Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Ricoboy
32
És tartom is magam hozzá. Egyedül Griffinben látom azt, hogy az első meccstől kezdve ott legyen a kezdőben. Benne látom azt, hogy elindulhatunk felfelé, hogy a harmadik forduló után ne azon kelljen szorongani, vajon utolsók leszünk avagy utolsó előttiek? Bennünket eleve úgy aposztrofálnak hogy a "biztos csoport utolsó", az NFC egyik leggyengébb csapata. És sajnos igazuk van. Minél tovább kísérletezgetünk a veterán irányítókkal, annál tovább húzódik a szenvedésünk.... Ez az idény úgy is a malacoké megint, akkor kezdjünk már el végre kinevelni egy 'skins arcot, akinek a neve egy a csapatáéval, mint Brady, BigBen, Rodgers, Brees, Manning, igen, még Eli is. Egyébként erős a gyanúm, azért szedett össze Shanny annyi WR-t, hogy az új QB (aki ugye most lesz) ki tudja válogatni a saját, általa preferált elkapóit. Ezzel a logikával McCoy-t sem kéne kitenni Cleveland-ben, csak egy futó, vagy falember, vagy elkapó kell neki.... de erős naivitás lenne kivárni, hogy vajon bent marad-e 1/6-ig, vagy akár csak 1/3-ig. Fel kell menni érte, kérjenek akármit. Vannak még QB needes csapatok, és ha az öreg elkezd letradelni, lehet a másik kettőről is lecsúszunk, oszt nesze semmi fogd meg jól. Mert mások viszont felmennek a needjeikért. Nekünk a QB a legnagyobb hiányunk, tavaly is az volt, előtte is. Jó, remek játékosok jöttek, baromi jó lett a védelem, de eredmény szempontjából még rosszabbak is lettünk mint tavaly. Mert szánalmas volt az offense, lássuk be, ez az "egyidényes irányítósdi" nem jött be, se tavalyelőtt, se tavaly, idén sem fog. Nem kell a veterán irányító. Pláne úgy, hogy ide csak az alja jönne, aki máshová nem kell. Nem hinném, hogy Orton pl. nálunk táltosodna meg...apeszosSzerintem is szükség lesz az up trad-re....Ehhez egy kis pletyka az NFL.com-ról (Bár szerintem csak vicc kategória), de ha valóság alapja van, akkor tényleg el kell gondolkodni hogy zsebbe kell nyúlni azért az 1/3 ért.
Nem ülhetünk nyugodtan az 1/6-on, hiszen más is Up-olhat mögöttünk.
http://blogs.nfl.com/2012/02/13/broncos-once-had-their-eye-on-rg3/?module=HP11_content_stream&module=HP11_headline_stack
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
És tartom is magam hozzá. Egyedül Griffinben látom azt, hogy az első meccstől kezdve ott legyen a kezdőben. Benne látom azt, hogy elindulhatunk felfelé, hogy a harmadik forduló után ne azon kelljen szorongani, vajon utolsók leszünk avagy utolsó előttiek? Bennünket eleve úgy aposztrofálnak hogy a "biztos csoport utolsó", az NFC egyik leggyengébb csapata. És sajnos igazuk van. Minél tovább kísérletezgetünk a veterán irányítókkal, annál tovább húzódik a szenvedésünk.... Ez az idény úgy is a malacoké megint, akkor kezdjünk már el végre kinevelni egy 'skins arcot, akinek a neve egy a csapatáéval, mint Brady, BigBen, Rodgers, Brees, Manning, igen, még Eli is. Egyébként erős a gyanúm, azért szedett össze Shanny annyi WR-t, hogy az új QB (aki ugye most lesz) ki tudja válogatni a saját, általa preferált elkapóit. Ezzel a logikával McCoy-t sem kéne kitenni Cleveland-ben, csak egy futó, vagy falember, vagy elkapó kell neki.... de erős naivitás lenne kivárni, hogy vajon bent marad-e 1/6-ig, vagy akár csak 1/3-ig. Fel kell menni érte, kérjenek akármit. Vannak még QB needes csapatok, és ha az öreg elkezd letradelni, lehet a másik kettőről is lecsúszunk, oszt nesze semmi fogd meg jól. Mert mások viszont felmennek a needjeikért. Nekünk a QB a legnagyobb hiányunk, tavaly is az volt, előtte is. Jó, remek játékosok jöttek, baromi jó lett a védelem, de eredmény szempontjából még rosszabbak is lettünk mint tavaly. Mert szánalmas volt az offense, lássuk be, ez az "egyidényes irányítósdi" nem jött be, se tavalyelőtt, se tavaly, idén sem fog. Nem kell a veterán irányító. Pláne úgy, hogy ide csak az alja jönne, aki máshová nem kell. Nem hinném, hogy Orton pl. nálunk táltosodna meg...
