NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Miii háááá mért buuuuuuuuust 😛 😀 😊
több mint 3 éve
több mint 3 éve
dioadam
597
Ki kell húzni a mamát a fotelból.😂Nem mama, hanem csatakanca 😀 😀
Tony Adams
több mint 3 éve
Pick is in, pedig én trade-t vártamHajaj akkor csúszik a streamem eléggé, mert itt még megy az óra 😀
Wester
több mint 3 éve
Ki kell húzni a mamát a fotelból.😂
több mint 3 éve
Kampman
28 289
Pick is in, pedig én trade-t vártamRodgers nem megy oda, ahol már elbántak az öccsével.
Wester
több mint 3 éve
hát most a pick alatt mutattak pár playt lawrenctől gondolom megnézték h ne legyen zsákbamacskaImádnám ha a jax kifutna az időből... 😀De tényleg ilyenkor mire várnak?
peach
nagir
több mint 3 éve
Jaguars jól megfontolja ezt a döntést.nem, ez nem megfontolás. hagyni kell, hogy lemenjen, ebben a 10 percben mindenki csak róluk beszél, nem akarod gyorsan lepöckölni a rivaldafényt önnön magadról.
xrace77
több mint 3 éve
Az ESPN streamen már pick is in van.Imádnám ha a jax kifutna az időből... 😀De tényleg ilyenkor mire várnak?
peach
nagir
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Pick is in, pedig én trade-t vártam
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Kampman
28 289
Az hagyján, de Vernon Gholston meg a draft után.jags is leszophat mit tökölnekHol van már amikor Jake Long megölte a bulit és draft előtt szerződést kötött
briareos
Fucu
több mint 3 éve
nem hinném hogy elfér az összes az alámondóba 😀és természetesen a létező összes Jags merchben ül bent 😀 😀maka már valaha volt legjobbról beszél 😀 ....hörbört!
Negritis
braxa88
shawnka
több mint 3 éve
bizonyjags is leszophat mit tökölnekHol van már amikor Jake Long megölte a bulit és draft előtt szerződést kötött
briareos
Fucu
több mint 3 éve
xrace77
4 515
Jaguars jól megfontolja ezt a döntést.
több mint 3 éve
Imádnám ha a jax kifutna az időből... 😀De tényleg ilyenkor mire várnak?
peach
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Imádnám ha a jax kifutna az időből... 😀pick forfeit, jets elviszi
peach
több mint 3 éve
jags is leszophat mit tökölnekHol van már amikor Jake Long megölte a bulit és draft előtt szerződést kötött
briareos
több mint 3 éve
maka már valaha volt legjobbról beszél 😀 ....hörbört!
Negritis
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Imádnám ha a jax kifutna az időből... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
és természetesen a létező összes Jags merchben ül bent 😀 😀maka már valaha volt legjobbról beszél 😀 ....hörbört!
Negritis
braxa88
több mint 3 éve
Kérem vissza a Covid draftot please 😛 😀
több mint 3 éve
Jo ez a felszopas, mi lesz ha kozvetitenek majd Jags meccset😂