kevés.
Hollywood
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Hollywood
172
Sapka,Tannehill kihagyja a combine-t, de készül a pro day-re ami később lesz és ott megmutathatja majd tudását valamennyire.
Hiába 2. körösnek rangsorolt valaki, láttuk tavaly is, hogy Gabbert/Ponder/Locker is fentebb kelt el, mivel QB need volt a csapatoknál. Az idei draftra is azt mondják, hogy pár QB lehet magasabban kel majd el.
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/15/tannehill-out-of-walking-boot-looks-towards-march-pro-day/
több mint 12 éve
apró pletykák ismét:NFL.com's Jason La Canfora expects Chris Cooley to be a candidate for release.
La Canfora is simply stating the obvious, as Cooley is set to make $3.8 million in 2012 after missing 20 games with injury the past three seasons. Cooley has said he has "no doubt" he'll be back in Washington, so it's possible he'll be amenable to returning at a reduced salary.
több mint 12 éve
😊 😊"TRADE: The Redskins move up from No. 6 to No. 2 in a trade with the Rams. Washington snags the potential franchise quarterback it's coveted for so many years."
NFL.com: Redskins will trade up to snag RG3
Luck, Griffin, Tannehill top QB prospects entering combine
több mint 12 éve
Az nem biztos, hogy rossz, ha lecsúszik a második körbe! Ha Shannyéknak ő az embere - bár ugye nem tudtak vele dolgozni a Senior Bowl-on se... - akkor megszerezhetik, akit akarnak és úgy, hogy nem kell érte nagyon bizniszelni, megmarad az első körös pick és jöhet egy másik posztra is egy magasan rangsorolt rookie. Csak ugye annak ellenére, hogy nekem inkább ő lenne a pickem, objektíven szemlélve nyitott kérdés marad, hogy képes lenne-e egyből kezdeni...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
#TexasAM QB Ryan Tannehill (foot fracture) is out of his walking boot, per ESPN. He will not participate in on-field drills at the Combine.Deny 5668.hsz. 2012.02.15 15:20:45Nekem eleve gyanús volt, Tannehill ilyen magas pickje valószínűleg a 'skins óriási QB needjének szólt, hiszen alapesetben első kör vége/második kör eleje lenne. De ilyen sérüléssel hááát.....
több mint 12 éve
napokban olvastam, hogy Tannehill kénytelen kihagyni a jövő héten kezdődő combinet is a sérülés miatt, nem tudom ez mennyire igaz, de ha igen akkor kötve hiszem hogy a sima pro daye miatt belekúszik az első körbe...
több mint 12 éve
Jogos, azt a változót kihagytam az egyenletből, hogy hogy válik be a No.1 pick-jük. Én is kezdek hajlani a feltrade felé... Ha semmi mással nem lesz több a keret, mint egy jó QB-val, már sokkal jobban néznénk ki. Bár nem hiszem, hogy az Öreg belemenne egy ilyen Palmer-to-Raiders stílusú bizniszbe egyetlen játékosért.
több mint 12 éve
Annál inkább fel kell menni 1/2-re. Nem fakadnék sírva, ha Luck jönne... Nem hinném hogy poénkodnának ha RG is beválna a Coltsnak... Én csak akkor leszek nyugodt, ha valamelyikük felmutatja a 'skins mezt az első körben...Mayock szerint, nincs akkora szakadék Luck és Griffin között. "He loves “everything” about Robert Griffin III, calling him the most exciting players in the last few drafts" A végén majd a Colts elviszi RGIII-at és lesz nagy kapkodás, hogy ki és mit adjon Luck-ért a Rams-nak.Na akkor kell Danny Boynak átadni a kormányt egy kis időre... Furcsa, de nekem is volt már egy ilyen kósza gondolatom, hogy mi van, ha a Colts-nak nem is Luck a célpont? Bár nem tudom, hogy miért ne ő lenne, de egyelőre csak mindenki más mondja azt, hogy Luck 1/1 a Coltshoz, szóval vagy jól gondolják, vagy nem... Mondjuk ha nem őt húzzák és Luck tényleg olyan jó lesz, mint amire számítani lehet, akkor a Colts azt is kockáztatja, hogy a következő kb. 10-15 évre az összes NFL poén céltáblája legyen. Persze ha emiatt nálunk kötne ki, én cserkészbecsszóra nem nevetnék egy ilyen poénon se... 😉nexion218
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/15/mayock-luck-is-great-but-not-a-once-in-a-lifetime/Hollywood
Pár jóslat 1/6-ra:
NFL.com, Chad Reuter (február 7.)
