NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 16
75
9
19:00
Buffalo Bills - New England Patriots
34
11
22:25
Seattle Seahawks - Minnesota Vikings
25
8
22:05
Miami Dolphins - San Francisco 49ers
21
6
Las Vegas Raiders - Jacksonville Jaguars
4
3
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
13 napja
KB23
972
Amúgy mi az jó bánatos isten van a bills-sel? Nem hiszem el.higy egy rams ekkora falat legyen nekik
13 napja
Mondjuk a Hawks es a Rams azert egy gyurut bele tett a kozosbe, hogy erositse a West renomejat, a 9ersnek eddig meg nem sikerult 😊hát amilyen acélos volt az nfcw, nem volt nagy tudomány megnyerni. mint a féllábúak a 2 lábú ellen a seggberúgó versenyen 😀Miota egy csoportban vagyunk, mi 9x nyertuk a Westet, ti pedig 6x, szoval ha valaki megy a 3.-4. helyre, azok ti vagytok 😊ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
jó sok PO győzelme van Dzsínónak 😀
petey
Vitézlő Titoknok tomz
amúgy még ne írj le minket. lassan visszaszivárognak a sérültek és ha mi win out, ti meg buktok akkor bármi is lehet 😊
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
De akarja a franc hogy bejussanak.
KB23
petey
KB23
petey
undisputedly
petey
13 napja
KB23
972
Jönnek a buta hibak
13 napja
Ezen rohogok en is, hogy megy itt a szunetben a harmadik osztalyban, hogy ki lesz a vagány, aki majd diot tesz a tanar szeke ala.hát amilyen acélos volt az nfcw, nem volt nagy tudomány megnyerni. mint a féllábúak a 2 lábú ellen a seggberúgó versenyen 😀Miota egy csoportban vagyunk, mi 9x nyertuk a Westet, ti pedig 6x, szoval ha valaki megy a 3.-4. helyre, azok ti vagytok 😊ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
amúgy még ne írj le minket. lassan visszaszivárognak a sérültek és ha mi win out, ti meg buktok akkor bármi is lehet 😊
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
KB23
petey
undisputedly
petey
Aztan megjon majd a Lions tanar bacsi, es kioszt par tockost.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
13 napja
hát amilyen acélos volt az nfcw, nem volt nagy tudomány megnyerni. mint a féllábúak a 2 lábú ellen a seggberúgó versenyen 😀Miota egy csoportban vagyunk, mi 9x nyertuk a Westet, ti pedig 6x, szoval ha valaki megy a 3.-4. helyre, azok ti vagytok 😊ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
KB23
petey
undisputedly
13 napja
I have a bad feeling about this. Nagyon kellene most egy TD driver, mert nagyon kezd feléledni a cardsVagy egy kurvalassu FG drive
KB23
13 napja
Murray csak rajon a negyedik negyedre hogy McBridera kell dobalni
13 napja
Miota egy csoportban vagyunk, mi 9x nyertuk a Westet, ti pedig 6x, szoval ha valaki megy a 3.-4. helyre, azok ti vagytok 😊ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
KB23
petey
13 napja
shagi0206
11 143
Merem remélni, hogy MHj jövőre ennél lényegesen jobb szezont rak össze, mert ennél szerintem mindenki többet várt tőle.
13 napja
KB23
972
Mármint arra a rendre gondolsz amikor teljesen szétesik a 9ers? Esélyes 😄ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
KB23
petey
13 napja
ez egy ilyen év. majd jövőre visszaáll a dolgok rendje, és majd mentek vissza a 3-4. helyre, ahogy kell 😛Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
KB23
13 napja
KB23
972
Hu azért ezt kicsit túl játszották
13 napja
KB23
972
Baker meg mindig elit. 2 hete is jo volt.Sajnálom is hogy körülötte nem jók a többiek.
undisputedly
13 napja
Baker meg mindig elit. 2 hete is jo volt.
13 napja
Ez a csere punter nem is rossz a cardsnal.Azt hittem, ilyen 20 yardokat fog rugni
13 napja
KB23
972
Igen 😥 de vigasztal, hogy elvertunk titeket a második meccsen és hogy nagyobb az esély arra hogy nem jutok be a PO-ba mint hogy igen 😉benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
petey
13 napja
geci hány holdingot szedünk még össze?
13 napja
benned nagyon sok frusztráció dúl. bántott valaki onnan? 😀Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
13 napja
ha a 9ers win out, a hawks meg bukik 4-et.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
13 napja
Josszi
3 381
hagyjad nekik Dzsino az örömük meg hogy végre elment PC 😀tilos?Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
petey
The Amazing Racoon
13 napja
KB23
972
Nem is mondtam, hogy 2 csapat bejut, de ez a csoport most nagyon hektikus és mindegyik csapatnak van esélye bejutniA mi csoportunkból szerintem nem kell azon filózni, hogy 2 csapat is bejut. A north ad 3 csapatot, ez szinte biztos. A maradék 1 helyre meg szerintem odaér a CommandersHa be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
shagi0206
13 napja
KB23
972
Azt írtam, HA. Az esély még meg van ha mostantól mindenki bukik a csoportban.Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23
nagylaza, főpohárnok
13 napja
8 yardos atlaggal futnak az RB-kMeg vagyok rola gyozodve, hogy olvassak a Hakws topikot a csapatbol.
Nyilvan nem marad igy a meccs vegere, de azert jo latni ezt a sok 3,4y jellegu statik utan.
funkyparduc
13 napja
Milyen számítás alapján jut be a 9ers a PO-ba?Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
KB23