több mint 12 éve
Hollywood
172
Apeszos, Te írtad, hogy „ha nem jön RGIII, akkor bajban lesz a fater”… „Tannehillt vagy Osweilert mély vízbe dobni merész húzás lenne.” Nagyon jó felvetés, hogy ki is képes azonnal kezdeni. Shanny-nak ahhoz, hogy maradhasson, most kellene nyernie és nem majd valamikor. Akárkit is hoz (draft-ra gondolok), azt a szezon egy pontján be kell vetnie, hogy legyen esély jobb eredményre vagy ha rosszul áll a csapat, akkor hivatkozni arra, hogy van egy ígéretes rookie és jövőre majd jók leszünk vele…Szóval ha nem RGIII, akkor elméletileg ugye nincs más QB a drafton, aki kezdhetne idén… ergo Shanny ugyanott lesz a 2012-es szezon végén, mint 2011 után és ezt nem biztos, hogy Snyder elnézné neki. Ergo ahogy írtam kell valaki aki hitet ad a szurkolóknak és Snyder-enk is, hogy lesz itt szép jövő és Shanny maradjon. A QB ínségben szenvedő csapatok HC-i közül Shanny van leginkább „hot seat”-en, neki kell legjobban kaparnia.
Írtad, hogy Jags és RGIII. Jaguars nem fogja behúzni RGIII-at. Ott van Gabbert, őt próbálják most mentálisan rendbe rakni. Ilyen gyorsan nem mondanak le első körös irányítóról azért.
több mint 12 éve
ne szidjuk az nfc westet mert visszanyal majd a fagyi 😊
több mint 12 éve
Ja, és Rogers mér nem ér? Emlékszem hogy mondtuk, huzzon a francba, ehhez képest most....apeszosmert évekig akkora szar volt, hogy az hihetetlen, belekúszott simán a 3 legrosszabb kezdő cornerbe, pedig akkor is Hall volt az elsőszámú...
az hogy idén, hogy hozta ezt a játékát össze, nem is értem. Erősebb védelembe került, vagy kevésbé jó ellenfelek ellen? nem tudom. Az biztos, hogy magasabb elkapók ellen semmit nem tud kezdeni, ahogy a fizikális elkapók ellen sem. Lehet az nfc westben nem nagyon vannak hasonló kettes számú opciók, na meg Goldson elég jó szezont hozott mögötte...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Egyetértek kacsával. Második éves volt, és soha rosszabb LT ne legyen... fejlődőképes, kicsit ellazsálta az idei évet, de ennyi belefér, és ha Hurt is felnő mellé, évekre megoldódhat a blindside. Örülnék, ha Smith a túloldalon is tudna így fejlődni.Ja, és Rogers mér nem ér? Emlékszem hogy mondtuk, huzzon a francba, ehhez képest most....
több mint 12 éve
okung nem edz rendesen ezért sérült meg folyamatosan, de ha játszik jó, csak hát porcelán. sztem williamsel semmi baj nicns, az h füvezett nabumm, épp őt kapták el a ligából. ez olyan mint akit elkapnak doppingoláson. vkit el kell. jó játékos ő, megérte behúzni sztem
több mint 12 éve
Én nagyon attól tartok, hogy amint kiteszi innen a nyomorék lábát, rögvest megtáltosodik. Volt már rá példa.... És most nem BigAl-re célzok... Bár rá is céloznék, csak távcsövessel...apeszos😀 😀, tudok még egy jó példát McNabb 😛
de most hirtelen nem tudom kire gondoltál (Carlos Rogerst nem ér!!!)