Pick 6: Ryan Tannehill, QB, Texas A & M
-------------------------------------
NFL.com, Bucky Brooks (jan. 27)
Pick 6: Robert Griffin III, QB, Baylor
ESPN.com, Mel Kiper (Jan. 18)
Pick 6: Morris Claiborne, CB, LSU
ESPN.com, Todd McShay (Feb. 2)
Pick 6: Justin Blackmon, WR, Oklahoma State
CBSSports.com, Rob Rang (Feb. 7)
CBSSports.com, Dane Brugler (Feb. 8)
Pick 6: Ryan Tannehill, QB, Texas A&M
National Football Post, Wes Bunting (Jan. 30)
TRADE- Redskins trade up to No. 2 via St. Louis Rams, select Robert Griffin III, QB, Baylor
---------------------------------------------------------------------------------------
Sports Illustrated, Don Banks (Jan. 27)
Pick 6: Ryan Tannehill, QB, Texas A&M
Pro Football Weekly, Nolan Nawrocki (Jan. 24)
Draft Countdown, Scott Wright (Jan. 20)
Pick 6: Justin Blackmon, WR, Oklahoma State
SBNation.com (Feb. 13)
TRADE- Redskins trade up to No. 2 via St. Louis Rams, select Robert Griffin III, QB, Baylor
---------------------------------------------------------------------------------------
WalterFootball.com (Feb. 9)
Pick 6: Riley Reiff, OT, Iowa
------------------------------------
Great Blue North Draft Report (Feb. 2)
TRADE-Redskins trade up to No. 2 via St. Louis Rams, select Robert Griffin III, QB, Baylor
KFFL.com (Feb. 4)
Pick 6: Robert Griffin III, QB, Baylor
------------------------------------
több mint 12 éve
Mayock szerint, nincs akkora szakadék Luck és Griffin között. "He loves “everything” about Robert Griffin III, calling him the most exciting players in the last few drafts" A végén majd a Colts elviszi RGIII-at és lesz nagy kapkodás, hogy ki és mit adjon Luck-ért a Rams-nak.Na akkor kell Danny Boynak átadni a kormányt egy kis időre... Furcsa, de nekem is volt már egy ilyen kósza gondolatom, hogy mi van, ha a Colts-nak nem is Luck a célpont? Bár nem tudom, hogy miért ne ő lenne, de egyelőre csak mindenki más mondja azt, hogy Luck 1/1 a Coltshoz, szóval vagy jól gondolják, vagy nem... Mondjuk ha nem őt húzzák és Luck tényleg olyan jó lesz, mint amire számítani lehet, akkor a Colts azt is kockáztatja, hogy a következő kb. 10-15 évre az összes NFL poén céltáblája legyen. Persze ha emiatt nálunk kötne ki, én cserkészbecsszóra nem nevetnék egy ilyen poénon se... 😉
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/15/mayock-luck-is-great-but-not-a-once-in-a-lifetime/Hollywood
több mint 12 éve
Hollywood
172
Mayock szerint, nincs akkora szakadék Luck és Griffin között. "He loves “everything” about Robert Griffin III, calling him the most exciting players in the last few drafts" A végén majd a Colts elviszi RGIII-at és lesz nagy kapkodás, hogy ki és mit adjon Luck-ért a Rams-nak.http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/15/mayock-luck-is-great-but-not-a-once-in-a-lifetime/
több mint 12 éve
A laszti méretéből lehet viszonyítani. 😂
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 12 éve
Sőt, Banks még balkezes is... 😊
több mint 12 éve
Széltében is.. 😛azért színtévesztő még nem vagyok! 😉azt hittem Banks van a képen 😀sapkaMég jó, hogy nem Carriker-t írtad 😀 😛Hollywood
