NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
tippek kik csinálják ma a legnagyobb faszságot?
több mint 3 éve
Sziasztok!Akörül.
No és vajon, ha felkelek 02:00-kor, akkor időben kb. mikor fogunk eljutni 14-ig? 03:45 tája?
PatrickSKOL
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Sziasztok!No és vajon, ha felkelek 02:00-kor, akkor időben kb. mikor fogunk eljutni 14-ig? 03:45 tája?
több mint 3 éve
Ja még a Jax kap egy visszautasíthatalan ajánlatot a GBtől 😛 😀Marcedes Lewis és Lazard visszajön Taven Bryanért cserébe? Jó, csináljuk!
dande
több mint 3 éve
Ja még a Jax kap egy visszautasíthatalan ajánlatot a GBtől 😛 😀
több mint 3 éve
1/1 Aaron Rodgers 🤣
több mint 3 éve
Holnap ZH, meg még gyereket is szülők! De biztos nem hagyom ki a draftot! 😄
több mint 3 éve
Van egy olyan érzésem, hogy 1/1s picknek TLawt választja a Jax. Nem tudom miért 😀Én inkább arra tennék pénzt, hogy lesz-e reklám az ELSŐ pick előtt. Mert tavaly mind a 12 Jags pick előtt elmentek reklámozni! Lásd még.
Jó szórakozást! 😊 😉 😛!
dande
Do it, @NFLNetwork and @ESPNNFL.
— #DUUUVAL (@Jaguars) April 28, 2021
Go to commercial break during the first overall pick.
We dare you. pic.twitter.com/ICfnK8fEAv
(Rich Eisen szerint idén az 1/1 előtt nem teszi majd meg az NFL Network.)
Na most miattad Baalke tuti ezért le vagy felcserél.4:30-kor kell kelnem, akkor kb hol fogunk tartani? 😀2. jags pickhez közel!
Löfli
winston
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
4:30-kor kell kelnem, akkor kb hol fogunk tartani? 😀2. jags pickhez közel!
Löfli
több mint 3 éve
4:30-kor kell kelnem, akkor kb hol fogunk tartani? 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 289
Unibeten jelenleg 1.01-es szorzó van arra, hogy Trevor lesz az első, és arra is, hogy Wilson lesz a 2.Van egy olyan érzésem, hogy 1/1s picknek TLawt választja a Jax. Nem tudom miért 😀Tegyél fel rá 2000 eurót, aztán jöhet a screenshot 😜
Jó szórakozást! 😊 😉 😛!
dande
warr_b
Trey Lance tűnik a legvalószínűbb harmadiknak 1.67-tel.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Van egy olyan érzésem, hogy 1/1s picknek TLawt választja a Jax. Nem tudom miért 😀Tegyél fel rá 2000 eurót, aztán jöhet a screenshot 😜
Jó szórakozást! 😊 😉 😛!
dande
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Van egy olyan érzésem, hogy 1/1s picknek TLawt választja a Jax. Nem tudom miért 😀Jó szórakozást! 😊 😉 😛!
több mint 3 éve
Draft tracker /// BIG BOARD
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal