NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Philadelphia Eagles
1
1
2:15, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 15 éve
Én viszont pont ettől félek. Ha Schaub így megszórt bennünket, mi lesz a "sztárok" ellen? Manning meg Rogers kicsit jobban dobál, és jobbak a célpontjai is....és azt ne feledjétek h ez a schaub tüzijáték istenesen emgdobott minket, ami nem hinném h mégegyzser elő fog fordulni. tehát jövünk majd föl remélhetőlega.kacsaUgyanezt akartam mondani. Két meccsen vagyunk túl összesen, amiből az egyiken majd' 500 yardot nyeltünk, nyilván ez nem fog minket a stat élére tenni. De van még hátra 14, nem tartom valószínűnek, hogy rendszer lesz az ilyen jellegű tüzijáték ellenünk...nexion218
több mint 15 éve
és azt ne feledjétek h ez a schaub tüzijáték istenesen emgdobott minket, ami nem hinném h mégegyzser elő fog fordulni. tehát jövünk majd föl remélhetőlega.kacsaUgyanezt akartam mondani. Két meccsen vagyunk túl összesen, amiből az egyiken majd' 500 yardot nyeltünk, nyilván ez nem fog minket a stat élére tenni. De van még hátra 14, nem tartom valószínűnek, hogy rendszer lesz az ilyen jellegű tüzijáték ellenünk...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 15 éve
olyan a védelmünk mint a tavalyi saints. ők is hátul voltak totálban, csak hát turnover gyár volt a csapat és redzone-ban is kiemelkedő volt. és azt ne feledjétek h ez a schaub tüzijáték istenesen emgdobott minket, ami nem hinném h mégegyzser elő fog fordulni. tehát jövünk majd föl remélhetőleg
több mint 15 éve
Igen, én is ezzel nyugtatom magam, hogy ez a tanulási periódus. És lehet, hogy nem is kell várni Rogersre a teszthez, már két hét múlva kifogunk egy megtáltosodott Vicket. (Rams? Mit várunk tőlük?)Ennyire vakok voltunk két meccsen keresztül? .....................Mondjuk lehet benne valami, az amcsik mindíg ott vannak a szeren, ha statokról van szó. És bizony, Annak ellenére, hogy kapott pár sack-et, és dobott egy int-et, Schaub (497 yard!) a második félidőben ficánkolt. Fostert és Johnsont se nagyon tudtuk tartani... Az új rendszerre való átállás nem megy zökkenőmentesen, ez azért látszik... A secondary-be simán bepasszolják a labdát, ezt meg is jegyeztem, már a Cowboys ellen is. És függetlenül attól, hogy Landry tarol, attól még a yardokat rendesen nyeljük. Én azt mondom, felesleges volt ez az átállás, a védelem tavaly is jó volt. De Shanny biztos tudja mit csinál, majd összeáll ez később, ahogy jönnek a meccsek egymás után. Azért kíváncsi leszek a secondary-re a Manningek, vagy Rogers ellen.....apeszos
Ligautolsó D# két forduló után???
Ez mellbevágó volt.agent T
Még inkább fontos lenne a statisztikák fényében kezdeni valamit Alberttel, dógozzon vagy tipli, mert a front seven így nem okés. Nem mintha rá akarnám verni a balhét egyszemélyben, de immár napnál világosabb, hogy valamit tenni kell.
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
Ennyire vakok voltunk két meccsen keresztül? .....................Mondjuk lehet benne valami, az amcsik mindíg ott vannak a szeren, ha statokról van szó. És bizony, Annak ellenére, hogy kapott pár sack-et, és dobott egy int-et, Schaub (497 yard!) a második félidőben ficánkolt. Fostert és Johnsont se nagyon tudtuk tartani... Az új rendszerre való átállás nem megy zökkenőmentesen, ez azért látszik... A secondary-be simán bepasszolják a labdát, ezt meg is jegyeztem, már a Cowboys ellen is. És függetlenül attól, hogy Landry tarol, attól még a yardokat rendesen nyeljük. Én azt mondom, felesleges volt ez az átállás, a védelem tavaly is jó volt. De Shanny biztos tudja mit csinál, majd összeáll ez később, ahogy jönnek a meccsek egymás után. Azért kíváncsi leszek a secondary-re a Manningek, vagy Rogers ellen.....