--
gondolkoztam picit ezen a TW-Okung kérdésen; legalábbis T-Willnek hatalmas előnye, hogy runsupportban tényleg páratlan, de passblockban kb. egálban vannak, úgyis hogy Okung sokkal többet sérült! mert T-Will is minden évben beszed egy szép kis sérülést, azért nekem egy kicsit sok ez egy 10 millás LT-től...
de ugye Okunggal az a helyzet, hogy Helmut írta egyszer, hogy ő egy D'Brickashaw(biztos nem így kell írni) Ferguson, alakja-képességei alapján, csak Okung hozzá képest nagyon lusta, ezért kevésbé eredményes, szóval Okungban van még rejtett potenciál, csak nem tudták még kihúzni belőle ezeket az idényeket míg T-Willről tudjuk mennyit is tud, legalábbis pass védelemben ugyanazt tudják jelenleg, és még itt is van ez a füvezés is...
tavaly még azt mondtam, hogy igen nagyon jó választás volt, de az idei szezon után nem tudom igaz-e ez...
több mint 12 éve
Én nagyon attól tartok, hogy amint kiteszi innen a nyomorék lábát, rögvest megtáltosodik. Volt már rá példa.... És most nem BigAl-re célzok... Bár rá is céloznék, csak távcsövessel...Landry ha elmegy, személyesen lövöm le. Meg azt is aki elengedi.apeszosugyan; örülhet szegény, ha hátralévő életét nem kell tolókocsiban leélnie akkora fos a lába, most azért az évi 3-4 meccsért, nyugodtan mehet...
főleg, hogy direkt meg sem műteti a lábát...sapka
több mint 12 éve
Na igen, ezt én is hallottam... Nem is egy orvos mondta neki, hogy irány a kés alá, ő meg baszik elmenni...Így felőlem is nyugidtan cut. Rohadt mindegy, milyen színű pulcsiban ül a kispadon és ha nem burgundi-aranyban csinálja, akkor legalább nem nekünk kerül pénzbe. Persze ha van rá garancia, hogy legalább 14 teljes meccsen egészséges és úgy játszik, mint Shanny első évében, amíg meg nem sérült, én is lelövöm, aki elengedi. De erre sztem nincs sok esély.Landry ha elmegy, személyesen lövöm le. Meg azt is aki elengedi.apeszosugyan; örülhet szegény, ha hátralévő életét nem kell tolókocsiban leélnie akkora fos a lába, most azért az évi 3-4 meccsért, nyugodtan mehet...
főleg, hogy direkt meg sem műteti a lábát...sapka
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Landry ha elmegy, személyesen lövöm le. Meg azt is aki elengedi.apeszosugyan; örülhet szegény, ha hátralévő életét nem kell tolókocsiban leélnie akkora fos a lába, most azért az évi 3-4 meccsért, nyugodtan mehet...
főleg, hogy direkt meg sem műteti a lábát...
több mint 12 éve
2 apró pletyka:Remélem ez csak valami vicc. Mindkettő. Beck nyugodtan kapjon még egy, vagy akármennyi esélyt, csak ne itt. Sima cut player. B+, nem gondolati úton kéne passzolnia, és akkor sima kezdő lehetne. Landry ha elmegy, személyesen lövöm le. Meg azt is aki elengedi.
John Beck believes he'll get another opportunity to be a starting quarterback.
"I feel without a doubt I can be a better quarterback," Beck said in a recent radio interview. "And (coach Mike Shanahan said after the season), 'I know you can too, but right now we're in this situation. There'll be another opportunity down the road and you just got to make sure you're ready for it.' So, there's where my mindset is at. I believe there will be another opportunity." We don't share Beck's optimism heading into his age-31 campaign. If Beck gets into a game next season, something will have gone wrong for the Redskins.
