Arizona Cardinals - San Francisco 49ers
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
andree
1 736
Bakerrel mi van ma? Nem láttam még így játszani.
több mint 5 éve
iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Baker zseniális. Imádom! 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
több mint 5 éve
Nem is neked írtam.Nem az a fajta vagyok. Csak akkor, ha a Cardsot is bántják.Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
shagi0206
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Nem az a fajta vagyok. Csak akkor, ha a Cardsot is bántják.Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
több mint 5 éve
Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Meccs utáni napon Fitz megtanítja Johnsont elkapni.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
az a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Baker eddig nagyon éli a meccset
több mint 5 éve
ez a punt mi volt? Lee bazdmeg Ilyet talán én is tudok...Frisco nevelés...tudja hogyan szabad puntolni ellenünk!
shagi0206
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
ez a punt mi volt? Lee bazdmeg Ilyet talán én is tudok...
több mint 5 éve
Nah....megjelent a #D!
több mint 5 éve
Danny
1 717
De szar punt volt ez. Ilyet csinalok en is
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Solomon Thomassal mi van? Vagy csak szimpla 1. körös bust?
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Kíváncsi leszek mi lesz Drake és Edmonds sorsa, mind a ketten elég tehetségesnek néznek ki, DJ viszont még mindig csak 27 éves...a backfield ezzel a 3 emberrel már elég durván nézne ki.
Cruyffista
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
hol vannak az aranyásó drukkerek???Nem mernek írni 😃
Cardinalis
Viccet félreteve mostanában éjszakai mérkőzésen nem nagyon vannak jelen
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Kíváncsi leszek mi lesz Drake és Edmonds sorsa, mind a ketten elég tehetségesnek néznek ki, DJ viszont még mindig csak 27 éves...
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
na így kell ezt. 1. drive TD, a niners meg 3&out
több mint 5 éve
Danny
1 717
Mondjuk ezzel nem tudok vitatkozniNa akkor a Kittle problema megoldodni latszik. Jobbulast nekinem kell oda Kittle, egy noname TE is simán el tud menni ellenünk 100 + yardig
Danny
shagi0206