Ez mellbevágó volt.agent T
több mint 15 éve
http://www.redskins.com/gen/articles/For_Redskins__Leaky_Pass_Defense_a_Concern_155783.jsp"The NFL’s Week 2 stats will be updated after the Monday night game and this part is unlikely to change: The Redskins rank 32nd in total defense, 31st against the pass."
????
Ennyire vakok voltunk két meccsen keresztül? Vagy legalábbis én... csak mondtam és mondtam, hogy a D# rendben van, a D# jól dolgozik... bár néha megjegyeztük az eredményfigyelőben, hogy nyeljük a yardokat mint a szopós boci... de valahogy igazából az kötötte le a figyelmem, hogy az offense mit csinál, mert az előző szezon után az volt égető kérdés...
És engem nem nyugtat meg az, hogy Romoék meg a Texans offense ellen jött össze ez a statisztika.
Ez mellbevágó volt.
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Én nem vagyok élből ellene a dolognak, mert az a srác, akinek a nevét sose tudom leírni, elég jól helyettesítette Big Alt, a futáson meg tényleg muszáj valahogyan segíteni.agent TÉn meg nem is figyeltem ki volt helyette, mert fel sem tűnt a hiánya.... Inkább Landry tűnt fel.. 😀
Akkor már legalább kilóra cseréljük és kijönne belőle 2, de lehet 3 cheerleader is. 3 miniszoknya meg tutter jobbat tenne a morálnak, mint a hisztis zsírfeka! big_smilenexion218Pláne ha nem BigAl-on van a mini... 😀 Mindenesetre jelenleg csak kolonc, a bazi fizetésével együtt...
több mint 15 éve
Akkor már legalább kilóra cseréljük és kijönne belőle 2, de lehet 3 cheerleader is. 3 miniszoknya meg tutter jobbat tenne a morálnak, mint a hisztis zsírfeka! 😀már régebb óta motoszkál bennem, de mit gondolna a nagyérdemű[aka törzsi tanács] egy Haynesworth-Mankins traderől?, bár akkor óhatatlanul szükséges lenne egy Dlineman, de legalább a futás elméletileg működne mögöttesapkaAlbertet egy cheerleaderre is.....apeszos
több mint 15 éve
Én nem vagyok élből ellene a dolognak, mert az a srác, akinek a nevét sose tudom leírni, elég jól helyettesítette Big Alt, a futáson meg tényleg muszáj valahogyan segíteni.már régebb óta motoszkál bennem, de mit gondolna a nagyérdemű[aka törzsi tanács] egy Haynesworth-Mankins traderől?, bár akkor óhatatlanul szükséges lenne egy Dlineman, de legalább a futás elméletileg működne mögöttesapkaAlbertet egy cheerleaderre is.....apeszos
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
már régebb óta motoszkál bennem, de mit gondolna a nagyérdemű[aka törzsi tanács] egy Haynesworth-Mankins traderől?, bár akkor óhatatlanul szükséges lenne egy Dlineman, de legalább a futás elméletileg működne mögöttesapkaAlbertet egy cheerleaderre is.....
több mint 15 éve
OFFBanyek miről maradtam le? 😊
apeszos, kacsa, sapka, nexion meg én éppen mind elérhető státuszban.
