NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 16
74
9
19:00
Buffalo Bills - New England Patriots
32
11
22:25
Seattle Seahawks - Minnesota Vikings
22
7
22:05
Miami Dolphins - San Francisco 49ers
18
5
Las Vegas Raiders - Jacksonville Jaguars
4
3
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
13 napja
shagi0206
11 143
A mi csoportunkból szerintem nem kell azon filózni, hogy 2 csapat is bejut. A north ad 3 csapatot, ez szinte biztos. A maradék 1 helyre meg szerintem odaér a CommandersHa be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
jó sok PO győzelme van Dzsínónak 😀
petey
Vitézlő Titoknok tomz
amúgy még ne írj le minket. lassan visszaszivárognak a sérültek és ha mi win out, ti meg buktok akkor bármi is lehet 😊
petey
KB23
13 napja
KB23
971
Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
amúgy még ne írj le minket. lassan visszaszivárognak a sérültek és ha mi win out, ti meg buktok akkor bármi is lehet 😊
petey
13 napja
8 yardos atlaggal futnak az RB-kNyilvan nem marad igy a meccs vegere, de azert jo latni ezt a sok 3,4y jellegu statik utan.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
13 napja
Ennyit egy merkozes alatt szoktunk szerezni, ereztem hogy valami van itt 😀Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!Murray kétszer is odaadta nektek
undisputedly
Löfli
13 napja
ja nem nézem 😀 annyira nem érdekel 😛Dehogy, legalább látsz egy jó meccset 😉tilos?Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
petey
KB23
13 napja
Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!TD-k voltak.
undisputedly
13 napja
Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!Murray kétszer is odaadta nektek
undisputedly
13 napja
végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
13 napja
Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!
13 napja
shagi0206
11 143
Mióta ideigazoltuk Browningot a Broncostól, szarok vagyunk. Véletlen? 😀
13 napja
KB23
971
Dehogy, legalább látsz egy jó meccset 😉tilos?Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
petey
13 napja
tilos?Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
13 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 412
Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
13 napja
shagi0206
11 143
amúgy az 😀Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
13 napja
KB23
971
Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
13 napja
KB23
971
Én nem tudom, Meki mit adott a defnek, de nagyon jó cucc lehetett
13 napja
TommasoCards
36
Ket screen 15 es 20nal. Gratulalok. Szerintem kozos pialas volt meccs elott 😊
13 napja
ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
13 napja
KB23
971
Ennyi kell. 😉😄Ne legyél telhetetlen!De tudnám díjazni ha elpicsaznank a sajtosokat. 😁Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
13 napja
TommasoCards
36
Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
13 napja
Ne legyél telhetetlen!De tudnám díjazni ha elpicsaznank a sajtosokat. 😁Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
13 napja
KB23
971
De tudnám díjazni ha elpicsaznank a sajtosokat. 😁Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
13 napja
Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
13 napja
KB23
971
Baker hol van? Az előző meccsünkön brillírozott
13 napja
Danny
1 741
Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