Arizona Cardinals - San Francisco 49ers
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
PP-t bármilyen visszajatszasban latom KOCOG!! Behisztizett hogy nem engedtük el?Nekem is feltűnt már 1-2 Sanders elkapásnál is, hogy nem látom rajta, hogy nagyon törné magát.
Kexandro
több mint 5 éve
PP-t bármilyen visszajatszasban latom KOCOG!! Behisztizett hogy nem engedtük el?
több mint 5 éve
én áprilisban láttam utoljára, bár abban nem vagyok biztos, hogy itt vagy a másikon, de fura volt, hogy lemondott egy ivászatot egy nő miattÉn az Eagles SB-n láttam utoljára, a pregame show környékén még egészen kommunikatív állapotban voltanyó annyira bebaszott, hogy már bowl.hu-ra fel sem találÉs mikor felnőtt, ano lett belőle. És még ma is bepisil, csak most a sörtől.be is hugyozott alvás közbenEnnyi kólát Fuller ivott utoljára a Reszkessetek betörők-ben.egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod, iktriad se pepsizett be ennyire, még a legrosszabb Jags szezonokban se
és még talpon... 😉
Cardinalis
Kampman
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Sanders nagyon él, PP pedig nem szar játékos.amíg le nem sérül. Mert ti tudhatjátok, hogy nagyon jó elkapó, csak porcelánból van.
Cruyffista
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Én az Eagles SB-n láttam utoljára, a pregame show környékén még egészen kommunikatív állapotban voltanyó annyira bebaszott, hogy már bowl.hu-ra fel sem találÉs mikor felnőtt, ano lett belőle. És még ma is bepisil, csak most a sörtől.be is hugyozott alvás közbenEnnyi kólát Fuller ivott utoljára a Reszkessetek betörők-ben.egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod, iktriad se pepsizett be ennyire, még a legrosszabb Jags szezonokban se
és még talpon... 😉
Cardinalis
Kampman
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Sanders nagyon él, PP pedig nem szar játékos.
több mint 5 éve
anyó annyira bebaszott, hogy már bowl.hu-ra fel sem találÉs mikor felnőtt, ano lett belőle. És még ma is bepisil, csak most a sörtől.be is hugyozott alvás közbenEnnyi kólát Fuller ivott utoljára a Reszkessetek betörők-ben.egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod, iktriad se pepsizett be ennyire, még a legrosszabb Jags szezonokban se
és még talpon... 😉
Cardinalis
Kampman
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
És mikor felnőtt, ano lett belőle. És még ma is bepisil, csak most a sörtől.be is hugyozott alvás közbenEnnyi kólát Fuller ivott utoljára a Reszkessetek betörők-ben.egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod, iktriad se pepsizett be ennyire, még a legrosszabb Jags szezonokban se
és még talpon... 😉
Cardinalis
Kampman
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Pár éve sikerült megtörni a Giants-átkot a playoffban, most már nem félünkDe jó sem.egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod
és még talpon... 😉
Cardinalis
Kampman
A lényeg, hogy az elkövetkező 2 évben jussunk PO-ba, és veletek kell játszani. Az általában jól szokott elsülni 😊
shagi0206
több mint 5 éve
be is hugyozott alvás közbenEnnyi kólát Fuller ivott utoljára a Reszkessetek betörők-ben.egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod, iktriad se pepsizett be ennyire, még a legrosszabb Jags szezonokban se
és még talpon... 😉
Cardinalis
Kampman
iktriad
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
földet ért.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qode ő a legrosszabb éveket(tehát kb az összeset) jónak értékelteegyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod, iktriad se pepsizett be ennyire, még a legrosszabb Jags szezonokban se
és még talpon... 😉
Cardinalis
Kampman
Sixo
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
"Te ilyen hülye vagy? A jézuska mindenhova eljut"Ennyi kólát Fuller ivott utoljára a Reszkessetek betörők-ben.egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod, iktriad se pepsizett be ennyire, még a legrosszabb Jags szezonokban se
és még talpon... 😉
Cardinalis
Kampman
iktriad
több mint 5 éve
Ennyi kólát Fuller ivott utoljára a Reszkessetek betörők-ben.egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod, iktriad se pepsizett be ennyire, még a legrosszabb Jags szezonokban se
és még talpon... 😉
Cardinalis
Kampman
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
kööööszi srácok!!! jó veletek meccset nézni!!! jó h vannak még ilyen elvetemült drukkerek 😊)))
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
de ő a legrosszabb éveket(tehát kb az összeset) jónak értékelteegyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod, iktriad se pepsizett be ennyire, még a legrosszabb Jags szezonokban se
és még talpon... 😉
Cardinalis
Kampman
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
De jó sem.egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod
és még talpon... 😉
Cardinalis
Kampman
A lényeg, hogy az elkövetkező 2 évben jussunk PO-ba, és veletek kell játszani. Az általában jól szokott elsülni 😊
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))November 1? Nem a legszebb nap, mindenesetre boldogat! 😊
és még talpon... 😉
Cardinalis
több mint 5 éve
Kampman
28 290
egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))Ennyire azért nem rossz a csapatod, iktriad se pepsizett be ennyire, még a legrosszabb Jags szezonokban se
és még talpon... 😉
Cardinalis
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
egyébként a mai szülinapi bevitel 9 feles & 8 sör 😊))és még talpon... 😉
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Megint egy nagyon jó drive...kéne ebből még pár
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
majdnem bealudtam vazze 😊látod, nekem eszembe se volt. Egyrészt, idén ha jól emlékszem nem volt még tvs meccsünk, másrészt meg 8tól fél 12ig aludtam, így álmos se vagyok.
Cardinalis