Törzsi tanács??? 😀
ONagent T

Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 15 éve
már régebb óta motoszkál bennem, de mit gondolna a nagyérdemű[aka törzsi tanács] egy Haynesworth-Mankins traderől?, bár akkor óhatatlanul szükséges lenne egy Dlineman, de legalább a futás elméletileg működne mögötte
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
én régen is bírtam. akkora szája van mint prime-nak, csak mondjuk a teljesítménye még nem tart ott 😊http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5596206Hall szerintem egy gyökér volt mielőtt Redskin lett, de valahogy nagyon jó arc lett belőle.agent T
hall szimpatikus megnyilvánulása. szeressük a tüzeta.kacsa
több mint 15 éve
Remélem..... És nem azért nagy a csönd mert baj van. Williams térdének is hamar utána jártak.Ja, és Redék itt sincsenek, pedig az csúcsdöntés lett volna. 😮OFFUff.....megvagyunk mind az öten? 😀 😀apeszos
Törzsi tanács??? 😀
ONagent T
Mmmmm semmilyen releváns információt nem találok Brian Orakpoval kapcsolatban. Má szóltak volna, ha nagy a gáz, nem?agent T
több mint 15 éve
Ja, és Redék itt sincsenek, pedig az csúcsdöntés lett volna. 😮OFFUff.....megvagyunk mind az öten? 😀 😀apeszos
Törzsi tanács??? 😀
ONagent T
Mmmmm semmilyen releváns információt nem találok Brian Orakpoval kapcsolatban. Má szóltak volna, ha nagy a gáz, nem?
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
OFFUff.....megvagyunk mind az öten? 😀 😀
Törzsi tanács??? 😀
ONagent T
több mint 15 éve
most láttam Giants topicban,Ez tényleg király. Jó a QB-nk kecója, olyan kis hangulatos. 😊
csak mert van egy kis kötődés, és nagyon nagy reklám 😊
http://www.youtube.com/watch?v=U-J9NvAalcosapka
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
OFFapeszos, kacsa, sapka, nexion meg én éppen mind elérhető státuszban.
Törzsi tanács??? 😀
ON
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
most láttam Giants topicban, csak mert van egy kis kötődés, és nagyon nagy reklám 😊
http://www.youtube.com/watch?v=U-J9NvAalco
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5596206Hall szerintem egy gyökér volt mielőtt Redskin lett, de valahogy nagyon jó arc lett belőle.
hall szimpatikus megnyilvánulása. szeressük a tüzeta.kacsa
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5596206hall szimpatikus megnyilvánulása. szeressük a tüzet
több mint 15 éve
Na csak pár szóban tényleg, mert betegség is gyötört meg a munka is...Naggyyyon sajnálom, kurva nagy kár érte!!! Persze ha mondjuk még januárban is állni fogunk, akkor leszarom, de azért lendület adott volna a csapatnak a 2-0. És valóban én is rehabilitálom a hódb@szó #30-nket! 😀 Letöltöttem a cowgirls elleni meccset, istenkirály a faszi!!! Kőkemény, repked fel-alá és utána végig szövegel a legyalult delikvensnek! Nagyon tetszik! HTTR!
több mint 15 éve
No structural damage.This is a big sigh of relief!!
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ab0d73/article/mri-on-williams-left-knee-negative-status-uncertain-vs-rams?module=HP_headlinesagent T
több mint 15 éve
No structural damage.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ab0d73/article/mri-on-williams-left-knee-negative-status-uncertain-vs-rams?module=HP_headlines
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
én azt komolyan gondoltam. éreztem h szoros meccs lesz, bár még midnig el vagyok ámulva milyen bíztatóan játszottunk. attól h skins fan vagyok tisztában vagyok a dolgokkal 😊 ezért örültem ennek a meccsnek, mert ez egy buzi erős texans bárhogy nézzük, és a tavalyi 4. drafthely nem azt gondoltatná az emberrel h ilyen produkcióra képes a csapat. én csupa optimizmus vagyok, főleg ha albert székhelyet váltstatisztikáknál ajánlom mindenki figyelmébe, hogy landry vezeti, rocky meg 3. a tackle listán. azért az nem gyenge 😀