ja igen és Landryt a Chiefsszel hozták hírbe...sapka
több mint 12 éve
De jó - legalábbis szerintem - csak annyi vele a probléma, hogy ha jól tudom pro style offense-ben játszik ugyan, de irányítóként nincs elegendő tapasztalata, ugyanis korábban WR volt és ezért nem valószínű, hogy egyből képes kezdeni (lásd Ponder). megvannak a méretei, elég jól passzol és meg is tud mozdulni a zsebből. Nekem minden hibája ellenére - azon kevés videóanyag alapján, amit megnéztem róluk - jobban tetszik a játéka, mint Griffiné. Sőt, talán még előnyére is válhat, hogy nem teljesen kész QB, hiszen a potenciál bőven megvan benne (nem véletlen, hogy 3. nak sorolják) és ha minden ideálisan alakulna körülötte, az őt draftoló csapat a saját szája íze szerint alakíthatna belőle kész NFL irányítót. Nyilván ennek feltétele lenne, hogy legyen egy olyan irányító, akitől tanulhat is meg meg közben képes a csapatot is elnavigálni...Rico: ő már volt téma a topicban bőven korábban, egy második kört érhet, esetleg első végét, de nem 1/6otsapkaBocsika nem néztem vissza a topicot. Ennyire nem jó a csávó? Melléfogtak volna a szakértők?Ricoboy
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
2 apró pletyka:John Beck believes he'll get another opportunity to be a starting quarterback.
"I feel without a doubt I can be a better quarterback," Beck said in a recent radio interview. "And (coach Mike Shanahan said after the season), 'I know you can too, but right now we're in this situation. There'll be another opportunity down the road and you just got to make sure you're ready for it.' So, there's where my mindset is at. I believe there will be another opportunity." We don't share Beck's optimism heading into his age-31 campaign. If Beck gets into a game next season, something will have gone wrong for the Redskins.
ja igen és Landryt a Chiefsszel hozták hírbe...
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Értem.A szakadék jelenleg ott van, hogy ki azonnal bevethető kezdő szintű NFL irányító. És ilyen jelenleg csak Luck. Griffin is azért van közvetlen mögötte, mert ő is közelíti ezt a szintet. Tannehill nem. Szerintem.apeszosBocsika nem néztem vissza a topicot. Ennyire nem jó a csávó? Melléfogtak volna a szakértők?Ricoboyde jó, vagyis még nem tudjuk pontosan mennyire, mert megsérült a senior bowl előtt, és az sokat elárult volna róla, de ő a harmadik legjobb QB (papíron), csak van egy komoly szakadék itt akárki is a harmadik.sapka
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
A szakadék jelenleg ott van, hogy ki azonnal bevethető kezdő szintű NFL irányító. És ilyen jelenleg csak Luck. Griffin is azért van közvetlen mögötte, mert ő is közelíti ezt a szintet. Tannehill nem. Szerintem.de jó, vagyis még nem tudjuk pontosan mennyire, mert megsérült a senior bowl előtt, és az sokat elárult volna róla, de ő a harmadik legjobb QB (papíron), csak van egy komoly szakadék itt akárki is a harmadik.sapkaRico: ő már volt téma a topicban bőven korábban, egy második kört érhet, esetleg első végét, de nem 1/6otsapkaBocsika nem néztem vissza a topicot. Ennyire nem jó a csávó? Melléfogtak volna a szakértők?Ricoboy
több mint 12 éve
Annyira azért ők sem.. 😀 Ők is nagyjából oda sorolják..Rico: ő már volt téma a topicban bőven korábban, egy második kört érhet, esetleg első végét, de nem 1/6otsapkaBocsika nem néztem vissza a topicot. Ennyire nem jó a csávó? Melléfogtak volna a szakértők?Ricoboy
http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/TSX/2012_QB
több mint 12 éve
de jó, vagyis még nem tudjuk pontosan mennyire, mert megsérült a senior bowl előtt, és az sokat elárult volna róla, de ő a harmadik legjobb QB (papíron), csak van egy komoly szakadék itt akárki is a harmadik.Rico: ő már volt téma a topicban bőven korábban, egy második kört érhet, esetleg első végét, de nem 1/6otsapkaBocsika nem néztem vissza a topicot. Ennyire nem jó a csávó? Melléfogtak volna a szakértők?Ricoboy
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Rico: ő már volt téma a topicban bőven korábban, egy második kört érhet, esetleg első végét, de nem 1/6otsapkaBocsika nem néztem vissza a topicot. Ennyire nem jó a csávó? Melléfogtak volna a szakértők?
