Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 4 éve
rosszul fogalmaztam, 14 pont szárad a lelkén. míg Wilson 2 INT-jéből 0 pontot csináltatokMörin eddig 14 pont ment el...RW is vert ket int-t
petey
Danny
több mint 4 éve
Danny
1 717
Amugy meg ennyi a kulonbseg. Az egyik meg tudja csinalni a 4-et a masik nem. Ez dont ma
több mint 4 éve
TD, akkor asszem ez game over, Lockett milyen meccset tol te jó ég
több mint 4 éve
valószínűleg igen 😀na akkor ez TD vagy sem? szerintem stands marad, ha végül incomplete-et ítéltek 😀TD , elfogultsag beszel beloled. 😃
Löfli
KeyG
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Td tisztán látszik az egyik kamerából
több mint 4 éve
KeyG
9 492
na akkor ez TD vagy sem? szerintem stands marad, ha végül incomplete-et ítéltek 😀TD , elfogultsag beszel beloled. 😃
Löfli
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
na akkor ez TD vagy sem? szerintem stands marad, ha végül incomplete-et ítéltek 😀Szerintem td
Löfli
több mint 4 éve
Kb egy emberre kene figyelni...PP arra figyel, ezért van Lockettnek ennyi helye 😊
Danny
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
na akkor ez TD vagy sem? szerintem stands marad, ha végül incomplete-et ítéltek 😀
több mint 4 éve
wow mi van itt 😀😀
több mint 4 éve
Danny
1 717
Kb egy emberre kene figyelni...
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
Ez pedig td
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Kyler olyan mint egy tipikus bravurkapus a hagyomanyos fociban. Nagy vedesek, jo megoldasok, aztan egy homaly potyagol.Kyler Navas
Danny
több mint 4 éve
muszáj lenne FG-n tartani őket
több mint 4 éve
Danny
1 717
Kyler olyan mint egy tipikus bravurkapus a hagyomanyos fociban. Nagy vedesek, jo megoldasok, aztan egy homaly potyagol.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Késik a streemmEzt basszús nem hiszem elMurray megijedt a labdától, inkább visszaadta nektek. 😀
Rózsa Sándor (betyár)
Cypress
több mint 4 éve
Danny
1 717
Ahana most kéne fordítaniFogtok is
Cardinalis
Mára ennyi volt nekünk
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
ne bassz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
na most kéne fordítaniFogtok is
Cardinalis
Mára ennyi volt nekünk
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Ezt basszús nem hiszem elMurray megijedt a labdától, inkább visszaadta nektek. 😀
Rózsa Sándor (betyár)