NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 397
41
01:45 Alabama @ LSU - abc
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 4 éve
menj a faszomba
több mint 4 éve
lottószámok?TD juhúúú, csakhogy jobb szájízzel menjünk az öltözőbe 😊Szerintem benyelunk egyet meg mi is a vege elott
Cardinalis
Danny
több mint 4 éve
Danny
1 711
Szanalmas a DTD juhúúú, csakhogy jobb szájízzel menjünk az öltözőbe 😊Szerintem benyelunk egyet meg mi is a vege elott
Cardinalis
Danny
több mint 4 éve
Tripping, lewis benyalt valamit?😀dUniversity of
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Ez a meccs kezd egyre jobban emlékeztetni a tavalyi Rams-Chiefsre. D-k sehol, O-k meg oltogatják egymást. Remélem lesz legalább nyolcvan pont a végére.
több mint 4 éve
Danny
1 711
TD juhúúú, csakhogy jobb szájízzel menjünk az öltözőbe 😊Szerintem benyelunk egyet meg mi is a vege elott
Cardinalis
több mint 4 éve
Ez még elég idő Wilsonnak.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
TD juhúúú, csakhogy jobb szájízzel menjünk az öltözőbe 😊Na na még van egy bő perc ☝️
Cardinalis
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Azt nála elég biztosan lehet tudni. Például nem tudni értelmezni amit írt. 😀 Revizor: Pedig készültem a szünetre pár jó csöccsel meg seggel. Akkor inkább elengedem, helyette jön Fásy Zsüli Kamp nagy örömére...Azt honnan tudjam 😃És józan volt? 😀7-9napja írt a Colts topicba de azt mondta többet nem fog előtte egy jo 5 honapig nem írt.Stez teljesen eltünt, vagy csak hosszabb szünetet tart? Hiányoznak az eredménykövetős gondolatai.Stez jo sok faszsagot osszehordottNa, metcalf bazmeg vedot is jatszik mint regen a nagyokÚgy fordul mint egy IFA nem tud útvonalat futni ecetera ecetera mondta Amadeusz plusz Stez
Adirotor
Rózsa Sándor (betyár)
Adirotor
Cypress
Rózsa Sándor (betyár)
Cypress
Igaz ezt nem kérdezted de Amadeust meg 1 hét pihenőre küldte az oldal Revizora 😃
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Cardinalis
5 777
TD juhúúú, csakhogy jobb szájízzel menjünk az öltözőbe 😊
THIS IS THE WAY
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na basszus ez sima volt....
több mint 4 éve
fú de frusztrál még mindig az előző drive vége 😀
több mint 4 éve
Sztem a csapat "teljesitmenye" miattMiért maradt ki 1év ?Fogalmam sincs, en sem voltam 1 evet, de ki is volt az aki azert nem nez tobb amcsifocit mert a pats nyert superbowlt?Stez teljesen eltünt, vagy csak hosszabb szünetet tart? Hiányoznak az eredménykövetős gondolatai.Stez jo sok faszsagot osszehordottNa, metcalf bazmeg vedot is jatszik mint regen a nagyokÚgy fordul mint egy IFA nem tud útvonalat futni ecetera ecetera mondta Amadeusz plusz Stez
Adirotor
Rózsa Sándor (betyár)
Adirotor
Cypress
Adirotor
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Azt honnan tudjam 😃És józan volt? 😀7-9napja írt a Colts topicba de azt mondta többet nem fog előtte egy jo 5 honapig nem írt.Stez teljesen eltünt, vagy csak hosszabb szünetet tart? Hiányoznak az eredménykövetős gondolatai.Stez jo sok faszsagot osszehordottNa, metcalf bazmeg vedot is jatszik mint regen a nagyokÚgy fordul mint egy IFA nem tud útvonalat futni ecetera ecetera mondta Amadeusz plusz Stez
Adirotor
Rózsa Sándor (betyár)
Adirotor
Cypress
Rózsa Sándor (betyár)
