NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Ezt a szarakodást képtelen vagyok megszokni, űgy néz ki gyorsan törli is az agyam a felismeréssel járó stresszt 😀Én naiv hülye, azthittem kettőkor a jax már on the clock...pedig 10.dik draftod kb nem?
peach
briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Remélem a 09:04 nyer(904 - Jacksonville körzetszáma), ha már Meyer egyfolytában 904-ezik.At what point on the clock should we turn in the card? 😏 pic.twitter.com/p712yMpeiT
— #DUUUVAL (@Jaguars) April 29, 2021
több mint 3 éve
Ismeretlen vizekre eveztünk így, hogy a Jax pickel először lehet h bekerülünk a választás előtt egy végtelen reklám loopba.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na, csak elmentek rekalmozni a Jags pick elott 😀Ez nem ér mert Mr Komisszár még nem indította a bulit 😊
winston
több mint 3 éve
Én naiv hülye, azthittem kettőkor a jax már on the clock...pedig 10.dik draftod kb nem?
peach
több mint 3 éve
Én naiv hülye, azthittem kettőkor a jax már on the clock...hahahahahaha
peach
több mint 3 éve
Na, csak elmentek rekalmozni a Jags pick elott 😀Goodell még meg se nyitotta a draftot.
winston
több mint 3 éve
Én naiv hülye, azthittem kettőkor a jax már on the clock...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Toto21
5 949
hol van már Gruden? budin?Nem sieti el, mert Jags pick elott jon a reklam
braxa88
több mint 3 éve
aahhh egyszerűen megunhatatlan ez a show me what you got alap
több mint 3 éve
filling the voidgyerekek mi ez a sok sport tvs sms?Nálam is van gyerek....aki ráadásul itthon tanulamúgy akartam aludni de nem sikerültsame here, csak itt még gyerek meg kutya is van, hogy jó legyen majd a reggel
Negritis
r.baggio
már most imádom 😊
Klaci79
briareos
több mint 3 éve
braxa88
12 534
www.youtube.com/watch?v=m9wlbwCpFHA&ab_channel=BleacherReportezek meg Matt Millert leváltották Talibra. tejóég...
több mint 3 éve
Na, csak elmentek rekalmozni a Jags pick elott 😀
több mint 3 éve
gyerekek mi ez a sok sport tvs sms?Nosztalgiahullám.
briareos
több mint 3 éve
PFF felszopás. Pipa 😛1x azt hittem poén akar lenni...😊
xrace77
több mint 3 éve
gyerekek mi ez a sok sport tvs sms?Nálam is van gyerek....aki ráadásul itthon tanulamúgy akartam aludni de nem sikerültsame here, csak itt még gyerek meg kutya is van, hogy jó legyen majd a reggel
Negritis
r.baggio
már most imádom 😊
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
én is remélem, mert kellene valaki aki dobál Jeudy-nak 😊remélem nem húzunk senkit mert tradelünk ARodért 😀én 4 órát tudtam aludni, és amint vége lesz kb 2 órám. azért remélem ma a Broncosnak is egy Monsterre esik a választása úgy mint nekem.Pedig 5 éve minden draft után megfogadom, hogy jövőre nem kelek fel a draft miatt...én se kelek fel évek óta
peach
le se fexek 😀
amúgy akartam aludni de nem sikerült
Negritis
Heisman
Negritis
több mint 3 éve
én 4 órát tudtam aludni, és amint vége lesz kb 2 órám. azért remélem ma a Broncosnak is egy Monsterre esik a választása úgy mint nekem.nálam a The Doctor edition van, ő melyik prospect? 😊
Heisman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
remélem nem húzunk senkit mert tradelünk ARodért 😀én 4 órát tudtam aludni, és amint vége lesz kb 2 órám. azért remélem ma a Broncosnak is egy Monsterre esik a választása úgy mint nekem.Pedig 5 éve minden draft után megfogadom, hogy jövőre nem kelek fel a draft miatt...én se kelek fel évek óta
peach
le se fexek 😀
Negritis
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Dolgozz, nézz meg a draftot, vegyél ki szabit péntekre! 😉Pedig 5 éve minden draft után megfogadom, hogy jövőre nem kelek fel a draft miatt...nem szabad lefeküdni, easy
peach
briareos
több mint 3 éve
Mango Loco, QBén 4 órát tudtam aludni, és amint vége lesz kb 2 órám. azért remélem ma a Broncosnak is egy Monsterre esik a választása úgy mint nekem.Pedig 5 éve minden draft után megfogadom, hogy jövőre nem kelek fel a draft miatt...én se kelek fel évek óta
peach
le se fexek 😀
Negritis
Heisman
több mint 3 éve
Klaci79
22 208
Nálam is van gyerek....aki ráadásul itthon tanulamúgy akartam aludni de nem sikerültsame here, csak itt még gyerek meg kutya is van, hogy jó legyen majd a reggel
Negritis
r.baggio
már most imádom 😊
több mint 3 éve
braxa88
12 534
hol van már Gruden? budin?
több mint 3 éve
én a kutya és a macska miatt nem tudtam, de várhatóan bealudni se fogok mer 4kor kelt a kakasamúgy akartam aludni de nem sikerültsame here, csak itt még gyerek meg kutya is van, hogy jó legyen majd a reggel
Negritis
r.baggio
hazajöttem szüleimhez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!