NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Schefter: A version of trading places: former Saints’ QB Drew Brees will be calling Notre Dame games with former Notre Dame QB Ian Book playing for the Saints.Színre stimmel a két csapat 😛
lemaradtam, mit csinál brees notredámon?
Cruyffista
több mint 3 éve
Schefter: A version of trading places: former Saints’ QB Drew Brees will be calling Notre Dame games with former Notre Dame QB Ian Book playing for the Saints.commentátorkodik többet között ND meccseken is
Cruyffista
több mint 3 éve
Schefter: A version of trading places: former Saints’ QB Drew Brees will be calling Notre Dame games with former Notre Dame QB Ian Book playing for the Saints.az NBC-n ő lett a color commentator a Notre Dame hazai meccseire
Cruyffista
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Schefter: A version of trading places: former Saints’ QB Drew Brees will be calling Notre Dame games with former Notre Dame QB Ian Book playing for the Saints.nyugdíjasként váltotta Quasimodo-t
Cruyffista
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A srác tekintetét nézve szerintem ciánDe vajon Pfizer volt?Gondolom azt hitték az NFL PR osztályán, hogy ez valami jó kis reklám lesz az oltásnakEgészen szürreális volt, azóta ezen röhögök 😀De a srác közben olyan fejet vágott végig, mint akire pisztolyt fogtak 😀mi történt?! 😀 annak aki nem nézi a streametLeoltottak élőzve egy fekát aztán a dr. Nő mondta be a picket 😂😂
r.baggio
peach
Kampman
peach
Kampman
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
McCarthy ezzel a szakállal nagyon kezd emlékeztetni valakire, de nem tudom...kevin james szakállal
Kampman
több mint 3 éve
McCarthy ezzel a szakállal nagyon kezd emlékeztetni valakire, de nem tudom...Hold the ball!
Kampman
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Schefter: A version of trading places: former Saints’ QB Drew Brees will be calling Notre Dame games with former Notre Dame QB Ian Book playing for the Saints.lemaradtam, mit csinál brees notredámon?
több mint 3 éve
Kampman
28 290
McCarthy ezzel a szakállal nagyon kezd emlékeztetni valakire, de nem tudom...
több mint 3 éve
De vajon Pfizer volt?Gondolom azt hitték az NFL PR osztályán, hogy ez valami jó kis reklám lesz az oltásnakEgészen szürreális volt, azóta ezen röhögök 😀De a srác közben olyan fejet vágott végig, mint akire pisztolyt fogtak 😀mi történt?! 😀 annak aki nem nézi a streametLeoltottak élőzve egy fekát aztán a dr. Nő mondta be a picket 😂😂
r.baggio
peach
Kampman
peach
Kampman
több mint 3 éve
Mint anno nálunk Thorson egy körrel később 😛Én is ezt kérdezem. A csávó vállalhatatlan, esélytelen hogy egy csere szintet is megüssön valahaBook te jó ég, csoda lett volna hogy ha draftolják, hát persze hogy adunk érte egy 4. kört....Ezt miért ?
kapitnono
VvAlekosz
kapitnono
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Gondolom azt hitték az NFL PR osztályán, hogy ez valami jó kis reklám lesz az oltásnakEgészen szürreális volt, azóta ezen röhögök 😀De a srác közben olyan fejet vágott végig, mint akire pisztolyt fogtak 😀mi történt?! 😀 annak aki nem nézi a streametLeoltottak élőzve egy fekát aztán a dr. Nő mondta be a picket 😂😂
r.baggio
peach
Kampman
peach
több mint 3 éve
Egészen szürreális volt, azóta ezen röhögök 😀De a srác közben olyan fejet vágott végig, mint akire pisztolyt fogtak 😀mi történt?! 😀 annak aki nem nézi a streametLeoltottak élőzve egy fekát aztán a dr. Nő mondta be a picket 😂😂
r.baggio
peach
Kampman
több mint 3 éve
Nünüke
558
Hát lehet hogy ő nem akarta😉De a srác közben olyan fejet vágott végig, mint akire pisztolyt fogtak 😀mi történt?! 😀 annak aki nem nézi a streametLeoltottak élőzve egy fekát aztán a dr. Nő mondta be a picket 😂😂
r.baggio
peach
Kampman
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 3 éve
Mik a a trade részletei?Odadtuk a 136.at aztan
KeyG
most lett egy 160.pikkunk a 210 helyett.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
biztos arra gondolt h na ugyanigy végezte andré bácsiDe a srác közben olyan fejet vágott végig, mint akire pisztolyt fogtak 😀mi történt?! 😀 annak aki nem nézi a streametLeoltottak élőzve egy fekát aztán a dr. Nő mondta be a picket 😂😂
r.baggio
peach
Kampman
több mint 3 éve
Arby
8
Mik a a trade részletei?Ravens 4/136 + 6/210
KeyG
Arizona 5/160 +2022 4. kör
Ravens , Újpest , Atletico , AS Roma,
több mint 3 éve
Kampman
28 290
De a srác közben olyan fejet vágott végig, mint akire pisztolyt fogtak 😀mi történt?! 😀 annak aki nem nézi a streametLeoltottak élőzve egy fekát aztán a dr. Nő mondta be a picket 😂😂
r.baggio
peach
több mint 3 éve
Nünüke
558
LB???🤷♂️
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 3 éve
Tre Brown jeessz!grat! pont a kedvenc csapathoz hiányposztra, ezért ez így korrekt
braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Basszus Seahawks. O is jo lett volna a Bearsbe
több mint 3 éve
egy dokinéni két covid oltás között jelentette be a Cards pickjét
több mint 3 éve
mi történt?! 😀 annak aki nem nézi a streametÉlőben oltottak be valakit, és aztán a doki mondta be a picket 😀
r.baggio
több mint 3 éve
mi történt?! 😀 annak aki nem nézi a streametLeoltottak élőzve egy fekát aztán a dr. Nő mondta be a picket 😂😂
r.baggio