Arizona Cardinals - New York Giants
több mint 1 éve
ozibozi
17 128
Hat ez kiábrándító.. Nem tudom van e innen vissza út ebbe a meccsbe, valszeg nincs.A szezonba nincs visszaút…
Pepito Brandon Lee
Kit tudnának egyáltalán megszorítani. Nem legyőzni /(
több mint 1 éve
shagi0206
10 920
Hat ez kiábrándító.. Nem tudom van e innen vissza út ebbe a meccsbe, valszeg nincs.Ilyen kijelentésekkel még várjunk. Noha mi is úgy nézünk ki most, mint 1 nfl csapat, akiknek még kedve is van játszani, de a 2. félidőre lehet jön egy mélyrepülés.
Pepito Brandon Lee
több mint 1 éve
BasszusHa tényleg az lesz, az valszeg jobb a Giantsnek, mint egy 6-11es középszar a Giantsnek. Akkor azonnal tovább kell lépni DJn.
Lehet tényleg ezen a meccsen a jövendőbeli 1/1-es csapat játszik, de nem az amit gondoltunk
Bocsánat ha valakit megsért és igen, túlreagálás, de ez ötlött belém
zacknorb
több mint 1 éve
ha ma is nullázik a giants kibasszák dabollt? buktatnak v mi a fasz megy itt?
több mint 1 éve
Dobbsot még Roethlisberger tanította labdázni 🙂
több mint 1 éve
még jó ha két new yorki csapatot kitömték primetime slotokkal 😀
több mint 1 éve
Hat ez kiábrándító.. Nem tudom van e innen vissza út ebbe a meccsbe, valszeg nincs.
több mint 1 éve
Palesz76
500
lófasz ez nem játék a giantstőlAhogy mondod.
mármint no offense (pun intended)
Kúrfürst briareos
No offense
No defence
több mint 1 éve
És ezt még a turnover előtt írtamBasszus
Lehet tényleg ezen a meccsen a jövendőbeli 1/1-es csapat játszik, de nem az amit gondoltunk
zacknorb
több mint 1 éve
Henderson
1 046
BasszusAmit látunk az sért, de kurvára
zacknorb
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
lófasz ez nem játék a giantstőlmármint no offense (pun intended)
több mint 1 éve
BasszusLehet tényleg ezen a meccsen a jövendőbeli 1/1-es csapat játszik, de nem az amit gondoltunk
több mint 1 éve
jusssipekka
593
Pont ilyen játékokat várok egy 40 milliós qb-tol és egy 10+ milliós rb-tol😀😀😀😀😀
jusssipekka
több mint 1 éve
beszarás tényleg.. mindenki rajtunk fog röhögni megint
több mint 1 éve
Zet
1 548
Kibaszott hihetetlen
több mint 1 éve
first down!! micsoda sikerek
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
másfél negyed alatt 3 labdabirtoklás különbség ez ellen a csapat ellen.. 5 és fél negyed alatt 0-57.. komoly rekordok fognak idén megdőlni az biztos
több mint 1 éve
Fasz se tudja mi történt itt..úgy érzem idén nem daboll lesz az év edzője.. szégyen az egész csapat, sikerült visszacsúszni még az alá ahonnan indultunk két éveDe ezt baszki hogyan? A tavalyi bíztató dolgok után mi a fasz történt? Lófaszt sem csinált senki az offszezonban vagy mi? Egyszerűen fel nem fogom. Ilyen szar csapatot én még nem láttam, úgy egyáltalán, nem hogy nálunk.
Szesze
Henderson
több mint 1 éve
Henderson
1 046
úgy érzem idén nem daboll lesz az év edzője.. szégyen az egész csapat, sikerült visszacsúszni még az alá ahonnan indultunk két éveDe ezt baszki hogyan? A tavalyi bíztató dolgok után mi a fasz történt? Lófaszt sem csinált senki az offszezonban vagy mi? Egyszerűen fel nem fogom. Ilyen szar csapatot én még nem láttam, úgy egyáltalán, nem hogy nálunk.
Szesze
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
shagi0206
10 920
Nekem mind1 ki hogy zár, a lényeg, hogy mi meg a Texans 1-16-tal zárjunk, mindenki más legalább 2 győzelemmel 😊
több mint 1 éve
magasan a legszarabb csapat vagyunk jelen pillanatban
több mint 1 éve
Rodaron
2 069
Kicsit 2017 feelingem van… PO után, erősítunk és 3-13 lesz a szezon
több mint 1 éve
4 elbaszott tackle 1 playben megint
több mint 1 éve
Lehet, nem zenére kellett volna a training campet tolni, hanem normálisan felkészülnimindenhol megy zene.
Zet
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.