NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
és azt ne feledjétek h ez a schaub tüzijáték istenesen emgdobott minket, ami nem hinném h mégegyzser elő fog fordulni. tehát jövünk majd föl remélhetőlega.kacsa
Ugyanezt akartam mondani. Két meccsen vagyunk túl összesen, amiből az egyiken majd' 500 yardot nyeltünk, nyilván ez nem fog minket a stat élére tenni. De van még hátra 14, nem tartom valószínűnek, hogy rendszer lesz az ilyen jellegű tüzijáték ellenünk...nexion218
Én viszont pont ettől félek. Ha Schaub így megszórt bennünket, mi lesz a "sztárok" ellen? Manning meg Rogers kicsit jobban dobál, és jobbak a célpontjai is....
több mint 15 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
és azt ne feledjétek h ez a schaub tüzijáték istenesen emgdobott minket, ami nem hinném h mégegyzser elő fog fordulni. tehát jövünk majd föl remélhetőlega.kacsa
Ugyanezt akartam mondani. Két meccsen vagyunk túl összesen, amiből az egyiken majd' 500 yardot nyeltünk, nyilván ez nem fog minket a stat élére tenni. De van még hátra 14, nem tartom valószínűnek, hogy rendszer lesz az ilyen jellegű tüzijáték ellenünk...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
olyan a védelmünk mint a tavalyi saints. ők is hátul voltak totálban, csak hát turnover gyár volt a csapat és redzone-ban is kiemelkedő volt. és azt ne feledjétek h ez a schaub tüzijáték istenesen emgdobott minket, ami nem hinném h mégegyzser elő fog fordulni. tehát jövünk majd föl remélhetőleg
több mint 15 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Ennyire vakok voltunk két meccsen keresztül? .....................
Ligautolsó D# két forduló után???

Ez mellbevágó volt.agent T
Mondjuk lehet benne valami, az amcsik mindíg ott vannak a szeren, ha statokról van szó. És bizony, Annak ellenére, hogy kapott pár sack-et, és dobott egy int-et, Schaub (497 yard!) a második félidőben ficánkolt. Fostert és Johnsont se nagyon tudtuk tartani... Az új rendszerre való átállás nem megy zökkenőmentesen, ez azért látszik... A secondary-be simán bepasszolják a labdát, ezt meg is jegyeztem, már a Cowboys ellen is. És függetlenül attól, hogy Landry tarol, attól még a yardokat rendesen nyeljük. Én azt mondom, felesleges volt ez az átállás, a védelem tavaly is jó volt. De Shanny biztos tudja mit csinál, majd összeáll ez később, ahogy jönnek a meccsek egymás után. Azért kíváncsi leszek a secondary-re a Manningek, vagy Rogers ellen.....apeszos
Igen, én is ezzel nyugtatom magam, hogy ez a tanulási periódus. És lehet, hogy nem is kell várni Rogersre a teszthez, már két hét múlva kifogunk egy megtáltosodott Vicket. (Rams? Mit várunk tőlük?)
Még inkább fontos lenne a statisztikák fényében kezdeni valamit Alberttel, dógozzon vagy tipli, mert a front seven így nem okés. Nem mintha rá akarnám verni a balhét egyszemélyben, de immár napnál világosabb, hogy valamit tenni kell.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
Ennyire vakok voltunk két meccsen keresztül? .....................

Ez mellbevágó volt.agent T
Mondjuk lehet benne valami, az amcsik mindíg ott vannak a szeren, ha statokról van szó. És bizony, Annak ellenére, hogy kapott pár sack-et, és dobott egy int-et, Schaub (497 yard!) a második félidőben ficánkolt. Fostert és Johnsont se nagyon tudtuk tartani... Az új rendszerre való átállás nem megy zökkenőmentesen, ez azért látszik... A secondary-be simán bepasszolják a labdát, ezt meg is jegyeztem, már a Cowboys ellen is. És függetlenül attól, hogy Landry tarol, attól még a yardokat rendesen nyeljük. Én azt mondom, felesleges volt ez az átállás, a védelem tavaly is jó volt. De Shanny biztos tudja mit csinál, majd összeáll ez később, ahogy jönnek a meccsek egymás után. Azért kíváncsi leszek a secondary-re a Manningek, vagy Rogers ellen.....
több mint 15 éve
http://www.redskins.com/gen/articles/For_Redskins__Leaky_Pass_Defense_a_Concern_155783.jsp

"The NFL’s Week 2 stats will be updated after the Monday night game and this part is unlikely to change: The Redskins rank 32nd in total defense, 31st against the pass."

????

Ennyire vakok voltunk két meccsen keresztül? Vagy legalábbis én... csak mondtam és mondtam, hogy a D# rendben van, a D# jól dolgozik... bár néha megjegyeztük az eredményfigyelőben, hogy nyeljük a yardokat mint a szopós boci... de valahogy igazából az kötötte le a figyelmem, hogy az offense mit csinál, mert az előző szezon után az volt égető kérdés...
És engem nem nyugtat meg az, hogy Romoék meg a Texans offense ellen jött össze ez a statisztika.

Ez mellbevágó volt.

