2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Akkor ezért nem tudtátok megverni a Romat.Én abszolút felületesen nézem az NCAA-t.Bryce Young az alabama QB-je. Kicsi.Azért 5.körtől kezdve már vannak vakfoktjaimNekem már az 1. körben is voltak bőven 😀
Willie Parker
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Kíváncsi vagxok, h vki visz-e vadászpilótát
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Én abszolút felületesen nézem az NCAA-t.Bryce Young az alabama QB-je. Kicsi.Azért 5.körtől kezdve már vannak vakfoktjaimNekem már az 1. körben is voltak bőven 😀
Willie Parker
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Az idei Tom Brady pick díjas egy hosszú nevű polinéz az Oregonból2way szerződéssel játszhst az NRL-ben is
zacknorb
több mint 1 éve
Az idei Tom Brady pick díjas egy hosszú nevű polinéz az Oregonból
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Höri kedvenc OL-je!!! A legrosszabbak egyike
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Őt kölcsönadjátok a FulhamnekIlyenkor jön a realizálás hogy hiába várok, több GM game-es játékosomat nem viszik el 😀Nekem még 4 vár gazdára. Viszont a Mr. Irrelevantomat már elvitte az IRL Jags is. A 4. körben...
Heisman nádor
iktriad
több mint 1 éve
A tavalyi Mallik Willis 1/1 GM Game, 3. kör IRL még szebb volt. 😊1/2-re Levist vittem. Csak egy teljes körrel később vitték ki 😀Azért 5.körtől kezdve már vannak vakfoktjaimNekem már az 1. körben is voltak bőven 😀
Willie Parker
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Jerrick Reedből az elsőt sem tudom, nemhogy a másodikat
több mint 1 éve
Főleg ha pálinkáról van szó, lehetnek is 😛Azért 5.körtől kezdve már vannak vakfoktjaimNekem már az 1. körben is voltak bőven 😀
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
1/2-re Levist vittem. Csak egy teljes körrel később vitték ki 😀Azért 5.körtől kezdve már vannak vakfoktjaimNekem már az 1. körben is voltak bőven 😀
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Bryce Young az alabama QB-je. Kicsi.Azért 5.körtől kezdve már vannak vakfoktjaimNekem már az 1. körben is voltak bőven 😀
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Designated hitter, baseball ütővel kel-fekszikJose Ramirez inkább baseballban lenne jójó 3B alkata van
Willie Parker
dancogo
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Azért 5.körtől kezdve már vannak vakfoktjaimNekem már az 1. körben is voltak bőven 😀
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Azért 5.körtől kezdve már vannak vakfoktjaim
több mint 1 éve
Kuntz jöhetne, itt már tökmind1, legalább nem Smythe lenne az egyetlen TETE méretű WR lett.
Adirotor
több mint 1 éve
Jose Ramirez inkább baseballban lenne jójó 3B alkata van
Willie Parker
több mint 1 éve
Ilyenkor jön a realizálás hogy hiába várok, több GM game-es játékosomat nem viszik el 😀Nekem még 4 vár gazdára. Viszont a Mr. Irrelevantomat már elvitte az IRL Jags is. A 4. körben...
Heisman nádor
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Jose Ramirez inkább baseballban lenne jó
több mint 1 éve
Kuntz jöhetne, itt már tökmind1, legalább nem Smythe lenne az egyetlen TE
több mint 1 éve
Ilyenkor jön a realizálás hogy hiába várok, több GM game-es játékosomat nem viszik el 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Követeltétek Perryt, megjött.6. kör vagy sem, sztem ő fasza lesz
Sixo
több mint 1 éve
Saints feljött Perryért
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Hát az túlzó volt de azért 3-5 körül gondoltam…Boutte it steak volt szerintem. Pár hónapja simán 1-2 körre vártákMondjuk az sose volt reális szerintem
Tomcsik
Drip