2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
nepotizmus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Championship.A pro hasonmása Willie Andrews, s nem tudom, h az kicsodaSystem fit Trent Baalke 3. napos pick.CBből sosem lehet elég...Erik Hal Lett...a csávó aki a legrosszabb Panthers védő volt minden meccsen
nagir
Willie Parker
iktriad
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
A pro hasonmása Willie Andrews, s nem tudom, h az kicsodaSystem fit Trent Baalke 3. napos pick.CBből sosem lehet elég...Erik Hal Lett...a csávó aki a legrosszabb Panthers védő volt minden meccsen
nagir
Willie Parker
iktriad
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Ojomo hogy van még bennt? Futás ellen 3. legjobb DT volt szerintem, van valami baja???
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
CBS első találata ma Demario Douglas...beszéltek a kutyával
több mint 1 éve
Auburn meccseken többször is mondtákGyors családfakutatás volt, grat!Daniel öccse amúgyfejre eléggé skandinávHoppá, Crosbyt is a 6. körben draftoltuk!!!Anders Carlson lehet, h svéd?
Kampman
Willie Parker
Kampman
dancogo
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Gyors családfakutatás volt, grat!Daniel öccse amúgyfejre eléggé skandinávHoppá, Crosbyt is a 6. körben draftoltuk!!!Anders Carlson lehet, h svéd?
Kampman
Willie Parker
Kampman
dancogo
több mint 1 éve
System fit Trent Baalke 3. napos pick.CBből sosem lehet elég...Erik Hal Lett...a csávó aki a legrosszabb Panthers védő volt minden meccsen
nagir
Willie Parker
több mint 1 éve
ő szerintem Tre Hawkinsra gondoltCBből sosem lehet elég...Erik Hal Lett...a csávó aki a legrosszabb Panthers védő volt minden meccsen
nagir
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
CBből sosem lehet elég...Erik Hal Lett...a csávó aki a legrosszabb Panthers védő volt minden meccsen
nagir
több mint 1 éve
CBből sosem lehet elég...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Daniel öccse amúgyfejre eléggé skandinávHoppá, Crosbyt is a 6. körben draftoltuk!!!Anders Carlson lehet, h svéd?
Kampman
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Starting lineup of Georgia D from last 2 drafts:
— Jeff Kerr (@JeffKerrCBS) April 29, 2023
DL -- Travon Walker
DL -- Jalen Carter
DL -- Jordan Davis
DL -- Devonte Wyatt
EDGE -- Nolan Smith
LB -- Nakobe Dean
LB -- Quay Walker
DB -- Derion Kendrick
DB -- Kelee Ringo
DB -- Lewis Cine
DB -- Christopher Smith
5 are #Eagles
😛
több mint 1 éve
Kampman
28 290
fejre eléggé skandinávHoppá, Crosbyt is a 6. körben draftoltuk!!!Anders Carlson lehet, h svéd?
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
PhillyÉn a Georgia kickert akartam😓Szerinted ő hova megy?
zacknorb
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Hörinek volt egy Sherman hasonmás CB kedvence. Nem tudjátok h ő már elkelt?Trice még benn csücsül
steelwolf
több mint 1 éve
Hörinek volt egy Sherman hasonmás CB kedvence. Nem tudjátok h ő már elkelt?Cory Trice, ő a BPA
steelwolf
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Hoppá, Crosbyt is a 6. körben draftoltuk!!!Anders Carlson lehet, h svéd?
Kampman
több mint 1 éve
Hörinek volt egy Sherman hasonmás CB kedvence. Nem tudjátok h ő már elkelt?
több mint 1 éve
Én a Georgia kickert akartam😓
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Hoppá, Crosbyt is a 6. körben draftoltuk!!!
több mint 1 éve
Kikker
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
A steauás gyerek meg bengáli lett