Arizona Cardinals - New York Giants
több mint 1 éve
Az Oriasoknak tavaly minden bejott, iden semmi.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
shagi0206
10 920
Az már nem bátorság, hanem őrültségHát, nem egy 2000 eurYessssss 😀 raktam is gyorsan magunkra 10e ret 4.60 oddsalAz azért bátor 😀
Kronos
shagi0206
zacknorb
több mint 1 éve
Hát, nem egy 2000 eurYessssss 😀 raktam is gyorsan magunkra 10e ret 4.60 oddsalAz azért bátor 😀
Kronos
shagi0206
több mint 1 éve
jusssipekka
593
Ementáli védelem, a 40 meglesz ma is
több mint 1 éve
kínos nézni ezt a védelmet
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
okereke is mekkora betli bazzeg.. én hülye meg még azt hittem jó igazolás lesz
több mint 1 éve
az a baj, h a védelem legalább olyan fos, mint az offenseráadásul minden elemében, katasztrófa az egész
Szesze
több mint 1 éve
shagi0206
10 920
Most jöttem rá, hogy miért adtuk nektek Simmonst apróért. Kellett a 9-es mez Dobbsnak
több mint 1 éve
az a baj, h a védelem legalább olyan fos, mint az offense
több mint 1 éve
shagi0206
10 920
Yessssss 😀 raktam is gyorsan magunkra 10e ret 4.60 oddsalAz azért bátor 😀
Kronos
több mint 1 éve
Kronos
779
Yessssss 😀 raktam is gyorsan magunkra 10e ret 4.60 oddsal
több mint 1 éve
shagi0206
10 920
Majd valaki szóljon ha nézhetők leszünk egyszer, én egy időre befejeztem a meccsnézést. Megyek hátha a másik ny csapat mutat valamit a kovbojok ellenOtt a td-tek
Henderson
több mint 1 éve
csoda, megúsztuk egy 90 éves negatív csúccsal
több mint 1 éve
Zet
1 548
Megvan az első
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Majd valaki szóljon ha nézhetők leszünk egyszer, én egy időre befejeztem a meccsnézést. Megyek hátha a másik ny csapat mutat valamit a kovbojok ellen
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
washington is szar, eléggé kétesélyesnek tünik a csoport
több mint 1 éve
na látom nem sokrol maradtam le, legalábbis Giants oldalon 😛a nullás mez rule megzavarta őket
Löfli
több mint 1 éve
na látom nem sokrol maradtam le, legalábbis Giants oldalon 😛
több mint 1 éve
Kronos
779
Azt hiszem megvarom a masodik felido elejet, aztan jobb neznivalot talalok…vicc, hoyg semmi nem mukodik, teljes katasztrofa, kabare.Nem ertem mi tortenik!?!
Meg a felidei elemzesben “bizom”….
több mint 1 éve
ozibozi
17 128
Az egész NFL-Ben nincs 6 csapat akit elverhetnének, nem az idei sorsolásban😪BasszusHa tényleg az lesz, az valszeg jobb a Giantsnek, mint egy 6-11es középszar a Giantsnek. Akkor azonnal tovább kell lépni DJn.
Lehet tényleg ezen a meccsen a jövendőbeli 1/1-es csapat játszik, de nem az amit gondoltunk
Bocsánat ha valakit megsért és igen, túlreagálás, de ez ötlött belém
zacknorb
tenorx
több mint 1 éve
ha ma is nullázik a giants kibasszák dabollt?Ha nem jön össze akkor csütörtökön majd a KÌ ellen jön az edző buktatás
buktatnak v mi a fasz megy itt?
Kúrfürst briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jah kurva jól járunk vele, nézhetjük egész évben ezt a szart, mint éveken keresztül folyamatosan, aztán sokra mentünk a jó draftpozíciókkal..BasszusHa tényleg az lesz, az valszeg jobb a Giantsnek, mint egy 6-11es középszar a Giantsnek. Akkor azonnal tovább kell lépni DJn.
Lehet tényleg ezen a meccsen a jövendőbeli 1/1-es csapat játszik, de nem az amit gondoltunk
Bocsánat ha valakit megsért és igen, túlreagálás, de ez ötlött belém
zacknorb
tenorx