NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
deyell
11 702
Gillespie jobb lesz, mint Moehrignála nem, de Abramnál jobb lehet.
r.baggio
choose life
több mint 3 éve
Gillespie jobb lesz, mint Moehrig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Raiders 11 Safetyvel áll fel majd
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Raiders meg egy S? Betankolnak ok is
több mint 3 éve
és ráadásul Bama játékos, nem értem, hogy hagyhattátok még bentAkkor nekünk valóDylan Moses miert esett ennyire hatra?súlyos sérülésből épült fel, ami komolyan kihatott a sebességére
Toto21
r.baggio
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Akkor nekünk valóDylan Moses miert esett ennyire hatra?súlyos sérülésből épült fel, ami komolyan kihatott a sebességére
Toto21
r.baggio
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Köszönöm. En azert ot is vinnem hatso korokben.Dylan Moses miert esett ennyire hatra?súlyos sérülésből épült fel, ami komolyan kihatott a sebességére
Toto21
r.baggio
több mint 3 éve
Dylan Moses miert esett ennyire hatra?nem jók az approach angle-ek még a sivatagban is csak bolyongani tud
Toto21
több mint 3 éve
Dylan Moses miert esett ennyire hatra?súlyos sérülésből épült fel, ami komolyan kihatott a sebességére
Toto21
---
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Dylan Moses miert esett ennyire hatra?
több mint 3 éve
Nünüke
558
Rams erdekes pick vagy inkabb felesleges?Èrtelmetlen ès hihetetlen.
Toto21
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 3 éve
kitradeltünk, jön a raiders elvileg
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Jemar Johnson a Bearshez nagyon adnám. Igaz Gipson egy évre visszajött. Még 9 pcik
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
ez a dallas pick eddigi top3 legszarabb
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Értékelje valaki a pickünket.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Eisent gyorsan lekeverték, reklámozni kell, még, még még.
több mint 3 éve
Rams erdekes pick vagy inkabb felesleges?Everett-pótlék lesz a manus.
Toto21
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Rams erdekes pick vagy inkabb felesleges?
több mint 3 éve
Kampman
28 290
elsőáldozás után nem tettem be a lábam templombade ugye nem jutunk el spotlight szintekigNem, ez valami sötétebb dolog lesz, de ha a végéig beugrik, akkor megosztom.McCarthy ezzel a szakállal nagyon kezd emlékeztetni valakire, de nem tudom...kevin james szakállal
Kampman
briareos
Kampman
briareos
több mint 3 éve
te most le-quasimodoztad Tony Dungy-t?Schefter: A version of trading places: former Saints’ QB Drew Brees will be calling Notre Dame games with former Notre Dame QB Ian Book playing for the Saints.nyugdíjasként váltotta Quasimodo-t
lemaradtam, mit csinál brees notredámon?
Cruyffista
empty taxi
---
több mint 3 éve
Egy rapper meg egy bunyos utan kellett egy asszonyvero is.
több mint 3 éve
de ugye nem jutunk el spotlight szintekigNem, ez valami sötétebb dolog lesz, de ha a végéig beugrik, akkor megosztom.McCarthy ezzel a szakállal nagyon kezd emlékeztetni valakire, de nem tudom...kevin james szakállal
Kampman
briareos
Kampman
több mint 3 éve
Az biztos, hogy nem Sputnik.De vajon Pfizer volt?Gondolom azt hitték az NFL PR osztályán, hogy ez valami jó kis reklám lesz az oltásnakEgészen szürreális volt, azóta ezen röhögök 😀De a srác közben olyan fejet vágott végig, mint akire pisztolyt fogtak 😀mi történt?! 😀 annak aki nem nézi a streametLeoltottak élőzve egy fekát aztán a dr. Nő mondta be a picket 😂😂
r.baggio
peach
Kampman
peach
Kampman
Kenny
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Nem, ez valami sötétebb dolog lesz, de ha a végéig beugrik, akkor megosztom.McCarthy ezzel a szakállal nagyon kezd emlékeztetni valakire, de nem tudom...kevin james szakállal
Kampman
briareos
több mint 3 éve
tideA srác tekintetét nézve szerintem ciánDe vajon Pfizer volt?Gondolom azt hitték az NFL PR osztályán, hogy ez valami jó kis reklám lesz az oltásnakEgészen szürreális volt, azóta ezen röhögök 😀De a srác közben olyan fejet vágott végig, mint akire pisztolyt fogtak 😀mi történt?! 😀 annak aki nem nézi a streametLeoltottak élőzve egy fekát aztán a dr. Nő mondta be a picket 😂😂
r.baggio
peach
Kampman
peach
Kampman
Kenny
peach
vagy egy kis lean juice