NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Cruyffista
3 343
kezdődnek a nem 1-2. pickre vonatkozó spoilerek, szóval aki nem akarja tudni a 3. választást annak twitter kikapcs.
több mint 3 éve
nfs underground intensifiestoo slowazt is tessék 😀
briareos
empty taxi
több mint 3 éve
too slowazt is tessék 😀
briareos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Így 1:15-kor azt hallani, hogy Karolina Pántersz, erős.semmi minneszóóóóóóta?
xrace77
több mint 3 éve
fk helyett:4 fehér egy feka? Nem nézek ilyen rasszista streameket, csak az FK! #BLM
www.youtube.com/watch?v=yvpjXZ2O6Qc&ab_channel=ProFootballFocus
braxa88
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
xrace77
4 515
Így 1:15-kor azt hallani, hogy Karolina Pántersz, erős.
több mint 3 éve
Köszi! Sajnos Digim van, úgyhogy az Aréna kiesik 😕 Pedig nagyon kíváncsi vagyok shawnkáékra, na de majd jövőre!Stream linkek lesznek majd @r.baggio?nfl.com-on menni fog a draft végig, nem?
Hulkeinstein
az espn-es meg itt van egy
gma2.blab.email/draft.php
és ugye arena4
r.baggio
több mint 3 éve
braxa88
12 534
fk helyett:www.youtube.com/watch?v=yvpjXZ2O6Qc&ab_channel=ProFootballFocus
több mint 3 éve
Stream linkek lesznek majd @r.baggio?nfl.com-on menni fog a draft végig, nem?
Hulkeinstein
az espn-es meg itt van egy
gma2.blab.email/draft.php
és ugye arena4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Not my proudest fap.Itt is vannak csöcsök.most elvilegTribünös még nem kezdődött el?nem
Toto21
r.baggio
briareos
xrace77
balintbaba
több mint 3 éve
Sziasztok!nflbite.com/game/nfl-draft-2021-live-stream/
Az éves hagyománynak megfelelően idén is csináltam egy konszenszus big boardot. Most nem volt rá annyi időm, amennyit szerettem volna, de így is sikerült több tucat boardot kigyűjteni a legismertebb szakértőktől, valamint van azért extra infó is (RAS, atlétikai tesztek, életkor, stb.). Van teljes big board, pozíciós rangsor, valamint draftsorrend is. A terv az, hogy az egész draft alatt frissíteni fogom, úgyhogy ha kerestek egy trackert, akkor használjátok egészséggel! 😊
Stream linkek lesznek majd @r.baggio?
docs.google.com/spreadsheets/d/1hpa9UMASJaoSfPPpc0CcNvqNDmTssf7Yftph8P9wIjw/edit#gid=0
Hulkeinstein
több mint 3 éve
Toto21
5 948
Ha tévedek elnézést kérek, de számomra az első benyomás ez volt. Nekem Mac Jones kicsit hasonlít Manziel-re, vagyis ő jutott valahogy egyből róla eszembe.Eddig Lance > Jones. Az ahogy beszél teljesen más szint. Más a kisugárzása. Az egyik egy bohóc a másik, meg egy értelmes ember.Azért baszki ilyeneket leszűrni egy interjú alapján, főleg, hogy szerintem nem is volt gáz Mac Jones egyáltalán.
Toto21
tenorx
több mint 3 éve
Not my proudest fap.Itt is vannak csöcsök.most elvilegTribünös még nem kezdődött el?nem
Toto21
r.baggio
briareos
xrace77
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
első benyomás ilyen, majd meglátja toto az évek során jó volt e benyomásaEddig Lance > Jones. Az ahogy beszél teljesen más szint. Más a kisugárzása. Az egyik egy bohóc a másik, meg egy értelmes ember.Azért baszki ilyeneket leszűrni egy interjú alapján, főleg, hogy szerintem nem is volt gáz Mac Jones egyáltalán.
Toto21
tenorx
több mint 3 éve
Sziasztok!Az éves hagyománynak megfelelően idén is csináltam egy konszenszus big boardot. Most nem volt rá annyi időm, amennyit szerettem volna, de így is sikerült több tucat boardot kigyűjteni a legismertebb szakértőktől, valamint van azért extra infó is (RAS, atlétikai tesztek, életkor, stb.). Van teljes big board, pozíciós rangsor, valamint draftsorrend is. A terv az, hogy az egész draft alatt frissíteni fogom, úgyhogy ha kerestek egy trackert, akkor használjátok egészséggel! 😊
Stream linkek lesznek majd @r.baggio?
docs.google.com/spreadsheets/d/1hpa9UMASJaoSfPPpc0CcNvqNDmTssf7Yftph8P9wIjw/edit#gid=0
több mint 3 éve
braxa88
12 534
kínosmost elvilegTribünös még nem kezdődött el?nem
Toto21
r.baggio
briareos
több mint 3 éve
rikácsolás nem kéne a háttérbeItt is vannak csöcsök.most elvilegTribünös még nem kezdődött el?nem
Toto21
r.baggio
briareos
xrace77
több mint 3 éve
Eddig Lance > Jones. Az ahogy beszél teljesen más szint. Más a kisugárzása. Az egyik egy bohóc a másik, meg egy értelmes ember.Azért baszki ilyeneket leszűrni egy interjú alapján, főleg, hogy szerintem nem is volt gáz Mac Jones egyáltalán.
Toto21
több mint 3 éve
xrace77
4 515
Itt is vannak csöcsök.most elvilegTribünös még nem kezdődött el?nem
Toto21
r.baggio
briareos
több mint 3 éve
most elvilegTribünös még nem kezdődött el?nem
Toto21
r.baggio
több mint 3 éve
too slowah de kurva unalmas a pre showTessék.
inkább nyomjanak 1 óra scoop there it ist
briareos
iktriad
több mint 3 éve
ah de kurva unalmas a pre showTessék.
briareos
több mint 3 éve
Toto21
5 948
Mondjuk jól megszívnák a bukik, ha Lance lenne a 3. pick. 4-es szorzó volt rá, egy héttel ezelőtt meg 5-ös.Mel és DJ is Lance-t mondta 1/3-ra
Cruyffista
több mint 3 éve
Trey Lance-nek van egy saját Mini Me-je 😀várom már h perceken belül jöjjön egy insider tweet h nem is az öccse hanem a fia, és nagyobbat zuhan mint tunsil a draftpickmágnes
i.ibb.co/FxWhC56/trey.png
winston
briareos
több mint 3 éve
ah de kurva unalmas a pre showwww.youtube.com/watch?v=ye4_9sLnAXs
briareos