Arizona Cardinals - San Francisco 49ers
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
akkor te még kurva messze vagy a vakságtól 😊mínusz 5,5. Csak 1 dioptriát romlott 25 év alatt. 😊hány dioptriás az a szemüveg? 😮De ha leveszik a szemüveged, akkor nem fogod tudod megkülönböztetni.Attól még hogy szemüvegem van, még nem vagyok vak nélküle te észlény. 😊 | (csak majdnem) |
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
Nekem pl 8 3/4, 9 3/4 a 2 szemem.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az nem a szinte teljes vakság kategóriája 😊😊😎mínusz 5,5. Csak 1 dioptriát romlott 25 év alatt. 😊hány dioptriás az a szemüveg? 😮De ha leveszik a szemüveged, akkor nem fogod tudod megkülönböztetni.Attól még hogy szemüvegem van, még nem vagyok vak nélküle te észlény. 😊 | (csak majdnem) |
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
Egyébként voltál már kint?Azt láthatom itthonról is. iktriadJAX győzelmet...? 😉Mit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
iktriad
Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
mínusz 5,5. Csak 1 dioptriát romlott 25 év alatt. 😊hány dioptriás az a szemüveg? 😮De ha leveszik a szemüveged, akkor nem fogod tudod megkülönböztetni.Attól még hogy szemüvegem van, még nem vagyok vak nélküle te észlény. 😊 | (csak majdnem) |
Sixo
iktriad
shagi0206
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
hány dioptriás az a szemüveg? 😮Attól még hogy szemüvegem van, még nem vagyok vak nélküle te észlény. 😊 | (csak majdnem) |De ha leveszik a szemüveged, akkor nem fogod tudod megkülönböztetni.Nem iszom Tescos szutykot.Olcsóbb ott a kólaMit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
ha szerzünk még pontyot félidőig, akkor meccs lesz a másodikban...
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szemüveges vagy kajakra??🤔🤔😲😲Attól még hogy szemüvegem van, még nem vagyok vak nélküle te észlény. 😊 | (csak majdnem) |De ha leveszik a szemüveged, akkor nem fogod tudod megkülönböztetni.Nem iszom Tescos szutykot.Olcsóbb ott a kólaMit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Attól még hogy szemüvegem van, még nem vagyok vak nélküle te észlény. 😊 | (csak majdnem) |Az a baj, hogy gyakran még azzal is az vagy.
iktriad
több mint 5 éve
Azt láthatom itthonról is.JAX győzelmet...? 😉Mit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
iktriad
Cardinalis
Na ugorj neki ennek a mondatnak még egyszer.Mi más kóláról tudsz iktriad előszeretettel fogyaszt ?Nem iszom Tescos szutykot.Nem biztos, hogy üdítőre gondolt.
iktriad
Cruyffista
Sixo
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez hatalmas ☝✌💪💪👌👌👌👌👌👌👌 ha lehetne akkor erre 1000000000000000000 ennyi lajkot adnék 😊😊Olcsóbb ott a kólaMit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Mi más kóláról tudsz iktriad előszeretettel fogyaszt ?Nem iszom Tescos szutykot.Nem biztos, hogy üdítőre gondolt.
iktriad
Cruyffista
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
JAX győzelmet...? 😉Mit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
iktriad
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
Attól még hogy szemüvegem van, még nem vagyok vak nélküle te észlény. 😊 | (csak majdnem) |De ha leveszik a szemüveged, akkor nem fogod tudod megkülönböztetni.Nem iszom Tescos szutykot.Olcsóbb ott a kólaMit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Nem iszom Tescos szutykot.Nem biztos, hogy üdítőre gondolt.
iktriad
több mint 5 éve
Bourne baby!!!Matt Damon már focizik is? 😮
Alabama Niners
több mint 5 éve
De ha leveszik a szemüveged, akkor nem fogod tudod megkülönböztetni.Nem iszom Tescos szutykot.Olcsóbb ott a kólaMit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Ha azt hiszed, hogy a Tescoban tudod venni a legolcsóbb szarokat, akkor nézz szét az aldiban 😊Nem iszom Tescos szutykot.Olcsóbb ott a kólaMit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Nem iszom Tescos szutykot.Olcsóbb ott a kólaMit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Bourne baby!!!
több mint 5 éve
Most nézem, hogy mekkora WR-ek csapnak össze, Deebo Samuel vs Pharoh Cooper !!!
több mint 5 éve
Olcsóbb ott a kólaMit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
iktriad
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Megallithatatlan.
több mint 5 éve
Mit keresnék én ott?Londonból??? 😊))iktriad szemüvege az áraSzinte bármit(jelképesen értve) megadnék ma egy Cardinals győzelemért 😊😊Ejnye, csoport riválist oltani szokás, nem dicséri. iktriad barátod rossz hatással van rád.Most ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez az egységetekaz a különbség, hogy nálunk van vagy 4 playmaker, a többi kuka. Náluk meg az egész egység jó.Nah....megjelent a #D!nálunk is...😉
Alabama Niners
Cardinalis
shagi0206
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Cardinalis
több mint 5 éve
Jéée...van egy ép-kéz-láb elkapónk Sanders személyében!