NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Erre szokták mi felénk azt mondani aa(z) (L)ur(ie) utjai kifürkészhetetlenekAhol a lényeges dolgok történnek 😛ezt a kinevezést meg ezt az embert még midnig nem értem
Coach Sirianni is PUMPED for tonight.#EaglesDraft | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/E9lordslb9
— Philadelphia Eagles (@Eagles) April 30, 2021
dande
mondjuk nem is szoktam kőpapirollózni
briareos
több mint 4 éve
a mormonoknak sokáig több felesége is lehetett, szóval szorozd meg Rivers gyerekeit kettővel-hárommal, ha bejön neki a NY-i karrierRemélem Wilson tanult az előző QB-k hibáiból : seggekkel, Palikkal, szellemmekkel vigyázni !Fejre Wilson egy Dumbo fülű Rivers, ráadásul mormon, szal valszeg egy nőtől lesz egy raklap gyereke.
Wester
empty taxi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Most ránéztem Mac Jonesra öltönyben, innen látom, hogy bust lesz. #szagértő
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Cromartie meg majd megkérdi, hogy ezt igy is lehet?Remélem Wilson tanult az előző QB-k hibáiból : seggekkel, Palikkal, szellemmekkel vigyázni !Fejre Wilson egy Dumbo fülű Rivers, ráadásul mormon, szal valszeg egy nőtől lesz egy raklap gyereke.
Wester
empty taxi
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Vagy elmegy misszióra 2 évre, pl csád-baés mlm-be is be fog lépniRemélem Wilson tanult az előző QB-k hibáiból : seggekkel, Palikkal, szellemmekkel vigyázni !Fejre Wilson egy Dumbo fülű Rivers, ráadásul mormon, szal valszeg egy nőtől lesz egy raklap gyereke.
Wester
empty taxi
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
szegény Jaguars, most kellene, hogy a rivaldafényben legyenek, de mindenki leszarja hogy övék Lawrence, Rodgers a téma.Majd figyelnek ránk, ha nyerjük a Superbowlt.
deyell
több mint 4 éve
és mlm-be is be fog lépniRemélem Wilson tanult az előző QB-k hibáiból : seggekkel, Palikkal, szellemmekkel vigyázni !Fejre Wilson egy Dumbo fülű Rivers, ráadásul mormon, szal valszeg egy nőtől lesz egy raklap gyereke.
Wester
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
hé, a #BROTHERHOOD masik varosban van.Már dallasban szerencsére
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
semmi buzulás 😀Remélem Wilson tanult az előző QB-k hibáiból : seggekkel, Palikkal, szellemmekkel vigyázni !+ ha lógsz pénzzel csapattársnak add meg neki minél előbb és ne szopasd 😀
Wester
briareos
több mint 4 éve
ez a rész a Palikkal 😀Remélem Wilson tanult az előző QB-k hibáiból : seggekkel, Palikkal, szellemmekkel vigyázni !+ ha lógsz pénzzel csapattársnak add meg neki minél előbb és ne szopasd 😀
Wester
briareos
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Remélem Wilson tanult az előző QB-k hibáiból : seggekkel, Palikkal, szellemmekkel vigyázni !Fejre Wilson egy Dumbo fülű Rivers, ráadásul mormon, szal valszeg egy nőtől lesz egy raklap gyereke.
Wester

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mit szólsz ehhez?volt egy fogadásunk még pár hónapja azt mondtam megleptek mindenkit és nem trevor lesz az 1/1na triád, grat várom az új avataromMiért is?
briareos
iktriad
mivel buktam te keresel nekem vmi jagsos avatart amit hordanom kell h lásd mekkora úr vagyok, alapszakasz végéig.
briareos
több mint 4 éve
Remélem Wilson tanult az előző QB-k hibáiból : seggekkel, Palikkal, szellemmekkel vigyázni !+ ha lógsz pénzzel csapattársnak add meg neki minél előbb és ne szopasd 😀
Wester
több mint 4 éve
szegény Jaguars, most kellene, hogy a rivaldafényben legyenek, de mindenki leszarja hogy övék Lawrence, Rodgers a téma.nem véletlen leakelte ezt ki Rodgers most
deyell
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Tréd lesz az

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Remélem Wilson tanult az előző QB-k hibáiból : seggekkel, Palikkal, szellemmekkel vigyázni !
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
szegény Jaguars, most kellene, hogy a rivaldafényben legyenek, de mindenki leszarja hogy övék Lawrence, Rodgers a téma.
buhloone mindstate
több mint 4 éve
Ahol a lényeges dolgok történnek 😛ezt a kinevezést meg ezt az embert még midnig nem értem
Coach Sirianni is PUMPED for tonight.#EaglesDraft | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/E9lordslb9
dande
mondjuk nem is szoktam kőpapirollózni
több mint 4 éve
Ahol a lényeges dolgok történnek 😛mint a braveheartban mielőtt jön wallace olyan lelkesítő
dande
több mint 4 éve
szóltam köszi!jöhet Mac, készen állok a hátamon fetrengeniNe ordítassátok mán goodelt mikor bejelent, há felébred a család bástya!
shawnka
peach
több mint 4 éve
nem is egy wilkins aki leugorta commisht 😀wilson beszart az izgalomtól v mi van?hát nem egy Takk McKinley az tény
briareos
empty taxi
több mint 4 éve
Ahol a lényeges dolgok történnek 😛Coach Sirianni is PUMPED for tonight.#EaglesDraft | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/E9lordslb9