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Én nem vagyok élből ellene a dolognak, mert az a srác, akinek a nevét sose tudom leírni, elég jól helyettesítette Big Alt, a futáson meg tényleg muszáj valahogyan segíteni.agent T
Én meg nem is figyeltem ki volt helyette, mert fel sem tűnt a hiánya.... Inkább Landry tűnt fel.. 😀
Akkor már legalább kilóra cseréljük és kijönne belőle 2, de lehet 3 cheerleader is. 3 miniszoknya meg tutter jobbat tenne a morálnak, mint a hisztis zsírfeka! big_smilenexion218
Pláne ha nem BigAl-on van a mini... 😀 Mindenesetre jelenleg csak kolonc, a bazi fizetésével együtt...
több mint 15 éve
már régebb óta motoszkál bennem, de mit gondolna a nagyérdemű[aka törzsi tanács] egy Haynesworth-Mankins traderől?, bár akkor óhatatlanul szükséges lenne egy Dlineman, de legalább a futás elméletileg működne mögöttesapka
Albertet egy cheerleaderre is.....apeszos
Akkor már legalább kilóra cseréljük és kijönne belőle 2, de lehet 3 cheerleader is. 3 miniszoknya meg tutter jobbat tenne a morálnak, mint a hisztis zsírfeka! 😀

több mint 15 éve
már régebb óta motoszkál bennem, de mit gondolna a nagyérdemű[aka törzsi tanács] egy Haynesworth-Mankins traderől?, bár akkor óhatatlanul szükséges lenne egy Dlineman, de legalább a futás elméletileg működne mögöttesapka
Albertet egy cheerleaderre is.....apeszos
Én nem vagyok élből ellene a dolognak, mert az a srác, akinek a nevét sose tudom leírni, elég jól helyettesítette Big Alt, a futáson meg tényleg muszáj valahogyan segíteni.

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Albertet egy cheerleaderre is.....
több mint 15 éve
Red Washington Commanders 49 — Redskins fan
OFF

apeszos, kacsa, sapka, nexion meg én éppen mind elérhető státuszban.

Törzsi tanács??? 😀

ONagent T
Banyek miről maradtam le? 😊

Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 15 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
már régebb óta motoszkál bennem, de mit gondolna a nagyérdemű[aka törzsi tanács] egy Haynesworth-Mankins traderől?, bár akkor óhatatlanul szükséges lenne egy Dlineman, de legalább a futás elméletileg működne mögötte

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5596206

hall szimpatikus megnyilvánulása. szeressük a tüzeta.kacsa
Hall szerintem egy gyökér volt mielőtt Redskin lett, de valahogy nagyon jó arc lett belőle.agent T
én régen is bírtam. akkora szája van mint prime-nak, csak mondjuk a teljesítménye még nem tart ott 😊
több mint 15 éve
OFF

Törzsi tanács??? 😀

ONagent T
Uff.....megvagyunk mind az öten? 😀 😀apeszos
Ja, és Redék itt sincsenek, pedig az csúcsdöntés lett volna. 😮

Mmmmm semmilyen releváns információt nem találok Brian Orakpoval kapcsolatban. Má szóltak volna, ha nagy a gáz, nem?agent T
Remélem..... És nem azért nagy a csönd mert baj van. Williams térdének is hamar utána jártak.
több mint 15 éve
OFF

Törzsi tanács??? 😀

ONagent T
Uff.....megvagyunk mind az öten? 😀 😀apeszos
Ja, és Redék itt sincsenek, pedig az csúcsdöntés lett volna. 😮

Mmmmm semmilyen releváns információt nem találok Brian Orakpoval kapcsolatban. Má szóltak volna, ha nagy a gáz, nem?

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
OFF

Törzsi tanács??? 😀

ONagent T
Uff.....megvagyunk mind az öten? 😀 😀
több mint 15 éve
most láttam Giants topicban,
csak mert van egy kis kötődés, és nagyon nagy reklám 😊
http://www.youtube.com/watch?v=U-J9NvAalcosapka
Ez tényleg király. Jó a QB-nk kecója, olyan kis hangulatos. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
OFF

Törzsi tanács??? 😀

ON

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
most láttam Giants topicban,
csak mert van egy kis kötődés, és nagyon nagy reklám 😊
http://www.youtube.com/watch?v=U-J9NvAalco

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve

hall szimpatikus megnyilvánulása. szeressük a tüzeta.kacsa
Hall szerintem egy gyökér volt mielőtt Redskin lett, de valahogy nagyon jó arc lett belőle.

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve

hall szimpatikus megnyilvánulása. szeressük a tüzet
több mint 15 éve
Na csak pár szóban tényleg, mert betegség is gyötört meg a munka is...
Naggyyyon sajnálom, kurva nagy kár érte!!! Persze ha mondjuk még januárban is állni fogunk, akkor leszarom, de azért lendület adott volna a csapatnak a 2-0. És valóban én is rehabilitálom a hódb@szó #30-nket! 😀 Letöltöttem a cowgirls elleni meccset, istenkirály a faszi!!! Kőkemény, repked fel-alá és utána végig szövegel a legyalult delikvensnek! Nagyon tetszik! HTTR!

több mint 15 éve
No structural damage.

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ab0d73/article/mri-on-williams-left-knee-negative-status-uncertain-vs-rams?module=HP_headlinesagent T
This is a big sigh of relief!!
több mint 15 éve
No structural damage.

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ab0d73/article/mri-on-williams-left-knee-negative-status-uncertain-vs-rams?module=HP_headlines

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
én azt komolyan gondoltam. éreztem h szoros meccs lesz, bár még midnig el vagyok ámulva milyen bíztatóan játszottunk. attól h skins fan vagyok tisztában vagyok a dolgokkal 😊 ezért örültem ennek a meccsnek, mert ez egy buzi erős texans bárhogy nézzük, és a tavalyi 4. drafthely nem azt gondoltatná az emberrel h ilyen produkcióra képes a csapat. én csupa optimizmus vagyok, főleg ha albert székhelyet vált

statisztikáknál ajánlom mindenki figyelmébe, hogy landry vezeti, rocky meg 3. a tackle listán. azért az nem gyenge 😀