2018 előszezon
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Stream esetleg?
több mint 6 éve
A Teddy Bridgewater to Jacksonville kiáltások nem ma fognak elhalkulni, sőt...Viszont a Jaguars D még hiányos felállásban is remek, főleg ha nem fújnak rájuk marhaságokat.
több mint 6 éve
Hill most baxa el h valaha is backup QB legyen 😮
több mint 6 éve
Ezt már a fumble után írtam..Köszönöm megy telón, de támadásban nekünk nincs sok köszönet.... Reméljük Foles még meg is sérül...kell neked ilyeneket mondani.... 😀
dande
katonadani
több mint 6 éve
katonadani
453
Köszönöm megy telón, de támadásban nekünk nincs sok köszönet.... Reméljük Foles még meg is sérül...kell neked ilyeneket mondani.... 😀
dande
több mint 6 éve
Spy
2 337
Igen
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Valaki nezi Meg?
több mint 6 éve
Köszönöm megy telón, de támadásban nekünk nincs sok köszönet.... Reméljük Foles még meg is sérül...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Telón passz, hogy megy-ewebtvhd.com.br/nfl/nfl1.php
A védelmünk két drive alatt többet csinált, mint a Super Bowlon, bár most segít azért Foles is 😊
több mint 6 éve
Várható valami értelmes stream ami telón is nézhető? Esetleg YouTube? Ha igen, köszönöm majd.
több mint 6 éve
nando89
3 894
Hundley előszezonban parádézik most is.Csak jött azért az Int 😀 bár erről annyira nem tehet 😊
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Jó hogy kezdődik a preseason, be is nyomtam a SB ismétlést tizenhetedjére
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Hundley előszezonban parádézik most is.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Ed Hochuli fia vezeti a meccsünket és Hundley kezd, már megérte felkelni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Na azt hiszem láttam is amire kíváncsi voltam. Az O még sehol sincs, a D úgy szintén... Persze messze még a szezon kezdet, meg preseason meg stb... De ez eddig egy kalap szar...
több mint 6 éve
Eddig elég szarok vagyunk mind O mind D oldalon... Turbóman meg... előszezon, csak 2 drive meg minden... de ez a srác mintha visszafejlődött volna, pedig tavaly se volt vmi penge 😛 Mire ezt leírom Pick6 Dalton bácsitól 😀 nah, már csak a csoda qb-nk mutathatna életjeleket 😊
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nyilván én vagyok a fasz, de grandmára és pastára is elég sokat hozott ki, aclee pedig privát 😀Linkeket hol szoktatok nézni? Hozzá vagyok szokva a jó kis gamepasshez^^Illetve kövesd be grandmat, acleet és pastat twitteren
Wyatt
shawnka
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Köszi, majd rákeresek akkor ezekre is valamikorLinkeket hol szoktatok nézni? Hozzá vagyok szokva a jó kis gamepasshez^^Illetve kövesd be grandmat, acleet és pastat twitteren
Wyatt
shawnka
több mint 6 éve
Istenem LandryAhogy nezem iden eleg sok zaszlo lesz "taunting" miatt. Nagy hulyeseg volt, mert Jenkins nagyon benezte a dolgokat. Eddig ketszer is profitaltunk a Cleveland fegyelmezetlensegeibol.
shawnka
több mint 6 éve
Linkeket hol szoktatok nézni? Hozzá vagyok szokva a jó kis gamepasshez^^Illetve kövesd be grandmat, acleet és pastat twitteren
Wyatt