NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 5 éve
just reach babyMár nem lehet őket annyira biztosra venni, mint a kilencvenes és 2000-es években, amikor Al Davis megbízhatóan és rendszeresen rárepült az éppen aktuális SB MVP-re vagy a leggyorsabban 40 yardozó prospectre, de valóban azért top 3-asak még mindig.szerintem a Raiders évek óta Top 3-as itt én őket mondanám idénre is.Akkor én is azt írom mi, hâtha eljinxelem 😛 😉szerintem mi 😕tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
Janek
MirrMurr
dande
Toto21
Kampman
több mint 5 éve
Már nem lehet őket annyira biztosra venni, mint a kilencvenes és 2000-es években, amikor Al Davis megbízhatóan és rendszeresen rárepült az éppen aktuális SB MVP-re vagy a leggyorsabban 40 yardozó prospectre, de valóban azért top 3-asak még mindig.szerintem a Raiders évek óta Top 3-as itt én őket mondanám idénre is.Akkor én is azt írom mi, hâtha eljinxelem 😛 😉szerintem mi 😕tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
Janek
MirrMurr
dande
Toto21
több mint 5 éve
egész éjjel jay-z-t veretnek nfl networkon nem is értem 😀
több mint 5 éve
szerintem a Raiders évek óta Top 3-as itt én őket mondanám idénre is.Akkor én is azt írom mi, hâtha eljinxelem 😛 😉szerintem mi 😕tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
Janek
MirrMurr
dande
több mint 5 éve
asszem megpróbálok aludni egy kicsit a draft előtt 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
előre szólok aki spoilerez annak olyan csöcsöket linkelek h egy életre elmegy a kedve a szextől
több mint 5 éve
Akkor én is azt írom mi, hâtha eljinxelem 😛 😉szerintem mi 😕tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
Janek
MirrMurr
több mint 5 éve
szerintem mi 😕tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
Janek
több mint 5 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Remelem nem mi!!!
briareos
több mint 5 éve
Raiders, seahawks (bocs nem ide), phins, jets nem ér ezek adottaktippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Raiders.
briareos
iktriad
több mint 5 éve
Politeizmus, ha megfigyeled az ominozus hszben amire válaszoltam kis i szerepelÉn azt hittem, hogy az te vagy. 😮patsbe megy mert Isten egy dagadt nő aki utál engemtippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos
Löfli
briareos
isten fasza állna bele az összes nőnemű lénybeghstzRKöszi h szorítasz, rajta vagyok a témánbriareosiktriad
több mint 5 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?49ers
briareos
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Mindeneesetre jobban néz ki ki mint a mi "idegbetegünk" 😛Most kellett volna valami felvezető az Arénára, mert elindul a tüzijáték rendesen....erre gondolsz? 😀
Aki nem bírná ébren lesz bézbóz addig a Sport TV-n 😛
dande
https://t.co/U0lTpAW8Ou pic.twitter.com/LyzDUaPtPi
— Annie Agar (@AnnieAgar) April 29, 2021
Negritis
több mint 5 éve
Most kellett volna valami felvezető az Arénára, mert elindul a tüzijáték rendesen....erre gondolsz? 😀
Aki nem bírná ébren lesz bézbóz addig a Sport TV-n 😛
dande
https://t.co/U0lTpAW8Ou pic.twitter.com/LyzDUaPtPi
— Annie Agar (@AnnieAgar) April 29, 2021
több mint 5 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?Raiders.
briareos
több mint 5 éve
Én azt hittem, hogy az te vagy. 😮patsbe megy mert Isten egy dagadt nő aki utál engemtippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos
Löfli
briareos
isten fasza állna bele az összes nőnemű lénybeghstzR
Köszi h szorítasz, rajta vagyok a témánbriareos
több mint 5 éve
Most kellett volna valami felvezető az Arénára, mert elindul a tüzijáték rendesen.... Aki nem bírná ébren lesz bézbóz addig a Sport TV-n 😛
több mint 5 éve
feketével nincs baj, szeretem a barnacukrot 😀és fekete 😀patsbe megy mert Isten egy dagadt nő aki utál engemtippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos
Löfli
briareos
Negritis
több mint 5 éve
és fekete 😀patsbe megy mert Isten egy dagadt nő aki utál engemtippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos
Löfli
briareos
több mint 5 éve
patsbe megy mert Isten egy dagadt nő aki utál engemtippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos
Löfli
több mint 5 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?én, hogy hajnalban kelek 😕 remélem addigra elcserélik Rodgerst a Bearsbe
briareos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
csöcs mehet majd? 😀
több mint 5 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?49ers
briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?lions, broncos
briareos