Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
12 hónapja
A mi csoportunkból szerintem nem kell azon filózni, hogy 2 csapat is bejut. A north ad 3 csapatot, ez szinte biztos. A maradék 1 helyre meg szerintem odaér a CommandersHa be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
jó sok PO győzelme van Dzsínónak 😀
petey
Vitézlő Titoknok tomz
amúgy még ne írj le minket. lassan visszaszivárognak a sérültek és ha mi win out, ti meg buktok akkor bármi is lehet 😊
petey
KB23
12 hónapja
Ha be is jut a 9ers, sok esély nem lesz az SBre, de még egy meccs megnyerésére se. 😄végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
amúgy még ne írj le minket. lassan visszaszivárognak a sérültek és ha mi win out, ti meg buktok akkor bármi is lehet 😊
petey
12 hónapja
8 yardos atlaggal futnak az RB-kNyilvan nem marad igy a meccs vegere, de azert jo latni ezt a sok 3,4y jellegu statik utan.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
12 hónapja
Ennyit egy merkozes alatt szoktunk szerezni, ereztem hogy valami van itt 😀Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!Murray kétszer is odaadta nektek
undisputedly
Löfli
12 hónapja
ja nem nézem 😀 annyira nem érdekel 😛Dehogy, legalább látsz egy jó meccset 😉tilos?Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
petey
KB23
12 hónapja
Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!TD-k voltak.
undisputedly
12 hónapja
Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!Murray kétszer is odaadta nektek
undisputedly

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
12 hónapja
végre egyszer bejuttok, miután az egyik csapat rommá van sérülve, a másik a szezon elején volt(Rams), Cards meg kipukkadt 😀Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
Vitézlő Titoknok tomz
12 hónapja
Most kapcsoltam be a meccset, hogyan szereztunk ennyi pontot?!
12 hónapja
Mióta ideigazoltuk Browningot a Broncostól, szarok vagyunk. Véletlen? 😀
12 hónapja
Dehogy, legalább látsz egy jó meccset 😉tilos?Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
petey
12 hónapja
tilos?Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
12 hónapja
Pont annyi van neki eddig, mint nektek lesz idén. Különbség, hogy ő még javíthat. Ti meg... 😀ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
12 hónapja
amúgy az 😀Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
KB23
12 hónapja
Mi van unalmas a 9ers meccs, hogy ide irogatsz?ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
petey
12 hónapja
Én nem tudom, Meki mit adott a defnek, de nagyon jó cucc lehetett
12 hónapja
Ket screen 15 es 20nal. Gratulalok. Szerintem kozos pialas volt meccs elott 😊
12 hónapja
ez a viccek topikba mehet is.Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
TommasoCards
12 hónapja
Ennyi kell. 😉😄Ne legyél telhetetlen!De tudnám díjazni ha elpicsaznank a sajtosokat. 😁Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
12 hónapja
Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌En is inkabb alszom. Murrayt remelem elcsereljuk mire lesz egy jo csalatunk. Ideggyenge. Ha nyomas van, osszeomlik mindig. Irigylem a hawkst ezert a Geno miatt 😊 gecijo jatekos
Danny
12 hónapja
Ne legyél telhetetlen!De tudnám díjazni ha elpicsaznank a sajtosokat. 😁Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
12 hónapja
De tudnám díjazni ha elpicsaznank a sajtosokat. 😁Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
nagylaza, főpohárnok
12 hónapja
Oké, benne vagyok!Az nem érdekel ha elbukjuk. A csoport ellenfeleket verjük el, és akkor még is nyerjük a csoportot, meg a bears verheto és talán a ramsHát baszod!!!! Ott vagyunk!!!Akkor a Packers ellen jövő vasárnap már nem kell annyira hajtani.
KB23
nagylaza, főpohárnok
KB23
12 hónapja
Baker hol van? Az előző meccsünkön brillírozott
12 hónapja
Hitvany nagyon az egesz, en eddig idegesitettem ma magam ezzel 😌