másrészről hogy lehet egy torzóról megmondani milyen magas? 😛 😛sapka
több mint 12 éve
azért színtévesztő még nem vagyok! 😉azt hittem Banks van a képen 😀sapkaMég jó, hogy nem Carriker-t írtad 😀 😛Hollywood
másrészről hogy lehet egy torzóról megmondani milyen magas? 😛 😛
több mint 12 éve
Hollywood
172
azt hittem Banks van a képen 😀sapkaMég jó, hogy nem Carriker-t írtad 😀 😛
több mint 12 éve
azt hittem Banks van a képen 😀sapkaBanks 16-os, és feleekkora.. 😀 😀
több mint 12 éve
azt hittem Banks van a képen 😀
több mint 12 éve
Igen, mert a 10-es Gaffneyé. Amúgy a 11-es Aldrick Robinsoné. Jobban örültem volna a 12-nek, az azt jelentené, hogy Beck múltidő... Egyébként nem én csináltam, úgy találtam... Ez azt is jelentheti, hogy más is így gondolja... 😀Lehet hogy Shanny farigcsálta szabadidejében.. 😂
több mint 12 éve
Hollywood
172
Ez nagyon cool lett!!! Apeszos... megadjam Shanny és Kyle MSN címét? 😀😀 😀Ez hatalmas 😀😀😀 Griffin 11-esben 😀 Kicsit csúnya lenne Tampa szurkolóként, de erre a mezre beruháznék.. Ha behúzzátok RGIII-t akkor ti lesztek jövőre az aktuális bandwagon, és én már ugrok is rá 😀 Mondjuk mentségemre legyen mondva, hogy Santana Mosst is csipázom, és franchise is tetszik! 😀😀😀D11
apeszos
több mint 12 éve
😀 😀Ez hatalmas 😀😀😀 Griffin 11-esben 😀 Kicsit csúnya lenne Tampa szurkolóként, de erre a mezre beruháznék.. Ha behúzzátok RGIII-t akkor ti lesztek jövőre az aktuális bandwagon, és én már ugrok is rá 😀 Mondjuk mentségemre legyen mondva, hogy Santana Mosst is csipázom, és franchise is tetszik! 😀😀😀
apeszos
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Köszi. Tényleg jó!Szerintem is szükség lesz az up trad-re....Ehhez egy kis pletyka az NFL.com-ról (Bár szerintem csak vicc kategória), de ha valóság alapja van, akkor tényleg el kell gondolkodni hogy zsebbe kell nyúlni azért az 1/3 ért.Nem értem miért vagyunk leragadva 1/3-nál. Más meg viszi 1/2-re.... Hát akkor MOST nyúljon a zsebébe Snyder, amikor kell....
Nem ülhetünk nyugodtan az 1/6-on, hiszen más is Up-olhat mögöttünk.
http://blogs.nfl.com/2012/02/13/broncos-once-had-their-eye-on-rg3/?module=HP11_content_stream&module=HP11_headline_stackRicoboy
gabtsi tett be egy ilyen táblázatot, kurva jó. Videók is vannak hozzá...
NFL Draft 2012 Prospect Database
A topic: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=478092#p478092apeszos
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
Szerintem is szükség lesz az up trad-re....Ehhez egy kis pletyka az NFL.com-ról (Bár szerintem csak vicc kategória), de ha valóság alapja van, akkor tényleg el kell gondolkodni hogy zsebbe kell nyúlni azért az 1/3 ért.Nem értem miért vagyunk leragadva 1/3-nál. Más meg viszi 1/2-re.... Hát akkor MOST nyúljon a zsebébe Snyder, amikor kell....
Nem ülhetünk nyugodtan az 1/6-on, hiszen más is Up-olhat mögöttünk.
http://blogs.nfl.com/2012/02/13/broncos-once-had-their-eye-on-rg3/?module=HP11_content_stream&module=HP11_headline_stackRicoboy
gabtsi tett be egy ilyen táblázatot, kurva jó. Videók is vannak hozzá...
NFL Draft 2012 Prospect Database
A topic: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=478092#p478092