Cypress
Igaz ezt nem kérdezted de Amadeust meg 1 hét pihenőre küldte az oldal Revizora 😃
több mint 4 éve
Cypress
3 228
És józan volt? 😀7-9napja írt a Colts topicba de azt mondta többet nem fog előtte egy jo 5 honapig nem írt.Stez teljesen eltünt, vagy csak hosszabb szünetet tart? Hiányoznak az eredménykövetős gondolatai.Stez jo sok faszsagot osszehordottNa, metcalf bazmeg vedot is jatszik mint regen a nagyokÚgy fordul mint egy IFA nem tud útvonalat futni ecetera ecetera mondta Amadeusz plusz Stez
Adirotor
Rózsa Sándor (betyár)
Adirotor
Cypress
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Miért maradt ki 1év ?Fogalmam sincs, en sem voltam 1 evet, de ki is volt az aki azert nem nez tobb amcsifocit mert a pats nyert superbowlt?Stez teljesen eltünt, vagy csak hosszabb szünetet tart? Hiányoznak az eredménykövetős gondolatai.Stez jo sok faszsagot osszehordottNa, metcalf bazmeg vedot is jatszik mint regen a nagyokÚgy fordul mint egy IFA nem tud útvonalat futni ecetera ecetera mondta Amadeusz plusz Stez
Adirotor
Rózsa Sándor (betyár)
Adirotor
Cypress
Adirotor
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
7-9napja írt a Colts topicba de azt mondta többet nem fog előtte egy jo 5 honapig nem írt.Stez teljesen eltünt, vagy csak hosszabb szünetet tart? Hiányoznak az eredménykövetős gondolatai.Stez jo sok faszsagot osszehordottNa, metcalf bazmeg vedot is jatszik mint regen a nagyokÚgy fordul mint egy IFA nem tud útvonalat futni ecetera ecetera mondta Amadeusz plusz Stez
Adirotor
Rózsa Sándor (betyár)
Adirotor
Cypress
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Kampman. És aki mást mond, az hazudik.Fogalmam sincs, en sem voltam 1 evet, de ki is volt az aki azert nem nez tobb amcsifocit mert a pats nyert superbowlt?Stez teljesen eltünt, vagy csak hosszabb szünetet tart? Hiányoznak az eredménykövetős gondolatai.Stez jo sok faszsagot osszehordottNa, metcalf bazmeg vedot is jatszik mint regen a nagyokÚgy fordul mint egy IFA nem tud útvonalat futni ecetera ecetera mondta Amadeusz plusz Stez
Adirotor
Rózsa Sándor (betyár)
Adirotor
Cypress
Adirotor
több mint 4 éve
Fogalmam sincs, en sem voltam 1 evet, de ki is volt az aki azert nem nez tobb amcsifocit mert a pats nyert superbowlt?Stez teljesen eltünt, vagy csak hosszabb szünetet tart? Hiányoznak az eredménykövetős gondolatai.Stez jo sok faszsagot osszehordottNa, metcalf bazmeg vedot is jatszik mint regen a nagyokÚgy fordul mint egy IFA nem tud útvonalat futni ecetera ecetera mondta Amadeusz plusz Stez
Adirotor
Rózsa Sándor (betyár)
Adirotor
Cypress
több mint 4 éve
Dissly olyan lassan fordult hogy ezzel csapta be a vedotjó hogy nem tört el fordulás közben
Adirotor
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Stez teljesen eltünt, vagy csak hosszabb szünetet tart? Hiányoznak az eredménykövetős gondolatai.Stez jo sok faszsagot osszehordottNa, metcalf bazmeg vedot is jatszik mint regen a nagyokÚgy fordul mint egy IFA nem tud útvonalat futni ecetera ecetera mondta Amadeusz plusz Stez
Adirotor
Rózsa Sándor (betyár)
Adirotor
több mint 4 éve
Al Michaels mi a faszt nézett ennél a playnél 😀 awful announcing
több mint 4 éve
Dissly olyan lassan fordult hogy ezzel csapta be a vedot
több mint 4 éve
roppihe
244
Carlos barátunk..