Arizona Cardinals - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
Terrell Suggs now has 133½ sacks in his career, tying former Cardinal John Abraham for 12th all-time in the NFL (the sack didn't become a official stat until 1982.) Next up is Jared Allen at 136.
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
Nem is tudom, hogy mit is vártam...
több mint 5 éve
andree
1 736
Viccet félretéve, engem leginkább az zavar, hogy nem azért döntögetett rekordokat az egyetemen, mert ilyen egyértelmű passzokat elront, mint amit a végén a red zoneban. Remélhetőleg csak összefosta magát kicsit, és a játéka egésze fog javulni idővel.Nézzük pozitívan. Murraynek már csak egy DL-t kell fejbe dobnia, ahhoz, hogy teljes legyen a set. Utána remélhetőleg elkezd passzolni is.Vajon miből lesz több neki meccs végére, sikeres passzokból vagy kidobott védőkből?
andree
Levi
több mint 5 éve
Levi
597
Nézzük pozitívan. Murraynek már csak egy DL-t kell fejbe dobnia, ahhoz, hogy teljes legyen a set. Utána remélhetőleg elkezd passzolni is.Vajon miből lesz több neki meccs végére, sikeres passzokból vagy kidobott védőkből?
andree
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
siralmas...At the half:
Lions 242 yards, Cards 58
Murray 6-for-16-41-0-1, 1 rush-6 yd
DJohnson 8-25
DJohnson 2-15 receiving
For Lions, Stafford 13-for-20-200-2-0
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
andree
1 736
Nézzük pozitívan. Murraynek már csak egy DL-t kell fejbe dobnia, ahhoz, hogy teljes legyen a set. Utána remélhetőleg elkezd passzolni is.
több mint 5 éve
Én se trollkodni akartam, de a mostani menetrendünk és a mai alapján max ebbe a két meccsben bízom. Sajnos.Hát a meccsünk alapján 1:1-et mondanék a két meccsre...Jól leuralták a topicot a sivatagiak 😊Én arra számítok, hogy idén csak titeket verünk, de azt oda-vissza. 😊
Remélem behúzza a Lions!
Oregon88
Rozo
Amúgy nem trollkodásnak szántam,szimpatizálok a Detroittal több okból is.
Oregon88
több mint 5 éve
Oregon88
423
Hát a meccsünk alapján 1:1-et mondanék a két meccsre...Jól leuralták a topicot a sivatagiak 😊Én arra számítok, hogy idén csak titeket verünk, de azt oda-vissza. 😊
Remélem behúzza a Lions!
Oregon88
Rozo
Amúgy nem trollkodásnak szántam,szimpatizálok a Detroittal több okból is.
több mint 5 éve
Danny
1 717
Fitz-nek sem tudja oda dobni???Kb 1 meterrel dobta hatrebb mint kene
Rozo
több mint 5 éve
Fitz-nek sem tudja oda dobni???
több mint 5 éve
Ha már az SB nem lehet meg akkor legalább ez legyen...Megint kell az 1/1? :SAzert a Dolphins is eros versenyzo azert szerencsere
Rozo
Danny
több mint 5 éve
Második Labda szerzés is pipa XD
több mint 5 éve
Larrynek eléggé, "Ah shit here we go again" feje volt. 😀Egyedül őt sajnálom...
andree
több mint 5 éve
andree
1 736
Larrynek eléggé, "Ah shit here we go again" feje volt. 😀
több mint 5 éve
Danny
1 717
Megint kell az 1/1? :SAzert a Dolphins is eros versenyzo azert szerencsere
Rozo
több mint 5 éve
Megint kell az 1/1? :S