NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Reméltem, hogy pitts is csúszik kicsit de hát legyen
több mint 3 éve
faszombael fogok ájulniminden rendben
shawnka
shawnka
több mint 3 éve
ez az utolsó 10 sb nyertes qb passz attempt collegeben stat tuti nem stimmel.brédi benchrider volt kb
több mint 3 éve
kell egy OT Sewell 😛
több mint 3 éve
Már Höri az FCS superfan.De legalább mindkettő másodosztályú QB (Jimmy G - Eastern Illinois).viszlát akkor iktriad, vár a 49ers topic, majd ezentúl én leszek a jax superfan
iktriad
r.baggio
több mint 3 éve
Jobban izgulok minz az elm22 évben bármikor 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
De legalább mindkettő másodosztályú QB (Jimmy G - Eastern Illinois).viszlát akkor iktriad, vár a 49ers topic, majd ezentúl én leszek a jax superfan
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mi a faxnak jöttek fel 1/3ra????love is blind
clbass
több mint 3 éve
na atlanta ne csinálj hülyeségetA 3.-ról nem tudnak lecserélni a 28.-ra.
briareos
több mint 3 éve
Toto21
5 949
na atlanta ne csinálj hülyeségetmi lenne az? Pitts, Chase és Fields mind jó
briareos
több mint 3 éve
Mi a faxnak jöttek fel 1/3ra????
több mint 3 éve
Cruyffista
3 344
Bet365-ön éjfél körül biztos, utána hosszú ideig nem lehetett fogadni. Egész pontosan 3,85, Mac Jones 1,33. Ezt még láttam. Utána változtak az oddszok (mondjuk lehet volt olyan iroda, ahol hamarabb volt a change)2 órája 4-es oddsz volt a Lance-49ers házasságra.ez biztos? Kampban egyik első kommentje volt a topicban, hogy ő a favorit 1.67-tel
Cruyffista
r.baggio
több mint 3 éve
el fogok ájulni
több mint 3 éve
De legalább mindkettő másodosztályú QB (Jimmy G - Eastern Illinois).ja garoppolo jó az SB nyerésbenNyom egy Wentz MVP alapszakasz szezont és nyernek Garoppolóval SBt 😛na és lance megér ennyit amit a 49ers adott érte?(nem)
briareos
Heisman
dande
oh wait
briareos
több mint 3 éve
Amennyire Foles az volt 😀ja garoppolo jó az SB nyerésbenNyom egy Wentz MVP alapszakasz szezont és nyernek Garoppolóval SBt 😛na és lance megér ennyit amit a 49ers adott érte?(nem)
briareos
Heisman
dande
oh wait
briareos
több mint 3 éve
ja garoppolo jó az SB nyerésbenNyom egy Wentz MVP alapszakasz szezont és nyernek Garoppolóval SBt 😛na és lance megér ennyit amit a 49ers adott érte?(nem)
briareos
Heisman
dande
oh wait
több mint 3 éve
Kampman, micsoda typo 😀 de már ott hagyom2 órája 4-es oddsz volt a Lance-49ers házasságra.ez biztos? Kampban egyik első kommentje volt a topicban, hogy ő a favorit 1.67-tel
Cruyffista
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
2 órája 4-es oddsz volt a Lance-49ers házasságra.ez biztos? Kampban egyik első kommentje volt a topicban, hogy ő a favorit 1.67-tel
Cruyffista
---
több mint 3 éve
Nyom egy Wentz MVP alapszakasz szezont és nyernek Garoppolóval SBt 😛na és lance megér ennyit amit a 49ers adott érte?(nem)
briareos
Heisman
több mint 3 éve
Cruyffista
3 344
2 órája 4-es oddsz volt a Lance-49ers házasságra.