NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
eddig jó unalmas... na de most jön a java 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Danke schön! 😀hahh, most nézem, hogy ESPN saját youtube csatornáján is adjasajnos nem. lehet nálam szar a net és amiatt, de akad folyamat.valaki tud esetleg olyan stream-et, ami nem akad folyton? nekem vhogy ma nincs szerencsém egyikkel se. 😀a kiemelt kommentes nem jó? amíg azt néztem, nem akadt nálam egyszer se
roberto23
r.baggio
roberto23
r.baggio
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
deyell
11 702
ez a Zach WIlson karakterre eléggé emlékeztet Jimmy Clausenre.
choose life
több mint 3 éve
wilson beszart az izgalomtól v mi van?hát nem egy Takk McKinley az tény
briareos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nah nasit elő, most lesz érdekes 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
jöhet Mac, készen állok a hátamon fetrengeniNe ordítassátok mán goodelt mikor bejelent, há felébred a család bástya!
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
hahh, most nézem, hogy ESPN saját youtube csatornáján is adjasajnos nem. lehet nálam szar a net és amiatt, de akad folyamat.valaki tud esetleg olyan stream-et, ami nem akad folyton? nekem vhogy ma nincs szerencsém egyikkel se. 😀a kiemelt kommentes nem jó? amíg azt néztem, nem akadt nálam egyszer se
roberto23
r.baggio
roberto23
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Na Wilsonkám most még örülsz, de hamar rájössz, hogy hova kerültél 😀
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
trevor akkor már máshol játszikna nem baszták el 😀 nem igazi már a Jags semEzzel még várjunk 3 évet 😀
Heisman
Wester
briareos
több mint 3 éve
volt egy fogadásunk még pár hónapja azt mondtam megleptek mindenkit és nem trevor lesz az 1/1na triád, grat várom az új avataromMiért is?
briareos
iktriad
mivel buktam te keresel nekem vmi jagsos avatart amit hordanom kell h lásd mekkora úr vagyok, alapszakasz végéig.
több mint 3 éve
Toto21
5 949
Akkor hamarosan indul az igazi draft. Idáig mindenki tudott mindent. 1/3 - Aaron Rodgers? 😀
több mint 3 éve
jöhet Mac, készen állok a hátamon fetrengeni
több mint 3 éve
na kezdődhet a draft!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ez igy van, de volt egy Gase mentes első éve is és ott se látszott a zsenialitásazért gase biztos kurva nagy hátrány volt de persze ez nem menti felKiper azt magyarázza h ő maradt volna Darnoldnál és lecserélt volna h támogatást szerezzen Darnoldnak.Az emberek azt szeretik elfelejteni, hogy ott volt tavaly Burrow kvázi ugyanannyi emberanyaggal mint mi, aztán mégis látszott, hogy a gyerek nem hülye a focihoz. Na Darnoldnál ez nem jött ki 3 év alatt egyszer sem
Hát cula, ezért ülsz te a TV-ben és nem front office-ban.
empty taxi
Wester
briareos
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
na triád, grat várom az új avataromMiért is?
briareos
több mint 3 éve
sajnos nem. lehet nálam szar a net és amiatt, de akad folyamat.valaki tud esetleg olyan stream-et, ami nem akad folyton? nekem vhogy ma nincs szerencsém egyikkel se. 😀a kiemelt kommentes nem jó? amíg azt néztem, nem akadt nálam egyszer se
roberto23
r.baggio
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Hát figyelj Kyle-nak Kyle, TE-t meg be lehet mondani, szóval illik a mintáraKyle Pitts TEIgen az a posztja...vagy??? ööö ? 😛
Wester
dande
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
azért gase biztos kurva nagy hátrány volt de persze ez nem menti felKiper azt magyarázza h ő maradt volna Darnoldnál és lecserélt volna h támogatást szerezzen Darnoldnak.Az emberek azt szeretik elfelejteni, hogy ott volt tavaly Burrow kvázi ugyanannyi emberanyaggal mint mi, aztán mégis látszott, hogy a gyerek nem hülye a focihoz. Na Darnoldnál ez nem jött ki 3 év alatt egyszer sem
empty taxi
Wester
több mint 3 éve
Wilson igazi zabigyerek, ha nagymama lennék tuti őt húznám, mondjuk amúgy is.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
valaki tud esetleg olyan stream-et, ami nem akad folyton? nekem vhogy ma nincs szerencsém egyikkel se. 😀a kiemelt kommentes nem jó? amíg azt néztem, nem akadt nálam egyszer se
roberto23
---
több mint 3 éve
Kiper azt magyarázza h ő maradt volna Darnoldnál és lecserélt volna h támogatást szerezzen Darnoldnak.colin cowherddel biztos esténként összejárnak és egymásnak verik ki egy darnold bábura
empty taxi
több mint 3 éve
Kiper azt magyarázza h ő maradt volna Darnoldnál és lecserélt volna h támogatást szerezzen Darnoldnak.Az emberek azt szeretik elfelejteni, hogy ott volt tavaly Burrow kvázi ugyanannyi emberanyaggal mint mi, aztán mégis látszott, hogy a gyerek nem hülye a focihoz. Na Darnoldnál ez nem jött ki 3 év alatt egyszer sem
empty taxi
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Kampman
28 289
Kiper azt magyarázza h ő maradt volna Darnoldnál és lecserélt volna h támogatást szerezzen Darnoldnak.Muszáj néha kicsit eltérni a közvéleménytől, hogy legyen létjogosultsága.
empty taxi