2018 előszezon
1 feliratkozó
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Eddig elég szép amit a szinte második vonal művel a KC közel kezdő D-vel. A D kicsit gyengén kezdett, de aztán elég jól tartotta a KC kezdő O-T. Wimms, Cunningham és a TE-k játéka tetszetős. Coward kellemes meglepetése a pre seasonnak. Viszont Daniels sackje olyan volt hogy tankönyvbe illene erre zászlót dobtak a szerencsétlen védőre... Nagyon nem tetszik ez a sisak szabály...Inkább most fújják szét,mint a Playoffban. Évről-évre egyre szarabb ez a sok sárga. Ha ezt a Wims srácot sikerül beépíteni a kezdőbe,az nagy erősítés lesz nektek,marhajó a srác.
Tomcsik
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Eddig elég szép amit a szinte második vonal művel a KC közel kezdő D-vel. A D kicsit gyengén kezdett, de aztán elég jól tartotta a KC kezdő O-T. Wimms, Cunningham és a TE-k játéka tetszetős. Coward kellemes meglepetése a pre seasonnak. Viszont Daniels sackje olyan volt hogy tankönyvbe illene erre zászlót dobtak a szerencsétlen védőre... Nagyon nem tetszik ez a sisak szabály...
több mint 6 éve
A 0-5 se volt olyan rossz 😛 kb 3tdt hagytunk bennt idiótasággal.Nem is baj,nincs nagy kedvem 3-3-as döntetlent nézni 😊Azért ezt kicsit erősnek érzem, de lehet, hogy igazad van. Azt nem tudom a KC-nál milyen védelem játszik, de egyelőre úgy tűnik elegánsan hagyják egymást játszani a csapatok.Ez eddig elég jól néz ki a Bearstől úgy hogy nem is Trubi játszikTehetségre nem sok különbség van a két QB között.Mondjuk ez a KC D eléggé ZS csapat gyanús.Ettől függetlenül nem néz kis rosszul ez a Sikágó.
dande
LeviPoki
dande
LeviPoki
Egyébként Kéz Dániel előszezonban mindig jól néz ki, nálunk is így volt, aztán jötta szezon, s ott már gondba volt, ha pályára került.
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Wimsnek egészen bámulatos kéz-test koordinációja van. Ha megtanítják routet futni, blokkolni, úgy összességében focizni, akkor hamar kezdő lesz.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Nem is baj,nincs nagy kedvem 3-3-as döntetlent nézni 😊Azért ezt kicsit erősnek érzem, de lehet, hogy igazad van. Azt nem tudom a KC-nál milyen védelem játszik, de egyelőre úgy tűnik elegánsan hagyják egymást játszani a csapatok.Ez eddig elég jól néz ki a Bearstől úgy hogy nem is Trubi játszikTehetségre nem sok különbség van a két QB között.Mondjuk ez a KC D eléggé ZS csapat gyanús.Ettől függetlenül nem néz kis rosszul ez a Sikágó.
dande
LeviPoki
dande
több mint 6 éve
Azért ezt kicsit erősnek érzem, de lehet, hogy igazad van. Azt nem tudom a KC-nál milyen védelem játszik, de egyelőre úgy tűnik elegánsan hagyják egymást játszani a csapatok.Ez eddig elég jól néz ki a Bearstől úgy hogy nem is Trubi játszikTehetségre nem sok különbség van a két QB között.Mondjuk ez a KC D eléggé ZS csapat gyanús.Ettől függetlenül nem néz kis rosszul ez a Sikágó.
dande
LeviPoki
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
4-en nincsenek a Chiefs alapkezdőből védelmi oldalon.Ez eddig elég jól néz ki a Bearstől úgy hogy nem is Trubi játszikTehetségre nem sok különbség van a két QB között.Mondjuk ez a KC D eléggé ZS csapat gyanús.Ettől függetlenül nem néz kis rosszul ez a Sikágó.
dande
LeviPoki
Bears kezdő védelméből 9-en legalább.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ez eddig elég jól néz ki a Bearstől úgy hogy nem is Trubi játszikTehetségre nem sok különbség van a két QB között.Mondjuk ez a KC D eléggé ZS csapat gyanús.Ettől függetlenül nem néz kis rosszul ez a Sikágó.
dande
több mint 6 éve
Ez eddig elég jól néz ki a Bearstől úgy hogy nem is Trubi játszik
több mint 6 éve
buffstreamz.com/watch/nfl-live.phpCHI - KC stream
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Surda
3 297
W
több mint 6 éve
Surda
3 297
Ac/Dc
több mint 6 éve
Surda
3 297
AL lánggyújtását nem bízták a veletlenre 😜
több mint 6 éve
Surda
3 297
Just Win Baby!
több mint 6 éve
Na, jó lesz ez a Bucs offense, csak Winston nem kéne beleSzentem is hagy kéne Fitzmagiceket, ha megy a szekér 3 meccs után.
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Na, jó lesz ez a Bucs offense, csak Winston nem kéne bele
több mint 6 éve
Kampman
28 290
A Rays most játszik a Red Sox ellen hazai pályán, bár ott sincs teltházEzt a Buccanneers-Lions meccset szerintem már a háta közepére nem kívánja egyik csapat seHát ja. És Mennyeis a nézőtéren a helyek kihasználtsága. A Lions nem panaszkodhat majd a nagy hangzavarra. 😊
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
Ezt a Buccanneers-Lions meccset szerintem már a háta közepére nem kívánja egyik csapat seHát ja. És Mennyeis a nézőtéren a helyek kihasználtsága. A Lions nem panaszkodhat majd a nagy hangzavarra. 😊
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ezt a Buccanneers-Lions meccset szerintem már a háta közepére nem kívánja egyik csapat se
több mint 6 éve
Látom terhelik rendesen AP-t!
több mint 6 éve
Remélem lesz Tampában meccs és Make meg Höri nem hiába virrasztott, hogy közvetítsen. Meanwhlie in Carolina.
twitter.com/SteveReedAP/status/1033140014891327489
több mint 6 éve
leköteleztelOi, stream a Giants meccs?buffstreamz.com/watch/nfl-live.php
ironroy
xrace77
több mint 6 éve
buffstreamz.com/watch/nfl-4.phpEz WAS - DEN stream ma
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