NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
az derék, hogy 17 perc csúszással indul el az óra...és még a jax is élvezkedik a picken
r.baggio
több mint 3 éve
maka már valaha volt legjobbról beszél 😀 ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nekünk a Luck éra megismétlése kb a (II.) aranykor lenne...én nem erőltetném a luck párhuzamot a helyedben annak se volt jó végebrutálak ezek a jags statokEzért kell ide Luck Fabio-hajával.
briareos
iktriad
briareos
több mint 3 éve
hmm nem rossz ötletAz esti Draft Day után Clevelandből van a Draft. Most így elég is lesz ebből a városból egy időre 😀tudjuk jól, hogy amint vége a draftnak, már nézed is a halálos iramban nyolcat
Fucu
r.baggio
több mint 3 éve
én nem erőltetném a luck párhuzamot a helyedben annak se volt jó végebrutálak ezek a jags statokEzért kell ide Luck Fabio-hajával.
briareos
iktriad
több mint 3 éve
akkor Ed O'Neil az első pick? 😀csaaahlááááádAz esti Draft Day után Clevelandből van a Draft. Most így elég is lesz ebből a városból egy időre 😀tudjuk jól, hogy amint vége a draftnak, már nézed is a halálos iramban nyolcat
Fucu
r.baggio
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
brutálak ezek a jags statokEzért kell ide Luck Fabio-hajával.
briareos
több mint 3 éve
csaaahlááááádAz esti Draft Day után Clevelandből van a Draft. Most így elég is lesz ebből a városból egy időre 😀tudjuk jól, hogy amint vége a draftnak, már nézed is a halálos iramban nyolcat
Fucu
r.baggio
több mint 3 éve
Az esti Draft Day után Clevelandből van a Draft. Most így elég is lesz ebből a városból egy időre 😀tudjuk jól, hogy amint vége a draftnak, már nézed is a halálos iramban nyolcat
Fucu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Én is inkább kerestem NFL Networköt David Shaw és DJ miatt. És inkább hallgatok zenét a pickek között 😊NFL netWork stream valaki plsespn nem jó?
NFL.com tabletrol nem megy. Pedig már regeltem is gamepassra
tüsi91
gma2.blab.email/draft.php
kiemelt komment
r.baggio
több mint 3 éve
Trevor ami rajtad van az Jets zöld, nem Jags teal.Még reménykedik 😀
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Trevoréknál a dagadt sapkás köhögött!! 444!!!!44!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Nem szeretem az espnest dr ha nincs más akkor okNFL netWork stream valaki plsespn nem jó?
tüsi91
kiemelt komment
r.baggio
több mint 3 éve
Trevor ami rajtad van az Jets zöld, nem Jags teal.
több mint 3 éve
Kampman
28 289
Amikor az ESPN először akarta adni a draftot még a nyolcvanas évek elején, Pete Rozelle, az akkori commish nem értette, hogy mi néznének az emberek azon, hogy egy rakás öltönyös faszi egy konferenciateremben cigizés közben eldönti, hogy melyik játékos hova megy. Na abból lett ez.
több mint 3 éve
az derék, hogy 17 perc csúszással indul el az óra...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Az esti Draft Day után Clevelandből van a Draft. Most így elég is lesz ebből a városból egy időre 😀
több mint 3 éve
NFL netWork stream valaki plsespn nem jó?
tüsi91
kiemelt komment
---
több mint 3 éve
tavalyi kurvajó volt. ahogy godell egyre jobban khmm ellazult.Ami most a színpadon zajlik, az ezerszer cringe-ebb, mint ami tavaly volt.nekem nagyon bejött a tavalyi draft
Kampman
Toto21
nike a draftolo kutya, kingsbury mansion flexe.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
NFL netWork stream valaki plsNFL.com tabletrol nem megy. Pedig már regeltem is gamepassra
több mint 3 éve
molett feka, what a surpriseez úgy molett mint én kisfaszú
lol
ez bizony dagadt
több mint 3 éve
Mert nem törleszted az adósságod 😀37 éve és több mint 8 hónapja megy, 😊Kosar vajon kibírt 12 órát piálás nélkül?és te ?
iktriad
Janek
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Én érzem kényelmetlenül emiatt