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
Rico: ő már volt téma a topicban bőven korábban, egy második kört érhet, esetleg első végét, de nem 1/6ot
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Ha esetleg nem jönne be az RG3-as biznisz, mert esetleg a browns lenyúlná (erre az NFL. com is gondolt) mit szóltok ehhez a Ryan Tannehill-hez? Ő a következő QB a drafton. A videó alapján nem rossz kicsit TEBOW jellegű futásokra is képes és mellesleg magasabb is (bár kicsivel), mint RG3.http://www.youtube.com/watch?v=5x1D-w9zG1M&feature=related
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
Hát azt nyugodtan feldughatjuk magunknak, ha 1/2-n elviszi a Miami, a Seattle vagy a Jacksoville... És akkor lépnek elő megint a plusz várakozásra kárhoztatott idények.apeszosigen, de türelem tornaterem 😛
több mint 12 éve
Hát azt nyugodtan feldughatjuk magunknak, ha 1/2-n elviszi a Miami, a Seattle vagy a Jacksoville... És akkor lépnek elő megint a plusz várakozásra kárhoztatott idények.szerintem az drága lenne érte, mert akkor biztosan keresztbe fog nekünk tenni valaki, 1/3ra meg biztosan nem, és tényleg vannak a managmentnek jó kapcsolatai Minnesotában.sapkana ezt nem tudom elképzelni; nem tud ő addigra bentmaradni, mert jön 1/5re a Tampa, és lefelé fog menni, és jön a Seattle-KC duóból valaki; és ők nagyon örülnének egy ilyen QB-nak, mert nem mindegy, hogy nem kell még 2-3 helynyit felmenni... Szerintem a Cleveland sem ugrana fel 'csak' egy helynyit, ezért írtam, hogy arra számítok, hogy ha nem viszik el Griffint 1/2őn, biztosan felmegyünk érte 1/3ra, mert megér ennyit.sapkaSzerintem meg nekünk érné meg a leginkább, nincs nagyobb QB needes csapat jelenleg a ligában nálunk. Szóval csalódnék ha 1/2-re nem mi húznánk....apeszos
több mint 12 éve
szerintem az drága lenne érte, mert akkor biztosan keresztbe fog nekünk tenni valaki, 1/3ra meg biztosan nem, és tényleg vannak a managmentnek jó kapcsolatai Minnesotában.Szerintem meg nekünk érné meg a leginkább, nincs nagyobb QB needes csapat jelenleg a ligában nálunk. Szóval csalódnék ha 1/2-re nem mi húznánk....apeszosha véletlenül nem lesz feltrade, és bent marad Griffin 1/6-ra, mit lép az öreg? 😀apeszosna ezt nem tudom elképzelni; nem tud ő addigra bentmaradni, mert jön 1/5re a Tampa, és lefelé fog menni, és jön a Seattle-KC duóból valaki; és ők nagyon örülnének egy ilyen QB-nak, mert nem mindegy, hogy nem kell még 2-3 helynyit felmenni... Szerintem a Cleveland sem ugrana fel 'csak' egy helynyit, ezért írtam, hogy arra számítok, hogy ha nem viszik el Griffint 1/2őn, biztosan felmegyünk érte 1/3ra, mert megér ennyit.sapka
több mint 12 éve
Szerintem meg nekünk érné meg a leginkább, nincs nagyobb QB needes csapat jelenleg a ligában nálunk. Szóval csalódnék ha 1/2-re nem mi húznánk....ha véletlenül nem lesz feltrade, és bent marad Griffin 1/6-ra, mit lép az öreg? 😀apeszosna ezt nem tudom elképzelni; nem tud ő addigra bentmaradni, mert jön 1/5re a Tampa, és lefelé fog menni, és jön a Seattle-KC duóból valaki; és ők nagyon örülnének egy ilyen QB-nak, mert nem mindegy, hogy nem kell még 2-3 helynyit felmenni... Szerintem a Cleveland sem ugrana fel 'csak' egy helynyit, ezért írtam, hogy arra számítok, hogy ha nem viszik el Griffint 1/2őn, biztosan felmegyünk érte 1/3ra, mert megér ennyit.sapka